Jump to content

Recommended Posts

Аз също не определям главният герой за нормален , но ми е много на сърце :D , нямам точно обяснение защо, в толкова комични ситуации изпада докато се държи по рейджевски /явно така се решили, че трябва да се държи/ . Приемам сериалът за доста доста преувеличен /защото е такъв/ и се забавлявам с неволите на Дракончето.

Манга стилът отива на героите, поне на мен ми е приятен. Определено всички са като излезли от манга, без изключение, също и тоя от конкуренцията с любовните съвети, пълна постановка, ама забавно.  :P 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ударя едно рамо на това заглавие. Дори виждам че се превежда на български. Похвално. Хумор по мой вкус. Спирах на няколко пъти картината за 7-те серии, които съм изгледала до тук, за да ми мине напушилия ме смях, та да продължа гледането. Сценариста ми е познат с още 2-3 заглавия. Ключовото за мен е хумора в случая.

Tetta Sugimoto  отново на екрана ми и то в забавна роля.

Триото- Рей-сан, шофьора и секретарката са емблематични направо :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледан. С :lol::D:lol2:  до самия край, който

съвсем логично бе с триото- Рей-сан, секретарката и шофьора- страшен екип.

Нямам грам забележка. Заглавието почна , продължи и завърши в избрания стил за което голямо браво на целия екип. А  смеха като бонус е безценен. Ще го запомня този образ на уж ексцентрик, по скоро голяма скица  и двамата му верни помощници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yamashita :)

Много му се радвах на филмчето и то докрай. Факт е че седма серия стресира като логика ако се мери по обикновените романтични мерки и се изключи абсурдния образ на самия Рейджи. Все пак той е човекът, който държи всичко да направи сам и сам да постигне мечтите си. 

 

Шоши-сан, и аз се спуках от хилеж :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен тая прословута седма серия ме загуби, но се улавям , че чакам Танчето да преведе 8-ма, та може и да не е безвъзвратно..... Иначе съм в лагера на Ксе и Спиди :)  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже видях че е писано в темата та надзърнах. Факта че автоматично  се :D  при прочитането на името на темата ми говори много. Отдавна не ми се бе случвало на далекоизточния фронт да спирам картината в почти всеки епизод за да се посмея на спокойствие. Основното трио + таткото, шефа на другия хотел и шемета от фирмата на Рей-сан- онзи младия, дето пръв приятел на таткото стана,  :896767:  дъъъъълго ще ги помня.

Не помня какво точно е било в епизод 7 но може би е замотаването с главната героиня. Беше моментно. А и тя така и остана на заден план за мен и за творческия екип преобладаващо. За това не я и споменавам. По- скоро бе онагледено по нейн адрес как любовта е сляпа ;). Тя остана безинтересна за мен. Вниманието ми привличаше при нея само стилиста  :896767: , жалко че тук липсва подходящ емотикон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кев,  руснаците пуснаха 8-ми преди малко, със седмица закъснение, изпилиха ми нервите.

 Ще го бързам, ама..., че и по- дълъг е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го, когато тогава...........Истината е, че ми пилна нервите и си мислех, че ще мине в графата "безславно зарязан", а после се улових, че надничам за превод на 8-ма  :) . С две думи паузата може да е полезна  :D .

Лято е преводачите имат нужда от почивка, бира ............а консуматорите кротко да си чакат, както си му е реда :D .

Ная гледай Orange - почти съм сигурна, че ще ти хареса  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сладкото миньонче Рейджииии!  :thanks:

Тя, не ме развълнува грам, но Той много!!! :D

Всички негови трепети си бяха първокласни и ме докоснаха, явно и аз съм от този тип дето мислят и изстрадват всяко чувство.

Ха ха толкова правдоподобен на моменти, че подразни доста народ: Ама как може???? ха ха Ами може, защото играе великолепно :D

Тънкото чувство за хумор се запази до края и 10 епизод беше доста рейджевски: Опитай се да се простудиш реално  :lol2: че как иначе, все пак е Най-трудната любов на света  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на Оно! Въпреки че по предаване мълчи повече и от рибите, които обича, тук ме обеди, че може да изиграе безпаметно влюбен идиот, който да ми стане толкова симпатичен, че да ми се прииска да се влюбя в него. Толкова невинно саркастичен, опитващ се, страдащ, трепещ се за тази трудна любов. Чудесни емоции ми донесе! Но момичето, което му партнираше беше студено като мъртвец.. изобщо не ми хареса как стои на екрана и играе. Не можах да й повярвам нито за миг. Повече ми допадна секретарката му. Страхотна жена! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...