Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

One More Happy Ending (한번 더 해피엔딩)

                                    Страна: Южна Корея                                     

Също така известен като: The Rewrite

Период на излъчване: 20 януари 2016 - 10 март 2016

Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 22:00

Жанр: Романс, Комедия

Канал: MBC

Епизоди: 16

Режисьор: Kwon Sung Chang

Субтитри: Английски

       

Участват:

Jang Na Ra като Han Mi Mo

Jung Kyung Ho като Song Soo Hyuk

Kwon Yool като Goo Hae Joon

Yoo Da In като Baek Da Jung

Yoo In Na като Go Dong Mi

Seo In Young (Jewelry) като Hong Ae Ran

Hwang Sun Hee като Woo Yeon Soo

Kim Tae Hoon като Kim Gun Hak

Go Kyu Pil като Nah Young Ee

Park Eun Suk като Bang Dong Bae

Jang Joon Yoo като Shi Ah

Kim Ji An като Koo Yeon Mi

Jin Ki Joo като An Soon Soo

Lee Chae Eun като Jung Ah Ni

Kim Sa Kwon като Kim Seung Jae

Sandara Park (гост)

Kwak Si Yang (гост в епизод 1)

 

Резюме: В драмата се разказва за брака, повторния брак и развода.

Хан Ми Мо (Jang Na Ra), член на бившата идол група “Angels”, сега е директор на сватбена агенция за разведени. Тя дава честни отговори на своите клиенти, които се надяват да се оженят отново, като така им помага да намерят своите истински половинки…

 :essub:

 

Свали с :subs: :click:  :click:

Онлайн с :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:  

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уха-аа. Страхотен старт и страхотна забивка направиха с отварянето на сериала с двойката от We Got Married 4 (Kwak Si Yang & Kim So Yun). Обещава да е весело.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мари, ето  тук ,официално обявен режим на очакване,(скоро :28558:) на серията на руски- онлайн.Не видях, поне за сега друга група, да се е втурнала да  го превежда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ударно почна, дано все така продължи. Направо на ТВН-ско блъска. Кака НаРа много бясна кукла. Баткото има да яде бой...  :28558:

Какво ТВН-ско, баш Лас Вегаско си започна :D :D Досега не съм гледала в корейско така да се женят :D :D

Но дори и да го обозят сериала, ще си е заслужавал дори само заради реакцията им сутринта! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А след втори категорично се влюбих в двойката татко-син! Кака директно удря джакпота и с двамата. Само даnо не я изкарат пълен дебил и бързо се събуди от съня с докторчето. Който не е лош, ама не е татенцето...

Много ми е сладка Ин На в тая роля. Не съм си представяла, че ще се навие за нещо подобно. Голяма е откачалка :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само забавни моменти и каква неочаквано бърза сватба да не повярваш. И аз се надявам сънят с докторчето да отмине бързо, защото са страшно сладки с Jung Kyung Ho! Всичките женски образи са уникални, но най-много ме радва образът на Yoo In Na не съм очаквала такоз нещо от нея. По принцип ми е супер сладка, а тук е направоо аджума... каква роля прави засега, ще видим и по-нататък. Джанг На Ра си я знам каква шматка е обаче се надявам тук да вложи малко повече усилие за химията между нея и главния. Интересно сериалче, едно такова лекичко, пърхащо, точно за почивка от натоварващото всекидневие .... Ще го следя :panda-145:

/Някак си не мога да повярвам, че не е на TvN ../

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми бие на корейски вариант на "Сексът и градът" - без секс, естествено. И май за първи път видях презерватив в корейски сериал.

Да и аз така мисля даже се очудих като извади презервативите  :huh2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да се разпиша, харесаха ми Ангелчетата, ще ги следя....... Loving you, Loving you /много култова песничка/.  :D

В сюжета на първи епизод бяха вкарали случки като за един сериал направо.  :P  Сякаш преоткрих Чанг На Ра .

Не бях  сигурна след ролята на охлювчето дали ще мога да я възприема в друга роля, но тя си е направо огън момиче /ангелче/, перфектна е за ролята си, браво! Няма нищо по-забавно от това да гледаш корейка, която е убедена, че ще и предложат брак

в нашия случай я отрязаха де, но комичния ефект беше просто неотразим.

 

Особено как плуваше с розовата рокля в първи епизод :lol2: леле мале! Обра овациите в тази сцена :yes: 

като спаси спасяващия, много сладко им се получи, хем беше набрала горката след такъв гаден ден..

