Jump to content

Recommended Posts

Свалих сериала, но българските субтитри не ги намирам другаде освен на сайта, който не работи все още. Някой може ли да ми помогне и да ми ги прати?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го гледах само заради актьора играещ главния герой.

 

Не мога да го понасям още от преди години. Никога не съм го намирала за талантлив, играе като дърво. Еднотипен е и влиза в клиширани образи, не може да пречупи клишето и да играе различно.

Човека има видимо здравословни проблеми, не го обвинявам за това, но защо се напъва да се показва на екрана не знам. В Красиви като ангели и Любовен дъжд, си личеше, че е прегърбен /особено като застане в профил, беше очевидно, че стойката му е неестествена и леко скована/, а в Любовния дъжд се виждаше, че има леко кривогледство, което според мен е било провокирано от некадърно направена пластика по очите /съжалявам, но ми е трудно да не забележа подобни неща/. За мен подобен човек, не е подходящ за главна роля, всъщност, не го намирам подходящ за никаква роля. Много ме заинтригува сюжета, резюмето е интересно, но ще се въздържа от гледане.

За да съм коректна, в негова защита ще кажа само, че има бебешко лице и екзотично излъчване, но това лично мен не ме привлича никак....

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

aria , 

 

какво ви е направил този артист, че правите такова злобно и посредствено изказване за него !?

Аз пък го намирам страхотен и много талантлив, а в тази роля се изяви равностойно на двама от най-добрите актьори от по възрастното поколение. Заслужава си гледането сериала даже само заради това, а всичко останало са още плюсове....

 

П.П. Ефекта бебешко лице и екзотично излъчване е туширан максимално в тази роля до степен изобщо да го няма.

Между другото има и снимки и видео клипове със страхотно мъжествено излъчване чак се чудиш дали мъжа е същия...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Жалко, не очаквах в тема на сериал да се правят изказвания против актьора в главна роля, при това основани на бегли впечатления отпреди 7-8 години и дори без да е гледано и 5 минути от драмата.

 

Няма смисъл да се коментира външност, всеки има своите предпочитания, но е коректно да се отбележи, че разликата в очите не идва от несполучлива пластика, което би могло лесно да се коригира, а е особеност по рождение - лявото око има двоен клепач, а дясното -единичен. Рядко, но такова се случва в Корея, а на фона на стотиците знаменитости, оперирали очите си, за да имат двойни (европейски) клепачи, най-лесното е било да стане като всички. Не го е направил и няма защо да бъде обиждан заради това.

 

 

 

За да не съм офф-топик-

 

в Япония от април по Мнет Джапан започва излъчването на удължена версия на сериала - 29 серии, като през лятото същата версия ще се издаде и на ДВД. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Нищо не ми е направил tikitoliq, но той категорично има дефекти, особено от пластиката по очите. Няма как да не се забележат, защото са очевадни. Ако лекар гледа сериалите му, ще се притесни сериозно. Отделно и факта, че има някаква травма или изкривяване се вижда много ясно в определени сцени, което ме води на мисълта, че е боледувал. В това няма нищо лошо разбира се, не е срамно да си се разболял. Констатирам само медицински проблем. НО проблемът с липсата на талант, е факт, който няма как да пренебрегна. За мен този човек съсипва сериалите, в които играе. Затова и спрях да ги следя. Човек трябва да има точна самооценка, а това момче я няма. С което ми прави много лошо впечатление. Дадох му шанс в няколко сериала, и всичките ги съсипа според мен. В Красиво момче, игра отвратително. Съжалявам, но имам много ниско мнение за него.

 

Роси Янкова, наистина ли не е правил корекции? Писали сме заедно.

 

И не, не се заяждам, както казах, изказвам мнение. Все пак не може да сме само положителни, когато има причина да не сме.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

@aria, не, не е.

Гън Сок тази година прави 25 години от дебюта си. Ако имаше някакви корекции, лесно можеше да се направи сравнение "преди-след", да не говорим за пресата - отдавна щяха да го разконспирират като някои други, които няма да споменавам, защото нямам навик да оплювам артисти на база лично мнение.

Да, има различна стойка, тип боксьор, но чак пък да е медицински проблем....

 

Талантът е нещо, което или го имаш, или го нямаш. За първото се получават награди и не е случайно, че СБС му връчи награда за най-добър актьор в категорията "серийна драма" за  2016 г. точно за "Джакпот".

 

И ако е клише да се играе в исторически сериал, ами нека. Два пъти - направо рецидив :slap:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на Роси за субтитрите! За сега при 2 и половина серии ми харесва, макар и бавно ( нормално за корейски сериал, докато навлезе в историята). Всички актьори са стари кучета и им се кефя. Любопитна съм как ще им се получи този Чосонски вариант на емблематичния All in.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен тук наистина не е мястото,където трябва да се пишат такива коментари,права е Роси.

 

До колкото кък изглежда по сериалите Принца и кък му са очите е 100 пъти по-добре,за разлика от други корейски актьори мъже,с къде къде по осезаемо видими дефекти на очите,за разлика от него.Силно съм обидена за негативните думи за него.На пръв поглед си е напълно нормален без операций и други подобни неща.Той си  енапълно естествен.Това за бебешкото лице,съм съгласна,наистина има излъчване на такова,естественно му си е,за разлика от други.Точно това ми харесва в него самото излъчване и харизматичност у Суки.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обновена плейлиста за гледане онлайн.  :happy:

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала. Почти не превъртах. Сериите увличат и без да усетя, стигнах до последната. Добър край, интересни обрати. Няма много романтика, но пак е интересен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...