Jump to content

Descendants of the Sun (2016)


Recommended Posts

Четири години е по-голяма само, но, че изглежда  на повече е факт Това са  си фенски измишльотини, които много пъти  опровергаваха. Но  все пак, не съм им светила. ;)

Ето ги отпреди няколкои дни, на получаването на президентските награди.

 

dSr76NO6SvE.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също не мога да кажа със сигурност дали е така, само те си знаят и най- близките до тях. :) Но е факт, че много пъти е излизало някаква подобна информация. Аз лично им се радвам много, а сериалчето си ми е едно от любимите, а както се говори, че се водят преговори за 2 сезон би било супер! :)  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най -после! Сладурите са двойка и ще има сватба !

 

Тук

 

Извинявам се, ако вече е писано в звезните теми !

 

 

П.С. Благодаря за корекцията, вече знам как се крият линковете !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал, просто великолепен. Отдавна не бях гледала толкова добър корейски сериал, определено се вписва в моите топ 3.Още от първата серия ме грабна и не можах да се спра, докато не го изгледам целия. Много жалко, че бяха само 16 епизода. Сериали, които не са толкова добри им правят по 25 епизода, а този толкова добър малко епизоди. Актьора вече ми е любимец, голям красавец, за актрисата само ме дразнеше, че толкова пъти го зарязваше и то за някакви глупости, но като цяло страшно добър сериал, ще си го гледам отново и отново и по повод направих едно мое клипче :D

 


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички мнения за развода са преместени в темата на Song Joong Ki - може там да продължите дискусиите, нека тук се обсъжда сериалът :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък почти нямам време за сериали, а и за добро или лошо, половинката стана върл фен и си гледа даже без мен (хм :blink:).
Та ме изненада с "нов" свален сериал, разбирай този. Истината е, че подходих предубедено. Естествено знаех за "Потомците", но покрай целия шум около него, както и главната двойка, да си призная беше ми втръснало, а "Everytime" като чуех, колкото и да обичам EXO, беж с 300.
Обаче в името на мира - де световен, де урукски, де семеен, си казах, че ще се прежаля и ще гледам. Минало е време, позатихнала е данданията.

И взе, че ми хареса. Ама ужасно много .
Толкова отдавна не бях попадала на толкова красиво заснет филм. Като им знам историята на Сонг-Сонг хем ми е едно мило да ги гледам, хем и малко мъчно, но пък са оставили страхотни сцени за поколенията. Много добре играят, а каката според мен леко превъзхожда Джун Ки, но са толкова хубави заедно, получило им се е супер.

Силни сцени, хубави диалози, и гледки, гледки - красота и в разрухата. 
Само леко ме разочарова едно нещо.

Off Topic

Абе толкова добре им се получиха кахърните моменти към края, такава красота имаше в мъката по загубата.
Как можаха да го върнат и да развалят хубавата, тъжна сцена в пустинята? :D

А финала ме усмихна и пуснах една сълза.
Не, не че е тъжен, просто ми стана мъчно, че нещо хубаво свърши.

Препоръчвам на хората, които не са го гледали или отложили по някаква причина. 
Може да се изненадате... приятно?
92f2f041d6bf6f82.gif 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мили хора, субки конкретно за 7ми епизод има ли някой?
Че до 6ти са в торентите, от 8ми до края ги има в subsunacs, а 7мия си стои някак сиротен :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, bealonenomore написа:

Опитай да се регистрираш в този сайт - преводът е техен. 

Свалих ги без регистрация :)
Благодаря много! :):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 14.09.2019 г. at 8:55, NORD написа:

Сега хванах реклама по канал 1,че започват да излъчват корейски сериали,и ще започват на 18 септември от 19 часа с този.

 

 

:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и един TV-Rip от мен. Свалям ги вечер като се прибера, но ме мързи да ги качвам из тракерите. Който (и ако) му се занимава да синхронизира и сменя картината с нещо по-добро - да заповяда. :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 26.09.2019 г. at 22:31, Erutan написа:

Ето и един TV-Rip от мен. Свалям ги вечер като се прибера, но ме мързи да ги качвам из тракерите. Който (и ако) му се занимава да синхронизира и сменя картината с нещо по-добро - да заповяда. :click:

Много благодаря за сериите! :thanks:В такова време са, че все не мога да ги сваря. Че и с повторнието им е така.

Изтеглих информативно една - видеото е чудесно, записът е разкошен /е, аз на компютър го прегледах, не знам как би изглеждало на тв екран тип стена;),  а и нямам такъв/. И съответно веднага имам предложение, стига и другите да ме подкрепят, а и да не затрудняваме теб. 

Подозирам, че евентуално качените където и да е излъчени серии/ в тракер или онлайн опция/ може набързо да ги блокират и свалят по искане на съответната телевизия, позовавайки се на клаузата за авторски права. Доколкото знам, това се случва редовно с доста излъчвани сериали по други телевизии , които преди това са били превеждани от доброволци - иска се блокирането както на излъчените по канала и качени в нета серии, така и скриването дори и на преведения от групите вариант.

Не знам БНТ дали са правили такова нещо до сега, но за по-сигурно и ако не те затруднява, би могъл да допълниш в мегаъплауд- а и останалите серии и дадения от теб линк да остане като един вид плейлист за саляне на сериите с БГ аудио. Мисля, че ще е удачен вариант, без да се набива много на очи.

Нека и другите си кажат мнението, а най-вече е важно твоето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това нещо беше пълно разочарование и недоразумение - един от малкото сериали, които не успях да изгледам. Пълна боза и то леко вкиснала, с тези руси циганета и негра и то на фона на култовия трак от " Зорба гъркът"...Имах глупостта преди време да си напиша негативното мнение в един от техните сайтове и чак получих бан!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала ми хареса, защото се съсредоточих изключително върху отношенията и преживяванията на главните герои. Възприемах го единствено от забавната и романтичната му страна. Ясно беше, че измисления Урук е просто фон на който да се развиват отношенията на корейците. Мисля че ако бяха търсили някаква достоверност на някоя чужда страна, фокусът щеше много да се измести. Все пак това не е филм за война или терористи. Това си е романтичен корейски сериал. Все едно да се сърдим, че захарният памук не съдържа витамини. Ядеш (гледаш) и се наслаждаваш на вкуса :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала. Не бях мислил да го гледам защото мислех ,че е военен сериал. Но реших да го гледам заради кака, и тя се справи доста добре. Военната част и медицинската част са пълна пародия или комедия, който както иска да го разбира. Тях няма какво да ги коментираме, те са просто сцена за романтичната част. Вкараха доста патриотизъм в сериала, корейците искаха да се покажат като световна сила. Иначе доста приятен, сладък, смешен сериал. Романтиката беше на ниво. Сержанта не можах да разбера как толкова дълго успя да се "съпротивлява" на чувствата на лейтенантката. А лагера в Урук беше някакъв разграден двор, всеки влизаше вътре. Те за КПП не бяха ли чували. Снимките в Гърция бяха доста приятни, мисля че добре подхождаха на сериала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...