Jump to content

Втори фен фест - Пловдив, 22-23 май


Ще дойдете ли на феста?  

53 гласа

  1. 1. Ще дойдете ли на феста?

    • Да.
      32
    • Не.
      16
    • Не съм решил/а/.
      5


Recommended Posts

m143.gif нее ..шефче пробвах отново,но уви прецакани сме --->"The member cannot receive any new messages" а нямам отметки и на двете настройки ..С риск да прозвочи малко нахалноm003.gifняма ли възможност ,в коята да се качат снимките някаде и вече който иска да си ги тегли(въпреки че се съмнявам да има някой,който да не ги иска) onegai m107.gif
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз да си изкажа мнението ^^ Едно огромнооо благодаря към всички, че направиха това събитие реалност :thanks::kiss2::wub: Къхм... така де, колкото и да са хубави иконките няма да ми стигнат в момента :D Успях да присъствам само на втория ден, но беше прекрасно, все едно не се намирах на земята, много ви оби4ам всички :wub: Съжалявам единствено, че не се запознах с повечето от вас, тъй като не знаех кой кого е, а и поради липсата на време последните месеци не съм дори и много активна във форума....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромно благодаря и от мен!

Страхотна атмосфера и наистина приятното изживяване да видиш интелигентни млади хора! Аурата ми беше омагьосана. И заредена с енергия. Благодаря премного и на Мария, наистина истински и струящ от добрина човек.

По време на целия обратен път към София изпитвах голямо чувство за празнота и край, а и се извинявам на хората, които не върнах обратно, но... те знаят защо го направих.

Продължавайте все така!

P.S.

Току-що изгледах видеото и не мога да се оттърва от чувството, че в него Джордж Клуни страшно много прилича на Ragnos. Или пък беше обратното...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен този фест беше едно много приятно изживяване. :)

Филмите много ми харесаха. Лекциите бяха интересни. Запознах се с много от главните действащи лица във форума, запознах се почти всички пишещи във форума, които са от Стара Загора :) , запознах се и с хора, които само четат форума и дори не са регистрирани...

Само за едно нещо съжалявам... не можах да се запозная с всички, с които исках. Повечето са били там, но като не се познаваме...

По този повод едно предложение да дам...

Дали не трябва догодина всички да имаме табелки с никовете? Така ще е по-лесно да се "намираме". Дори не е задължително да ги осигурявате вие. Може всеки да си носи нещо импровизирано от вкъщи... :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то такива имаше и сега, но не всички си ги сложиха. Но е добра идея, макар че и тя не гарантира, че ще хванеш спатиите на всички :))))), защото постоянните форумци и двата дни бяха едва половината от тези, които реално дойдоха. Тоест трябва да си от постоянните, за да имаш повече шанс. Аз така и не видях кои са postmortem, Sensei, Star Ocean и останалите, за toxic разбрах от снимките, така че... гаранция няма.

 

Всички имате много поздрави от японците, казаха, че им е било много забавно и интересно, поласкани са от вниманието и не биха отказали нови срещи ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле супер сте си изкарали. Жалко, че нямах възможност и аз да дойда, но да се надяваме, че следващата година ще успея :P .

P.S: Филмът ви е станал просто перфектен :yes: :yes: :yes: Всеки път като го гледам и винаги се хиля като луд :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм развълнувана от видеото. Предполагам, че всяка прилика с действителни лица е случайна и плод на болното ми въображение и на гузната съвест също така. Присъединявам се към желанието на Катомова за погребението-ако някога умра, искам хората да ме изпратят с песни и танци.

Тоя път в Пловдив странностите на местните няма да ги коментирам, защото вече се проявяват за повторно и не съм особено впечатлена, но организацията на феста беше доста силна, а публиката надвиши двойно-тройно миналогодишната. Някои от гостите пак бяха за бой, но те сами, така да се каже, се наказаха чрез излизане :D Всичко, от сергията до последния субтитър си беше фенско, правено с кеф. Пък който не дойде, да идва догодина:click:

 

Грабвайте снимките

Втори фенфест

 

 

Цитат
muzei110.jpg

За втори път Пловдив приюти почитатели на азиатското кино и култура, които в рамките на два дни усетиха полъха на Изтока. На тазгодишният фест бе обърнато внимание на Японското киноизкуство и култура и бе отбелязана 100-годишнината от раждането на популярния японски режисьор Акира Куросава с изложба, посветена на него. Тематична лекция за творчеството на кинотвореца изнесе д-р Андроника Мартонова.

Специално участие в мероприятието взе школата по икебана "SOGA", която аранжира на живо красиви композиции от цветя, камък и дърво.

ikeban10.jpgconcer10.jpg
concer11.jpg

Посетителите изживяха хубави моменти не само с избраните филмови заглавия, но и с концертните изяви на японски доброволци, които изпълниха традиционни и съвременни музикални композиции и песни. Зрителите на концерта чуха и видяха един от националните инструменти на Япония - кото, наричан още тринайсетструнна "арфа". За по-малките ни посетители бяхме приготвили оригами предизвикателства, в които естествено се пробваха и много възрастни.

За по-смелите беше предвиден специален кът за проба на традиционните японски дрехи - юката, който се радваше на голям интерес.

Събитието се проведе на 22 и 23 май в Регионалния исторически музей в града с любезното съдействие на зам. кмета на Пловдив и японското посолство

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

страхотни снимки.... :yes: Много съжалявам че не съм била там :excl: имало е вскичко като се почне от кимона,икибана,японци..... :asian: и главното изглежда ми много забавно :tongue:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече 2 месеца по-късно от както свърши феста, но спомените ми са още пресни :lol:

За съжаление нямах много време (поради причини свързани със спането :( ) но успях да хвана краят на анимето Byousoku 5 Centimeter и

цялата лекция за съвременната музикална култура на Япония !

И от малкото си впечатления (съобразно времето с което разполагах) бих казала че събрах доста добри впечатления,

изразяващи се по-точно в организацията - беше(както и предполагах ) на високо ниво! Много се забавлявах и дано и следващата година да се организира /организирамe/ още по-гранидозен фест! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...