Jump to content

Кого предпочитате като герой?   

130 гласа

  1. 1. Кого предпочитате като герой?

    • Ю Джунг
      82
    • Ин Хо
      48


Recommended Posts

Няма какво да мислите. Гледате кой е главният герой , на кого изписват името първо и той ще е победителят.

Винаги е така. Т. е. Лошкото... :28558: Той сам си си каза в интервюто, че е Лошко, какво го оправдавате...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично вече не мога да направя избор межди двамата герои. В 9-10 епизод видях повечко In Ho и си мисля че е много сладък.

Но и Seol си я бива не е глупава толкова колкото я представиха в началото . Върти ги двамата както си иска  :up:

 

А знаете ли в кои сайтове мога да го гледаме без субтитри още след излъчването ми в телевизията в Ю.Корея ?

В кой сайт попада първи ?

Ако може да ми дадете линк ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми изтъпя и все ми е тая с кой ще остане,ще видя само края, защото съм заложила на Лошко още от първа страница.Героинята ми е толкова нереална и нелепа, така, както са я създали(не знам толкова захлупена ли е и в мангата), че гледането ми се отщя(дано я попроменят) .Какъв мъж на земята ще преследва такова дръвце, не знам , освен умопобъркан  нарцис или неудачник, това е логично, но кой ще избере дръвцето- логика няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го без големи очаквания, но взе, че доста ми хареса. Първо мистерията около главния -

бяха го направили първите серии да изглежда голяма гад, но всъщност не е съвсем така.

Явно просто си е по-особен. Като сюжет иначе не е кой знае какво, но за бъдещ студен като мене е интересно, тъй като е разкрит живота в университета с различните му стрни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм от феновете на Сънбе и му стискам палци накрая той да спечели девойката. :D  Макар че егати какво дърво я направиха Сол. Относно въпросната сцена, която така чаках с нетърпение, направо си останах разочарована от Сол. То бива дърво, ама тя направо е бетон! -_-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали Лошко го прави от любов или заради егото си,

болезнена ревност, някой да не му вземе Пипилотка... Едно нещо да е негово и да искат да го вземат. :28558:  :28558:  :28558:

 

Щото като разбра от сестрата на Ин Хо, че той се среща с нея, физиономията му посърна

и се засили да я посреща. Но държанието му с нея в дома му, беше много нежно и целувката страхотна-хареса ми.

Обаче се питам, Пипилотка такъв здрав сън да му удари, че да не знае къде е.

Дали пък Лошко няма пръст и в това?

Ох, съвсем го ударих на усъмнение :28558:  :28558:  :28558:

А как само предупреди Ин Хо-бавничко и с финес и изчисти боклучето от ръкавчето...

Ама Ин Хо, не му остана длъжен, разчеса засърбялата го рана...

И двамата комплексари... Израсли без любов...

Но откритият характер и темперамент на пианистчето го правят по общителен и по-привлекателен и възприемчив за околните.

С него Пипилотка се чувства като със сродна душа, с него е естествена, непринудена, но не е такава с Лошкото,

Защото самият той е затворен и не предразполага, твърде прикрит, и въпреки, че тя иска да му вярва, не може напълно да се отпусне,

в мозъчето й винаги напират въпроси?

Защо ли? Заради някогашната му открита неприязън и преследване, винаги ще има едно наум...

Но той за мен е по-сериозен и улегнал и тя по-добре стои до него. Ако той наистина я обича, аз съм за него.

Ин Хо повече й подхожда за приятел. И се питам, и си мисля дали пък краят няма да остане отворен...

 

Сестрата на Ин Хо малко се появява, т. е. сценаристите не развиват добре образа й... според мен

Както й да е, чакам си схватката и да изкарат на бял свят кървавите ризи... :28558:  :28558:  :28558:

 

А, да вметна само, Сол и тя не е права, всички разбира, на всички да помогне, а  Лошко кой да разбере.

Хиляда пъти й каза, да стои далеч от генийчето, ма тя не, те така си налива още масло в огъня... И ся шъ чакаме бомбата :swoon:

Бе, няма пирфектни пиромани  :slap:  :nunchako:

Ся ще видите и кво ще се случи и на оня от стажантското му работно място, който го насили да пише бизнес- план и внесе нови идеи...

Сега ще видите новите му идеи, накъде кого ще засилят... :nunchako:  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да прави вече Ин Хо не  може да ги раздели ,именно той тласка Сънбе към Сол ( поне такива са моите впечатления до сега)

 

А как подредиха преследвача с неговите камъни по неговата глава  :up: Той си мислеше че комуникира с Ин Ха Но накрая се оказа Сънбето  :slap:

Сънбето направо го смаза и него , както винаги не бърза обмисля действията си и атакува в точното време на точното място.

В този епизод показаха и много предистория между двамата главни герои.

Аз  мисля че и двамата имат грешки един към друг не само "Лошко" е виновен , виновни са и брата и сестрата също така и бащата.

