Jump to content

Европейско турне на Zion.T, Crush & Primary


Recommended Posts

Здравейте, 

пиша във връзка с новина, на която попаднах наскоро, а именно, че в момента европейските фенове на Amoeba culture се опитват да докарат Zion, Crush & Primary на концерт в Европа като цяло. Всичко минава през платформата на MyMusicTaste (аз в началото бях малко скептично настроена към нея), но се оказа, че много концерти започнати точно там са се провели наистина, а някои от тях са и кпоп концертите, които наскоро се случиха в Румъния. Та отправям се към феновете на тези момчета, а и към всички кпоп фенове, които са във форум, този път да се обединим и да опитаме да включим София като град турнето им, в случай, че наистина се състои. Реално не губим нищо, ако опитаме, можем само да спечелим, ако успешно се сработим и заедно се потрудим за постигането на тази цел. 

 

Платформата не изисква попълване на формуляри, нито някакви дълги форми на регистрация, може да се влезе през фейсбук, туитър, гугъл (става много бързо), като го отворите натиснете make и определете цената, която бихте платили за билет. Не е малка бройката хора, която трябва да достигнем от 500 души, като се има предвид за кого става въпрос (и че все пак не говорим за някоя от нашумелите кпоп групи), но вярвам, че можем да направим нещо, колкото и малко да е. 

 

Това е линкът за Crush, моля ви, ако можете също така, да споделите в twitter и facebook, и ако имате желание да оставите по една maker бележка при отбелязване.

Това е линкът и за Zion.T и Primary

 

Надявам се да има интерес от ваша страна и да се опитаме да постигнем нещо общо, наистина няма какво да загубим.

 

Благодаря на всички, които ще се отзоват! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са група, а соло изпълнители и залагаме на това, че се готви европейско турне и е по-лесно да се включи като град, отколкото да се говори за индивидуален техен концерт в страната ни.

А и честно казано аз не отговарям за женските групи, защото не слушам кпоп като цяло - нито женски, нито мъжки групи (но бих отишла, за да подкрепя такъв концерт, ако се състои в страната ни).

Споделям това, защото съм в група, която поддържа разпространяването на корейската ъндърграунд музика в България и все пак се опитвам да достигне до всички. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...