Jump to content

iKON


Recommended Posts

Като видя нещо за iKON и бързам да го прочета. Като ето това. Много е лично и честно казано, твърде тъжно.

Не ми се иска момчетата да се чувстват така. Не го заслужават. Дано намерят своя път към щастието.

 

Bobby, Junhoe и Donghyuk споделиха откровени мисли за заминаването на лидера им B.I, брака на Bobby, чувството, че се чувстват по-малко популярни и др.
На 3 юни Bobby, Junhoe и Donghyuk се появиха като гости на „Oh Eun Young’s Golden Clinic“, където откровено споделиха мисли за своя успех, членове и много повече с известния психиатър д-р Oh Eun Young.

По-рано тази година съотборниците на iKON от YG Entertainment WINNER се появиха в същата програма, където разказаха честно за динамиката на групата си, опита на Song Mino с паническото разстройство, смъртта на бабата на Kim Jin Woo и др.

Junhoe сподели: „Във момент, когато имах много притеснения, се срещнах със Song Mino и го попитах колко трябва да споделя в „Golden Clinic.“ Той каза: „След като си там, в крайна сметка споделяш всичко.“ Дойдох да споделя честно всичко.“

Попитани за настоящите им опасения, и тримата членове на iKON разкриха, че са изключително разтревожени. Donghyuk обясни: „Това, което е сложно е, че не знаем защо сме разтревожени. Ние сме в осмата година от дебюта си и включително дните на стажанти, живеем заедно повече от 10 години. Спомняме си превъзходния момент от нашия дебют и моментално усещаме щастието от успеха, защото получихме толкова много любов. Въпреки това, всички членове имат това неопределимо безпокойство."

В студийното интервю Junhoe сподели: „Като начало, ние сме в осмата година от дебюта си. Честно казано, имахме две главни: веднъж при дебюта си и веднъж с „Love Scenario.“ Но когато гледаме критично, ние нямаме същото влияние, както в миналото и след това, ние не успяхме да се доближи до върха [по отношение на популярността]. Дори не сме останали на едно и също място. Мисля, че нашата популярност спадна, ако погледнем справедливо."

Разяснявайки успеха им с „Love Scenario“, Donghyuk обясни: „Това, което беше малко шок, беше, че хората не знаеха iKON, въпреки че знаеха „Love Scenario“.“ Той продължи: „Въпреки че това беше най-добрата ни година, хората не знаеха кой е в iKON.”

Тъй като членовете изразиха толкова голяма съвместна отговорност за скандала на B.I, д-р Oh Eun Young им каза: „Сигурно сте били в положение, в което не сте направили нищо лошо, но трябва да поемете вината и отговорността. Усещам, че репутацията на iKON е накърнена.” Тя добави: „Сигурно е било трудно да се говори за това сред членовете. Въпреки това, дори и да не бихте могли да говорите за това пред обществеността, вярвам, че шестимата членове трябваше да говорят за това дълбоко. Трябваше да сте се утешавали един друг.”

След това членовете разказаха за индивидуалните си личности и тревоги. Junhoe говори за безпокойството си, смесено с увереността му, както Donghyuk споделя: „Притеснявам се, защото той често действа единствено въз основа на настроението си тези дни“. Bobby добави: „Има много случаи, когато шестимата сме седнали за интервю и Junhoe казва нещо, което напълно ни хваща неподготвени.“

Junhoe обясни: „Всички те се тревожат много за мен. Те се тревожат винаги, когато отворя устата си.” Той продължи: „Имам увереност в себе си. Вярвам, че „трябва да се справя добре.“ Той обаче сподели, че през последните две години това доверие е започнало да се колебае.

Той сподели: „Имаше до голяма степен противоречива ситуация. Напоследък станах прекалено честен без причина. Например, когато излезе нашият албум, направихме интервю. Попитаха ме „коя песен ви харесва най-много в албума?“ Отговорих: „Нито една от тях.“ Въпреки че харесах всички песни и заглавната ни песен беше добра, честно казано нямаше песен, която да ме впечатли супер, така че казах това."

Той продължи: „Когато ни помолиха да споделим съобщение с феновете, аз казах: „Съжалявам.“ Това беше първият ни албум от година и половина и исках да кажа на феновете това, защото ги накарахме да чакат толкова дълго ”

Bobby разсмя всички, като се включи: „На моменти е наистина освежаващо, но има и моменти, когато се чудя дали му е позволено да прави това там.“

Д-р Oh Eun Young обясни, че това е защитният механизъм на Junhoe, като каза: „Имаш движеща сила и способността бързо да вземаш решения. Недостатъкът е, че сте нетърпеливи и имате горещ нрав."