 

Сол и Сънбето си споделиха кой какво го мъчи и си признаха вече че се обичат в края на 12 еп. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ми е много жал на Сънбе. Лукрециана, много добре го каза! Едно момиче да си хареса и нея ще искат да я отмъкнат. :D Иначе за въпросната сцена - Сънбето ми напълни душата, много мило се държа, сладур! Ама Сол...още ми е черна, какво дърво е само. Kikair, мерси за откъса.  Явно Сол може и по-нормално да се държи, дано все повече да се отпуска. Ей сега го мятам и 12-ти епизод. Ох, Сънбе, файтинг! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази реплика: Харесвам те, харесвам те много, звучи супер на корейски, харесва ми да я слушам. Вече два епизода се върти като рефрен, но наистина в 12 еп. прозвуча на правилното място, по правилния начин, този път си казаха искрено нещата за себе си, нещо много откровено между двама влюбени, защо и как се случват нещата с тях. И самият епизод ми хареса, най-сетне върнаха лентата назад

феновете на Ин Хо ще кажат, че той е жертва, Ю Джунг наистина му спретна капан, но имаше и доста провокативно държание и от страна на Ин Хо - държанието с конкурента му, я се виж бе, я се дръпни от пианото, не свириш с чувство. Мисля, че ядосаните момчета го пребиха, но удара по ръката получи точно от момчето, което обиди, че не свири добре.

Не знам всеки трябва да прецени за себе си ситуацията.

Репликите на Ин Хо след концерта /pitiful жалък ли се превежда?/ и че няма мечти, които бяха дочути от Ю Джунг, могат да се броят за извадени от контекста, но това може и да са истинските чувства на Ин Хо,че той съжалява Ю Джунг, знае ли някой, проблемът е че те никога не са се изправили лице в лице да си кажат истината и този техен кръговрат на омраза ще продължи докато не го направят.

И двамата имат пълно основание да смятат другия за неприятел. Всъщност лошото е, че всеки изхожда от своята гледна точка, Ю Джунг си мисли, че всеки около него го приема за богат балама, а и баща му го пренебрегваше здраво и наля масло в огъня, а Ин Хо се беше възгордял с таланта си прекалено. 

 

 

p.s. Сега като гледам моментите от гимназията, Ю Джунг е дружал само с Ин Хо, и се сещам, че Ин Хо разказваше митове и легенди, че от сълзите на  бившите приятелки на Ю Джунг река Хан щяла да прелее. Мисля, че това е преувеличено и дори, че Ин Хо просто го будалка, защото Ю Джунг е много затворен тип и такова нещо не е в стила му.  Затова ми  е толкова приятно като видя сънбе със Сол, просто си подхождат. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав 12 епизод наистина, историята стана много плътна и добра. Че в предните някак си не беше убедително.

Супер супер за ранната ми сутрин  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази драма е чудесен начин да се развие идеята докъде води неразбирането, извадените думи от контекста и въобще неизказването на мисли на глас.

Харесвам драмата, защото показва нещата реално. Никой не е в своята същност големият злодей, а обикновени хора, които влизат в ситуации, изкарващи ги или зли, или психо, или дървета, а всъщност са обикновени хора с всичките им положителни и отрицателни черти и богатство на характерите.

 

След изгледан 12 епизод до този извод стигам - не мога да виня нито ИнХо, който е стигнал до някакви негови си заключения за Ю Джунг още в детството, нито Ю Джунг, че се държи по този прикрит начин след всички неща, които е видял, чул и усетил в детството си.

Видяхме сходни проблеми и в семейството на Соул. Сякаш еп 11 ни подготви за голямата история на цялата драма.

 

Не намирам Соул за дървена. Тя, колкото и да й се искаше да се отпусне и покаже емоции към сънбе, сякаш в главата й стояха и предупреждението на ИнХо, а и нейното си вътрешно усещане, че има и още нещо, което не разбира и на й се казва от сънбе.

 

И въпреки, че вече имаме цялата история, все още много неща са не ясни. Едно за мен е ясно. Соул ще бъде със сънбе. Тя, по-скоро неговата любов към нея го променя и разкрива. Интересно ми е как ще се получат нещата с ИнХо. Малко по-неинтересно ми е за ИнХа, защото и тя е някаква психарка заради детството си, но е твърде закъсала вече, милата, та не знам дали може да й се помогне :)

 

Много, много искам отношенията между сънбе и ИнХо да се оправят и да се изяснят недоразуменията. Обаче не виждам как биха могли. Поне в реалния живот това би било доста трудно. И в нашата история затова трябва да помогне Пипилотка - някак фино, без директни разкази.

 

Дано ни предложат още прекрасна игра и история и до финала.

