Jump to content

Hua Chenyu


Recommended Posts

Хуа е в "отпуск", но това не пречи да държи 1 място в рейтинга за популярност на Китай с 98,05 % ! Ето подробности с превод :

 

 

Редактирано от skofiild
За съжаление клипа е премахнат....
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hua Chenyu за Li-Ning.

Много готини снимки...:)

Egeb-WPd-Wo-AEPe4z.jpg Egf6-SOZVg-AAn-So-A.jpg

 

Off Topic

 

Egeb-WPa-X0-Ag-C5j5.jpg  Egeb-WPOWAAEA4k1.jpg

 

 

Egf6-R3w-UMAEr5r-Z.jpg Egeb-WPc-Ws-AErh4t.jpg

 

 

И това мисля, че не е качвано тук...

От май месец е.

Много хубаво пее.

七重人格

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Восъчната фигура на Хуа ще бъде изложена в музея на Мадам Тюсо в Пекин в началото на 2021 год. В качеството му на най-успешния китайски композитор и певец от поколението родени след 1990 год.
Това трябваше да стане на 30-я му рожден ден 7-2-2020, но.... нищо /даже и карантината/ нямаше да спре марсианците да се струпат пред музея !!!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента Планина и море в изпълнение на Хуа достигна рекордните 10 милиарда гледания на платформата QQ music !!!

Тя е изпълнена в рамките на тв предаването SINGER 2018 и  за да я слушаш се нуждаеш от ВИП абонамент !

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо място за Корида на Хуа в 142-я чарт за музика на Китай !

Това лято Хуа трайно се е настанил на първите места !

След седмици в който 7 личности не слизаше от първо място, сега дойде ред на Корида !

.....и множество рекламни кампании на престижни марки, които се дължат на огромната му популярност и влияние !

/но за мен само музиката му има значение и затова не навлизам в подробности !/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия дни в Китай е на мода да се снимат по-доста хора за различни фотосесии...

Hua Chenyu и още куп китайски звезди за тематични плакати за GQ China 2020 Men of the Year Awards “Goodbye, 2020, hello, 2021. Don’t look back”.

Eoca-Pkj-UUAIo9-V5.jpg

 

Просто информативно, останалите:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Концерта на Хуа от 15/11/2019 год.
Видеото е сглобено от 35 фенкамери! Поради 4-странната сцена на стадиона снимането с една камера не дава цялостната визия на събитието.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях гледала негови снимки за тоя новогодишен концерт и всъщност се радвам, че е излязъл на сцената точно така облечен, защото визията му е просто страхотна. С кеф си изгледах изпълнението му. Особено как започва. Няма да си кривя душата като кажа, че и самата сцена е много красива, китайците нямат стигане.

 

Off Topic

 

Eql-RGf-XXEAQTx-ZU.jpg Eql-RGfq-WMAMD9-Ft.jpg

 

 

Ама и тук не лъже....

Още снимки към MiniBazaar - януари 2021 г. (снимано от Chen Man )

Eqod9n-EVEAA3w-W.jpg Eqod9n-GVo-AEnz-Po.jpg

 

Off Topic

 

Eqod9n-FVg-AA1-Mj-S.jpg Eqod9n-GVEAEQ66r.jpg

 

Всички снимки...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Годишни награди на Tencent Entertainment 2020 - Певец на годината е Хуа ! 

 

 

Награждаването е в условия на карантина - без публика и представяне !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една фен камера на Новогодишната Гала ! 

Естествено с фен превод !

 

П.П. На Хунан ТВ им е хоби да трият и забраняват официалните клипове на Хуа щом като достигнат определен брой гледания !

Даже и така той си остава по търсен и популярен от протежетата им !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аха, ето тук се вихри скандала.

Още тая сутрин видях в Туитър пост в който се казваше, че братовчед на Hua Chenyu се засилил да спре фалшивите онлайн слухове, свързващи певеца в "таен брак" с певицата Zhang Bichen, като слуховете също включват и "едногодишно дете". Викам си, айде и тук почнаха. Очаквах да се започне с обяснения от агенцията му с това, че не е вярно и че ще съдят и те за злонамерени коментари.

Влизам следобед в Туитър и какво да видя, признал, че има дъщеря..

Е, останах с отворена уста. Не, че е нещо лошо, но аз доколкото го знам де, го имах за тих и кротък човек, а той какви ги върши. Тайно дете.

Ама браво на него пък.

