Jump to content

Recommended Posts

e7rqeje5lfir.jpg

 

Everyday I Love You

 

Страна: Филипини
Език: тагалог
Година на излъчване:  28.10.2015
Времетраене:  122 мин.
Жанр: драма, романс
Режисьор: Mae Czarina Cruz

Сценарист: Vanessa R. Valdez, Kookai Labayen

:imdb: 

 

Участват: Gerald Anderson, Enrique Gil, Liza Soberano и др.

 

Резюме: Двама души, с еднакъв път в живота, попадат един на друг по неочакван начин.

 

Сваляне:  :click: 

Сваляне с руски субки  :click: 

 

 

Link to post
Share on other sites

Тези двамата са страхотен тандем, ама искам да видя нещо друго от

целувка по носа.

Вярно, че маненката е на 17, но все пак снимат бая филми заедно, избрани за двойка и прочее, а и в живота явно са заедно... Пфуууу :)

 

Филмът е баш арлекин :> Имаше си от всичко - драма, сълзи, радост, смях, получи се добре  :28558:

 

 

П.С. Енрикето явно има някакъв проблем с тая коса. Два филма, две "феноменални" прически.

Link to post
Share on other sites

Хубаво филмче. За любовта... до края...

Любовта е разбираща и всеопрощаваща. Главният, в няколко филма съм го гледала, 

за играта, добре си играе, но някак не ми е симпатичен.

Но пък главната... главната е  голяма сладурана...

Препоръчвам за гледане, въпреки, че сюжетът не е чудо невиждано... И дилемата също...

Link to post
Share on other sites

Наличието на руски превод беше ръженчето , което сръчка окончателно  и  без това напиращото ми любопитство и така имах удоволствието да изгледам първият си филипински филм .Ама,  изобщо първият през живота ми до сега . Много благодаря на lazeto  :kissy: , за което , както и на NyXe :kissy:  !

Първото , което ми направи страхотно впечатление , беше езика . Честно , да си кажа , по асоциация с тайския , очаквах , че и филипинския тагалог ще е нещо , с което ще трябва упорито и систематично да се свиква ; обаче се оказа една приятно слушаема смесица между английски , испански и ... няма как! :28558:  някакъв туземен език , но в много малък процент.  Всъщност , над половината думички се оказаха познати  и направо галеха ухото .

Както е казано вече по-горе, това е лесно смилаемо ,  леко и романтично филмче  от типа на Арлекин или от съботно-неделните немски "сапунчета " по Розамудне Пилцхер.  С две думи - да ти стопли душата , да те зареди с доза ендорфини  и за малко да те откъсне от ежедневието. А това , със  откъсването , особенно с тази слънчева и пищно зелена обстановка се получава перфектно . 

Филмът е лъчезарен , усмихнат и много приятен. Близки ми станаха и главните и всички второстепенни герои . Въпреки че, трябваше да съм уж в непозната екзотична азиатска страна , аз се чувствах някак си уютно, като на познато  място. Все едно гледах или нещо южноамериканско или някое затънтено местенце в южна Испания. Не, че съм ходила  на което и да е от двете указани места , но ....съдя  според други  гледани от мен филми.   

Атмосферата в малкото провинциално градче беше задушевна и дружеска ; беше спестено характерното за подобни места нездраво любопитство , да го кажем направо - клюкарстването , грубото вмешателство в  чуждите работи и т.н.  Тук , изненадващо , този  тип поведение го нямаше .  Видях съпричастност , приятелство , желание за взаимопомощ ...една почти идеализирана обстановка . 

Главните герои бяха много милички , приятни и химията направо витаеше във въздуха . Нищо , че не показаха и една целувка ..Привличането се усещаше много осезаемо .Нищо чудно , че и в живота са станали двойка .

С две думи - препоръчвам с две ръце  и чисто сърце ! Ако имате желание  за  приповдигнато романтично настроение , гледайте го  , ще ви стане още  по-усмихнато !

Link to post
Share on other sites

Сладко, мило, романтично, свежо! Доволна съм от това филмче, определено видях това, което очаквах от него, защото този тип сладникави филмчета предлагат едно и също, като сюжет но това не значи, че всички ги слагам под общт знаменател, защото не всички предлагат същото удоволствие, когато ги гледаш и не всички могат да се похвалят с добра игра от страна на актьорите. Тук това не важи, защото  тези двамата сладури се справиха много добре, и изглеждат страхотно заедно на екран. :) Филмчето ме накара да релаксирам, и определено имаше романтика в него.

Искаше ми се да има и някоя целувка и нещо по така но тук липсваха изцяло тези моменти.

В крайна сметка пак съм доволна и не съжалявам за времето прекарано пред екрана! :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...