Jump to content

The Snow Queen (2006-2007)


Recommended Posts

Направо не мога да повярвам, че съм пропуснала да го коментирам този сериал. тзтзтзттзтзт ....

Един от най-затрогващите сериали, които съм гледала. Аз рядко плача на южнокорейски сериали (основно защото повечето са с хепи енд), но този влиза под кожата определено, страхотна актьорска игра, много добър сценарий и невероятно красиво сниман финал (от Гил Донг не бях гледала толкова красив финал). Определено е "задължителен за гледане"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз на клона :green:

Демони, да ти кажа Stairway to Heaven и Sad Love Story[/url] са си "веселички" колкото си искаш...от рев в нас замалко наводнение да стане! :D

Иначе Sorry I Love You след Snow Queen...ми...евалата за куража, попаднал си на точното място за мъка на кило....

Относно този сериал...че да не съм съвсем офф....макар и на мен да не ми беше толкова тъжен, колкото си мислех, че ще ми бъде, е един от любимите ми, заради великолепната игра на всички, интересния сценарии...а краят си беше :(:(:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-добрите корейски сериали, които съм гледала. Сюжетът е доста интересен,малко по-различен и не толкова натрапчив, може би заради това ми хареса, както и заради актьорския състав. Хьон Бин е перфектен, а актрисата ми стана любимка - като излъчване, стил и игра. Препоръчвам го на всички, които обичат смислени и тъжни филми/пригответе кърпичките/. Мен лично сърце не ми дава да гледам последната серия и съм си я запазила, ще я изгледам когато съм в подходящо настроение. Поздрав и благодарности на преводачите!!! Перфектен!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина чудесен сериал! Страхотна актьорска игра! И двамата главни бяха блестящи, което никак не е странно като знаем кои са. Поддържащите актьори бяха също на ниво. На пръв поглед сюжета не претендира за някаква особена оригиналност, но историята беше така добре поднесена, че определено си заслужава да се отдели време. Дали е тъжен? Ами ... направо е опустошаващ. И не последните два епизода ... да, и те бяха тъжни, но като цяло историята за две загубени души, понесли толкова много страдание си е покъртителна. Чудесно беше представено емоционалното израстване и на двамата ... някак се допълниха, така красиво. С удоволствие ще го гледам пак ... след няколко години. Благодаря на целия екип участвал в превода. Справили сте се блестящо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма е уникален! Независимо, че свърши, само при мисълта ми се плаче отново. Явно тези двама актьори снимат предимно такива филми.

 

На Sung Yu Ri не и провървя с любовта и живота нито в Hong Gil Dong, нито тук.

 

А Hyun Bin as Han в A Millionaire's First Love обича, плака и страда сега пак.

 

Ролите им много си приличат до някаква степен и в двете участия, които са направили и чесно казано не знам те как издържат на това. Може би за тях е много по лесно да се снима, отколкото на нас да го гледаме. И двамата изглеждат прекрасно... и двамата са чаровни, с невероятни усмивки и разбирасе актоьрски умения. ИСкрено се надявам в следващите филми, които ще ги гледам с тези актоьри да има хепи енд, защото аз ще се депресирам накрая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре...като изключим,че още в първите 5 минути на 1 епизод разбрах какво ще се случи с главната героиня, няма спор,че сериала е повече от умопомрачителен...

Няма такава драма,няма такова нещо, наистина...

Голям поклон пред невероятната игра на актьорите,които бяха съвършенни просто...

Хан Дък Ку *Хан Те Унг* ..... това си е просто не мъжа мечта, ми "извънземния" мъж направо...Леле този персонаж ме разтърси много здраво...Определено се надявам да се запозная с подобен мъж някъде.

Бо Ра беше такава сладурана....А просто как се обличаше....леле.. Това е една от най-добре облечените героини,които съм гледала...невероятен стил...

И като цяло сериала е нещо,което трябва да се гледа задължително....мн мн много ми харесва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам,каквото искате мислете за мен,но сериала въобще не можа да ме грабне.Егати мудната и постна работа!!През цялото време от играта на гл.герой ми се приспиваше!Как пък така не си смени физиономията през повечето време...Съжалявам.А пък за сравнение със'I'm sorry i love you" и дума не може да става!Последният си е класен сериал.Във всяко едно отношение.

