Jump to content

Recommended Posts

И аз го изгледах и мога да кажа, че ме остави със смесени чувства. Наистина има доста забавни моменти, особено с тези двамата - те изнесоха сериала на гърба си определено, няма такива скици и са ме карали да се хиля с глас :D :

smileyou45finalavi20120.jpg

До около 30-та серия всичко беше супер, леко и забавно, но след това

 

Като почна тая луда драма, за какво ни трябваше 15 серии само да треперим кога дядото ще припадне или ще го заболи?! Да не говорим, че точно на серията с първата брачна нощ на младите, как да успее човек да им се зарадва, като сцените от брачното им ложе се редуваха посточнно със сцени на болния - сълзи, драма, КРЪВ от монитора, както казва Дидо!! Защо една трета от леката семейна комедия трябваше да представлява тежка трагедия?? :mad2: Много от веселите моменти просто останаха незабелязани под надвисналата смърт на иначе готиния дядо - евала на актьора, наистина имах чвството, че ще умре всеки момент, толкова зле изглеждаше! :(

 

В последните серии Кьонг Хо почти се изгуби, но смятам, че има страхотни дадености за комедиен актьор, цар е на физиономиите :) Мин Джунг е сладка и, макар че доста преиграва, все пак заслужава адмирации за играта си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

LunaBrava, до голяма степен съм съгласна с мнението ти. Само искам да вметна, че преиграването на Мин Джунг далеч не беше толкова инфантилно и дразнещо, колкото при всяка друга стандартна героиня в корейска романтична комедия. Момичето поне имаше ясна цел в живота, действията и бяха последователни, знаеше си преимуществата и ги използваше, за да става на нейната (владееше "нежния рекет"). Най-достойното за уважение - беше вярна на себе си и на любимия си. Не изпадаше в мисловен колапс, кой от двамата млади ергени, които се редят при нея, да огрее. И не обикаляше да прави мили очи наляво-надясно, за да не изтърве за всеки случай някое клонче.

Вярно, че това беше за сметка на тоталната липса на гръбнак при мъжа й, но пък той е адския сладур и аз всичко му прощавам (актьорът ми е голяма слабост и много харесвам как играе). "Беменността от съпричастност" ми дойде малко в повече, но ... преживях го. :D

 

Двете враждуващи фамилии направиха супер шоу, нищо че беше малко преекспонирано " като на кино", но ние реалния живот си го живеем, така или иначе, така че няма лошо да ни поднесат нещо различно. ;)

Единствения недостатък, който също мога да отбележа е, че по едно време сериала става вътрешно непоследователен. След 30 епизода цветя, мечета, двойни дъги и еднорози, ни хвърлят надълбоко в драмите, но аз лично вече бях толкова влюбена във всички персонажи, че само можех да бъда съпричастна към случващото се.

Не позволявайте големия брой епизоди да ви откажат! Аз нямах смесени чувства, сериалът си ми хареса от началото до края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След толкова положителни коментари и аз реших да го изгледам този сериал.

Ровейки се за информация, прочетох, че след заснемането на сериала

Lee Chun Hee и Jeon Hye Jin са започнали да се срещат и по-късно

се женят :) . И този красив мъж е вече зает ;) !

20110311_chunhee_hyejin_wedding_3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяха много сладки в сериала :lol:

Той е голям образ, имаше смях с него. Ако имате възможност, гледайте участието му в Family Outing. И Джун Ги също беше в тези епизоди. Е, нямаше такъв смях, всички бяха уникални. Трябва да си го изтегля отново и да се позабавлявам малко с опитите им да пресъздадат "Илджимеееее" :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След толкова положителни коментари и аз реших да го изгледам този сериал.

Ровейки се за информация, прочетох, че след заснемането на сериала

Lee Chun Hee и Jeon Hye Jin са започнали да се срещат и по-късно

се женят :) . И този красив мъж е вече зает ;) !

