Jump to content

Hua Chenyu


Recommended Posts

Аз определено си падам по концертните му изпълнения на живо ! Прави си импровизации според реакциите на публиката !

Песента се казва Пепел от фойерверки и версията от някакъв музикален фестивал в Шанхай от това лято ми харесва най-много. Записът си е любителски и качеството не е супер, но е достатъчно за да достави удоволствие на слушател като мен

 

Добре че го харесах този Хуа Хуа, та следейки изявите му  разбрах колко много музикални събития има в Китай ! Учудена съм определено !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не се учудвам на китайците, аз съм твърдо на китайския фронт от доста време, вече почти не слушам корейци, че то освен айлъндите почти не останаха читави. Такива лайфове правят, че често ченето ми увисва. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Припомних си я тази лятна шанхайска вечер и не можах да се удържа да не я споделя тук ! 

Изпълнение в стил Събрали сме се  приятели да си попеем ! С малко грешки, фалшиви нотки тук-там, много настроение и усмивки !

 

Настроих си вечерта с хубава емоция !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото е от концертите му и ако не се лъжа е от 2016г. Имам спомени, че тогава се беше изрисувал за концертите си , а видях че на това видео той има изрисувано нещо на врата :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четвъртото участие на Хуа Хуа в новогодишната програма, явно е голямо признание там. Страхотни сценографии в едно 4 часово шоу, 4 часово :blink: Мащабите са впечатляващи.

Не го гледах цялото, само изпълненията, но се наситих на разкошни рокли, изтупани водещи, пиршество за очите и ушите, аз си чаках оста на "Битката" защото филма много ми хареса и очаквах да изпее песента, но и тези които представи бяха добре.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори и нашия Кристиян Костов знае кой е Хуа Хуа :) В началото на клипа го разпозна на стената със снимките на стари участници в шоуто Singer, че даже и водещата се изненада :D

 

 

 

И изпълнението на Hua Chenyu по време на Weibo Award Ceremony на 11 януари.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Версията на Хуа Хуа

на иначе бедната откъм текст рок балада

 

 

Все говори, че не обича много текст в песните, а как умее да насища с емоция и глас даже текста да е само едно изречение....

 

vivivan, извинявам се ! Песента е пускана в темата, но аз сега я открих и дотолкова ме впечатли, че не се въздържах от сравнението на двете изпълнения .

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

"Дългоочакваното сътрудничество между музикалната сензация Hua Chenyu и световно известния хореограф и режисьор Shen Wei. За почитателите на по-експерименталната музика на Хуа, това представление, озаглавено „Сгъване”, е задължително да се види, тъй като Хуа е написал нова песен без лирика специално за творчеството на Шен, който е широко известен с уникалния си подход към изпълнителското изкуство, което съчетава източните и западните чувства и съчетава различни дисциплини на изкуството в единна работа."

Откъс от статия за Музикалния фестивал в Нянкин на 13.01.2019 г.

 

Тоя човек, наричан от феновете си Цветето на цветята, Големия брат и още и още до 148 галени имена ми спира дъха понякога.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пишем за различни неща !

Статията се отнася за пост модернистичното изпълнение в първите 4-5 минути от клипа. 

Следват двете песни Корида и Младостта на гарвана - тази песен за която пишете!

 

Завиждам на хората, които са били на живо представление на Хуа! 

Едва ли някога този певец ще дойде някъде близо до България. Даже доколкото чета той изобщо не е излизал на турне извън Китай !?

Учудващо, но като се има предвид огромното му влияние сред младежта явно е доста ограничаван и следен...

А аз едва ли ще стигна до Китай за да го видя на живо .....

Затова моля простете за завистта ми, която хич не е благородна ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@tikitoliq  :yes: това е от любимите ми изпълнения от реалитито. И понеже ми е трудно да помня имената на песните  си я знам като песента с червеното дъждобранче :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, vivivan написа:

@tikitoliq  :yes: това е от любимите ми изпълнения от реалитито. И понеже ми е трудно да помня имената на песните  си я знам като песента с червеното дъждобранче 

 

:)

Песента се казва Планини и морета. Много е обичана от феновете и това че не беше включена в последния Марс концерт се обсъжда много с учудване и разочарование.Но това не е авторска песен на Хуа, а той се старае да изпълнява само негови песни или кавъри на стари  парчета, правени пак от него.

Текста е много красив и тъжен. Обобщено звучи-ще пребродя планини и морета за да открия по добър край за нас.... /това е от преводите на руската фен група-аз китайски не знам и им се доверявам на тях/

 

А дъждобранчетата на Хуа са страхотни и много на брой! И все маркови ! Има едно с красиви цветни фигури, дето се убих да го търся по магазините, но напразно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинала на Моите обувки за скейборд /чудех се защо всички в залата прихнаха да се смеят когато Хуа си получи заданието и като го прочете му се подкосиха краката, в Битката на Скорпиона - 2016, а то си е било голямо предизвикателство/

 

 

и версията на Хуа Хуа !

Взимам си назад думите относно това, че Хуа намира себе си след обучението в Бъркли колидж през 2017 год.

 

П.С. Препоръчвам при боледуване /като в моя случай/ стари предавания с негово участие, което включва и доста реалити формати, приказки за лека нощ-изпети като песни, размишления на всякакви теми по радио ХуаХуа относно свалянето на тегло, за съжителството с други хора, за бездомните кучета, за бъдещите деца, за храната и т.н. ......... Ейййй .....спирка няма тоз човек !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@tikitoliq, с две ръце препоръчвам музикалното реалити The next ( 2 сезона са) -  невероятен е,  а си заслужава и заради другите певци - Karen Mok,  Yang Kun и Jason Zhang :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох тея мишки дето обичали ориз !!!:lol2: 

Докато гледах концертите толкова им се чудих какво му подхвърлят марсианците и той им се кефи на намеците ....Голям глезльо !

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро никой не е писал тук ! 

Заради Корейските изцепки позабравихме другите любимци !

Да се похваля, че открих топлата вода, демек преводачката  на YouTube ! 

Изгледах Singer 2018, The Next и двата сезона! Много интересни предавания и много страхотни изпълнители! Естествено и доста изцепки по китайски ! Но удоволствието и емоцията бяха големи !

Сега се забавлявам с последното шоу с участието на Хуа Хуа-"Асо срещу Асо"-ретроспекция на известни стари филми и сериали. Страхотно направено! 

Та в тази връзка едно от многото интервюта зад кулисите с Хуа-много весело и интересно, С превод !

 

П.С. Все по-често ми минава мисълта да науча китайски ! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...