Jump to content

Recommended Posts

Трябва ми помощ. Искам ето тази прическа .   Бях на фризьор в моя град, но определено не ме очарова резултата. Повтаряше ми, само че трябвало всеки път да я изправям и вместо да я изтъни, тя я подстрига. Та искам да ми споделите къде има професионални фризьори в София. И разбира се, кой такъв може да ми я направи. Не се иска нещо кой знае какво. Само трябва някак си да я изтъни. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Само трябва някак си да я изтъни. 

За такова филиране трябва да имаш много гъста коса с дебел косъм. На японците им се получава :asian: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си сменя косата ли ?  -_-

 

На ъгъла на ул. Хан Крум и ул. Цар Шишман има един доста добър фризьор, който може би ще успее да ти я направи, но ще трябва да се бръкнеш по-дълбоко. Аз попаднах на него случайно - мислех си, че е обикновен бръснар, де се вика, човърка ме 1 час на стола (признавам доста добре ме подстрига), но трябваше да му кихна 35 лв. за най-обикновена фризура, пък за специална не ми се мисли.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, това с азиатските прически у нас е почти мисия невъзможна. Аз обикалях салоните из София с една снимка на Гаин от клипа "Абракадабра" и резултатите бяха мани-мани. Накрая все пак си намерих фризьор - Митко от Hari Hair Design на Парчевич. Човекът още от пръв поглед ми каза, че с моята коса това доста трудно ще стане, а и ще иска голяма поддръжка всеки ден. Но все пак си поигра и ме направи така както исках. Продължих да си ходя при него, защото е опитен, винаги се съобразява с капризите ми, не претупва работата и не ме подстригва както баба си знае, както често ми се е случвало. Дамско подстригване без сешоар е 27 лв., за мъжкото не знам.

 

Обаче! Така като гледам на какво си се спрял, ще ти трябва опитен фризьор, който да може да подстригва добре с бръснач. На това "отпред късо, отзад модерно" му викат razor mullet, а по-късия вариант е razor cut shag. На азиатска коса стои супер. Тя не е толкова гъста, но косъмът е дебел и пада тежко. Примерно с моята перушина никога няма да стане. А и косата ти трябва да е доста дълга преди подстрижката. После всяка сутрин сешоар, маша за изправяне, вакса (тука продуктите на Gatsby са в задния джоб на всеки хост). Бас държа, че и батко Джун Ги не става от леглото в този вид. Има една процедура, която азиатките и много европейки си правят в Япония. Казва се Japanese straight perm, прилича на студено къдрене, но всъщност ти изправя косата и 4-5 месеца я размяташ кат японска принцеса. Идеално е за дълга, вълниста и стърчаща накъдето си иска коса, но и самата процедура е доста скъпа. Към триста лева излизаше май. Варианта на това нещо е brazilizan straight perm, но с по-малотраен резултат.

Ако си щастливец с права твърда коса, давай! Но ако ти се къдри, сутрин ще се събуждаш на "алабамски водопад". Лично за мен тая прическа на Джун Ги е малко поостаряла. Вече само хостовете носят такива средни дължини, повечето мъже се носят късо.

Каквото и да решиш, успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...