По отношение на Bobby, членовете разкриха, че не знаят много за него, защото той не говори много за чувствата си.

Bobby коментира: „Навремето ме наричаха създател на настроение, когато дебютирахме за първи път, но тези дни мисля, че станах изключително тих. Чувствам се неловко с всички.” На въпроса дали е неудобно и с неговите членове, Bobby отговори: „За да бъда напълно честен, е неудобно с всички.“

Д-р Oh Eun Young отговори: „Да не говориш означава, че не харесваш противоположния човек. Тъй като ги познаваш повече от 10 години, не мисля, че сте непознати с тях. Ако е неудобно, има ли моменти, в които не искаш да се смесваш с тях?" Bobby отговори: „Не мисля, че говоренето е добро за мен. Разбирам много добре, че този човек е любопитен към мен и искам да му дам всички отговори, но е изморително и досадно да го правя.”

Bobby си припомни времето, когато за първи път се е почувствал като досада за другите и д-р Oh Eun Young сподели, че отговорът му трябва да е резултат от чувството на нараняване. Bobby отговори: „Приблизително по това време си мислех, че животът като знаменитост е наистина различен от това, което си представях. По това време получих много любов и признание за „Show Me The Money“ и след това си помислих, че ще мога да покажа себе си и музиката си, както исках.”

Тъй като получава смесени отговори и мнения, които надделяха неговото собствено, Bobby си помисли: „Хората не искат да виждат „мен“. Те искат да видят човека, който искат да бъда. Няма причина да бъдем 100 процента честни."

Bobby обясни, че му е най-трудно, когато е представен по нечестен начин, като например когато трябва да се усмихва, когато не иска. След това той разкри, че изобщо не е бил щастлив по време на пика на успеха на iKON с „Love Scenario“, споделяйки: „Исках да си почина, но трябваше да изпълня очакванията и вниманието на другите, така че не можех да спя. Въпреки че не съм доволен от този начин на живот, почувствах натиск, че трябва да продължа."

И накрая, членовете говориха за изненадващото съобщение на Bobby миналия август, че се жени и ще става баща. Donghyuk беше попитан как е разбрал и той сподели: „Мисля, че ни каза на всички поотделно. Просто го прегърнах мълчаливо. Той плачеше много. Това беше първият път, когато го виждах да плаче толкова много."

Donghyuk продължи: „Тъй като познавам Bobby и неговата личност толкова добре, причината да го прегърна е, защото фактът, че той ми каза, означава, че сега поема отговорност за живота и че тази ситуация се е случила. Усещах всичките му емоции на страх, така че не можех да му кажа нищо."

На въпроса как се е променил Bobby откакто се е оженил, Junhoe отговори: „Неговата гледна точка за всичко се промени. За мен това, което искам да правя, е на първо място, но чувствам, че той живее със семейството си на първо място, над това, което иска.”

По отношение на това, когато за първи път чу новината, Bobby сподели: „Почувствах се наистина извинителен към iKON. Въпреки че е благословия да имам бебе, това беше ситуация, в която можех да се превърна в неудобство за групата, в която съм, поради конкретната работа да бъда идол.” Въпреки притесненията си, Bobby  разкри, че индивидуално е обяснил и се извинил на всеки член, който всички го благословиха и поздравиха в замяна.

 Bobby беше попитан как го накара да се почувства цялото това изпитание, но той сподели, че не е имал възможност да усети емоциите си, защото има толкова много неща за правене веднага, включително да уведоми всички за новините и да планира брака си и бъдещето .

Той продължи: „Това е работа, в която трябва да станете модел за подражание за малки деца и младежи, но бременността преди брака не е съвсем примерна. От гледна точка на това, съжалява към феновете, че не съм пример за пример."

След това Bobby  разкри, че винаги е разделял живота си като Bobby от iKON от живота си като човек Kim Ji Won (родното му име). Въпреки че това изглежда умно, д-р Oh Eun Young обясни, че не винаги е така. Тя сподели: „Ако го разделиш твърде много, става трудно да се интегрира по-късно“, като например когато се опитва да включи щастието си като баща в музиката си и споделя това с феновете.

В отговор на съвета на д-р Oh Eun Young, Bobby  сподели: „Вместо като човек Kim Ji Won или Bobby, ще споделям и ще ви покажа много, какъвто съм, така че моля, очаквайте го с нетърпение.“

Изт.

 

1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

B.I се отправя към Югоизточна Азия, за да поздрави феновете си там лично!

На 12 юни KST Three Angles Production обяви, че рапърът ще бъде домакин на две различни срещи с фенове в Югоизточна Азия. Въпреки че точните места не са обявени, двете потвърдени спирки са Сингапур на 7 август и Манила на 27 август. Подробности за билетите за двете събития ще бъдат оповестени скоро.

