Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

My Amazing Boyfriend (我的奇妙男友)

Страна: Китай     

Също така известен като: My Wonderful Boyfriend

Година на излъчване: 2016 – Април – 25 до 2016 - Юни - 01

Време на излъчване: 2016

Жанр: Романс, Фентъзи, Комедия

Канал: MGTV

Епизоди: 28

Режисьор: Deng Ke

Субтитри: Български, Английски

 

Участват:

Kim Tae Hwan като Xue Ling Qiao

Wu Qian като Tian Jing Zhi

Fu Jia като Li Yan Zhi

Shen Meng Chen като Zhang Xuan Xuan

Li Rise като Hong Shi Guang

Yang Aro като Feng Dong Dong

 

Резюме: Сюе Лин Цяо е мъж със суперсили, живеещ сред хората вече 400 години, без да остарява нито ден. Но попадайки в капан, заспива през последните 100 години, само за да бъде брутално събуден от начинаещата актриса Тиен Дзин Джъ. Бягайки от своето мистериозно минало, Сюе Лин Цяо решава да остане в дома на Тиен Дзин Джъ. Преструвайки се, че не се интересува от неговата личност и супер сили, тя по всякакъв начин се опитва да се отърве от това "чудовище". Постепенно обаче се пораждат чувства между двамата, които ще разкрият шокираща конспирация, която обхваща векове…

 

 

:essub:

 

Свали с български субтитри:  :click:  :click:

 

Онлайн с български субтитри: :click: :click:

 

 

Свали: :click:

 

Онлайн с английски субтитри  :click:

 

Онлайн с руски субтитри  :click:

 

Втори сезон: My Amazing Boyfriend 2 (2018)

 

Това ми се струва ще бъде нещо средно между You Who Came From The Stars и Queen In Hyun's Man... :28558:

 

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това се оказа супре сладурско сериалче "засега" все пак съм на 7 епизод. Двамата главни имат много добра химия, няма голяма драма само комедия, но и тя ще дойде все пак е 28еп. Препоръчвам го сладури са... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е страхотно, като за мен.

"Не човек, а желязо..." :slap: , което в четвърта позамръзна в асансьора...

Малко на балами ни правят, но ние си се оставяме,

защото сме художествено и фантасмагорично извисени... :28558:  :28558:  :28558:

Уж беше страшно силен и бърз, и нищо не бе в състояние да го спре... Викам си,,, че един асансьор ли...

Пък то...

Не знам хора, но Ким Те Хуан, първо да питам аз, кореец ли е..?  И отговор- не щя...

И второ, гледам, че ми прилича на.Ким Су Хьон, барабар с трапчинките, само е малко по-слабичък.
Страшно сериозен, малко се усмихва, и в живота също, манекече го раздава, не е красавец, но е супер магнетичен и има харизма, не знам как да го обесня...

Но двамата с главната която ме очарова още в " Моето слънце", макар и противоположни по характери и ръст... :28558:  :dunno: , много добре се допълват...

"Сърце, в едно сърце със твоето да бие"... :beer:  :emote_kiss3: Хайде изби ме на поезия...

С руснаците съм, но съм нетърпелива и ще изпреваря превода им, то се видя.

С една дума... гледайте, вие с мен, и а аз с вас! :up:  :emote_kiss3:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми харесва сериала, Ким Те Хуан наистина прилича на Ким Су Хьон, предполагам приликата е нарочно търсена, защото историята наподобява тази на Звездолин  и въпреки, че му е дебютна роля, поне  аз не видях да е участвал в друго заглавие преди това, добре се справя. На мен абсолютно никой не ми е познат от актьорския състав, но пък всички са много симпатични. Очаквам скоро да  разкрият кой и защо иска да го унищожи ( аз съм все още на 5 еп.) и да наблегнат още повече на романтиката, защото химията си е на лице.

https://www.youtube.com/watch?v=us0ZAGYyHUA

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бонбон! :icon_sunny: Много сладурско сериалче! Ей такива романтични комедийки са ми най на сърце. И колкото и да се заричам да не подхващам онгоинг, че не съм от търпеливите, пак се изкуших и го загледах. Двамата главни са големи сладури, комедията е на макс, а муцките и физиономиите на главната са един път! Голяма сладурана и се заливам от смях с нея. Главния и той сладур голям, а и определено много, ама много ми допада методът му на "лекуване". :896767: А какви усмивчици пуска само! Много химия между главната двойка, много са сладки. Очарователна фентъзи приказка. :wub: И като казах, че не съм от търпеливите, толкова ме радва сериалчето, че го изгледах до 21 епизод без субтитри, просто не се въздържах. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз вече съм на 9-ти епизод :) Гледа се без превъртане, което е показателно. Не ме кефи дублаж, но в крайна сметка трапчинките ме карат да забравя всичко  :wub:

Главната малко прекалява с лигавщините, но това си е в рамките на нормалното, а той толкова ехидно й се присмива и манипулира  :28558:  Колкото до лекуването, ще взема и аз да се порежа хахахахахахаха.

