Jump to content

Recommended Posts

Roy Leh Sanae Rai / 100 Trickery's Dangerous Passion

 

spacer.png

 

 

 

 

 

6d591b3726b27c6d.jpg

 

5919eb935ab55910.JPEG

 

29589790a65d0639.jpg

 

5f8bb49e9f80fdce.png

 

c74d092d1b17140f.jpg

 

 

Заглавие: Roy Leh Sanae Rai / 100 Trickery's Dangerous Passion/ ร้อยเล่ห์เสน่ห์ร้าย

Държава: Тайланд

Жанр: Романтика, Драма

Година: 3 юни - 16 юли 2015

Епизоди: 14

* Този лакорн е римейк на сериала Roy Leh Sanae Rai от 2002 г. 

 

Участват:

Put Puttichai as Kongpope

Lily Pansirithanachote as Namneung

Chinawut Indracusin as Tor

Note Panayanggool as Yim

Malinee Adelaide Coates as Ponfah

Airin Yoogthatat as Jenny

Pai Sitang Punpop as PraewRoong

Ning Panita Pattanahirun as Rattana (Kongpope's Aunt)

Paweena Chareefsakul as PimPit (Namneung's Mother)

 

 

Резюме:

Бащите на Конг и Нам са съдружници и добри приятели. Бизнесът им процъфтява, но бащата на Конг изиграва приятеля си и прибира всичко за себе си. Двайсет години по-късно той е тежко болен и се разкайва за постъпката си. Иска да получи прошка и да се компенсира за случилото се и затова завещава половината си богатство на дъщерята на своя приятел. Малко след това той умира, а синът му Конг се завръща от САЩ за погребението. Когато научава за завещанието той не може да проумее защо баща му е направил подобно нещо и отказва да раздели парите с когото и да било. Така започва да крои планове как да вземе цялото богатство и решава да се ожени за въпросното момиче - Нам, която не знае нищо за наследството.

 

Свали с английски субтитри: Тук

 

Онлайн с английски субтитри: Тук

 

Онлайн с руски субтитри: Тук и Тук

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На руски преводът тръгна скоро, върви с добра скорост и вече е до 7 еп., може да се следи например тук, тук и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го поглед случайно, когато му пуснаха темата, и тъй като скоро не бях поглеждала към сериалите в тази секция, пък и главния ми хвана окото :D , реших да си го пусна. Интересно е, макар че "чафките", борещи се за главния ми идват в повече, пък и са от онези кресливите, дет си налитат на бой при всяка среща :D Главния е красавец, особено когато е с една такава - лукава усмивка. Имам още няколко епизода до края, но стигнах развръзката, когато главния осъзна, че в действителност обича момичето... и тогава хем ми беше мъчно за тоя красавец, хем ми идеше да му фрасна един :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vivivan, препоръчвам ти Leh Nangfah . Пуш е в главната роля и е много романтично сериалче-приказка! :)

 

Относно Пуш - няма такъв чаровник просто! :wub: Голям красавец, чаровен и талантлив! Първо го гледах в Leh Nangfah и веднага му станах фен. В този тук сериал също прекрасно се справи с ролята, дори повече ми хареса от оригиналната версия. Направо той си направи целия сериал, много добра игра от негова страна. Но тук минус ми беше Лили, много неубедителна, не ми хареса никак. Не видях и никаква химия между двамата. За мен тя не се справи с ролята. Докато в  Leh Nangfah Пуш и Вил са страхотна двойка, много химия, много нещо. И все пак останах доволна от 100 Trickery's Dangerous Passion, пак бих го превъртяла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, може би съм възлагала по-големи надежди, защото е от 2015 или защото системно следях как върви руския превод и направо буксувах на място, докато излизаха последните серии. Много приятно начало и с интерес гледах всичко, докато осъзнах, че повече женски бой и крясъци не мога повече да изтърпя.

vivivan, много меко ги назова "чавки" и обиди горките птици. Тия противни, крещящи, невъздържани, нецивилизовани, и вечно налитащи на бой изчадия, сценариста им е вменил повечето човешки недостатъци и само едно добро нещо - красота. Наистина почти не се сещам за лакорн, в който момичетата толкова да се бият, скубят и друго такова. Много е дори за такъв претръпнал фен като мен. Е, да не си кривя душата, накрая оказаха доста съществена помощ. Всъщност, героите не ми допаднаха в сериала - направо бяха като от друг свят - някои прекалено простодушни, други простовати, глуповати, или хвърковати, или лошо рогати. Добре, че беше Пуш /да си дойда на думата/, горкият той, да спасява работата. Отново прекрасно изпълнение, слънчево излъчване и чар, много чар. Лилито, жална, хич я няма с тази трагична физиономия, не му беше подходяща, ама се мъчеше момичето, много се стара, ама то само старание не стига, трябва и талант. Или поне правилен избор на роля. А сюжета ми беше интересен, много напомня на Sawan Bieng, за жалост, обаче, не спестиха и почти същите гадории.