Screenshot-2021-01-22-at-7-21-49-PM-1.pn

 

Една статия по повода, цитирам я:

Hua Chenyu и Zhang Bi Chen признават, че имат дъщеря от връзката си през 2018 г.
22 януари 2021
Днес певците Hua Chenyu и Zhang Bi Chen потвърдиха, че имат дете заедно. Това е изненадващо, тъй като преди двамата популярни певци не са били свързани помежду си.

Какво се случи?

Тази сутрин Hua Chenyu започна да се трендва в Weibo след слухове за предполагаемия му „таен брак“ с певицата Zhang Bichen, за който се твърди, че има и „раждане на едногодишно дете“.

Екранна снимка от нетизен, очевидно разкриваща, че мъжки идол с над 30 милиона фенове в Weibo има таен брак и дете. Нетизените започнаха да предполагат, че въпросният индивид е Hua Chenyu. След това други потребители на мрежата започнаха да свързват Hua Chenyu с певицата Zhang Bi Chen и подкрепиха тези слухове, като споделиха снимки на двамата в „облекло за двойки“.

Твърди се, че братовчед му се е засилил, за да опровергае слуховете с акаунта си в Weibo.../Това видях аз/

Es-TMXV5-XMAIx-H3q.jpg

 

Hua Chenyu признава, че има едногодишна дъщеря.

Нещата обаче взеха драстичен обрат тази вечер, тъй като самият певец Hua Chenyu официално обяви в Weibo, че наистина има дете в две отделни публикации.

В първия пост той написа:

„Да, имаме дете.“

В последващ пост той продължи:

„Пристигането на това дете наистина ме излекува много. Много се радвам, че Бог ми донесе такъв специален дар. Въпреки, че това беше внезапна, но и много щастлива новина, ще направим всичко възможно, за да дадем здравословна и щастлива среда за растеж на детето. Най-изненадващото е, че тя много харесва музиката.

Тя често пее  “Bullfighting”, докато скача и танцува изцяло сама. Това е любимата й песен. Дори когато си ляга, тя трябва да слуша тази песен, за да заспи. Освен това е много добра в това да се държи сладко. Когато иска да яде закуски, тя винаги се опитва да ни зарадва по различни начини. Тя се грижи и за другите. Винаги, когато получава вкусна храна, тя винаги казва: „Мама и татко ядат първи“.

Тя е наистина очарователна и порасна много добре. Чувствам се много щастлив да я видя. Причината, поради която не го направих публично достояние, е главно защото нещата са малко сложни. Страхувам се, че ако тези неща не бъдат обяснени ясно, това ще накара феновете ми да се притесняват. В същото време исках да оставя детето да расте в спокойна обстановка, без да бъде засегнато от външния свят. Сега, когато беше разкрито, всички ще се изправим спокойно на съмненията и въпросите на всички. Този инцидент може да накара феновете ми да се чувстват така, сякаш всичко е дошло твърде внезапно. Мога само да се надявам, че всички разбират, благодаря на всички. ”

Певицата Zhang Bichen също написа дълга публикация в Weibo, хвърляйки светлина върху начина, по който детето е заченато на първо място.

„Надявам се, че можете търпеливо [да прочетете до края].

През есента на 2018 г., когато разбрах, че съм бременна, бях в пълно недоверие и объркване. Въпреки че с Huahua бяхме заедно, ние също очакваме с нетърпение да живеем [заедно] в бъдеще, но планът никога не включваше раждане на деца или брак поне през следващите няколко години. Така че напълно се паникьосах по това време и не знаех какво да правя. Може би за мен да имам свое дете и дете, което обичах преди 30-годишна възраст, беше една от най-големите ми мечти освен да пея и да стана певица. Но когато взех решението да родя това дете, бях толкова объркана, че не знаех как да кажа на Huahua и не мислех как той ще ми отговори. Реших да го напусна и избрах да не му казвам нищо. Реших, че ще се справя сама с нещата.

Оставих го, без да дам никаква причина защо си тръгнах. Просто му казах да не се свързва отново с мен. Дълго време не отговарях на телефонните му обаждания и не отговарях на неговия WeChat, така че той да не може да ме намери и бавно се отдалечихме. Знам, че всъщност бях глупава да направя това, но бях толкова развълнувана и уплашена. По това време този въпрос далеч надхвърляше всичко, което можех да си представя. Така че без знанието на Hua hua, аз преминах през бременността и раждането на бебето сама и също така успешно станах майка.

