Jump to content

Recommended Posts

6QbDjf.jpg

 

 

Refresh Man(後菜鳥的燦爛時代)

 

Страна: Тайван

Също така известен като: Hou Cai Niao De Can Lan Shi Dai

Период на излъчване: 6 март 2016 - 17 юли 2016

Време на излъчване: Неделя 22:00 - 23:30

Жанр: Драма, Романс

Канал: SET TV

Епизоди: 20

Режисьор: SET TV

Субтитри: Английски

 

 

Участват:

Aaron Yan като Ji Wen Kai

Joanne Tseng като Zhong Yu Tang

Lene Lai като Miao Ai Sha

Jack Li като Wang Zhi Yu

JR като Chen You Rui

Tao Chuan Zheng като Shen Yue Feng

 

 

Резюме: Ji Wen Kai (Aaron Yan) и Zhong Yu Tang (Joanne Tseng) се познават още от детството си, винаги състезавайки се един срещу друг. Но в това съревнование Yu Tang излиза победител с високи оценки и популярност в училище. Дори след завършването си, започва работа като секретарка в MUSE Cosmetics, компания, в която всеки иска да работи. Докато Wen Kai посещава посредствените класове, започвайки временна работа след дипломирането си. Решен да промени напълно живота си, тръгва да търси късмет в чужбина. Години по-късно, MUSE изпитва сериозни трудности, които карат изпълнителният директор да наеме "легендарния мениджър" Wen Kai в опит да спаси компанията. Представете си приятната му изненада, когато той осъзнава, че новата му секретарка е не друга, а Yu Tang…

 

 

 

 

Свали  :subs:  :click:

 

Онлайн с български субтитри: :click:

 

Свали  :click:

 

Онлайн с английски субтитри  :click:

Онлайн с Руски субтитри  :click:

Свали с Руски субтитри  :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aaron Yan за мен е най-сексапилният тайвански актьор, но може ли в трета поредна роля да не излиза от образа на готиния шеф с някакви там дребни недостатъци или проблеми... . Да вземат да го разчупят малко.

Страшен чаровник, но ми се ще да го видя дали ще се справи и с друго амплоа.

Сериалът е горе-долу... не знам дали бих го гледала ако не беше заради Yan.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал :)

Интересен е и ти задържа вниманието така, че след всеки епизод искаш да пуснеш следващия.

Аарон Ян е голям симпатяга и хитро и с финес започна да се увърта около главната героиня, а тя е добричка, оптимистка и изглежда страхотно.

И двамата са истинска радост за окото :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много са готини, обаче разбрах че след този сериал Аарон се оттегля за неопределено време от екран.

Иска да учи и да се усъвършенства в актьорското майсторство. Самият той си е признал, че не харесва начина си на игра.

Много жалко ще е ако не се завърне. Има актьори хиляди пъти по-зле. При него проблема мисля, че произхожда от сценаристите.

А и сериала доколкото разбрах ще го съкратят на 17 епизода. Дано само да не прецакат накрая всичко с това орязване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм фенка на този чаровник Аарон но лично мен въпреки типичните си роли на готиния шеф не ме е разочаровал. :) Още не съм започнала да гледам това сериалче но веднага щом го изгледам ще пусна своя коментар. Дано по бързо се завърне на екран, че да му се радваме на този сладур. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опасенията ми се потвърдиха и сериала наистина го съкратиха на 17 епизода. Наистина много, ама много ме разочароваха!

Дано Аарон един ден ако се завърне на екран да попадне или в друга продуцентска компания или направо да бъде поканен 

