Jump to content

Recommended Posts

Не е лошо филмчето .Малко ми е странно , но и забавно да гледам Nam Goong Min в такава роля .Свикнала съм да играе или супер сериозен , или гадняр . Иначе главната повече я харесвам от сестрата адвокат с която в нито един сериал не можах да свикна ....Няма химия нещо между нас ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много му се зарадвах на това сериалче. Много забавно, мило, романтично и свежо! Актьорите се справиха много добре и много се забавлявах с тях. Хареса ми и много ми допаднаха моментите между главните герои, защото бяха много забавни. Забавлявах се и се отпуснах, няма спор за почивните дни сериалчето е супер! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми хареса. Изгледах го,защото колежката много му се радваше. Инак не бих го издържала. Много излишни епизоди и тъпо увъртане. Хареса ми Гонг Шим, игра много сърцато, както и останалите актьори, но сценария ми беше скучен и блудкав. Добре, че беше забавния ост да вкара настроение, та да не заспя съвсем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахаха Urban-чо .... направо бих се учудила ако ти беше харесал сериала , за тебе нямали яко тупалка ,рядко е в зона чуа ... но си права верно ,че главният игра сърцато и за оста , и аз съм с две за него ... :28558::kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гонг Шим е главната...И аз смятам, че епизодите му дойдоха в повече. Да го бяха поприбрали в 16 епизода, щеше да бива може би. Имаше приятни захаросани моменти и дотам. Става за убиване на време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гонг Шим е главната...И аз смятам, че епизодите му дойдоха в повече. Да го бяха поприбрали в 16 епизода, щеше да бива може би. Имаше приятни захаросани моменти и дотам. Става за убиване на време.

 

Първоначално беше 16. След това добавиха още 4. Не знам точно на каква база ги правят тези удължавания и аз (явно редовна практика)... Рейтинг ли гледат? Смисъл - режисьорът си му е казано: "Прави сцени за 20. Ще пуснем 16. Ако видим, че се лепкат, ще добавим още четири." Нищо чудно, че 90% сериалите историите им са навързани като от първокласник със забавено развитие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го догледах, по-точно допревъртях, колкото да е догледан, особено след ненужното увеличаване на сериите.  Дан Те-то сякаш му липсваше част от мозъка, отговаряща за емоциите,  безличен и никакъв ми беше.Това  ми е единственият сериал, в който съм превъртала романтиката между главната двойка- толкова смотани и безинтересни ми бяха моментите им заедно.Фен до край си останах на тъпия ъгъл, но той си беше бита карта.

Та ще се съглася със Сиера- при липса на друго, става за превъртане, сигурно и за това го превъртях.Един с нищо незапомнящ се сериал и  бих се сетила за какво иде реч след време, само ако ми напомнят за перуката на главната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kато рейтингът е добър, удължават сериала, което обикноведо води до разводняване, а понякога и до нелепици, за да запълнят допълнителните часове. Тука просто изцедиха и без това слабия конфликт до последна капка. Аз пропуснах 2 от епизодите и направо отидох на последния и не се беше случило нищо...Точно както Лавандула го каза - перуката е най-запомнящият се елемент в драмата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето е симпатично. Гледа се леко, действието си е равномерно. Бих казала приличен представител на, както аз си му викам, бозяния жанр. Някак ми напомни на първите драми, които гледах преди години. Като сюжет и герои си е приказка - загубен принц, принц джентълмен, Пепеляшка, гадна сестра... Главните ми бяха сладки и забавни, но имаше на моменти прекаляване с идиотщината, което в корейски сериал от жанра в 99% от случаите е неизбежно. Бих се съгласила обаче, че заглавието е подвеждащо. Предполага, че трябва да е най-вече за Гонг Шим, но реално повече е за Дан Те и неговото минало. Разбира се, не липсваха недомислици.