Докато детето порастваше, аз все повече се включвах в ролята на майка. Тогава почувствах, че наистина взех много ирационално решение. Лиших детето от правото да има баща и в същото време лиших Huahua от шанса да стане баща. Не му дадох правото да гледа детето и да решава сам [ако иска да я осинови]. Затова реших, че трябва да му кажа, че има дъщеря. Тогава се срещнах с него. По онова време той също беше онемял, но след първоначалното объркване топлината и радостта в очите му не можеха да заблудят никого в момента, в който видя детето ни. Каза ми, че много съжалява, че не е успял да прекара бременността с мен. Той каза, че да даде на детето пълна лична карта, затова се установихме. Тогава ми каза, че също ще обича детето си и ще я остави да бъде щастлива и да има здравословен живот, и да живее в щастлива среда заради възпитанието си. Следователно, въпреки че сме били разделени толкова дълго и животът ни се е променил много по време на раздялата, ние се стремим да се свържем отново. Най-важното е да оставим детето си да усети любовта и топлината на семейството.

Детето ни е здраво и умно и е много обичана всеки ден. Нейните баба и дядо по майчина и бащина линия и родителите я обичат много. Тя наистина расте много добре.

Съжалявам, че скрихл този проблем [от обществеността] толкова дълго време. Цялото прикриване е по-скоро да се защити това дете и да се остави да расте в спокойна и щастлива среда, така че да мога да й дам живот, изпълнен с любов. Съжалявам за феновете и всички, които се грижат за нас, и благодаря, че прочетохте моето писмо.

От двете изявления изглежда, че Hua Chenyu и Zhang Bichen са имали връзка през 2018 г.

 

Женени ли са Hua Chenyu и Zhang Bichen?

На въпрос дали Hua Chenyu и Zhang Bichen са женени, представителят на студиото на Hua Chenyu отговори: „Благодаря за вниманието, Hua Hua [Hua Chenyu]  в момента не е женен. И двете страни ще отглеждат детето заедно и ще поемат активни роли във възпитанието на детето заедно, без да са в брак. "

От изявлението и двете страни изглежда съвместно възпитават детето заедно, въпреки че остават неженени.

 

Минали взаимодействия между Hua Chenyu и Zhang Bichen

Нua Chenyu и Zhang Bichen преди това са се появявали заедно във вариете и при по-внимателен оглед нетизините осъзнават, че и двамата изглеждат очарователни заедно. В шоуто Zhang Bichen помоли Hua Chenyu да не спи на дивана, но певецът реши да се движи, след като тя помогна да масажира раменете му.

Тази новина обаче е изненада за много китайски мрежови потребители, тъй като мнозина се разклащат от последните новини за спора за сурогатното майчинство на Zheng Shuang.

За щастие мрежовите потребители най-вече подкрепят това съобщение, като някои от тях изразяват, че детето има късмета да има двама суперзвездни певци за свои родители.

П.П: Сега като пишех статията, понеже и аз за пръв път я чета, и разбирам какво всъщност се е случило, нещата придобиват съвсем различна страна, всъщност доста интересна история, като на кино, и той милия нищо не е знаел. Но се радвам, че е Човек и е признал, и приел детето. И се надявам феновете да приемат новината с добро, да са щастливи за него, да го подкрепят...

 

Още...

Студиото на Hua Chenyu издаде изявление, опровергаващо всички слухове за измамата на певецът, принуждаването към аборт и изоставяне на деца. Те благодарят на феновете за тяхната любов и подкрепа и ги призовават да бъдат рационални, разбиращи и уважителни, да не вярват или да разпространяват слухове.

 

Фенклубът му потвърждава в обръщение към феновете, че дъщерята на звездата се казва "Джуди" на английски.

Те също така изразяват уважението си към решението на Hua Chenyu и изразяват щастието си заради новото му намерено блаженство.

 

Появиха се и снимки на тримата, твърди се, че детето е кръстено Hua Yingchen” (Ying = Welcoming, Chen from ZBC)

Es-V4-BWXUAUq-P1-C.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

"За моето бъдещо дете" Марс концерт 2018 год.

 

Малката Джуди е толкова мечтана, че има написана песен за нея още от 2015 год. включена във втория албум на Хуа .

Името беше обявено от Хуа на концерта през 2015 год. и всички марсианци очакваха появяването ѝ!

Както се полага тя се появи по-марсиански, с гръм и трясък, който едва не срути търсачките на вейбо с над 54 милиона търсения и 14 милиона коментари  с поздравления само в профила на Хуа в рамките на няколко часа, както и драстично увеличение на феновете на профила му. Към момента те са 38 937 597 !

Статистика на вейбо в периода  15 -18 часа /22,01,2020:

https://www.facebook.com/103259268381165/videos/1013951595681490

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обобщение на бизнес постиженията на Hua до момента за ваша информация.

