Jump to content

Кого предпочитате като герой?   

130 гласа

  1. 1. Кого предпочитате като герой?

    • Ю Джунг
      82
    • Ин Хо
      48


Recommended Posts

Както го очаквах краят остана отворен  :dunno:

 

 

Сол се оправи, но ЮДжонг я напусна и замина за чужбина.

Сол завърши университета започна работа.

Животът на всички се подреди включително и на Ин Ха. :slap:

В последната сцена Сол и Юджунг се разминаха на улицата , но не се срещнаха .

Момичето се прибра вкъщи отвори отвори пощенската си кутия на лаптопа по това време майка и я повика да вечерят... и като изляза от стаята получи писмо от ЮДжог 

Не можах да разбера точно , но  се чу Солл...

 

 

Сега отивам да пийна едно за тяхно здраве че иначе незнам как ще преживея този край  :beer:  :cry:  :cry:  :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БЯСНА СЪМ!!!! На това финал ли му викат? По принцип епизоди от този тип в корейските сериали  са предпоследни, когато единият 

от героите заминава в чужбина и ето голямото изпитание за любовта им. И как може, като беше толкова очевидно, че ще са заедно със сънбе да я оставят ей така. Тука хората се изпокараха, спореха изписаха се сумати страници и в този форум и в чуждестранни. То не бяха анкети не беше и чудо, с кой ще е в края. Ем ето какво едно голямо дърво от сценариста и продуцента и всички ония. Ооо много съм ядосана честно. И кво показаха как всеки по някой начин се е оправил само сънбе не видяхме какво стана с него. Ама нормално нали е чеболски наследник предполага се, че щом има пари няма дерт човека.

. Още толкова много неща ми се иска да кажа ама в момента главата ми направо изпушва. Може би останалото ще го напиша, като изгледам епизода със субтитри и видя глупавите оправдания на баща и син. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такъв финал на сериал не бях виждала  :swoon:  :slap:  :nunchako:

Доколкото разрах Сънбе прочете последния email който беше изпратила Сол

И се чу че каза Солл...

 

 

12799009_10153923274243350_3472292398575

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееее, не! Убиха всичко романтично в мен :)!

Не съм гледала още финала, чакам си английските букви, но последните коментари не звучат добре :( .

И как можаха просто! Сигурни ли сте, че това беше финала? Как е в мангата? Да не би заради спорове около сценария да пре*****  всичко?! Наистина, може ли 15 епизода да са толкова добре изградени, с толкова идея, теми за размисъл, съдържание и накрая да ни поднесат такъв неочакван финал.

Защо беше всичко това, какво ни казаха и показаха всъщност? Бързо сценаристът НА ОТЧЕТ!!!

 

Да, в последно време сценаристите престанаха да избиват главните герои, по-хуманни са, тъй да се каже :))), но пък яко сер** по картинката.

 

Извинете ме... вбесих се и аз :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:slap: :slap: :slap:Направо не мога да повярвам! Ужас! И това, ако е край....егати! То бива, бива, ма те пък тотално прекалиха. Много съм разочарована! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да ги нищим, сценаристката решава, пък какво й се върти в главта, тя си знае.Само прочетох, че режисьрите доста са се отклонили от сценария...
И, Благоуханна, нещо си противоречиш, каза, че тълпата не е критерий, а сега се прибягва именно до това...
Няма значение кой кого ние харесваме, важното е героинята кого харесва. Ние можем само да гадаем.
Покрай тези размисли и страсти, забравих да ви честитя.
Хайде и от мен:
Честита Баба Марта!
Да сте живи, здрави и червени,
бели, румени засмени!

И след тази дълга мразовита зима,

за всеки детелинка за късмет да има.

 

8665928D.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е финала да е отворен не беше неочаквано, но просто го направиха много тъпо. И честно казано нищо не се случва много дълги разговори между героите и без букви няма как да се разбере. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита баба Марта и от мен! :icon_sunny:

 

Kikair, мисля, че написаното е: 잘 지내요 - "Как си?", но може и да бъркам.

 

 

Безумие, истинско безумие е този финал, това си беше гавра. Аман от таквиз сценаристи... :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е няма да ми е първия сериал, който се олива накрая.... Като си спомня на какви краища се дразнех преди 2-3 години, сега същите ще ми изглеждат направо велики... Те и сценаристите се развиват в глупостта си.