 

1655020377-image.png

 

И нали се сещате, че той наскоро се завърна и музикално, ето и неговата танцова практика към BTBT.

B.I X Soulja Boy - BTBT (Feat. DeVita) DANCE PRACTICE FILM

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

B.I и Chuu /LOONA/ издадоха нов съвместен сингъл, озаглавен „Lullaby“ като част от специален проект на Dingo Music, за който се твърди, че е демо песен на B.I.

Парчето беше пуснато на 27 юни в 18:00 KST.

B.I и Chuu работят заедно като част от текущия музикален проект на Dingo Music 'Plus Change', като канят хора от всички сфери на развлеченията да си сътрудничат заедно.

FV538k-UAAERsl-A.png

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ханбин чете "интересни" туитове от феновете.

Изумявам се хората какво развинтено, да не кажа друга

дума въображение имат. Момчето му беше неудобно и си му личеше.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пролетно-лятната колекция на ULKIN "Magnet fishing" беше представена на сцената на 13 септември в Ню Йорк. Kim Donghyuk (DK) беше моделът на марката. Колекцията включи дизайнера Lee Sung-dong и колекции, създадени в сътрудничество с: Hite Jinro, DK от iKON, Tree13 и Betty Boop.

Корейската модна сцена, ръководена от модната марка UL:KIN и Isu Group и моделирана от члена на iKON Kim Donghyuk, представя преработени дрехи и чанти на „2023 S/S New York Fashion Week“.

Наскоро приключилото модно шоу „Концепция на Седмицата на модата в Ню Йорк за Корея пролет/лято 2023“ получава похвали за представянето на преработени модни продукти на сцената в Ню Йорк. Isu Group, в сътрудничество с известната марка за устойчива мода UL:KIN, дебютира чанти, изработени от рециклирана защитна мрежа, използвана на строителни обекти, която включва чанти, чанти за скитници и раници.

Модното шоу на UL:KIN в Ню Йорк идва с тема „Риболов с магнит“, вид риболов, който хваща боклук във водата. Екологичната модна марка дебютира с външен вид, вдъхновен от риболова и къмпингуването, като същевременно носи upcycling, което марката прави от години. Donghyuk от iKON взе участие в събитието като специален модел за марката.

 
Това не е първият път, когато K-POP идолът участва в екологична кампания. Миналата година Donghyuk участва в радио програма като диджей, който насърчава устойчивостта на околната среда, особено в K-POP сцената. По време на радио шоуто Donghyuk вдъхнови феновете да се грижат за околната среда. Имаше и епизод, посветен на устойчивата мода, който изглежда като продължение на днешното събитие.

 

1663142897-fck5genamaa198a.jpg

 

Our Donghyuk RUNWAY DEBUT UL:KIN at NYFW 14/09/2022

 

Donghyuk наскоро разговаря с Billboard, за да разкаже за дебюта си на сцената на Седмицата на модата в Ню Йорк и интереса си към модата. Той също така говори за подкрепата, която е получил от членовете на iKON, особено от Kim Jinhwan, който му е като истински по-голям брат.

 Donghyuk направи своя дебют на пистата на Седмицата на модата в Ню Йорк, което е сбъдната мечта за него. Бляскавото модно събитие е най-голямото модно изживяване за главния танцьор, певец, автор на песни и продуцент, който изрази интереса си към модата, като в крайна сметка му осигури сътрудничество с модната марка UL:KIN с него като дизайнер. Donghyuk каза, че е научил толкова много за модата като цяло на събитието и че ще изучава повече мода, за да пренесе ефективно опита си обратно в Корея.

 Членът на iKON също говори за това как е тренирал за големия си дебют на таи сцена. Donghyuk разкри, че има много приятели модели и че е получил много съвети от тях, като най-забележителният съвет е просто да ходи в свой собствен стил и да покаже в Ню Йорк кой е той. Той също се научил, като гледал видеоклипове от шоута и се упражнявал да ходи в продължение на два дни у дома.

Donghyuk също говори за това колко развълнувани са членовете на iKON като него. Той получи насърчение от своите членове, особено Jinhwan, към когото се отнася като към истински по-голям брат. Той разкри, че говори с Jinhwan много за нещата. Jinhwan също не пропуснал да го подкрепи, дори когато е далеч от Ню Йорк, като му изпратил много окуражаващи съобщения.

Това не е първият път, когато Jinhwan се държи като истински по-голям брат на колегите си от групата. Donghyuk говори за това как Jinhwan е дал подкрепа на всички членове многократно и че те са му благодарни. Jinhwan е известен на феновете като стълба на iKON, роля, която той естествено пое.

