Jump to content

Recommended Posts

Не знам как точно стигнах до този сериал, като нито един от главните не ми беше известен, но не съжалявам. Изгледах го от край до край с интерес и без превъртане. Единствено малко в повече ми идваше пиянството на рошавата кака с измисления френски, но се търпи.

Главния герой е най-страхливия и егоистичен интроверт, който съм срещала из сериалите. Мисля, че актьора се справи отлично щом имах неистовото желание почти през цялото време да му играя един шамар да дойде на себе си. Seo Hyun Jin също много ми хареса като пресъздаване на този доста объркан женски образ. Само стилистите не можаха ли да я вчешат поне малко. Косата и беше трагедия почти през цялото време.

И накрая чест и почитания за актрисата, която играе майката на О Хе Янг! Тази жена е в 99% от сериалите, обожавам я!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък тая кака от тоя сериал я харесах и като излезе в нейно участие сериал си го гледам, макар да играе кажи речи единтични образи все ми е симпатична.., а с тези си гимнастически/йогически възможности...:P(в другите сериали..;))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичам, мине се -  не мине време, да си препоглеждам вече гледани драмички. Е, тази е една от тях. Когато за пръв път загледах драма с Ерик, си казах: Я, какъв черничък, че и фъфлещ кореец! А то какво излезе! Няма нещо, което да съм гледала с участието на Ерик, и да не ми е харесало. Много, ама много го харесвам! :kissx: И фъфленето му харесвам! :wub: С ровене ще се намерят кусури, но като цяло давам висока оценка на този сериал. :up: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен беше много интересно да гледам как се прави озвучаването на филми, на какви детайли се обръща внимание. Чак ме беше яд, че няма повече сцени в звукозаписното студио и главния да си мъмри подчинените и да им обяснява как се правят нещата. Разкошно беше да се гледа как в ежедневието търси с какво може да замести някои звуци, за да звучат реалистично. Или арсенала предмети, с който се обграждаха, за да успеят да озвучат сцената без прекъсване.

Това не е единствен плюс на сериала - просто прегледайте предходните коментари и ще си съставите мнение. Но определено беше инетересно да се надникне в кухнята на една професия, която остава извън фокуса на вниманието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То беше любов, то беше чудо.  Тия имаха една много сложна история за да стигнат до мечата си. Вярно главния герой беше доста нерешителен. Не знам дали това ,че виждаше бъдещето го оправдаваше. Главната героиня беше доста наранена и напориста. Тук нейните родители доста ме учудиха като я изгониха. Това обикновено не се случва често в корейските сериали, детето колкото и да е проблемно , не го гонят.  Но всяко зло за добро както се казва. Seo Hyun Jin отново прекрасна, както и във Вътрешната красота. Наслада за окото. Красивата Хье Йонг и тя голяма красавица. Като цяло сюжета ми хареса. Странен, но се бяха постарали сценаристите.

Off Topic

Главния герой като не искаше да умира, ами да не седи по средата на пътя бе??  То е логично. А колата я видя от 100м , ами да се беше мръднал.

Майката на главната героиня изигра отново отлична роля, а за баща и ми беше най жал.  Той горкия какво да прави с такава жена и дъщеря? Имаше много хубави и мили образи в сериала. Хареса ми сериала, разбира се имаше дразнещи моменти. Показваше че хората могат да променят съдбата си. А тия двамата за малко да умрат от любов. Ама бързо се осъзнаха. Горе долу получих това което очаквах от сериала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето е приемливо. Очаквах повече от сценария, но и това се ядва (направих грешка да сравня "My Mister" с него, нали все пак са от един и същи автор). Силните плюсове (за мен), са чисто информативни

Spoiler

цялата хамалогия около озвучаването! Имах роднина от Натфиз, учеше "тонрежисура", та от него знам колко много файлове с най-различни звуци има в една стандартна "папка" на средностатистически тон-режисьор. Идеята за запис върху магнитна лента е нерелевантна, но си я обясних с почитта му към баща му- иначе, при цялата дигитализация няма логика от ленти!

Забавни са второстепенните персонажи, а също и страдалеца- баща ѝ. Като цяло- прилично филмче.

Редактирано от manniwelle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...