 

Мерси за информацията :)

 

Наистина са големи садури двамата :kissx:

Радвам се, че са се събрали след сериала :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно  забавление!Не съм се хилила така отдавна,смея се с глас направо, а съм само до 10 епизод.Благодаря за коментарите, които ме подтикнаха да гледам. :kissy:Вече разбрах ,откъде е дошла идеята в "Принцът на покрива" за разноцветните анцузи :28558:

Ето ги сладурите , вече трима

 

family-portrait.jpg?w=560

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Червени и зелени спортни екипи, направо са убиец. Сериалът на двойките си го кръстих, защото действието се развива по двойки - дивата аджума и бившият президент, който трябва да стане човек; отвеяната съпруга на президента и синът на стареца; автомобилният гений и принцесата жаба; професионалният голфър и сирачето; двамата старци. Харесват ми, учудващо са ми супер симпатични. Като се замисля колко прост е битът им и като сравнявам с нашия, направо се чудя що за хора сме ние. И все по-често си отговарям, че сме потребители. А каква радост настъпва като се появи месо на масата, направо не е истина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах сериала с руски субтитри до 30-ти епизод и спрях, защото видях, че напредва българския превод. Искам да се насладя на удоволствието да го гледам с него. Обичам романтично-комедийните сериали, а този надмина очакванията ми. Двете млади двойки са толкова сладки и забавни, че няма как да не те зарибят, да проследиш историите им. Повярвайте ми, чакането си заслужава!!! :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото много се дразнех от строго патриархалните отношения и поведението на дядото като едноличен и пълновластен господар, а сина и снахата – в пълно подчинение, стойката мирно, колениченето. Постепенно нещата почнаха да се наместват и очовечават. Почти до края, обаче, ми остана неприязън към трима от героите - снахата, разореният и голямата му дъщеря. Тя беше всеотдайна, любяща, простодушна жена, но в трудни моменти се превръщаше в елементарна, действаща първосигнално, проста и нетактична аджумма. А очилатия представиха като завършен използвач и нагло, егистично, арогантно, неблагодарно човешко подобие, за когото няма нищо свято като семейство, деца, приятелство, вежливост и елементарно възпитание и, което е най-лошото, той не разбираше каква отрепка е всъщност. На практика превъзпитанието на такива хора в човеци е невъзможно, `щото криво дърво не се изправя, затова метаморфозата беше малко неестествена, ама обратното нямаше как да бъде допуснато. Двамата главни сладури кефят с перфектна игра. Кавгата в кухнята за замазване на положението, когато ги спипаха в прегръдка е просто уникална. И изобщо цялото това криене си беше голям майтап. Фенка съм на приятечето на дядката, другия дядка със страхотните физиономии, винаги е кеф да го гледам. Имаше някои много ценни, силни моменти, утвърждаващи любовта, уважението и приятелството, които направиха филма страхотен, освен актьорската игра. Накрая доста драма и доста шекер, но явно нямаше как. Хубав, макар и малко дълъг сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е първият ми сериалченце, който е с повече от 20 епизода.  :28558:  В момента съм на 15ти и съм доволна!! :up: Акрьорския състав е просто - СУПЕР! ♥

От дълго време не съм се смяла, така на сериал~! :28558:  Горещо го препоръчвам! ♥~

хихи.. ето и една снимчица на главните!! /аайгу.. любими са ми~~/ :kissy:  lee-min-jung_jung-kyung-ho-_matiz.jpg

Редактирано от mrnkaloto
Не използвай толкова цветове и размери на шрифта
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, от къде си сваляте превода? А сериите от къде свляте? В Замунда виждам само до 8-ма. Аз ли нещо не разбирам, текущо ли се превежда и качва, недовършен ли е /сега сме 2016 все пак, а сериала е от 2010, та рекох да питам/? Всички говорите за целия сериал, има ли го някъде на български или да ходя при руснаците? От коментарите тук съдя, че е хубав сериал, и смешен също.... :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпа Таня, благодарностите са и за теб :kissx:

Сериалчето наистина е невероятно и се радвам, че с общи усилия успяхме да го завършим успешно :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деси, слънце, да си задам тъпия въпрос, ама онлайн ще го има ли по някое време на разположение?  Или да не храня напразни надежди, ами да почвам да го свалям.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мила Вили, може да го кача за онлайн гледане, но сигурно ще става само през уикендите, а и с толкова серии няма да стане бързо, така че ако имаш желание по-бързо да го гледаш, по-добре сваляй сериите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деси, слънце , страшно ме зарадва с тази новина за бъдещия онлайн и вече ми осмисли предстоящите декемврийски нощни смени. Търпелив човек съм и ще си ги чакам. Още веднъж поздравления за успешно завършената работа! :kissy:  :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...