Не - не - няма да гледам. 

Твърде много си харесвах Сол и Ю Джунг и техният опит да са различни, интровертни и да се засекат на средата... не искам мазаници с раздели, татковци и прочие сапунки. Май за мен, това ще си остане един 14 сериен сериал...

Освен ако няма спешъл с истински финал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kikair, мисля, че написаното е: 잘 지내요 - "Как си?", но може и да бъркам.

Това го е написала Сол на Сънбето и той го прочете. Това беше едно от многото писма които тя му беше пратила.

Но първото което той прочете и може би и отговори  ?!?

И се чу, че каза Солл...

 

Както и да е краят остана отворен , защото историята във  Webtoon продължава.

И този сериал беше наистина "КАПАН " за нас зрителите  :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък не знам какво очаквате. Напоследък всички корейски сериали са такива. Слаби и мекушави сценаристи и режисъори, и огромна комерсализация, водят до това. Dream High 2 (2012), Greatest Marriage (2014), Producer (2015). Сценаристите и режисъора са слаби, защото не могат да изградят някакво разумно развитие на действието, в отношенията между героите, на основата на логиката и досегашните им отношения, не могат да изградят главен герой и в резултат второстепенният актъор/актриса става по-харесван, и най-вече не могат да си подберат подходящи актъори за главната роля, което води пак до същото. Сценариста/режисъора започват да променят сценария и в резултат на комерсализацията, дадените "звездни" актъори и "всезнаеща" публика започват да "пискат", "тръшкат" и "търкалят" като мекушавия сценарист започва пак да променя до момент в който вдига ръце и оставя края на сериала "отворен". Чета единия актъор започнал да реве, че станал второстепенен герой? Ама чакай бре, да не би в Queen Seon-Deok (2009) Uhm Tae Woong да е ревал, или пък в Dream High (2011) Taecyeon? Като не могат да направят качествен сценарии, да не се опитват да се харесват на всички с тези отворени финали. Човек ще си предцени дали да го гледа или не, ще му напише едно положително/негативно мнение в темата и дотам, а не както става с тези "отворени" финали - всички недоволни. Като не могат да си изградят главен герой и подберат подходящ актъор, да правят сериали с по няколко главни герои. Другото е, че се "подбутват" определени актъори/актриси за роли, без сценариста да е много доволен. Какво да се каже... на светлинни години отидоха от сериали като "Игра на тронове", където актъори и публика нямат думата какво ще стане, а сценариста е добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеален е финала, нищо му няма, точно в стила на Сол и Ю Джонг, мисля, че нещо сладникаво нямаше да им подхожда, те са точно такива и пак бяха себе си. Всичко, което написах за  превюто на 16 епизод се получи точно така както мислех, дойде и някак си логично

Ю Джонг да понесе вината за отношението на баща си, за това, което направи Ин Ха, отива му просто да е отговорен и различен.

Мисля, че нямаше да ме удовлетвори просто да стои до болничното легло на Сол и да се радва, че е жива и да и каже всичко ще се оправи. Ами не е точно така, всичко, което откриха за себе си беше по трудния начин, но имаше много фактори, които ги спираха да бъдат самите себе си.В крайна сметка Ю Джонг беше отвратен от мисленето на баща си, дай да оправим всичко, че фирмата ще пострада и най-накрая се опълчи срещу него, каза му доста неща право в очите, а не беше го правил.

На летището пък нямаше как да е Сол и да го изпрати, защото двамата твърде добре се усещат/приличат си и тя прие, че той постъпва правилно с тази раздяла.

Безбройните писма на пощата, които му пращаше Сол само ни показаха, че те двамата ще бъдат заедно, това е отворения финал, никой никого не е забравил, Сол е там и Ю Джонг е там, те мислят и живеят един за друг. Това е. 

 

 

p.s. Междудругото, сигурно аз съм единствения човек, който не е гледал финалния епизод на Тайната градина, по-точно на първото ми гледане на този сериал просто превъртях последния епизод на няколко места и не го изгледах, скоро в някое от следващите ми гледания реших да си го пусна и него.  След сърцераздирателната сцена, в която Бини реши да смени душите на двамата и да спаси Кил Ла Им просто бях потресена и бях убедена, че по-силна и красива постъпка от тази няма как да видя и дори не си направих труда да видя сладникавия финал, той не ми трябваше...

