Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Good Morning Call (グッドモーニング・コール)

Страна: Япония

Също така известен като Good Morning Kiss

По мангата на: Yue Takasuka – „Good Morning Call (グッドモーニング・コール?)“

Период на излъчване: 12 февруари 2016 - 31 май 2016 г.

Време на излъчване: Петък

Формат: Renzoku

Жанр: Училищна драма, Романс

Канал: Fuji TV

Епизоди: 17

Режисьор: Fuji TV

Субтитри: Английски

           

Участват:

Haruka Fukuhara като Nao Yoshikawa

Sunya Shiraishi като Hisashi Uehara

Sakurada Dori като Shinozaki Daichi

Nagashima Shugo като Mitsuishi

Mori Erika като Uehara Yuri

Tanaka Hinako като Kusanagi Nanako

 

Резюме: Йошикава Нао (Haruka Fukuhara) остава да живее сама, след като родителите ѝ наследяват ферма в провинцията. Премествайки се в нов апартамент, тя открива, че той е бил нает също от Хисаши Уехара (Sunya Shiraishi) – сладко, супер готино, популярно момче от нейното училище. За капак на всичко тяхната жилищна агенция неочаквано затваря и собственикът на апартамента заявява, че трябва да плащат повече, отколкото са очаквали. Поради липсата на достатъчно пари, Нао и Хисаши решават да станат съквартиранти…

 

 

Линк към Сезон 2 :click:

 

Свали с български (вградени) и английски субтитри :click: 

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Редактирано от bealonenomore
Обновяване.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес прочетох, че ще има втори сезон, което ми напомни, че не съм гледала последните няколко еп. на тази приятна училищна драма. Докато чаках превода, направо съм я забравила. Тъкмо ще догледам сега оставащите. Втория сезон го видях обявен за първи март, но доколко е вярно и колко еп. ще е не беше обявено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айй, какви сладури са двамата главни! Много милички, въпреки че като се замисля, Хисаши-кун по-често беше далече от тая дума. Ама то отвън поза и броня, а отвътре - нежна и загрижена душка. Но вярно, че героят си имаше мъжкарско поведение, също и външно успяваше да го докара, особено като за японец. Защо ми допаднаха толкова? Колкото заради естествената игра, толкова и заради сценария - приземен и не толкова "стегнат" и дори някои нелогичности не го развалиха. Гледах с интерес и често имах усещането за корейско. Като "Палавата целувка" - глуповата сладурана с мазохистични наклонности и непукистичен гений-красавец, като "Пълна къща" - кокошка и звезда. Що ли ми идват за сериалчето думи като мекота и нежност...

Много романтично и хубаво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехее, много приятно сериалче. Определено двамата главни пък и поддържащите актьори бяха много симпатични и радващи окото и душата с играта си. От време на време имах чувството, че гледам аниме, но с живи актьори. А Уехара- кун може да бъде мечта за много девойки:D. Добре се справи с ролята си Ширайши Шуня. Определено смятам да погледна и други негови превъплъщения пък току виж се оказал нешлифован диамант.;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво, сладко и романтично сериалче! Перфектно е за разпускане и за романтични души, като мен. :) Актьорите бяха много добри, а главните си подхождаха идеално. :) Силно впечатление ми направи момъка в главната роля. Много е красив и играта му беше страхотна. Сюжета на сериала ми беше изключително познат и след дълги размисли и страсти се сетих, че много прилича на Палава целувка. :):):) За романтични души, като мен идеално ми пасна и остави едно много приятно и мило усещане. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах всичко от първи сезон и през цялото време получавах факсове - навяваше ми спомени от къде ли не. Може това да е причината да го изгледам и то с минимално дразнение :D.  Нещо ми липсва ентусиазъм за продължението.  Отблъскващо ми действа факта, че за 17 серии , не вдъхнаха в Нао малко увереност в чувствата му. Ни веднъж не се почувства, важна, ценена и специална.

Честно казано на мен девойчето ми направи филма. Много лъчезарно създание и разбирах, защо все живо се влюбва в нея :P.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е много готино.Двамата главни единия колкото е добродушен и забавен,по детински чист,другия го раздава строг и взискателен,но и той по душа си е добро момче.През много перипетии минават.Приятелите им във филма също ми бяха много симпатични,всеки сам по себе си беше голям образ.

Единственото,което не ми хареса,че превода с бг субтитри от сайта е голяма какафония.Все едно е превеждано с гугал преводач.Само това не ми допадна,иначе си е сууууупер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...