 

Например Гонг Шим излезе всъщност, че си е доста талантлива и способна (рисува, готви, сума почасови е работила и се справя добре), а и си беше сладурка. Как така толкова години дори собствените й родители са я мислили за тъпа и грозна? Всеки, който е гледал сериала, смята, че каката хич не е красавица, а и като казаха колко е учила да стане адвокат, явно не е и чак такава умница. Можеше да задълбаят малко тук. Може би работата е по-скоро, че каката е натегачка, а малката е по-свита. Странно е и как ще превърнеш стаята на едното си дете в дрешник за другото, някак спрямо това, което видяхме в сериала, беше прекалено. А за красотата - вероятно актрисата, която играе Гонг Ми, не е най-подходящият избор като външен вид. Или поне стайлингът беше кофти. Също това, дето една година не се били чували ми е супер глупаво при наличието на всички тези технологии в днешни дни, а не посочиха да има някаква причина, че чак толкова веднъж да не се свържат. Беше си буквално просто да се влезе в познатата схема със заминаването и виждането след време. И това на шега - да бяха казали защо Дан Те-то яде от земята. Щеше да е интересно. :28558: 

 

Гунг Мин-чо много си ме радваше като злодей. Беше ми интересно, но в началото и леко странно да го гледам в такава роля, но човекът толкова добре се справи, че накрая не можах да повярвам, че същият този играе психар с проблеми с гнева в предишната си драма. Мина, въпреки че е айдълка, не се справи по-зле от други по-опитни актриси, които съм гледала в подобни роли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До сега не ми се беше случвало нещо подобно. Много сол му липсва на този сериал, но въпреки това се улавям, че не мога да спра да го гледам. Емоциите показани в него са плавни, фини, чисти и нежни. Сядам вечер и гледам с една лека усмивка. Просто ми е приятно и ненатоварващо. Нищо не ме държи на нокти, за мен тук няма интрига. Допада ми да гледам как главните се грижат един за друг. Какви диалози водят, как се справят с живота. Сериалът е доста като приказна история. Точно затова се чудех дали да го започвам. Характеристиките и на четиримата герои ми допадат. Само ми е странно, че никой от тях няма отрицателни черти. Прекален добряк и Богу не е драг. Сестрата не е показана с умисъл да навреди. Възползва се, но не е като да мрази сестра си. Перукестата-много приятна актриса. Направила е една чаровна, доста устата девойка. Героинята без перука всъщност е още по-голяма симпатяга. Наистина не й завиждам на актрисата колко се е потила с тези перуки докато са снимали. Горката! Много естествена игра и взаимодействие с останалия каст. Главните герои мъже са ми с много необичайни физиономии, още привиквам с тях, но градят добра атмосфера. Сестрата я правят бледа и безцветна като присъствие. Невзрачна ми е. Развитие в сюжета няма. Даже се чудя какво още ще гледам в другите дванадесет серии. Сюжетната линия с отвличането я превъртам. Дали ще догледам, не знам. Дали ще си дописвам мнението след време, не знам. Засега покрива емоционалните ми нужди и това ме води напред :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, пак съм аз. Получи се същото както и с The man who can't get married. Това не са типът сериали, които харесвам по принцип. Действието тук е лежерно, но ти се гледа с мазохистична упоритост, на която мързел като мен не вярвах, че е способен. В резултат след като изгледах сериала хем ми хареса, хем не исках да се примиря, че ми е харесал :slap:Сега се каня да загледам нещо кърваво, за да си възвърна възприятията отдали се последния месец на вселенски дози романтика. В проекта имаше едни малки детайли, които направиха чудото да се случи и да ми хареса толкова много :)

 

Предполагам, че е диалектна форма начинът, по който говореше Гонг Шим. Звучеше сладурско. По едно време привикнах с муцунките и на тримата главни и вече не ми бяха така странни. Даже ме усмихваха. Само с голямата сестра не можах да свикна. За мен тя беше с треторазрядна роля и не можа да изпъкне с нищо. Бащата на Гонг Шим-леле, явно в Корея наистина е имало страшен глад в миналото. Не за първи път забелязвам, че възрастното поколение актьори са много по-дребни на ръст заради недохранване, но този човек направо ме накара да настръхна като го видях за първи път. Иначе направи страхотна роля и е голям симпатяга. Телцето и излъчването му са като на ученик в пети клас. Въпреки несъвършенствата си семейството на Гонг Шим бяха пример за здрава емоционална връзка. Грешаха и се учеха един от друг. Гонг Шим израсна, научи се да отстоява себе си, да се бори сама за щастието си и го направи по един нежен и упорит типично неин си начин. Ан Дан Те. Много смешен и странен ми беше и героят, и актьорът, но му се получи. Като видех мръсотията между пръстите от джапанките му и оставах безмълвна от хил. Младият от фамилията Сок беше голям симпатяга с тези малки очички като копченца.