в друга азиатска държава. Талант като него заслужава много повече, защото хем ми харесва играта му, хем песните му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Много приятно! История отново за първа любов, поднесена увлекателно и леко /е, те само азиатците ли имат първи любови, каква им е тая мания?/. Хареса ми как разказаха историята, преразказваха една сцена от миналото им през погледа първо на единия, а след доста време и през очите на другия. Колко различно изглеждаше след втория прочит! Коренно различно могат да се тълкуват нещата, когато са неизяснени, когато няма комуникация. Имаше много мили жестове, знаци и погледи в миналото им, но неразгадани. И ми станаха много симпатични героите. Да не говорим за актьорите колко много допринесоха за това. Не съм сигурна дали съм гледала актрисата, но я харесах и и повярвах. А Аарон,тоя сладур ми напълни сърцето. Виждам го повъзмъжал, позаякнал, с едно уверено излъчване и съм доволна от играта му. Колко жалко, че се оттегля! За доброто ми впечатление допринесоха и екип 3 с всичките им наивни и екзалтирани, но колективни и винаги добронамерени рейдове. Ако беше корейски филма, екип щяха да са само по име, а да си подмятат злобни и унизителни забележчици, да си правят мръсни номера.За това ги харесвам тайванците - с добро към добро. И едно такова светло и топло ти е и по време на сериалчето, и след него. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче! Много е свежо, забавно, мило, сладко, романтично! Изгледах го буквално на един дъх и буквално то остави в мен една усмивка, добро настроение и определено душевно задоволство и релакс. :) Актьорите се справиха страхотно с ролите си, а този ЧАРОВНИК ААРОН направо ми взе акъла! :kissy: Само, като го гледах и такива мисли ми минаваха през главата (тук е момента за една голяма червена точка) :rofl:  :28558: Много му ходят тези роли и не знам, защо така ще ни лиши от присъствието си на екрана. :nunchako:  :cry:  :cry: Много е възмъжал и се е разхубавил още повече! :kissy: Главната актриса не помня да съм я гледала в друг филм или сериал но и тя се справи страхотно и също е много симпатична.  Останах с впечатлението, че е по голяма от нашия сладур в лице, като я загледах, поне на мен така ми се стори но пък нашия хубавец има едно лице на което трудно може да устои човек! :) Аз лично не мога и си "бърсах лигите". :28558: Двамата определено стояха добре на екран и се получи добра химия. Сериала си струва всяка отделена секунда! Лек е, не натоварва и определено, въздейства положително на настроението! :) Държа да отбележа, че рядко съм виждала сериали, в които главните да си раздават толкова много целувки и то КАКВИ!!!!!!! :xaxa: Да и завиди човек на главната тоя чаровник не си поплюва! :28558:  :kissy:  :up: Така, че дами смело напред! :up:  :28558:

 

Много му симпатизирам на тоя сладур, защото ми е наборче и на всичкото отгоре сме родени в един и същи месец с една единствена разлика, че аз съм на 1, а той на 20. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Зариби ме сериала,спор няма.Да почна да го гледам ме привлече това,че двамата главни имат общо минало,тогава тя е била умната,а той все е губел от нея,докато сега всичко е на обратно,тя-обикновената секретарка,а той-неин шеф.Очаквах спорове между тях,той да я поставя на място,тя да страда,е имаше го.Но то си беше ясно,че той го прави с цел тя да открие и покаже потенциала си,защото беше зациклила на място.Като отиде в отдел 3,не само се развихри Ю Канг,ама и вдъхнови другите да вземат насериозно работата си.С тоя сапун какви премеждия имаха,ама той ги върна в бизнеса.Е то и Уен Кай доста допринесе за това.При него всичко беше план как да накара тия хора да работят.И дори и да го мислеха за лош,всъщност той беше много добър човек.Как я ревнуваше Ю Канг,а като станаха гаджета,много се смях,като ги хванаха другите,него с двата сладоледа,а нея уж разхождаща се сама...И самите им спомени от детството също бяха интересни,някак си съпоставяха преди и сега.И как всичко в крайна сметка излезе по-различно от това,което си мислиш.А това с пъзела,много яка идея.

Обаче края,шах и мат за мен просто.Опита да очернят Уен Кай,да го изкарат крадец и махнат от фирмата,просто така ме изкефи като излезе,че той е знаел всичко и просто си е играл с лошите,че докато те си действат, той просто си седя тихо и мирно,а накрая ги победи в тяхната игра.Просто ги е наблюдавал и ги матира,а те дори не го очакваха,мислеха,че е победен,сами попаднаха в капана си.Гадняра,между другото си изигра добре ролята,както и всички негови привърженици,определено дразнеха...Секретарката на Уен Кай,която уж го предаде,в началото наистина вярваш,че го е сторила и те е яд на нея и Ю Канг,която искаше да зареже Уен Кай заради неговото добро,и накрая физиономията на гадняра,когато двете просто показаха към кого са.Направо тоя край,адски ми хареса. Въобще самия Уен Кай как са го направили сценаристите-добричък,много умен,усещаш нещата и някак си действащ преди да се случи каквото и да е,допадна ми.Да,с Ю Канг се допълваха.Големи сладури и поне във връзката им нямаше драми...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...