 

Мда, и аз четох за Ким Те Хуан, досега съм го засичала, само по подиумите и винаги съм се чудила на ушаците, но в интерес на истината, вече грам впечатление не ми правят. Като цяло каста е много добър, мъжките попълнения пълнят душата, женските не ми се коментира  :panda-145:  Определено ще си го догледам. Заслужава си.

 

5bb6e60f-be52-4544-92ac-bb1e836d4018.jpg



Намерих интересно четиво...

 

5 неща, които не знаем за сериала/

 

1) Драмата има над 10 милиона гледания в деня на излъчването си. За два дни, има над 40 милиона.

2) режисьорът е харесал Ким Те Хуан, след като е видял негово видео.

3) Главната актриса също е дублирана :)

4) Ким те учи усилено мандарин, а Wu Qian му помага.

5) Писателката на сериала, Shui Qian-Mo, всъщност дори не е завършила гимназия. През 2009 година, когато е на 21 години, писателката вече има издадени 5 книги...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казах си, че ще го изчакам целия да излезеи чак тогава ще го почвам, ама..... досърбяха ме ръцете ииии стигнах до 21еп. и сега ще почакам малко за английски букви :D Много ми хареса замисъла, въпреки че не е нещо ново. Старичкото чудовище ме кефи как я върти на пръста си, а пък дори и не усетих момента кога хлътна по нея :) Главната ич не я слуша главата, чак малко ме дразни, а пък отначалото на моменти сякаш гледам Jun Ji-hyun от корейския вариант - явно доста е гледала оригинала та го докарваше напълно като нея с жестовете и израженията. Абе симпатична двойка са ми - малко кат Крачун и Малчо, но не мога да измисля кво ще е за финал - дали ще ни цапнат някой отворен край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, Никс, нали? То направо да му се прииска на човек да се пореже и после да го "излекуват". :D

Онгоинг и аз не обичам да захващам, ама уви...сърце не търпи. :D Вече до 23 стигнах, въпреки лошото качество и че няма субс, не мога да се спра. А и тъкмо стана най-интересно. ;) Главния не съм го засичала по подиумите, но според мен е много чаровен и са страшно сладурска двойка с главната. Въобще целия каст са все сладури и чаровници, много радват. Много ми е интересно обаче нашето момче с кой толкова време продължава да лафи на брега на морето? Това май до края ще си остане загадка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее, много бързате вие, аз без английски субки няма да гледам :> Търпелива ще съм!

 

Морският бряг и аз все мъдря какво може да е... Родители?

 

 

 

Относно спасените пикльо и майка, ама толковааааааааааа неблагодарно племе - НЯМА! Скъпата му майчица разбираш ли, щяла да живее, ако й беше дал от кръвта му. Ма чакай малко, нужно ли е? Дай да почне да спасява света, щот разбираш ли може. Мноо дразнят. И като го видя с робата на Дарт Вейдър и ми призлява. Същата логика има и оня грозен професор, дет иска и него и щерка му да спаси. Ма ти си зарязал детето, а после ходи го спасявай. Като си генетично болен, що правиш деца? В Тайван, както видяхме презервативи и секси бельо - бол :>

От друга страна ме е яд за полицая. Поне до 11 епизод, това което разбирам е, че умира. Това е причината и да зарежа "Богинията на тъпотията". Голям хубавец, да ти е мило и драго  :wub:

 

 

 

Ронка, ти как го гледаш без титри и гадна картина, не знам. Не бих си го причинила :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наде, и аз се чудя на себе си, ама като ме е захапало това сериалче и не мога да се стърпя просто.  :896767:

Морският бряг и аз предполагам, че са родителите му, но усещам, че накрая ще ни изненадат и няма да са те. Много ми е любопитно вече да разкрият кой е.

 

Именно, този неблагодарник и мен ме подразни много. Лошото е, че на нашето момче това му беше грешката - да го спасява. Щото тоз господин и алчен и нагъл и неговата лакомия няма граници. За полицайчето - даа, много е готин и много го е закъсал, но.......горе главата. ;) ;)

 

Сладури! :)

0972ea7ab54c4b4a.jpg

b19bf51ddd89a7ca.jpg


 

 

 

Едит:

 

 

С много упорито ровене успях да намеря всички серии и да изгледам последния 28-ми епизод. Не се стърпях.  :896767:  Естествено без субтитри, поне за момента.

 

 

Не очаквах толкова отворен край, чак не повярвах, че е възможно да свърши ей така в нищото. Оказва се, че историята е по новела, която е две части. Сериалчето свършва, както завършва и първата част от новелата. Дано да има втори сезон, че е грехота да завърши с този отворен финал и история в нищото. Наблюденията ми по картинка от последния епизод/понеже още няма субс/ са:

май главната се оказа бременна накрая, съдейки по това как набиваше тортата + придобитите нови суперсили. А нашето момче се беше чупило надалеч и беше хванало гората. :D Естествено лошкото беше преборен.