 

1663399286-306922779-5548417508556334-58

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коледното парти на момчетата от iKon. Какви са сладури и дечковци всички,

Бобито направо като брат на лапето си изглежда, а не като баща.

 

Пропуснали сме и новата песен на B.I., което си е срамота.

Момчето е толкова талантливо и работно, много ми се иска

през новата година Ханбин да постигне голям успех и разпознаваемост, заслужава.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То вече не е новина, ама да го споменем в темата.

В края на миналата година се разбра, че момчетата напускат YG Entertainment.

На 30 декември YG Entertainment публикува следното изявление, обявявайки напускането на iKON:

Здравейте, това е YG Entertainment.

Информираме ви, че след дълга дискусия с членовете на iKON (Kim Jinhwan, Bobby, Song Yunhyeong, Goo Junhoe, Kim Donghyuk и Jung Chanwoo) относно техните бъдещи дейности, от уважение към мненията на другия, се съгласихме да прекратим нашите изключителни договори след изтичане на договорния им период.

Шестимата членове на iKON, разбира се, ще продължат дейността си като група „iKON“ в бъдеще и ние също ви уведомяваме, че те ще продължат да общуват с iKONIC чрез своите официални акаунти в социалните медии, включително техните официална фен общност Weverse, точно както и сега.

Искрено благодарим на iKON, която беше с нас като един от артистите на нашата агенция досега. Очакваме с нетърпение бъдещите им дейности в голямо разнообразие от области и ще ги подкрепяме.

Освен това благодарим и на iKONIC, които бяха заедно с нас за пътуването на iKON. Молим ви да продължите да оказвате на членовете своя непроменен интерес и насърчение, докато се подготвят за нов старт.

 

На 1 януари шестимата членове на iKON Bobby, Kim Jinhwan, Song Yunhyeong, Kim Donghyuk, Goo Junhoe и Jung Chanwoo подписаха със 143 Entertainment.

iKON сподели, „Членовете се обединиха в продължаването на груповите дейности като основен приоритет и нашите мисли се съгласуваха с 143 Entertainment, компанията на продуцента DM, с когото си взаимодействаме музикално от дълго време.“ Членовете добавиха: „Ние ще продължим с музиката на iKON още по-страстно, за да се отплатим за топлата подкрепа и любов, които ни дадохте досега.“

 

ikon-1.jpeg

 

На 2 март iKON направи две големи съобщения: предстоящо групово световно турне и нов соло сингъл от Боби!

Предстоящото световно турне на iKON ще започне през май и ще отведе групата из Азия, Европа и Америка.

А първият самостоятелен сингъл на Боби под 143 Entertainment ще бъде пуснат на 21 март.

 

В полунощ на 17 март, iKON обявиха подробности за предстоящия си концерт в Сеул, заедно с основна дата и подробности за града за техните допълнителни спирки. Световното турне на iKON “TAKE OFF” започва в Сеул с двунощен концерт на 5 и 6 май в Jangchung Arena.

По-късно през май iKON ще свирят в Тайпе и Токио. През юни групата ще посети Манила, Мадрид, Есен, Флоренция и Сингапур, преди да спре в Париж, Осака, Банкок и Куала Лумпур през юли.

Турнето ще започне отново през септември за частта на iKON в САЩ, която включва концерти в Ню Йорк, Атланта, Чикаго, Денвър, Далас и Лос Анджелис.

 

iKON-1-1.jpeg iKON-2-1.jpeg

 

Днес Боби пусна музикалното видео към новата си емоционална солова песен „Cherry Blossom“, едно от парчетата от предстоящия му сингъл албум „S.i.R.“

“Cherry Blossom” е композирана съвместно от Bobby и The Proof – като всички текстове са написани само от Боби.

Пълният сингъл албум „S.i.R“, заедно с музикалното видео към заглавната му песен „Drowning“, ще бъде пуснат на 21 март в 18:00 часа.

 

BOBBY - (Cherry Blossom) MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@skofiild:)

Специално те поздравявам с втората песен в сингъл-албума на Боби - "Drowning". В песента участие има и певицата SOLE (쏠), която освен, че пее продуцира и пише музика, а парчето само по себе си доста ми хареса. Видеото пък е сякаш продължение на "Cherry Blossom"?
Супер готино ми стана като видях и камео-участниците в клипа - Hwiyoung от SF9,  Sunwoo от THE BOYZ и колегата му в iKON - DK. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам, че втората песен ми е повече на сърце! Като върл фен на Боби и IKON много се радвам за предстоящото им турне - публиката се затъжи за тях! А за камео-участниците в клипа - дали няма да има някакъв общ проект с тях - с Hwiyoung  и Sunwoo направиха хубава връзка в Кралството, а с DK са си на един акъл по принцип :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...