 

Кукличката Ин На така са я дегизирали с тая рошава коса, че и тя сигурно не може да се познае :D

Много ми е забавна нейната героиня, може би, защото всеки път правя асоциация със секси-сладурската и роля в Тайната градина и като знам там как въртеше на малкия си пръст младежа и сега тука с тия очилца и нейните миражи за мъж, голям смях.  :D Луда даскалка...браво, браво, справя се перфектно!

Само русата мадама от екс Ангелчетата ми е странна, уж трябва да е секси персонажа, ама тя стои като препарирана и на всичкото отгоре никакви емоции не излизат от лицето и, нещо не са я избрали подходяща мисля аз.

Четвъртата бивша идолка и най-сериозна от групичката добре допълва историята, тя е най-уравновесена и при нея най-точно предават нещата, които се случват след дългогодишен брак и отчуждение.

Докторчето ми е много важен, надменен ми се явява, той знае как въздейства на жените и ми е една идея по-надут, от колкото аз харесвам.

И аз съм с две ръце :yes: за съседа, стои много на място във всички важни случки до момента, много земен и тактичен и като визия ми допада, малкия е бонус в цялата история, страхотно хлапе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто са си направили гаргара с мечтите и въжделенията на съвремената корейка , по-точно след 30(макар, че постепенно ни показват и началото и еволюцията ) .Това си е направо сатира.Непълнолетната, вманиачена по доктора, допълва картинката, как се почва. :28558:

Всички са сладурковци.Русата е объркана, от това, че трябваше да направи супер важна стъпка, та за това така се държи мисля, което е различно от това да ръси сексапил.

Всичко е попреекспонирано, ( няма как мъж с 13 год дете така да се тръшка, примерно),но това, поне мен не  ме дразни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе гаргара, гаргара, но в цялата сатира и забава има доста дълбоки проблеми - не само на корейските жени.

Браво на цялата продукция. Чанг НаРа има дълга филмография и е прекрасна актриса. Но мисля, че от послените й неща в тази й роля най- я възприемам. Баш си е паснала на мястото.

Jung Kyung Ho е добър както винаги - един от малкото корейски актьори, които не са славят с кой знае какъв особен чар, обаче за сметка умее да влиза в ролите си до степен, че да се поставиш на неговото място във всяка една ситуация. На мен ми е голяма слабост и не изпускам нищо с него. С НаРа ще направят добър тандем.

След 4ти епизод забавата малко поотстъпи на по-сериозните теми за хората около 40те и това адски ми допада! Защото много се кефя на колежанския капан със сиренце в него и адски готино ми действа, като ме връща в тези години и емоции, но проблемите на жената на 40 - с брак, вече без брак, емоции и преживявания са ми много по-близки, уви!

Мацката, която със зъби и нокти драпа да запази бракът си наистина е сериозната нишка в историята.

Ина макар и малко хахо на вид и държане води също към дълбоките проблеми на самотната жена след 35.

 

Въобще очаквам прекрасна история и се съм адски благодарна, ако някой се заеме с превод, защото диалозите са добри и смислени и на български историята ще придобие още по-голяма плътност

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 еп. и дотук с дълбоките мисли и проблеми. Абсолютно разочарование беше този епизод. Стари, клиширани ситуации, даже и играта им падна като ниво. Пълна бутафория. Тези напаснати срещи в ресторанти, провалената романтична вечеря от ревност и куп други абсурди, направо ми убиха ентусиазма :( . А историята започна така добре.

Дано това да е временна засечка в сюжета, чееее :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Права си zenoa, включиха пародията в пълна сила, детинското и пресилено поведение сякаш им е втора природа. Май детенцето ще си остане единствения зрял и отговорен персонаж до края. Таткото определено вече не е в тази графа, и героинята на Чанг На Ра и тя не може да се похвали с нещо смислено. Мислех, че действието ще се върти около нейната агенция и покрай ежедневната и работа и тя ще бъде на Ти с нещата от живота, но уви. Милата тя само си мисли за едната целувка/тука иззе ролята на учителката/, малко като от първи клас им се получават срещите с Докторчето /който пък ми е страшно антипатичен/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таткото в края на 6-ти епизод набра смелост и ще чакаме атака. :282: Мисля, че няма да му е много трудно, защото Ми Мо /Чанг На Ра/ започна да се замисля и да осъзнава нереалното поведение на докторчето. / Много е антипатично туй момче, а го обявяват за красавец. Явно корейската представа за красота е нещо доста различно./

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...