 

p.s. Майра, задължително да гледаш 15 и 16 епизод, ще ти харесат.. Мисля, че точно 16 епизод доказа твоята теза каква е разлика между Ин Хо и Ю Джонг, за пореден път се набиваше на очи какво правия единия, а другия не и колко са различни, в това да имаш мнение или да оставиш нещата да се случват покрай теб..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не съм гледала двата последни епизода, при все, че съм ги свалила със субтитри, но ви чета и даже се чудя да ги гледам ли.След мазалото след 10 епизод, което сътвориха отвореният край е сигурно изход, пък и при колебанията на героинята цял сериал, какво очаквате?

Участник в сериала се чуди какво се случва и няма обяснение за това, така че, това е обяснението за края.Стотакът е абсолютно прав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз погледнах края без титри, не издържах. Имаше красивите спомени със сънбето,

които определено чакаха да бъдат отворени.

За мен

 

той я очаква,.. Какъв по-хубав и щастлив край.

Когато плака до леглото й в болницата, моментът беше много силен и показателен, че съжалява...

Остави решението на нея, типично в негов стил... Премерено и без излишен драматизъм...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, точно така е Лукрециана, героите не измениха на себе си и на мен това ми хареса. Не държа да виждам Сол в сватбена рокля и таткото на Ю Джонг да бъде там, това за мен е нереално и нагласено. Всичко си беше точно както аз усещам героите на Сол и Ю Джонг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектен финал.

 

И Сол, и Ю Джонг имаха нужда да се отдалечат един от друг, за да се разберат с чувствата си и със самите себе си. Сънбето беше прав при раздялата им като каза "Колко време ще изтърпиш да ме приемаш такъв какъвто съм сега? Аз съм този, който трябва да полага усилия заради любовта ни, а не ти."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като днес изгледах последния епизод, сякаш по-спокойно приемам нещата. Това като че ли е по-добрият финал, от другия ... "и заживели щастливо завинаги".

 

Един момент като че ли изпускат всички коментиращи неочаквания финал.

Сол бе писала до Джонг много писма, а те си седяха неотворени от него. Накрая, видяхме как Джонг прочита едно от тях.

Отвореният най-накрая мейл от Джонг дава надеждата, че и при тях двамата, както при останалите герои, все пак има шанс. Както написа и Yamashita - никой никого не е забравил. Според сценариста вероятно е нужно време на двамата главни герои, за да преживеят случилото се.

 

Само дето ми е адски трудно да повярвам, че Джонг може наистина да се промени. Всъщност аз си го харесвах такъв, какъвто е. Може би случката с Сол все пак го накара да разбере, че начинът, по който действа наранява другите. Той това като че ли не усещаше съвсем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки има право да обича и да бъде обичан.  Историята на  Сол и Ю Джонг,  ми напомня на  тази за  "Красавицата и звяра". Надявам се да намерят общия си път. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен финалът си ме устройва ;) Доказа една моя по-ранна теза - че всички намериха щастието си и заживяха спокойно без Джонг :28558: И без намесите на татенцето му, които естествено са свързани с присъствието му там.

 

Зарадвах се за Ин Хо и му пожелах една хубава творческа ханъма, да му пее легнала на рояла :28558:

 

Само Сол поизгуби живец и се върна към скучното си битие на услужлив човек без цел в живота, но нея явно не я смущава това, че всеки неин ден е като предния и че пише мейли до арменския поп години наред ;)

 

Малоумният похват да се прескочи през пет години в десета както винаги е дразнещ, последните години ми се струва, че нямаше корейски сериал без тази глупост. Любовта НЕПРЕМЕННО трябва да бъде изпитана не само с раздяла, но и с гробовно мълчание от страна на единия :slap: Няма кой да ги светне тези сценаристи, че ако човек не получи отговор на два мейла, третият ще е "Майната ти, тогава!" :28558: Затова впрочем беше много погрешно от страна на Джонг да прочете първо именно последното писмо :28558:

 

mig 2, благодаря! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...