Jump to content

Sousei no Onmyouji (2016-2017)


debil4e

Recommended Posts

79556l.jpg

 

заглавие: Sousei no Onmyouji, Twin Star Exorcists, 双星の陰陽師

година: 06.04.2016

тип: ТВ - 50 епизода

жанр: шонен, екшън, фентъзи, свръхестествени сили, романс, комедия, хорър, по манга

продукция: Studio Pierrot

инфо:  :click: :click: :click:

 

резюме: Рокуро мечтае когато порасне да стане певец или футболист. Всъщност каквото и да е само не и екзорсист,  но тъй като е от такова семейство, пътят му е едва ли не предначертан. Появата на Бенио, наследничка на друг подобен род обаче, променя плановете му и събужда състезателния му дух. В нейно лице освен съперник открива и сродна душа, съюзник срещу поредния опит на старшите екзорсисти да контролират живота им, а именно, че те двамата са именно чаканите легендарни бойци, които с брака си ще дадат живот на абсолютния екзорсист - реинкарнацията на Абе но Сеймей, който ще пречисти света от демоните и ще сложи край на безкрайната борба.

 

 

 

 

 

лично мнение: Този сезон тръгват няколко шонен заглавия със заявката да станат хитове. Мангата определено има потенциала за това, но все няма достатъчно материал, а студиото по принцип се захваща със заглавия даващи заявка да станат ако не лонгоинг, то поне за много епизоди. Тъпото е, че Пиеро често  когато няма достатъчно излезли глави,  блъскат филъри за да направят бройката :mellow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опасенията ми  относно студиото се оправдаха, слуховете са 50 еп май ще се окажат верни като гледам как блъскат филъри и си прибавят герои дето ги няма в мангата... Тъпо е, можеха да пуснат 13 еп или максимум 24 и в тях да покрият голяма част от излязлото като имаха възможност дори да го приключат с подходящ край и надежда за втори сезон(когато се събере материал), но не, все пак говорим за Studio Pierrot..., те се захващат основно с лонгоинг заглавия пък ако не са ги правят такива <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...