 

Не мога да не си измрънкам мъката :lol2:: Последните епизоди с разследването бяха връх на кърпенето с бял конец. Историята с Джун Пьо издишаше много здраво. Да не говорим, че злодеят имаше вид на мутирал гном и нито всяваше нужния респект, нито блестеше с особена аналитичност, а го раздаваше като пародия на пародията. Наложи се да превъртам цялата сюжетна линия с него. Актьорът не подхождаше за тази роля, а и режисьорът, ако е давал някакви насоки как да играе, не му е бил от полза също. Другото на което се дразнех беше, че като зрител през цялото време знаех всички факти околко историята с покушението. Поради тази причина хич не ми дремеше след колко н-ти епизода ще се разкрие престъплението и за останалите герои от каста. Не знам защо сценаристът е решил така, но това е слабата брънка в този сериал за мен.

 

Както казах сериал приказка. Тук 98 процента от героите бяха изтъкани от добродетели, затова и не се надявайте на интрига. Сериал за топлите отношения, така бих го описала :)

 

 

И понеже горе забравих, ще го направя сега: Благодаря, че ми подарихте не стандартните 16-сет, а цели 20-сет епизода български букви, за да може този сериал да се докосне до мен :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бива го сериала.Обаче с тая перука страшно ме дразни главната ,от къде измислиха тая тъпотия с падащата коса не знам.Всичко друго е ок.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително тъп сериал. Главната героиня от началото показа че е доста тъпа.

Off Topic

Мечтата и беше Италия, трябваха и пари, а когато имаше възможност да получи обезщетение за инцидента на бензиностанцията , тя се сети че има гордост?  Тя драми не беше ли гледала? Спокойно можеше да вземе едни 50000$ обезщетение и да си живее в Италия. А тя за 20$ се пазареше за наема. Главния герой е с оперирана романтична страна. По противен герой в романтичен сериал не се сещам. Често се чудех  какво точно гледам. Последната серия беше пълно извращение - 1 година не и се обаждал , а тя патката седи и го чака. И той я пита , какво става?  Такъв изрод не съм срещал, с най-тъпото обяснение на света.

Ако харесвате романтични сериали, тоя го избягвайте защото е анти-романтичен. Явно не случайно го отлагах толкова дълго(след прочетени коментари, не тук). Просто трябваше да го пропусна(все пак от 12та отидох направо на 20 серия).  Мин А е доста симпатично момиче в сериала, ама като гледам скорошни снимки и тя е заболяла от скелетонизъм(желание да изглеждаш като скелет). Жалко. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре започна, прикова ми вниманието в началото, след това някои неща започнаха да се случи твърде приятно. Като да съберат двамата главни, например. Двамата са големи сладурковци, но поотделно. Странни ми бяха визуално като двойка (а и не само визуално, все пак той е адвокат), но съм сигурна, че е заради перуката на главната. Искам да имам повече екранно време с нейната истинска коса. :Д Разочарована съм, и че с по-голямата сестра нямаше толкова сцени, толкова история..

20 епизод? Крайно ненужно, всичко можеш да приключиш с 16 общо. Точно за това много от епизодите бяха превъртани.

Краят беше нелогичен и вероятно измислен набързо, колкото да има финал. 

Редактирано от Gabriella
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 22.11.2023 г. at 20:17, Gabriella написа:

Добре започна, прикова ми вниманието в началото, след това някои неща започнаха да се случи твърде приятно. Като да съберат двамата главни, например. Двамата са големи сладурковци, но поотделно. Странни ми бяха визуално като двойка (а и не само визуално, все пак той е адвокат), но съм сигурна, че е заради перуката на главната. Искам да имам повече екранно време с нейната истинска коса. :Д Разочарована съм, и че с по-голямата сестра нямаше толкова сцени, толкова история..

20 епизод? Крайно ненужно, всичко можеш да приключиш с 16 общо. Точно за това много от епизодите бяха превъртани.

Краят беше нелогичен и вероятно измислен набързо, колкото да има финал. 

 

Тази драма ми беше любима 2016г. Смяла съм се със сълзи, май ще си повторя до някой си епизод, че да се посмея в тези студени нощи. Началото беше по-забавно, след това почваха баналните/романтичните сцени. :lol: Все още помня някои забавни сцени с главния, голяма скица беше. Точно за него е била ролята, много добре се справи! :yes: И МинА се справи добре, така харесвах групата Girl's Day, ултимейтки!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...