Та, наистина дано направят втори сезон. Някъде споменаваха, че изчаквали да видят рейтинга и ако е добър/за сега е такъв/, то тогава ще има и втори сезон. Другаде видях, че пише, че вече са потвърдили, че ще правят втори сезон. Всичко това обаче са все коментари по форуми, никъде официално не намерих информация за започнат втори сезон, но дано, дано има! Грехота е да оставят историята да виси така във въздуха.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали свършва юни месец, как да са излезли всички епизоди?

Аз съм го докарала до 8-ми, гледам го във viki, там са качени 15 епизода за момента, по 45 минути, 16 се очаква  днес.Да не би да си гледала някоя раздробена версия, китайците имат тоя навик да ги парчотят и за това да ти се вижда незавършен краят?

Доста на Звездолиновата драма напомня, но пък Безсмъртното  по-разчупено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, свършва юни. Не знам как са направили врътката, но

ги има всичките серии до 28/включително/. И това е краят, и за съжаление е супер отворен, както казаха - така завършва първа част от новелата. Все повече коментари има, че са започнали да снимат втори сезон. Kim Taehwan бил потвърдил втория сезон в своя Weibo account. А дано! :) Не се лъжете от надписа, няма все още английски субки, нищо, че пише eng sub. Но скоро ще се появят, да, във викито са стигнали до 15-ти с превода.

 

п.п. И на мен за първи път ми се случва да намеря пуснати всички серии предварително. :huh: Наистина е много странно.

п.п.2 Относно края:

 

Ама и така как ги дадоха разделени накрая... :( Той в гората, тя с друг излиза.....наистина се надявам да има втори сезон и да ги съберат, не може така да ги оставят просто. :DПък и имаше намек, че е бременна. :D + вече и тя е със суперсили.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Да, ама той в гората, пък тя с друг излизаше или поне за пред родителите й и обществото го направи. Все пак са разделени двамата, щото той си тръгна. :( Това поне по картинка се вижда, нали още няма субс. Пък и трябва да има някакво продължение с това бебе и тези две сърцебиения. :D Викам максимално бързо да се изстреля при нея и наистина стискам палци за втори сезон. Ако остане така, за мен си остава недовършено и отворено. :(

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, знаете ли колко усилия ми костват да не прегледам спойлерите ви с информация за финала :D :D :D Нооо търпеливо ще си изчакам превода на последните серии :) Иначе и аз видях някаква оскъдна информация за 2-ри сезон за през 2017г., дори някой си беше помечтал да е със заглавие My amazing husband :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също като Вивиан се боря със себе си, ужасни сте  :nunchako:  

 

 

Малко целувчици  :kissx:  :kissx:  :wub:

 

https://www.youtube.com/watch?v=U2nU7vVRS3k



П.С. Музиката е определено добра :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=lWinSKEYhTU

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, имате силни ангели. :D:yes: Браво на вас! Не се предавайте, скоро ще има субтитри за всички епизоди/във викито са доста бързи/. Аз обаче отдавна се предадох, изкушението беше прекалено голямо. :lol: Вивиан, и аз срещнах това име, като предложение от феновете. :D И съм повече от съгласна с тях, но едва ли ще го сложат.

 

Нова информация, която се върти из нета, но не е на 100% потвърдена: Дам, 2017 ще пуснат втори сезон и се планира да са 30 епизода.

My Amazing Boyfriend Season 2 Information
Genre: Romance, Urban, Comedy, Drama
Region: China
Language: Mandarin
Director: Unknown
Duration: 30 Episodes
Year: 2017

 

Дано, дано! :)

 

Наде, мерси за клипчетата с целувките. :kissx: Страшни сладури са и толкова много химия между тях! :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hmmmm... вие сте го гледали и знаете,  а пък аз имам още да се чудя с колко народ трябва да се целуват трапчинките ... като се има предвид с колко болни и страдащи е заобиколен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The end :) Посмях се доста с този сериал и на моменти обмислях да се порежа нарочно, ама немам такъв лечител наблизо :D

Финалът направо си плаче за втори сезон - нещата между главните станаха много сложни, а и  китайците са милиард и нещо народ и  се ще се намери още някой злодей, срещу който да се борят :D

За финала

При условие, че пуснат и втори сезон, финалът си беше много як :) Мадамата се нащрака с толкоз мъже, за да изревнува нашето чудовище и да се върне, а той макар и далеч от нея все още усеща нейното сърце. Бременността явно е логично обяснение как тя да е безсмъртна - щом бебето в нея носи  тези гени, може би влияят и на нея. Само ме е яд че попретупаха сцените дет са направили това бебе :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...