Колко опитен бизнесмен е Хуа, какво следва?
Според консервативни изчисления, нетната стойност на Hua Chenyu е над 100 милиона !!!
Сред тях Dongyang Hengdian Huakai Jianyu Film and Television Studio е личното студио на Hua Chenyu и основният доставчик на Tianyu Media. През 2019 г. той е платил само 7,923 милиона юана данъци. В допълнение, Huachenyu също притежава контролен пакет от Пекин Yuyi Culture Media Co., Ltd. и служи като управител и изпълнителен директор. Компанията е създадена през 2017 г. с регистриран капитал 500 000 юана. Занимава се основно с бизнес планиране, филмово и телевизионно планиране, икономически и търговски консултации и организиране на дейности за културен и артистичен обмен. Huachenyu държи 99,9% от акциите, а баща му Hua Fuxiong държи останалите 0,1%. . Друга компания, контролирана от Huachenyu, Beijing Hanlishan Trading Co., Ltd., е създадена в началото на 2019 г. с регистриран капитал от 3 милиона юана, от които Huachenyu е записала 1,2 милиона и притежава 40% от акциите. Той е действителният администратор и краен бенефициент. Компанията се занимава основно с продажби на ежедневни нужди, занаяти и консултации по управление на бизнеса. В допълнение, Huachenyu е и действителният администратор на Партньорството за културно развитие Tianjin Kunyuan Hexin (Limited Partnership), с записан капитал от 2,55 милиона и 51,52% акционерно участие Основният бизнес на компанията включва организиране на дейности за културен и артистичен обмен, планиране на корпоративен имидж, рекламно производство, реклама и т.н. Сред тях Ningbo Yuantuo Equity Investment Partnership (Limited Partnership) Hua Chenyu се записва за капитал от 24 милиона юана, притежаващ 47,06% от акциите. Фирмата се занимава основно с инвестиции в акции и свързани с тях консултантски услуги. По публични канали обаче не е намерена съответна информация за капиталовите инвестиции на компанията. Бащата на Hua Chenyu, Hua Fuxiong, е бил основен акционер в Hubei Martian Culture Media Co., Ltd., чрез която той контролира Shiyan Jingyu Real Estate Development Co.,Ltd., но тези две компании са отменени. Hua Fuxiong има ясно кръстовище с Hubei Xinyin Precious Metal Co., Ltd. чрез Hua Fuming. Hua Fuming, надзорник на Hubei Martian Culture Media Co., Ltd., е акционер и директор на Hubei Xinyin Precious Metal Co., Ltd.
В допълнение към гореспоменатите компании Yema Finance няма пълна статистика.

Hua Chenyu също се появява на кориците на списания 17 пъти за две години, участва в 10 вариететни шоута и одобрява около 20 марки ...
По-конкретно, през 2019 г. Hua Chenyu одобри HR Helena, Yangshengtang, Liushen, Hair Recipe, Tsingtao Brewery, Estee Lauder. През 2020 г. бяха одобрени Li Ning, Cenovis, DELL Dell, Sprite, Negro Toothpaste, YOSEIDO, L'Oreal Paris, Peace Elite, Golden Classic, Ordos и други марки, а способността за привличане на злато рязко се повиши.

През август 2020 г. той беше класиран на 17-о място в „Списъкът на знаменитостите на Forbes в Китай“
След дебюта на "Happy Boys" през 2013 г., агентският договор на Hua Chenyu е подписан под отдела за
Mango Department of Tianyu Media.. Според задната врата на Mango SuperMedia периодът на договора между двете страни е от 13 юли 2013 г. до 12 юли 2021 г.
Ще бъде ли засегната търговската стойност на Huachenyu заради новината ?

Чака се решението на властимащите !

Източник : https://www.jiemian.com/article/5589728.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

spacer.png

Цитат "Той е най-влиятелния певец и композитор на нова китайска музика и блестящ повелител на сцената. Като титуляр той участва в музикалното състезателно шоу "Singer: The Year When Playing", печели шампионата на финалите и става първият "Singer King" след 90-те.

Той издаде албума  " NEW WORLD", общият обем на продажбите на дигиталната версия надхвърли 1,76 милиона, а физическият албум е продаден в близо 260 000 копия.

Той е изключителен мъжки певец на годината !!! 

Hua Chenyu. 2021 година да е още по-силна и успешна за вас"

 

Награда "Певец на годината" от Baidu Entertainment - Пета поредна за Хуа !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...