Jump to content

M.O.D. в "България търси талант"


Recommended Posts

Според превюто за следващия епизод на "България търси талант", ще има и участници, изпълняващи Bang Bang Bang :)

Да. MOD :)  :)  Ще ги подкрепяме от 20:00ч. в неделя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези, които пропуснаха днес, MOD в "България търси талант"! :)  http://talant.btv.bg/video/videos/season-5/epizod-3/vihrushkata-masters-of-disaster.html title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, БигБанг им осигуриха минаване в следващ кръг. Журито беше леко в шок, но жизненото и цветно изпълнение събуди любопитство. Да видим какво ще представят нататък, ще се радвам да стигнат по-далеч :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бъда ли честна, ще бъда. 

Помпозно, пресилено, младежите бяха пренавити, общо взето се справиха с танците, но общата картинка не ми хареса. И да, ако бяха с не толкова впечатляваща песен не е сигурно преминаването в следващ кръг.

Похвално е, че се опитват да популяризират това което харесват, все пак им пожелавам успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, е нормално, явяваш се пред цяла България.

 

Интересно ми е с кой танц ще се представят следващият път.

 

Желая им успех и стискам палци! Да стигнат и до финали, що не  :)  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има я от други събития, поразрови се, фънк.

 

Според мен трябва да изберат някой по-запомнящ се танц на следващия етап. Не че не си харесвам ББ и ако зависеше само от кпоп фенове, щеше да е перфектно, но като танц бенг бенг бенг не е много впечатляваща. Предполагам, че не е зле да изтанцуват на ЕХО "Вълчето" в следващия кръг, то е доста добро като хореография, а и са го правили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен това беше нещо като подгряване. Оттук нататък трябва да мислят за по-грабващи песни, а впечатляващата хореография те могат да я докарат, без грешка са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина имат и други, не толкова хаотични изпълнения. Лично аз много харесвам техния танц на Flower на Junsu, но може би с умисъл са ги оставили за по натам.

Но го има и момента, че обикновения зрител не е запознат с к-поп и за тях това е просто танц. Нямат нашата база за сравнение и да си кажат например " Уау...колко добре са го докарали кавърът - и като визия и като хореография". Пожелавам им успех в състезанието :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждали сме много по-добри изпълнения от тях, но и аз мисля, че са запазили мармалада за по-нататък. На "фъфъфъ" Лубен Диув щяха да му паднат жълтите перископи от кокорене и повдигане на вежди. Явно атракцията му дойде леко в повече (или пак се прави на щипана мома). Но определено имаха силна подкрепа в публиката. Стискам палци да продължат до края и да покажат какво наистина могат. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна с Дането.

Не ми харесаха. Доста опити видяхме от излизането на песента, тия направо си обезобразиха танца(оня младеж прекали съвсем с хвърлянето на ризката), но благодарение на тях, поне някой може да се сети да потърси да види оригинала- единственото хубаво!Хич да не, е барем журито.

Колкото до по-грабващи песни- малко ще им е зор, имайки предвид  дори само статуса на гледаемостта на тая :28558: , освен да минат на Gangnam Style. :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...