Jump to content

2PM


Recommended Posts

Ето линк към видеото от вчерашното изпълнение. 
Аз го изгледах и не знам какво да кажа. Толкова се радвам, че след половин година отново ги виждаме заедно на сцена , и същевременно съм и разстроена, че не са шестимата, че един липсва . Бяха повече от страхотни, раздадоха се напълно – цял концерт изнесоха, а уж щяха просто да имат някакво си изпълнение. До скоро си мислех, че ще е просто една песен, ама това при тях е сложно. Как се избира само една от техния репертоар? С джангър, разбира се и с мрънкане на организаторите /докато на последните им писне и решат да им дадат каквото искат, че мир да има/ да им пуснат повече време, щот с една не могат. Е, Тек си припомни какво означа да си 2РМ /вече не му мръзнат ушаците/, всички се препотиха качествено и количествено, чак позахвърлиха якетата в този студ. А публиката им беше страхотна – напълнила цялото място до пръсване, носеха си, миличките, лайтстиковете от концертите, за да ги подкрепят, както и бяха окичени с артикулите им – видях една женичка с шапка панда и ревнах пак. Но пък и те душа дават за феновете си. Няма огради и прегради за 2РМ. Чак У Йонг и Тек скочиха при публиката на последната песен. Като взеха да прескачат напред-назад загражденията и си казах: „Добре че Джун не е тука, че досега да се е стоварил пак в публиката“. Спомням си един техен концерт, където ей така от ходене по инерция и мерак да е близо до феновете падна в публиката, а Джуно хукна да го извади и да го качи обратно на подиума, а той през смях обясняваше, че „сцената била внезапно свършила под краката му“. И да попитам – как се пее I’ll be back без Джун? Или Go crazy, която е негова? Поревах си на тия песни, колкото и да са бързи и нямащи общо със сърцераздирателни балади, заради самия факт, че в хореографията в средата имаше празно място – дупка, запълнена само от звучащия му на запис глас. Какво им пречеше на това тяхното псевдоморализаторско общество вместо да го чуват на запис, да го допуснат на сцената? Каква щеше да е разликата за тях, ако го бяха оставили да излезе с братята си на сцена и да са всички заедно? Разликата щеше да е за нас феновете /нямаше да се натъжаваме толкова /и за тях самите /да се чувстват цялостна група/. Страхотно изживяване, едни почти 40 минути радост за окото и ухото, което не се знае кога ще видим отново в пълен състав. И не знам каква е тая мода тяхната напоследък, да си прекрояват родопските одеяла и да ги правят на чувалести ризи.  Ама колко по-хубави са без тях с костюмите на принцове. Ех, това пиле с модните му идеи!!! Поне не турил пайетки по родопските одеяла, на това съм благодарна…

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Десет години на сцена, десет години в музикалната индустрия, десет години неуморна работа за момчетата, десет години радост за Хотест. Всичко това събрано в една разтърсваща и разтуптяваща сърцата ни дискография до последния солов албум на Джуно. Първият пост стана много тегав за обновяване - много албуми, много сингли, много картинки, много нещо - окото не смогва да ги види. Заповядайте, Хотест!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеоклипът към заглавната песен от новия албум на Джун К NO TIME вече излезе. Албумът е пуснат за продажби, но официалната му дата за излизане е утрешната.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно кулинарно тв шоу, Wok the World, от тази година, с участието на Никкун, вече и с превод на български, благодарение на @papurche

Eпизод 1: Тук и Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрав за всички фенове на групата! Влюбих се в тази песен от първо слушане! :inlove: Background beat-ът е убийствен !!! :wub: Хореографията и изпълнението - повече от великолепни!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 15 януари Джун Кей имаше рожден ден. По този повод една малка изненада от нас - превод на един от концертите на момчетата, с който отпразнувахме неговия рожден ден.

2PM - Concert "House Party" in Seoul (2015) - Тук и Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dxr04IpU8AET-cH.jpg:large

Честит празник на рожденика ни прекрасен. Желая му да е здрав. Ако има здраве (другото той сам си го може и се справя повече от успешно), ще бъде щастлив. Ако той е щастлив, това ще рефлектира и върху нас, Хотест, и ние също ще греем като него. Нека бъде просто нашият Джуно от 2РМ - няма по-голяма радост от тези думи. Е, може и 2РМ да се казва понякога (на чужди езици!), ние пак си го знаем, че си е нашето слънчево момче, което порасна в един луксозен модел марков мъж и помъдря с още една годинка.

#AllDayJunhoDay

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Текьон е получил награда ''Model Soldier'' и плакет, връчени му от военната администрация. Тази награда се дава на войници показали изключителни постижения и, които са дали пример на колегите си войници.Остава му малко в казармата,трябва да излезе на 16 май.А вчера /1 април/ друг член от групата,също в казармата-Джун К е повишен в ранг ефрейтор..

56323794-2168649463225495-83971362202069

 

Никкун ще има самостоятелни концерти в Сеул на 11 и 12 май- "HOME IN SEOUL"

56162051-2245655395702130-67317743807386

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден и от мен на тоя сладур...:wub: Още помня първия ми досег с това момче и то не беше покрай групата,а в ''Dream hign'',където той и пълничката IU ми бяха любимци...    #2PM #우영 #WOOYOUNG #얘들아ItsWooyoungDay

cbb1a7859f68e7fdccdd8d9afbb446f6.jpg

 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И започна "предстартовото" броене за завръщането на сержанта в цивилния живот :D Чакам с нетърпение новите проекти на Тек. 10....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две клипчета с бг превод от един от най-любимите ми техни периоди - My House ерата им.

 

2РМ са на гости в Oven radio няколко поредни дни.

Епизод 1

Епизод 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новината от днес- Ник ще вземе участие във втората част на Arthdal Chronicles

 

А иначе както вече знаете Джуно влезе в казармата на 30 май,а утре това ще направи и макнето...

По този повод Чани направи фен среща,провела се на 1 юни... И Ник и Тек са били там.

61521122-2284377558496580-76950219862961

 

Off Topic

 

D8-IERS0-Uc-AAOQPb.jpg  D8-IESF-V4-AAPQxv.jpg

 

61985827-2284877581779911-66598792137738  D8-IESl-RUEAA7l6p.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

И да направим малко реклама и тук на предстоящия да излезе филм на Джуно Gibang Bachelor .....

Ама пък каква роля ще има той там :blink:

62219355-2290274737906862-61996476208942

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...