lazeto Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 The Accidental Detective (탐정: 더 비기닝) Страна: Южна Корея Премиера: 24 септември 2015 Времетраене: 120 мин. Жанр: Комедия, Криминален Режисьор: Kim Jung Hoon Субтитри: Английски, Руски Участват: Kwon Sang Woo като Dae Man Sung Dong Il като Detective No Seo Young Hee като Mi Ok (Dae Man's wife) Park Hae Joon като Joon Soo Oh Jung Se Lee Il Hwa Резюме: Де Ман (Kwon Sang Woo) е популярен блогър, който разрешава криминални случаи в известен онлайн форум. Но в реалния живот работи в комикс магазин, винаги се скара с жена си и поема ролята на детегледачка. Неговите умения на Шерлок Холмс не са от полза в ежедневието му, където единствена радост му носи навъртането около местния полицейски участък. Така среща ветерана детектив Но (Sung Dong Il), известен с прозвището Бялата акула. За да докажат невинността на техен общ приятел, детектив Но се съюзява с Де Ман в опит да разрешат загадката кой е истинският убиец. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Линк към втория филм 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozen flower Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Въпреки крими сюжетът, филмът е голяма забава. Много ми беше домъчняло за този момък, Куон Санг У. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любима Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Филма наистина е забавен и историйката ми допадна. Ех този Куон Санг У душица, отдавна не му се бях радвала така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Като човек който не е учил за критик и не разбира от кино , но пък обожава кримитата ше гласувам с две ръце и два крака ... посмех се , вдигнах си адреналинчето , забравих за дневните щуротийки покрай него ... кво повече да иска човек ... историйката си беше много добре измислена (чак се засрамих ,мислих си ,че знам всякви крими завъртяни случай , ама тези ме изнанадаха хъхъхъхъх ) ... шът ъп , исекия :28558: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Дам, една от малкото готини корейски комедии. Забелязвам, че бъркоча от крими с простотии им се получава много добре. Напомни ми A Hard Day (2014) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_a_d Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Покъртително як е! Точно каквото очаквах се оказа филма та даже и повече! Обожавам корейски криминални филми с доза хумор и супер-яки псувни ! Отдавна не бях се забавлявала толкова, както сега. Главните са ми сред най-любимите актьори. Перфектна актьорска игра, както винаги. Случаят беше толкова заплетен и интригуващ, бях в огромно напрежение през цялото време. Шедьовър!!! Дано да има повече такива филми + бг превод за тях. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts