Jump to content

ASTRO


NyXe

Recommended Posts

И понеже не е качено в темата, да се върнем малко назад..

Подразделението на ASTRO Moonbin&Sanha пусна нов сингъл!

На 11 февруари от 18 ч. KST, подразделението пусна техния предварителен сингъл „Ghost Town“.

 

ASTRO 아스트로 문빈&산하 - Ghost Town M/V

 

Новото..

Moonbin&Sanha от ASTRO разкриха графика за следващия етап от своето завръщане!

През февруари Moonbin&Sanha обявиха, че издават втория си мини албум през март, заедно с предварителния сингъл „Ghost Town“ на 11 февруари.

На 17 февруари Fantagio пусна график, разкривайки, че новият мини албум ще бъде озаглавен „REFUGE“ и ще излезе на 15 март.

 

Off Topic

 

rgh1647807231h.jpeg

 

И както следва..

 

Трак лист.

opt1647807269g.jpeg

 

Тийзър снимки..

viu1647807294p.jpeg bwy1647807313e.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Moonbin и Sanha бяха диагностицирани с COVID-19.

На 7 март агенцията на ASTRO Fantagio публикува официално изявление във фен кафенето на групата, за да обяви диагнозите на членовете.

Прочетете изявлението по-долу:

Off Topic

 

Здравейте. Това е Fantagio.

На 6 март ASTRO’s Moonbin от нашата агенция изпитваше леки симптоми на настинка, така че веднага взе комплект за самотест, който се оказа отрицателен.

Въпреки това, поради продължаващите му симптоми на настинка, той превантивно направи бърз тест за антиген. Тъй като резултатите бяха положителни, той незабавно се подложи на PCR тест за COVID-19 и беше потвърдено, че е дал положителен тест за COVID-19 днес (7 март).

Тъй като Yoon Sanha има припокриващи се дейности с Moonbin, той си направи бърз тест за антиген. Въпреки че получи отрицателни резултати, ние превантивно продължихме с PCR тест за COVID-19 за здравето на нашия изпълнител и резултатите се върнаха положителни за COVID-19 днес (7 март).

В момента Moonbin няма други симптоми, освен леки симптоми на настинка, а Юн Санха е безсимптомен. И двамата членове ще следват указанията за COVID-19 според здравните власти и ще се съсредоточат върху лечението и възстановяването.

Тъй като за Moonbin и Yoon Sanha от ASTRO стана трудно да участват в планираните им дейности, ще направим още едно съобщение за предстоящите промоции на артистите, след като бъдат освободени от карантината.

Също така ви молим да прочетете повече подробности за „2022 ASTRO AROHA FESTIVAL [GATE 6]“, който е насрочен за 13 март в съобщението, което ще бъде качено след това.

Молим за разбиране, че причинявате безпокойство на много хора. И в бъдеще ще дадем приоритет на здравето на нашите артисти и персонал. Следвайки указанията на здравните власти, ще направим всичко възможно за бързото възстановяване на нашите артисти.

Благодарим ви.

 

В този момент Moonbin и Sanha от ASTRO се подготвят за завръщане. На 13 март цялата група трябва да проведе шестата си юбилейна среща с фенове, озаглавена „2022 ASTRO AROHA FESTIVAL [GATE 6].“

Изт.

 

И Cha Eun Woo е дал положителна проба за COVID-19.

На 18 март агенцията на ASTRO Fantagio публикува следното изявление:

Здравейте.

Това е Fantagio.

Днес (18 март) изпълнителят на нашата агенция Cha Eun Woo провери дали е дал положителна проба чрез бърз тест за антиген, който извърши превантивно, след като започна да се чувства зле.

В момента Cha Eun Woo няма други симптоми, освен тези на лека настинка, така че той ще се съсредоточи върху лечението и възстановяването в съответствие с насоките на правителствените здравни власти за COVID-19.

За Cha Eun Woo от ASTRO ще бъде трудно да участва в планираните му дейности, така че ще ви информираме за връщането на артиста към планираните му дейности в бъдеще, след като проверим кога ще бъде освободен от карантината.

Молим за разбирането ви да предизвикате безпокойство на много хора и агенцията ще продължи да се съобразява със здравето на артистите и персонала преди всичко и ще направи всичко възможно за бързото възстановяване на артистаа, като същевременно спазва указанията на държавните здравни власти.

Благодарим ви.

Изт.

 

***

Но, да кача и останалите тийзъри, които излязоха покрай новото завръщане на Moonbin&Sanha.

 

cqs1647966003l.jpeg opt1647966067i.jpeg

 

Off Topic

 

bwy1647966042v.jpeg cqs1647966087o.jpeg

 

klz1647966120k.jpeg klz1647966161y.jpeg

 

Off Topic

 

jdv1647966138d.jpeg arx1647966180o.jpeg

 

ASTRO 아스트로 문빈&산하 - 2nd Mini Album 'REFUGE' Highlight Medley

 

ASTRO 아스트로 문빈&산하 - WHO M/V TEASER 1

 

ASTRO 아스트로 문빈&산하 - WHO M/V TEASER 2

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Moonbin&Sanha се завърнаха с нова музика!

На 15 март от 18 ч. KST, юнита на ASTRO пусна втория си мини албум “REFUGE” заедно с музикалното видео към заглавната песен.

„WHO“ е поп денс песен с мощни звуци на бас и барабани и минималистичен, но завладяващ хук. PCDC композира песента и написа текста, който изразява объркващите емоции между злото, от което не може да се избяга, и желанието за изцеление.

 

ASTRO 아스트로 문빈&산하 - WHO M/V

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-новото е, че групата ще има завръщане.

Но сега искам да се върна малко назад и да споделя някои некачвани в темата неща свързани с момчетата..

 

- На 16 декември 2021 г. бе разкрит състава за 2021 SBS Gayo Daejeon!

Годишната програма за края на годината сподели пълния списък от 25 артисти, които ще се изявят на предстоящото събитие.

NCT 127, NCT DREAM, SHINee's Key, NU'EST, Red Velvet, Oh My Girl, Brave Girls, ASTRO, THE BOYZ, Stray Kids, ATEEZ, ITZY, TXT, STAYC, aespa, ENHYPEN, IVE, WOODZ (Cho Seung Youn ), Taeyang от SF9, (G)I-DLE’s Minnie, Lee Chae Yeon, Simon Dominic, Grey, Loco и Lee Hi са потвърдени да участват на тазгодишния SBS Gayo Daejeon.

На 23 декември продуцентският екип на 2021 SBS Gayo Daejeon обяви подробности за няколко специални етапа, като сподели: „Тъй като тази година е 25-ата годишнина на SBS Gayo Daejeon, бяха подготвени легендарни сцени. За „легендарните сцени от 25-ата годишнина“ мъже и жени идоли ще формират единици, за да интерпретират запомнящи се легендарни изпълнения от минали години на Gayo Daejeon.“

WOODZ (Cho Seung Youn), Moonbin от ASTRO, Taeyang от SF9, Juyeon от THE BOYZ и Hyunjin от Stray Kids си сътрудничат за специална сцена, докато Mini от (G)I-DLE, Lee Chae Yeon, Ryujin от ITZY и Isa STAYC също имат подготвиха представление заедно.

В допълнение към „25-годишнината на легендарните сцени“ от идолите, артистите на AOMG Simon Dominic, Gray, Loco и Lee Hi  ще покажат коледно хип-хоп изпълнение.

С водещи SHINee’s Key, Юна от ITZY и Boom, 2021 SBS Gayo Daejeon ще се проведе в Namdong Gymnasium в Инчон на 25 декември от 18:00 часа. KST.

 

Да видим и представянето им, а тук може да погледнете всички изпълнения на 2021 SBS Gayo Daejeon.

astro-xpn-1.jpg

 

astro-xpn1.jpg

 

ASTRO – “ONE”

 

ASTRO’s Moonbin, SF9’s Taeyang, THE BOYZ’s Juyeon, Stray Kids’ Hyunjin, WOODZ (Cho Seung Youn) – “Mirotic” (orig. TVXQ)

 

- На 31 декември 2021 г. MBC стартира своя годишен музикален фестивал в навечерието на Нова година!

Домакин на музикалния фестивал MBC през 2021 г. бяха 2PM’s Lee Junho, Girls’ Generation’s YoonA и Jang Sung Kyu. Изпълнителите включваха MAMAMOO, Red Velvet, Oh My Girl, Brave Girls, ASTRO, NCT 127, NCT DREAM, NCT U, THE BOYZ, Stray Kids, ITZY, STAYC, aespa, Lee Mujin, IVE, NORAZO, Celeb Five, Yang Hee Eun , YB, Kim Yeon Ja, Song Ga In, Lim Young Woong, 10 cm, SWJA, MSG Wannabe, група „Wild Idol“ T.A.N, състезатели „My Teen Girl“ и др.

Изпълненията показаха различни музикални жанрове, от K-pop хитове до фолк, рок, тръс и инди. Имаше и няколко вълнуващи колаборации.

 

Off Topic

 

Yang Hee Eun x ASTRO’s Cha Eun Woo – “Autumn Morning”

 

Kim Yeon Ja x ASTRO’s MJ and JinJin x IVE – “Amor Fati”

 

ASTRO – “After Midnight”

 

ASTRO’s Moonbin, THE BOYZ’s Juyeon and Q, Stray Kids’ Lee Know, PENTAGON’s Kino, ONEUS’s Hwanwoong, AB6IX’s Kim Dong Hyun – “Tiger Inside” (orig. SuperM)

 

All artists – “Superstar” (orig. Lee Han Chul)

 

 

- На 17 януари в 18 ч. KST, JinJin&Rocky издадоха своя дебютен мини албум “Restore” заедно с музикалното видео към заглавната песен. /Качвано е в темата/. Същия ден двамата проведоха онлайн шоукейс за издаването на дебютния си мини албум „Restore“. Снимки и клипчета от представянето на шоукейса също са качвани тук в темата, но сега малко по-подробно за това какво са споделили.

Двамата рапъри демонстрираха страхотната си химия с новата единица. JinJin коментира сдвояването, казвайки: „Това е вторият ни дебют. Това е първият дебют само с Роки и аз и второто устройство от ASTRO. Мислехме много какво да измислим за групата и в крайна сметка продуцирахме целия албум. Надявам се на всички да се насладят.”

„Restore“ е освежаващ албум, който се надява за безопасното връщане на всеки към ежедневието. С JinJin като главен рапър и лидер на ASTRO и Rocky като главен танцьор и водещ рапър на ASTRO, JinJin и Rocky завършиха албума с комбинация от рап, вокали и изпълнения.

Заедно с подразделението Moonbin & Sanha с техния мини албум „IN-OUT“ и соловия албум на MJ „Happy Virus“, ASTRO продължава да демонстрира способността си да приемат широк спектър от музикални жанрове.

JinJin говори за албума, казвайки: „Това е различен тип освежаващо настроение от това, което ASTRO може да предложи. И двамата произвеждаме музика за ASTRO и искахме да сме сигурни, че това устройство е различно. Този албум е като първото ни бебе. И двамата сме рапъри и работим заедно от около 10 години. Знаех, че ще работим добре заедно и със сигурност го направихме."

Rocky също добави: „Чаках 10 години, за да покажа на всички гласовата ми страна. Между нас двамата аз съм главният вокал. Аз съм рапър в ASTRO, но не мисля, че пеенето ми е ново за феновете.”

Rocky говори как е поискал съвет от Moonbin и Sanha за новия албум. „Мисля, че основната разлика между двете части е, че ние продуцирахме нашия албум.“ JinJin добави: „Казаха ни, че албумът ни е освежаващ.“

Заглавната им песен „Just Breath“ е фънки денс поп песен с ретро атмосфера и модерни синтезаторни звуци и е песен за тези, които са уморени и искат да бъдат свободни. JinJin каза: „Искахме да помислим за изтощителния начин на живот, към който всеки трябваше да се приспособи поради пандемията.

Rocky добави: „Песента ще се почувства като глътка свеж въздух. Вложихме сърцата си в това.”

Други песни в албума включват „Lazy“ с участието на Чой Юджун от Weki Meki, „Lock down“, „Complete Me“ и „CPR“.

JinJin избра любимата си песен от албума, като каза: „Препоръчвам да слушате „Lazy“. Аз създадох тази песен. Всеки понякога става мързелив и открих, че приключих с писането на текста само за ден, след като написах собствената си история.”

Rocky също избра любимата си песен. „Много харесвам „CPR“, защото продуцирах тази песен. Това е песен в жанра на поп балада и аз съм развълнуван да пусна песен само с моя глас."

Накрая двамата говориха за посланието, което искат да изпратят с албума си. JinJin каза: „И двамата си казахме, че наистина трябва да покажем на хората какво имаме. Искам хората да видят, че знаем как да се забавляваме на сцената.”

Rocky добави: „Точно като името на албума, надявам се, че хората могат да се отпуснат и да се забавляват, докато слушат нашите песни“.

Изт.

jinjinrocky.jpg

 

И понеже и това не е качвано, ето поне едно от участията на двете момчета с “Just Breath” в музикално предаване, в случая  Show Champion...

 

Off Topic

 

[HOT DEBUT] JINJIN&ROCKY(ASTRO) - Just Breath (진진&라키(ASTRO) - 숨 좀 쉬자) | Show Champion | EP.422

 

 

- Gaon Chart разкри своето класиране в класациите за седмицата от 16 до 22 януари!

Диаграмата за цифрово изтегляне тази седмица беше доминирана от нови издания. Дебютното парче на ASTRO на JinJin&Rocky „Just Breath“ дебютира на номер 1, последвано от Taeyeon от Girls' Generation на номер 2, „DM“ на fromis_9 на номер 3, на GOT7 на BamMoBam на „Slow MoBam“ № 4 и “SMILEY” на Choi Ye Na (с участието на BIBI) на номер 5.

Изт.

 

- „Knowing Bros“ по JTBC представи звезден състав от гости!

Епизодът от 29 януари на вариететното шоу на JTBC отбеляза първата част от специалното си първенство по лека атлетика през 2022 г. за Лунната Нова година, с Jun.K и Wooyoung от 2PM, Minhyuk и Joohoney от MONSTA X, Moonbin и Sanha от ASTRO, Juyeon и Q от THE BOYZ и трот певците Na Tae Joo и Park Goon се присъединяват към актьорския състав като конкуренти. Leeteuk от Super Junior също се появи заедно с Shindong като специален MC за епизода.

Шоуто представи всяка своя двойка гости със снимки от детството и кратко танцово изпълнение. Членовете на MONSTA X танцуваха на „Shoot Out“, членовете на ASTRO на „ONE“, членовете на THE BOYZ на „REVEAL“, членовете на 2PM на „My House“, а членовете на Super Junior на „Rokkugo“ на Super Junior-T. ” Междувременно Na Tae Joo – бивш състезател по таекуондо – показа своите умения с няколко впечатляващи ритници и обръщания.

Тук може да проследите епизода с английски превод.

А тук статия + части от епизода.

Добавям само частта с момчетата от ASTRO.

Off Topic

 

Първо, тийзъра пуснат седмица по-рано..

 

Moonbin и Sanha показаха любовта си към MONSTA X, като изпълниха хореографията на техния скорошен хит „GAMBLER“, след което Мinhyuk и Joohoney се присъединиха към тях на сцената за съвместно танцово изпълнение.

 

 

Q, Juyeon и Moonbin също се обединиха за кавър на SuperM „Tiger Inside“, който наскоро изпълниха заедно на музикалния фестивал на MBC през 2021 г.

 

 

- Най-новото звено на ASTRO JinJin&Rocky участва в специално интервю за Soompi!

Двамата рапъри наскоро издадоха своя дебютен мини албум „Restore“ заедно със заглавната песен „Just Breath“.

За да отпразнуват своя дебют, JinJin&Rocky отделиха време, за да отговорят на въпроси, изпратени от феновете чрез Twitter на Soompi. Освен че играят вълнуваща игра на истина или дързост, двамата идола се занимават и с химията си, новогодишните резолюции, реакциите на членовете на ASTRO към албума им и други!

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължавам с по-старите некачвани неща..

Първо ви предлагам едно от участията, които имаха JinJin и Rocky в музикалните предавания по време на техните промоции за новият им албум.

ASTRO JINJIN&ROCKY(아스트로 진진&라키) - Just Breath(숨 좀 쉬자) @인기가요 inkigayo 20220130

 

***

MJ взе временна пауза поради здравословни проблеми.

На 28 януари Fantagio официално обяви, че MJ ще си вземе почивка от всички дейности, за да се съсредоточи върху възстановяването на здравето си.

Пълното изявление на агенцията е както следва:

Здравейте.
Това е Fantagio.

Бихме искали да благодарим на AROHA, които винаги дават на ASTRO своята безпощадна любов, докато правим съобщение относно члена MJ, който временно спира дейностите си.

По време на последните си промоции, MJ забеляза проблеми със здравето си и затова отиде в болницата за задълбочен преглед. В съответствие с мнението на лекаря му, че MJ се нуждае от достатъчно почивка и лечение, ние решихме, че той временно ще спре всички дейности.

За момента MJ ще се съсредоточи изцяло върху възстановяването и лечението си по време на почивката си и планира временно да спре всички дейности, докато не възстанови здравето си.

Молим за вашето великодушно разбиране относно факта, че сме взели решение за временно прекъсване на дейностите в името на по-здравословни дейности в бъдеще. Считаме здравето на нашите артисти за наш основен приоритет и ще направим всичко възможно, за да помогнем на нашия артист да се възстанови бързо. Благодарим ви.

Изт.

 

***

JinJin също взе временна почивка от дейности поради здравословни проблеми.

На 6 февруари Fantagio обяви, че JinJin ще отложи предстоящите си планирани дейности за този ден, за да си почине и да се подложи на лечение.

Off Topic

 

Пълното изявление на агенцията е както следва:

Здравейте, това е Fantagio.

Вечерта на 5 февруари, поради внезапна промяна в състоянието на JinJin, той отиде в болницата, за да бъде прегледан. Въпреки това, въпреки че си почина след това, той не се оправи, така че в малките часове на 6 февруари той се върна в болницата за подробен преглед и лекарят го посъветва, че има нужда от много почивка и лечение.

Затова ви информираме, че ED LIVE Artist Class, който трябваше да се проведе днес от 12 часа. и събитие за подписване на фенове на JinJin&Rocky от ASTRO за първия им мини албум „Restore“, което беше насрочено за 16:30 ч. са отложени.

Ще ви информираме за бъдещия му график, след като наблюдаваме здравословното състояние на JinJin.

Искрено се извиняваме на феновете, които очакваха събитията, насрочени за днес. Считаме здравето на нашите артисти за наш основен приоритет и ще направим всичко възможно, за да помогнем на нашия артист да се възстанови бързо.

Изт.


 

***

На 11 февруари подразделението на ASTRO Moonbin&Sanha пусна техния предварителен сингъл „Ghost Town“.

С композиция и текст на PCDC, песента съчетава топли звуци на китара и мощни 808 басови звуци над хип хоп бийтове.

Качвено е вече, но все пак тук може да погледнете отново или на предната страница в темата.

 

***

Sanha се присъедини към актьорския състав на “Crazy Love”.

Новата драма на KBS 2TV от понеделник до вторник “Crazy Love” е сладка, но дива и хаотична романтична история за груб, но опитен инструктор, който получава смъртна заплаха и неговата неизлечимо болна секретарка.

Kim Jae Wook играе ролята на Noh Go Jin, нарцистичен персонаж, който е главен изпълнителен директор на образователната компания GOTOP и най-добрият инструктор по математика в страната с IQ 190. Кристал от f(x) играе Lee Shin Ah, секретарка на Noh Go Jin, която не е много присъстваща.

На 14 февруари агенцията на ASTRO Fantagio потвърди, че Sanha е участвал в “Crazy Love” и сподели, че е завършил подготовката си, за да покаже израстването си като актьор.

Sanha поема ролята на Лий Су Хо, амбициозен актьор и единственият по-малък брат на Lee Su Ho. Lee Su Ho винаги се кара с Lee Shin Ah, но всъщност е човек, който се грижи дълбоко за семейството си. По-специално, той има тайна, която не може да разкрие на сестра си, оставяйки зрителите да се чудят как това ще повлияе на развитието на сюжета.

Sanha дебютира през 2016 г. като член на ASTRO. Оттогава той се появява в различни вариетета и актьорски проекти. Той официално започва да действа през 2019 г. чрез драмата „Love Formula 11M“, а също така впечатли с представянето си в „Your Playlist“. Феновете могат да очакват новата му актьорска трансформация в “Crazy Love”

“Crazy Love” започна да се ицлъчва на 7 март от 21:30 часа. KST. Гледайте тийзър за драмата тук!

 

***

На 15 март от 18 ч. KST,  Moonbin&Sanha пуснаха втория си мини албум “REFUGE” заедно с музикалното видео към заглавната песен.

Има го качено малко по-горе в друг пост в темата. Затова няма да повтарям, по-скоро ще кажа, че Moonbin и Sanha нашумяха по целия свят със своето завръщане!

Off Topic

След издаването си албумът оглави класациите на iTunes Top Albums в 10 региона, включително Бразилия, Египет, Япония, Филипините, Мексико, Сингапур, Турция, Боливия, Чили и Колумбия. “REFUGE” също е на второ място в Тайланд, както и на номер 3 в Индонезия, Малайзия, Тайван и Дания. Заглавната песен “WHO” се издигна до номер 1 в класациите на iTunes Top Songs в седем региона, включително Чили, Аржентина, Египет, Боливия, Мексико, Перу и Филипините.

Освен това, “REFUGE” оглавява класацията на iTunes K-Pop Top Albums в Турция и се нарежда на второ място в Обединеното кралство, Бразилия и Хонконг. „WHO“ се класира на първо място в класациите на iTunes K-Pop Top Songs в Аржентина, Чили и Мексико и на второ място в Колумбия, Турция и Бразилия. В Чили, B-страните за “REFUGE” също влязоха в класацията. В допълнение, новият албум на Moonbin&Sanha се класира високо в местните класации за стрийминг на музика в реално време, демонстрирайки тяхната популярност по целия свят.

 

Браво. Ето едно тяхно представяне с новата песен в музикално предаване.

[MOONBIN&SANHA(ASTRO) - WHO] Comeback Stage | #엠카운트다운 EP.744 | Mnet 220317 방송

 

***

Soompi наскоро се срещна отново с Moonbin&Sanha в чест на последното им завръщане!

За нашето ексклузивно интервю Moonbin&Sanha отделиха време, за да говорят за последния си албум, да изсвирят кратък кръг на „This or That“ и също така представиха своите „2 Truths & A Lie“, за да накарат феновете да познаят!

Off Topic

 

ASTRO Unit Moonbin&Sanha's Exclusive Interview With Soompi

 

 

***

Moonbin и Sanha участваха в интервю и фотосесия за списание Cosmopolitan!

На 15 март те се завърнаха с втория си мини албум „REFUGE“. Moonbin размишлява върху предходната година, когато ASTRO издадоха албума си „All Yours“, като каза, че е горд, че е показал на всички какво групата ASTRO може да направи всички заедно. Той добави: „Тъй като всеки от членовете има свои собствени дейности сега, е жалко, че не можем да актуализираме всички често.“

Интервюиращият отбеляза, че трябва да е дилема за феновете, които искат да ги видят да издават нова музика, но също така искат да се грижат за здравето и почивката си. Moonbin отговори: „Определено смятам, че е необходимо да имате време за презареждане, тъй като можете да получите подновена енергия след пълно презареждане. През 2019 г. си взех почивка и не направих абсолютно нищо. Разбрах, че това също е добро само по себе си."

Sanha сподели собствените си мисли за релаксацията, докато описа подробно пътуването си към къмпинг, което направи наскоро. „Отидох с надеждата, че ще бъде терапевтично, но в крайна сметка изпитах много стрес. За първи път разпъвах палатка“, призна той. „Не можах да намеря керосин, така че след много лутане пристигнах около 16 часа. По-големият ми брат също не знаеше как да опъне палатка. Най-накрая приключихме с настройката около 19 часа и времето беше наистина студено. Влязохме в палатката да вечеряме, но краката на масата се срутиха и разляхме яхнията.”

Moonbin и Sanha влизат в ролите на екзорсисти в новия албум. Мунбин каза, че е бил повлиян от героите на екзорсистите, които е виждал във филмите. Той също така сподели, че иска музиката им да се вижда, а не само да се чува, затова се съсредоточи върху аспекта на изпълнението, както и тоалетите.

„REFUGE“ също има две корици, озаглавени „THE EAST“ и „THE WEST“. Moonbin обясни: „Видях изпълнението на феновете на VIXX за „Shangri-La“ и си помислих, че е толкова готино. Корея също има своя собствена версия на екзорсисти, така че исках да покажа това." Тогава Moonbin се прекъсна и попита Sanha дали има нещо да добави, на което  Sanhaотговори със смях: „Все още съм от типа, който просто се съгласява с това, което казват другите членове.“

Sanha продължи да описва цялостната атмосфера на албума. „По отношение на ритъма, това е по-леко настроение от „Bad Idea“, но мелодията се оказа много по-тъмна.“ Moonbin се съгласи, коментирайки, че атмосферата на „REFUGE“ е много по-мрачна от първия им мини албум „IN-OUT“.

На въпрос дали музикалните им вкусове работят добре заедно, Moonbin спомена, че са точно обратното. „Харесвам поп музиката, но Sanha харесва повече група или лирично звучене“, каза той. „Въпреки това, нашите вокални цветове се синергизират, тъй като са толкова живи. Физическите ни изяви също са сходни, така че имаме баланс по много начини."

Moonbin сподели някои от разликите между начина, по който той се е виждал като член на ASTRO спрямо член на неговата група със Sanha. Той започна, като отбеляза осъзнаването, че ролята на „лидер“ не е лесна, като каза: „Трябва да мислите за речи и думите не идват веднага. Има и натиск да се запълни цялата сцена, която някога е била заета от шестима души."

Sanha се намеси, като каза: „Тъй като за първи път правим дейности с единици, мислех, че и двамата ще бъдем заети да изучаваме собствените си части, но Moonbin погледна моята част с мен и ми даде много съвети. Когато работим заедно като цяла група, Moonbin обикновено се държи сладко с останалите членове, но когато сме само ние, осъзнах, че той има нова страна на себе си."

Тъй като Sanha е най-младият както у дома, така и в групата, той коментира колко е благодарен, че е на мястото си. „Тъй като бях с другите членове, откакто бях стажант, прекарахме близо 10 години заедно“, каза той. „Тъй като дебютирахме, когато бях наистина млад, прекарах юношеството си заедно с тях. Всеки път, когато завършвахме промоции, по-възрастните членове ми дават съвети и ми казват дали съм направил нещо нередно. Винаги съм им благодарен, наистина."

И Moonbin, и Sanha също се занимават с актьорско майсторство, като Moonbin се присъединява към „SNL Korea“, а Sanha играе роля в драмата “Crazy Love”.  Moonbin коментира: „Бях наистина нервен, тъй като „SNL Korea“ е по-близо до игра. Намирането на комедийни точки в същото време е по-трудно, отколкото си мислех.

Sanha коментира собствения си актьорски опит, като каза: „Все още свиквам с атмосферата на снимачната площадка. Моят герой е доста сериозен, но има и шегаджийска страна, така че той е незаменим. Ако обърнете внимание на химията му с приятелката му, мисля, че драмата ще бъде още по-интересна.”

Когато беше помолен за последни думи, за да завърши интервюто, Sanha започна: „Днешната картинна концепция беше много завладяваща. Мисля, че е забавно да опиташ ново предизвикателство като това по време на фотосесия. Това беше и моят първи път, когато бутнах бретонът си толкова много назад.” Moonbin отбеляза: „Беше уникално“, на което Sanha заключи: „Сякаш бяхме в музей на изкуствата. Беше страхотно преживяване.”

Изт.

 

Moonbin.jpg Sanha.jpg

 

Moonbin-Sanha.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 9 април ASTRO проведоха фен среща, за да отпразнуват шестата годишнина от дебюта си на SK Olympic Handball Stadium в Сеул. По време на събитието MJ изнесе емоционална реч, в която обяви директно на феновете си, че ще се запише в армията точно един месец по-късно, на 9 май.

MJ разкри със сълзи: „Ще се запиша в армията на 9 май. Толкова съжалявам, че трябва да предам този вид новини днес, когато най-накрая се срещаме лично за първи път от много време. Но поради това днешният ден е толкова ценен за мен и мисля, че това ще бъде денят, който ще си спомня най-много.”

„Бях толкова щастлив да се срещна с AROHA за първи път от много време и ще се върна като по-готина и по-зряла версия на себе си“, продължи той. „Така че, моля, насладете се на срещата ни с фенове до самия край днес и моля, погрижете се добре за моите колеги членове на ASTRO. Благодаря на всички."

След като MJ лично обяви новината за записването си на срещата на феновете, Fantagio пусна следното официално изявление:

Здравейте. Това е Fantagio.

Бихме искали да благодарим на AROHA, които винаги дават на ASTRO своята безстрастна любов, докато правим това съобщение относно военния набор на нашия артист от ASTRO, MJ.

MJ ще се запише на 9 май във военен учебен център, където ще получи начална подготовка, след което ще изпълни военния си дълг като член на военния оркестър.

За да се предотврати разпространението на COVID-19, времето и мястото на записването на MJ няма да бъдат оповестени публично и той ще се запише без специални публични мерки, така че молим феновете за щедро разбиране в това отношение.

Молим ви да окажете безпощадната си подкрепа на MJ, който ще се върне в добро здраве, след като усърдно изпълни военния си дълг.

Благодаим ви"

 

***

В скорошно интервю и фотосесия за списание Arena Homme Plus, Мунбин говори за въображението си и намирането на вдъхновение в поп културата!

Миналия месец Мунбин се завърна с колегата си от ASTRO Санха – дуото издаде „REFUGE“, втория си мини албум като Moonbin&Sanha, на 15 март. Обяснявайки, че е участвал активно в измислянето на концепцията за албума, Мунбин отбеляза че много от неговите мнения са били отразени в крайния резултат.

Когато го попитаха за източника на вдъхновението му, той разкри: „Получавам вдъхновение от филми или драми. Например, бях вдъхновен от екзорсистката героиня на Киану Рийвс във филма „Константин“ и го включих в албума. Когато видя герой или сцена, които оставят впечатление върху мен, ще изразя това чрез музика.”

Преди да дебютира като идол, Мунбин започва в индустрията в ранна възраст като дете модел. Поглеждайки назад към детството си, той си спомня: „Когато училището приключи, ежедневната ми рутина беше да карам един час до Сеул за снимки.

Когато го попитали какви актьорски роли би искал да изиграе в бъдеще, Мунбин отговори: „Аз съм човек, който силно вярва в справедливостта, но понякога има моменти, когато разбирам злодеи във филм. В Marvel [Cinematic Universe] има моменти, когато злодеите са справедливи, и има моменти, когато искате да ги подкрепите. Любопитен съм да поема ролята на справедлив злодей, който също е донякъде като психопат."

Мунбин разказа и за хобито си да пише, което според него му помага да развие въображението си за изпълнения. „Независимо дали е като ASTRO или като Мунбин“, каза той, „когато пиша, винаги използвам въображението си, за да се опитам да кондензирам значенията в метафори. Този вид въображение също ми помага много на сцената или когато играя."

 

Moonbin-2.jpg Moonbin-4.jpg

 

Off Topic

 

Moonbin-3.jpg

 

***

Санха бе диагностициран с COVID-19 за втори път за по-малко от два месеца.

На 23 април агенцията на ASTRO Fantagio официално обяви, че Санха е дала положителна проба за COVID-19, след като е развил леки симптоми на настинка. И Санха, и Мунбин бяха диагностицирани с вируса в началото на март, въпреки че и двамата се възстановиха навреме за завръщането си по-късно същия месец.

Fantagio също така обяви, че докато другите членове на ASTRO са с отрицателни тестове, предстоящото видео разговор и събитие за подписване на фенове на Moonbin&Sanha ще бъдат отложени поради невъзможността на Sanha да участва.

Пълното изявление на агенцията е както следва:

Здравейте. Това е Fantagio.

На 22 април Юн Санха използва комплект за самотест за COVID-19 като предпазна мярка, тъй като здравето му се влоши и резултатът от теста му беше отрицателен.

Въпреки това, тъй като състоянието му продължи да се влошава, той се подложи на бърз тест за антиген и резултатите от теста му бяха положителни днес (23 април). В момента Санха има само леки симптоми на настинка и той планира да се съсредоточи изцяло върху лечението и възстановяването в съответствие с указанията на държавните здравни власти.

Поради припокриването им, останалите петима членове на ASTRO, освен Юн Санха, незабавно преминаха бързи антигенни тестове и резултатите от тестовете им бяха отрицателни.

Поради това на Санха ще му бъде трудно да участва в планираните му дейности и ние ще направим още едно съобщение за завръщането на нашия артист към дейността, след като датата на освобождаването му от карантината бъде потвърдена.

Освен това видеообаждането на Moonbin&Sanha „REFUGE“ и събитието за подписване на фенове, което беше насрочено за 23 април и 24 април, бяха отложени и ние ще направим съобщение относно пренасрочването на по-късна дата.

Молим за разбиране относно факта, че сме дали повод за безпокойство на много хора. Ще продължим да считаме здравето на нашите артисти и персонал за наш основен приоритет и ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че нашият художник ще се възстанови бързо, като същевременно се придържа към указанията на държавните здравни органи.

Благодарим ви.

Изт.

 

***

И да се придвижим вече към новото.

ASTRO обявиха датата на завръщането си и заглавието на албума!

В началото на месец април Fantagio потвърди, че ASTRO се подготвя за завръщане през май. На 25 април Fantagio представи първия поглед към новото издание на ASTRO. Озаглавен „Drive to the Starry Road“, третият пълнометражен албум на ASTRO ще излезе на 16 май от 18:00 часа. KST.

:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MJ се записа в армията!

Както беше обявено по-рано на шестата дебютна юбилейна среща с феновете на групата, най-възрастният член се записа на 9 май.

Преди да се включи, MJ сподели серия от снимки, които направи по пътя си и показа новата си прическа, пожелавайки на феновете топло сбогом. Той написа: „Красиво синьо небе на 9 май. Нека винаги е изпълнено със светлина. Написано от MLight.” MJ също добави хаштага „Myungjoon (истинското име на MJ) винаги е до AROHA“. AROHA е официалният фен клуб на ASTRO.

 

FSR6-XU0-Vk-AMei-Z.jpg

 Още снимки

 

В официалния акаунт на групата, Роки сподели видео, на което той се сбогува с надпис: „Хьонг, върни се безопасно.. Ще чакам..” JinJin сподели снимки на тримата заедно със съобщението, „АРОХА! Изпратихме хьонг  добре и се върнахме в Сеул. хаха Чувствам се неспокойно, но от друга страна се чувствам спокойно, защото бях с него заедно до края!! Моля, изпратете много подкрепа за хьонг, за да може той да се върне безопасно^^”

 

:click:

 

FSTQNyvag-AEn-S1.jpg

Още снимки

 

Персоналът на ASTRO също публикува набор от снимки, като пише: „Нашият най-възрастен член MJ, който се записа със смело отношение. Обещавайки деня, в който ще се съберем отново и ще се потопим в лилава светлина, ние ви молим да изпратите много подкрепа на MJ, който ще се върне здрав!”

 

FSS91-Hwa-UAAs-PKu.jpg

Още снимки

 

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ASTRO се завърнаха с нова музика!

Няма смисъл да качвам тийзърите, все пак ако са ви интересни може да ги погледнете тук, защото направо преминавам към крайният резултат.

Добре де, ето ви поне една от груповите тийзър снимки на момчетата, ей така за разкош...

ASTRO-3.jpg

 

На 16 май, демек вчера, момчешката група се завърна с третия си пълен албум “Drive To The Starry Road” заедно с музикалното видео към заглавната песен. С текст на JinJin, Moonbin и Rocky, „Candy Sugar Pop“ е сладка и весела песен, която съчетава олдскул фънк и диско жанрове. ASTRO пее фразата „Candy Sugar Pop“ като псевдоним за любим, засилвайки игривата и освежаваща енергия на групата.

 

ASTRO 아스트로 - Candy Sugar Pop M/V

 

Вчера ASTRO проведоха и онлайн шоукейс за издаването на третия им пълен албум “Drive To The Starry Road”!

Въпреки че MJ участва в „Drive To The Starry Road“ и музикалното видео за „Candy Sugar Pop“, той не присъства на събититето, защото в момента отбива задължителната си военна служба.

Лидерът JinJin сподели: „Тъй като това е третият ни пълен албум, за първи път включихме самостоятелна песен от всеки член. Цветно усъвършенствахме този албум, като изразихме нашите индивидуални цветове.” Cha Eun Woo коментира: „Уловихме пътя, по който ASTRO вървя и пътя, по който ще вървим в бъдеще.“

Moonbin добави: „Тази година ASTRO достига седмата година от дебюта. С изминалото време ние израснахме в много различни аспекти и мисля, че това беше уловено добре в този албум. Ще можете да видите по-зрелия и опитен образ на ASTRO, така че, моля, очаквайте го с нетърпение.”

По отношение на прякора им като „Refreshing-dols“, Cha Eun Woo сподели: „Благодарен съм, че хората свързват ключовата дума „освежаване“ с нашата група. Мисля, че това е област, в която сме уверени и искахме да покажем подобрение, така че сме се подготвили стабилно.”

Най-новото заглавно парче на ASTRO „Candy Sugar Pop“ е ярко и привлекателно лятно парче с текстове, написани от JinJin, Moonbin и Rocky. Moonbin коментира: „Концепцията е релаксацията, която е вградена в освежаващата атмосфера. Опитахме се да уловим подскачащ чар, който подхожда на сезона на лятото, и искахме да изобразим зрял образ, а не прекалено младежко настроение.”

В допълнение към „Candy Sugar Pop“, „Drive To The Starry Road“ включва 10 b-сайда, като шест песни са солови парчета. Rocky сподели: „Работим върху композирането и писането на текстове и сега смятаме, че имаме силата да ръководим изцяло песен, поради което включихме солови песни“.

По-рано този месец членовете на ASTRO се сбогуваха с MJ, когато той започна задължителната си военна служба. Тъй като сега им липсва главният вокалист на групата, Moonbin каза: „Опитахме се да популяризираме развълнувано и приятно, за да заемем мястото на нашия много талантлив хьонг. Петимата работихме усилено, за да можете да усетите тези аспекти, когато гледате нашите изпълнения."

На въпроса какви думи за подкрепа са получили от MJ, Sanha отговори: „Той ми каза, че досега съм се справял добре катомакне, така че ще мога да се справя добре, дори когато той си отиде“.

В края на следващия месец ASTRO ще проведат „The 3rd ASTROAD to Seoul“, първият им концерт от близо три години. Moonbin сподели: „Очаквам го с нетърпение и също така съм нервен. Очаквам с най-голямо нетърпение факта, че можем лично да покажем изпълненията, които сме показали само онлайн.”

За целите на промоцията на групата Sanha коментира: „Вместо амбициозна цел, искам да направя много ценни спомени. Ще популяризираме усърдно, така че енергията ни да бъде предадена." JinJin продължи: „„Candy Sugar Pop“ има силно усещане за обществена привлекателност, така че очаквам, че много хора ще я харесат и искам да се поставя на първо място в музикалните класации.“

 

ASTRO-1.jpg

 

Off Topic

 

ASTRO1.jpg

 

ASTRO-2.jpg

 

Cha-Eun-WOo.jpg JinJin.jpg

 

Moonbin.jpg Rocky.jpg Sanha.jpg

 

[ENG/Full ver.] ASTRO 아스트로 'Candy Sugar Pop' Showcase 

 

 

Първо изпълнение / представяне на новата песен по време на шоуейса..

 

[LIVE] ASTRO 아스트로 'Candy Sugar Pop' Showcase Stage

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ASTRO с ново парче.

В MV членовете на ASTRO се изправят пред красиви планети и докосват небето в една вдъхновяваща вселена. „U&Iverse“ е най-новото издание на Universe Music и е свързано с желанието за по-близка връзка с някой специален човек в живота ви.

 

c55fv3p42ib91.jpg

 

Off Topic

 

b0m1jq6f8pb91.jpg

 

euda78bi8pb91.jpg gnzsxe5g8pb91.jpg

 

mijeizjh8pb91.jpg

 

odh9d9wg8pb91.jpg tcpf7omf8pb91.jpg

 

ASTRO (아스트로) - 'U&Iverse' Official Music Video

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 28 февруари Fantagio разкри, че Роки ще напусне ASTRO след изтичането на договора му с агенцията.

Агенцията също така обяви, че останалата част от ASTRO ще продължи дейността си като петчленна група, въпреки че те ще се „фокусират върху единици и соло дейности за момента“.

През декември JinJin, Cha Eun Woo, Moonbin и Sanha от ASTRO подновиха договорите си с Fantagio. (MJ, който в момента служи в армията, ще обсъди подновяването на договора си след завръщането си.)

Пълното изявление на Fantagio е следното:

Здравейте.
Това е Fantagio.

Първо, бихме искали искрено да благодарим на всички фенове, които дават на ASTRO своята любов и подкрепа.

След задълбочена дискусия с Роки, който беше с нас като член на ASTRO през последните седем години, беше решено той да прекрати ексклузивния си договор с нашата агенция и дейността си като член на ASTRO.

Благодарим на Роки, че дава всичко от себе си дълго време като член на ASTRO и искрено ще го подкрепяме в бъдеще.

Също така благодарим на многото фенове, които подкрепяха и наблюдаваха Роки, и ви молим да продължите да оказвате непроменен интерес и подкрепа за него, докато той започва отначало.

ASTRO ще продължи като петчленна група в бъдеще, като заедно с Fantagio членовете ще се съсредоточат върху групови и солови дейности за момента. Планираме активно да им оказваме безмилостната си подкрепа, така че членовете да могат да бъдат активни в голямо разнообразие от области.

Молим ви да продължите да оказвате голям интерес и подкрепа на членовете на ASTRO.

Благодарим ви.

Изт.

 

Еее, гадно.

Някак си няма да е същото без него, но пък той най-добре си знае какво чувства и защо е стигнал до това решение. Нищо чудно и въобще да не се завърне към музиката. То да си в бранша в Корея, ами трудно е. Ще видим. Другото, което ще кажа е свързано с Eun Woo. В момента гледам драмата “Island”, където той играе ролята на свещеник / екзорсист Йохан. За пръв път го гледам и някак си в началото ми беше странен за тази роля, с това сладникаво лице сякаш е по за други роли, пък и той малко по-разкрепостен ли да го кажа го раздава за свещеник, но после му свикнах. Да кажем, че става. Макар, че то сериала много не става. История с чудовища, не дототолкова изпипана според мен, но все пак който му е интересно, може да го погледне.

Темата във форума: Island

Иначе пък актьорският състав, който партнира на Eun Woo е доста добър. Kim Nam Gil, Lee Da Hee и Sung Joon.

Ето и няколко статии свързани с Island:

Плакати към драмата

Четенето на сценария

Уебтаун характери на героите

И още цъкцъкцъкцък

 

И малко снимки:

Island-Cha-Eun-Woo-1437x2048.jpeg Island.jpeg 

 

Island-159371b24aa3552d6.jpeg cha-eun-woo01.jpeg

 

Off Topic

 

cha-eun-woo02.jpeg cha-eun-woo03.jpeg

 

***

Тук ще се върна малко назад във времето...

Следобеда на 8 януари агенцията Fantagio обяви, че тъй като здравето на Sanha внезапно се е влошило, той няма да може да участва в планираните си дейности за завръщането на единицата на Moonbin&Sanha. В резултат на това Sanha изчака интервюто си за завръщане на живо по време на „Inkigayo“ по SBS и планираното събитие за подписване на фенове на групата беше отложено.

По-късно същата вечер агенцията съобщи, че след като е преминал бърз тест за антиген, Санха е бил диагностициран с COVID-19, което обяснява някои от симптомите, които е изпитвал. За щастие Мунбин е дал отрицателен тест за вируса.

В допълнение към отлагането на предстоящите събития за подписване на фенове на Moonbin&Sanha, Fantagio също така обяви, че планираните радио изяви на групата в „GOT7’s Youngjae’s Close Friend” на MBC FM4U и „BTOB’s Kiss the Radio” на KBS Cool FM са били отменени.

Пълното изявление на агенцията е следното:

 

Off Topic

 

Здравейте. Това е Fantagio.

Днес Yoon Sanha от ASTRO премина бърз антигенен тест поради влошаване на здравословното му състояние, включително главоболие и други симптоми, и резултатите от теста му се оказаха положителни днес (8 януари). В момента той няма други симптоми освен главоболие и леки симптоми, подобни на настинка, и планира да се съсредоточи изцяло върху лечението и възстановяването си в съответствие с насоките на COVID-19 на здравните власти.

Moonbin от ASTRO, който в момента промотира заедно със Sanha, също премина бърз тест за антиген и резултатите от теста му се оказаха отрицателни.

Поради това ще бъде трудно за Yoon Sanha от ASTRO да участва в планираните си дейности и ние ще направим ново съобщение в бъдеще относно връщането на нашия артист към дейности, след като потвърдим часа, в който ще приключи задължителната му карантина.

Освен това, видеообаждането и събитията за подписване на фенове за издаването на третия мини албум на Moonbin&Sanha „INCENSE“, които бяха планирани да се проведат в четвъртък, 12 януари и събота, 14 януари, ще бъдат отложени; и радио изявите в „GOT7’s Youngjae’s Close Friend” на MBC FM4U (вторник, 10 януари) и „BTOB’s Kiss the Radio” на KBS Cool FM (петък, 13 януари) са отменени.

Молим за вашето разбиране по отношение на факта, че дадохме повод за безпокойство на много хора. Ще продължим да считаме здравето на нашите артисти и персонал за наш основен приоритет и ще направим всичко възможно за бързото възстановяване на нашия артист, като същевременно се придържаме към указанията на държавните здравни власти.

Благодарим ви.

 

Изт.


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влизам само да споделя тъжната новина. :(

 

Moonbin е бил намерен мъртъв в дома му.

 

Сеулската полицейска станция Gangnam съобщи, че на 19 април около 20:10 ч. KST, Moonbin е намерен мъртъв в резиденцията си в квартал Гангнам в Сеул от неговия мениджър, който незабавно се обажда в полицията.

Полицията предполага, че Moonbin е посегнал на живота си и се провежда аутопсия, за да се установи точната причина за смъртта му.

Преди да почине, Moonbin трябваше да участва в предстоящия Dream Concert като част от ASTRO единицата Moonbin&Sanha.

Изт.

 

Fantagio потвърди новината за смъртта на Moonbin и чрез официално съобщение те молят хората да се въздържат от гадаене на причината за смъртта, както и от хвърляне на коментари на омраза.

Говори се, че семейството на Бин е поискало тихо погребение, на което да присъстват само семейство и приятели.

 

Оф...

Кво може да се каже. Дано е на по-добро място. RIP...

:(:(:(

 

FuF8MEzaMAAGoXT.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите най-искрено съболезнования за Мооnbin.Супер талантлив беше.Новината е разбрах съвсем случайно от новините по тв програмата Nоva News. Много ми е мъчно,той ми бе и любимецът от групата.Тъкмо навърши 25 години.Също ми е мъчно и за роднините,момчетата от групата.

Дано да се разбере защо го е направил и по каква причина.

 

Дълбок поклон пред светлата му памет:bow: R.I.P:cry:

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като прочетох за Moonbin,супер гадно ми стана.Още един млад човек си отиде.Съболезнования за всичките му фенове,тъй като няма как ги да изкажем на близките му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...