Толкоз го натоварих, но... изгледах сериала за два-три дни, като основно следях линията на главните, а за другите –> 

Заради Пуш и историята си струва отделеното време. Определено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал успях да го изгледам единствено заради Пуш. Не бях гледала лакрон, който да е пълен само с шамари, крясъци и глупави персони. Като цяло сюжетът е добре замислен но с толкова отрицателни моменти направо са го развалили от към реализация. Дори и положителните тук не те карат да изпиташ някаква емоция, а по скоро те оставят равнодушен или при мен беше така. Героят на Пуш в началото ми се стори лошият но почти в началото мнението ми се обърна и до самият край ми беше най- положителното нещо в лакрона. Главната героиня такава глупава и не виждаща очевидното жена не бях гледала до сега. Образът и ме дразнеше през цялото време и дори и на самият финал не мога да поправи това. Сериалът има прилики с лакроните Sawan Bieng и Paradise Diversion но лично според мен е доста далече, като баланс, изпълнение, сюжет и игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как въобще се гледа това нещо  :swoon:

Пуш, добре де красив, богат, мъжкар, гонещ интереса си, но защо за бога допусна толкова квачки да му се месят. Стои и гледа като пън. Е това мъж ли е?

Многострадалната Геновева, като я гледах с тая скръбна физиономия през цялото време и ми идеше да си прережа вените  :mad2:

Най-неприятното в сериала бе, че когато даваха камарата жени които се карат, бият, спорят, замислят простотии, както се изразя някой в руските коментари "отровата сякаш капеше по клавиатурата" 

Признавам, че не можах да го гледам целият. Малко в началото, няколко епизода с главните и направо да видя как свършва. Особено неприятен образ бе лелята пиявица :mad: Евала на актрисата, че така играе, но бих си я спестила занапред в каквато и да е роля.

И как може всичките им кавги да ставаха пред очите на 2-3-4-5-6.. човека които се намесват в разговора между тях. Проста да ги бяха заключили в една стая и да се разберат набързо, вместо да се измъчват взаимно.

Отивам да погледна някоя романтична комедия, да си оправя вкуса...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като изключим крясъците и ненужните женски боеве на мен сериала ми допадна. Пуш се справи доста добре, а нескопосоността на главната си

я обяснявам с това, че е била още доста млада, а пък и Пуш й е батко.:D Още не са я отракали батковците, иначе е доста симпатична.:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо ме е срам да си призная, че го изгледах този лакорн.:D Да уточня все пак, с превъртане. :lol2: Не знам има ли човек, който може да изтърпи крясъци и побоища на макс, все бях гледала, но двата тима магистрални работнички ме разбиха. Да добавя и Тор, супер противен и постоянно налитащ на бой, направо си беше за затвор.

@kitketмного добре си ги описала героите. Верно няма за кой да се хванеш освен за Пуш. Тин в началото ме радваше, обаче после стана досаден, да не говорим че самият актьор определено не е от можещите, на моменти правеше неестествени физиономии. 

Лелчето, прословутата Нинг Панита (продуцентката на So Wayree), беше убийствено нетърпима, а като започнеше да чупи стойки и да гледа странно, не е истина. :lol2:А пък Порнфа има ли смисъл да я коментирам, кошмар. Не разбрах защо постоянно виси в къщата на Пуш, очевадно нямаше друга работа освен да сплетничи с Лелята. :lol2: 

И все някой беше зад някоя врата да подслушва, по едно време взех да се чудя дали Стефани от Дързост и Красота няма да изскочи отнякъде. :lol2: 

По-голямата част от сюжета е смехотворен, кой си държи международния паспорт в жабката на колата? :lol2: Или пък кой ще изтърпи тези жени да му бучат нон-стоп на главата? 

Та определено сериалът се гледа заради Пуш, който от всичко, което съм гледала с него, тук най-много ми хареса. Според мен имаха химия с Лили, но ще запомня само неговото викане след нея и разправиите им все пред другите. :D 

А пък сега разбрах, че Лили и Тор се двойка в реала, никаква химия нямаха в сериала.

 

Линк с англ. субс

Редактирано от jira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...