Jump to content

Recommended Posts

Нямах намерение да се намесвам,но не се стърпях,съгласна съм с desini,а за да бъда по точна ще посоча два сайта които са дали подобно резюме:

:click:  и  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещата споменати в резюмето се разбират още в първи епизод и началото на втори и са по-скоро основата върху, която ще се гради сериала, а не спойлер за това какво да очакваме от там нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клише, неклише... на мен пък си ми харесва. Историята е доре. Е, да в повече ми идва този тумор, който дебне все още иззад ъгъла, но пък иначе как щяха да навържат цялата тази драма.

Главната става добра със всеки свой следващ проект. Тук е особено драматична и добра. Малко ми идва в повече да има 7 годишно дете, тази крехка девойка, ама успява да се справи. Първоначално усещах дистанция между нея и детето, но и детето е доста добър актьор. Невероятна сладурана.

А г-н Трърчинка.... бях забравила този прекрасен способен актьор. Реално съм го гледала само в Lovers, но пък там беше толкова убедителен и добър.... Тук първите серии ми старееше прекалено до UEE, сега дали им свикнах или се напаснаха, много ми харесват - и тя, и той!

Чакам с нетърпение превода на английски на последните 2 епизода!

 

Защо постоянно се хващам на тази въдица с текущото гледане.... ?! :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми стана любимият сериал за текущо гледане. Измести от дневния ред разни "Върнати и Черни господа", и други подобни. Това, което харесвам е самата многослойност на действието, направата на самия филм и лекотата, с която се гледа. Този сериал не ме наторава, а ме разтоварва. Подобно общо звучене имаше за мен Още един щастлив край, който също ме разтоварваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление свърши. Изгледах го до самия край, хареса ми и не съжалявах за предвидимата история. Hye Soo беше прекрасна. Сама носеше бремето на своите проблеми. Нямаше традиционните корейски крясъци и глупости, само една самотна майка, която въпреки всичко се опитваше да живее достойно. 5 звездички от мен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силен филм, който задържа интереса ми докрай, въпреки резервите ми. Първо си мислех, че възрастовата разлика между главните е неприятно очевадна, но тя ли играеше по-зряло, той ли младееше с тия сладурски трапчинки, не знам, но този проблем постепенно изчезна. UEE игра страхотно, това момиче го смятам даже за грозновато и не знам каква певица е, но като актриса ми допада много, нищо фалшиво не усетих в нея. Lee Seo Jin винаги има по-особено място в сърцето ми, защото беше страхотен в Lovers - първия ми азиатски сериал, който ме зариби по източното. Двамата докъм средата на сериала като че ли нямаха особена химия, но може би това е и търсен ефект, лека-полека показаха сближаване и едно много естествено поведение на влюбени - истински прегръдки и истински целувки, толкова мило се държаха, за което има голяма заслуга г-н Трапчинко, магнетичен си е и туйто. Драмата накрая ми беше повечко, но оценявам високо позитивната нотка в завършека. 


Хубав сериал!


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми! Сценарият може и да е познат, но не и слаб...Всичко си беше представено много реално, естествено и без лиготии, а малката е голям сладкиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mного нежен сериал.

Чудесна актьорска игра и атмосфера.

Една човешка история за борбата на една майка -

не за себе си, а за доброто и щастието на детето си. Но не на всяка цена.

 

Малка утеха е, че детето не остана само, а откри двама души, които ще го обичат безрезервно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудно се решавам да напиша нещо за корейски сериал, но този ме провокира да го направя. Още в началото ме стисна за гърлото съдбата на главния герой. Страхотна история, много добра роля и изпълнение. Мечтата на майка му за семейна снимка е покъртителна. Една наистина великолепна идея на сценаристите изпълнена перфектно от актьорите. Съдбата на героинята е някак по азиатски предвидима, но актрисата се справя отлично.  Това, че има клишета не вреди на сериала. Отново добре справящо се с роля дете. Много  добри актьори са децата от този край на света. И нещо, което няма да престане да ме учудва - уредените бракове. Хора, нали сме 2016 година или греша нещо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път виждам в корейски сериал толкова много да прегръщат и целуват детето. А малката е великолепна. Страхотна игра! Сериала ми хареса, заслужаваше си отделеното време. Много истински и трогателен. Препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обновен плейлист за гледане на сериала онлайн: ТУК. :) 

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за онлайн плейлиста! Благодарение на него изгледах тази драма и не съжалявам. Пълна е с клишета, но крайният продукт ми достави голямо удоволствие. И особено ми хареса краят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки многото клишета в замисъла на сюжета, всъщност се е получил много приятен за гледане сериал. На мен ми достави удоволствие да го гледам. А малката сладурка, която играе дъщеричката винаги ме разтапя - това не е първата роля, в която я гледам и винаги е много очарователна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано колкото и клиширан да беше сюжета имаше нещо, което доста го отличаваше от другите драми с подобен сюжет... Да си призная поплаках си хубавичко на последните епизоди! Съжалявам, че чак сега открих този сериал... Най- много ми хареса как режисьорите са оставили на нас сами да преценим какъв да бъде краят на главната, въпреки че може би всички се досещаме, защото за съжаление такъв е животът... Точно това ме и грабна в този сериал... В други подобни сериали се случва някаква магия, оказва се че са сбъркали нещо или нещо от този сорт типичко за корейските драми:D и хоп всички оздравяват и хепи енд, докато тук е представена реалната страна на живота и това е нещото, което ме накара да го изгледам до последната минута!...:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...