И за първи път виждам такава слаба игра!!Разочароващо...това е от мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато гледаш някой хубав филм който да те растърси из основи, той мислено "събужда" спомените за героите с които е дошло време да се раздели. Ти бързаш да сподели с приятели чувствата, които е събудил гледайки филм или сериал и аз мислех да го направя . . . но сега мога д кажа само срахотен сериал който разказва за истинското приятелство и каква цена се заплаща след загубата му и силата на любовта!

Вярно сериала още с първите си 10 минути ви предизивестява, че ще има сълзи но си заслужава.

 

Благодаря на хората които са работили за субките :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледах го преди около 3-4 месеца .. първият ми корейски сериал .. простоооо това беше филмът в който след краят му съм ревала повече от 15 минути .. забелязала съм, че след като наскоро изгледах 2 филма със същите истории.. не ревах толкова и мисля, че е защото снежната кралица я гледах в продължение на седмица и се привързах към сериала и с другите сериали е така .. той Бин участва и в един филм, който има същата история, но там има по слаба игра пък и играе богаташ.. ако някой иска да му го кажа да ми пише в темата или на лс .. та относно филма .. той е един от най - забележителните филми, които съм гледала .. но краят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е сериала който просто не исках да свършва :( Гледах го повече от 2 седмици защото просто не исках да стигам до края. За мен това е една от най-красивите любовни истории които съм гледала за сега в азиатски сериал и Хьон Бин и Sung Yu Ri показват невероятна игра наистина повярвах на всяка тяхна дума и жест за това колко много се обичат :heart: Но краят просто ми разби сърцето :no:

Благодаря на преводачите за прекрасната работа :es:

Сега мисля поне месец да не гледам драми защото определено се нуждая от възстановяване след този сериал, но въпреки всичко съветвам всеки който не го е гледал да го направи заслужава си :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм не разтърси из основи.....Толкова много плаках и искрено страдах заради съдбите на тези млади хора.....Нямам думи да опиша това, което почувствах!!!!

Искам да изразя благодарността и уважението си към всички невероятни хора, които правя възможно това ние любителите на корейското кино да получим още една доза от дрогата си! Благодаря! Незнам дали тук е мястото, може бе не, но това може да се пусне във всяка една темаSmile)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал. И Ю Ри И Хьон Бин са много добри, а и като екранна двойка много си подхождат. Интерено беше, само че накрая завърши малко гадно. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав и силно въздействащ филм : ) мен лично много ме разчувства .. на 15 и 16 епизод си изплаках очите .. за мен това е една от най-добрите любовни истории..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е най-любимият ми сериал в целия свят.

Няма друг просто.

Бо Ра е най-добрата .И историята ме грабна,та дори и края.

 

Беше ми ужасно мъчно за нея и плаках ,защото умря.

 

Разтърси ме из уснови тази драма и никога няма да я забравя.Гледала съм я 3 пъти,но подозирам,че няма да останат толкова и още ще има.

Просто нямам думи да опиша колко ми е на сърцето .

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази драма много ми напимня за A Love To Kill. Също толкова тъжна и прекрасна.

Много ми хареса главната героиня, беше голяма сладурана ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата е наистина уникална. Много благодаря и аз на преводачите. Малко късно, но чак сега го изгледах.

Невероятна игра на Sung Yu Ri !!!

 

п.п. Някой може ли да ми даде субтитри на спешъла ако има превод разбира се :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красив, въздействащ, смислен, тъжен... ПРЕКРАСЕН!

 

Не знам как ще се появя утре по улиците с тези подпухнали очи ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много кърпички съм изхабила за тази драма, много. Атмосферата, макар и много мрачна за моят вкус, беше невероятна. Всичко те оставя без дъх, а музиката по неповторим начин се сливаше с всички сцени. Актьорите бяха повече от добри. Оставя горчив вкус в устата, но и надежда.

 

Всъщност след тази драма, много рядко се осмелявам да прибягвам до такива подобни, защото ме остави емоционално изтощена за един-два дни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...