Невероятно добро попадение е за мен тази история :)!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не одобрявам начините, по които сънбе си решава проблемите. Но накрая на виновните като им натрие носа и нищо не могат да направят освен да се изядат от яд ме кефи. И двамата с Ин Хо имат вина не е виновен само единия или другия, но ако ги сложа на кантар тая страна на Ин Хо ще тежи повече.  Макар, че не показаха, че сънбе е звънял на полицията мисля, че на всички ни е ясно, че няма кой друг да е. Но не е този, който наби Ин Хо или този, който направи нещо против него. Не беше правилно, като го видя на земята да го подмине. Постъпката на Ин Хо е по лоша за мен. Първо начално, като ги говореше тези работи си помислих, че го казва нарочно за да може онзи да не се доближава до приятеля му, така  нещо като ревност между приятели. Ама май май не беше така. Пък той, като единствен приятел на сънбе да му говори зад гърба много лошо и да казва, че го съжалява. И аз да съм да чуя такива работи от човека, който смятам за най - близък ще се обидя. Пък той сънбе отишъл заради него на концерта само и само да вземе автограф за него, защото го желае толкова много. 

Скоро от Ин Ха очаквам включване. Не мисля, че ще си седи кротко и ще наблюдава Сеол около сънбе. Пък и от малка му е хвърлила око няма да се откаже ей така.  

И сцената, която толкова чаках *в леглото* - доволна съм много от сънбе, толкова мил и нежен. То направо да се разтопиш от тези нежни целувки ама на Сеол нещо не й действат. Гледайки подобни сцени и в други сериали и виждайки как момичето седи като дърво момчето я целува тя още като дърво не знае какво да прави и не мърда все едно е мъртва нито отвръща на целувката си мисля, да не би корейците да си падат по такива. Това ли им е идела за жена? Ти да я целуваш, тя да не те отразява и да си седи като препарирана. Жалко, че не познавам някой кореец. Някой ден ако се запозная  с някакви корейци наистина ще ги питам, защо така правят в сериалите им и в реалния живот дали е така при тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре казано  :up:

 

И сцената, която толкова чаках *в леглото* - доволна съм много от сънбе, толкова мил и нежен. То направо да се разтопиш от тези нежни целувки ама на Сеол нещо не й действат. Гледайки подобни сцени и в други сериали и виждайки как момичето седи като дърво момчето я целува тя още като дърво не знае какво да прави и не мърда все едно е мъртва нито отвръща на целувката си мисля, да не би корейците да си падат по такива. Това ли им е идела за жена? Ти да я целуваш, тя да не те отразява и да си седи като препарирана. Жалко, че не познавам някой кореец. Някой ден ако се запозная  с някакви корейци наистина ще ги питам, защо така правят в сериалите им и в реалния живот дали е така при тях.

 Все си мисля токова момче като Yoo Jung такъв хубавец само ще спи до момичето и цяла вечер "нищо" няма да направи  :28558: , че такива има ли ги вече  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, за да се отърве от тях/мадамите/, кой знае какви гадости са им правили със сестричката.

Тя що не се хваща за нищо, щот да  играе по свирката му, й е по-лесни и забавно, и паричките капят ли капят...

 Вярно, генийчето доста се поизхвърли и го обиди, но да бъде наказан по-такъв жесток начин... :nunchako:

Доста се взирах във физиономията му, когато видя пианистчето да лежи

пребит на земята, дали изпитва поне малко съжаление, отначало, аха като че ми се привидя нещо, но после като изкриви глава, го отписах...

Твърде е жесток, да ме извините, ама си е леко психо...

Пи-пи-лотка доста ще й е трудно с къткане да го промени, дори и под крилото си да го приюти, този промяна няма.

Той е озлобен срещу целия свят... Освен, всичко да не е, както изглежда... :28558:  :28558:  :28558:  Ще гледаме...

Ох, да те е страх от такива недолюбени самотници... Жестокостта им предизвиква жалост у мен, не симпатия и любов, не знам за Пи-пи-лотка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, оказа се ,че съм позала в началните коментари- комплексар завистник и самозабравило се генийче и в резултат- психопат комплексар и озлобен комплексар в челен сблъсък за дръвцето.В тоя сериал, единствено само сестрата на пианистчето знае какво иска и си гони целите, всички други са задръстеняци, съмняващи се в себе си и изтъкани от комплекси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко! Всичко е по законите на драматургията. Трябва да има напрежение сред феновете  и на единия, и на другия герой :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама, че морални казуси се заформиха в 13 еп.

до колко трябва да си егоист и кога да помогнеш, не само казуса със тетрадката имам в предвид, изнерви ме поведението на Ин Хо сега е здраво жертва на егоистичната си сестра, която за пореден път го ограби, харчи като замаяна и той нито бъкел дума не и казва, тя не може да се раздели със златната си карта, а той може да се чуди тя къде ще живее, нещо не ми харесва това. Ако имам дълг и се чудя какво да правя първо нея ще стопирам, просто няма друг начин.

Много е нерешителен Ин Хо, бяга от реалните проблеми, това не му харесвам. 

И таткото на Ю Джунг и той мега голям глупак, помагал, раздавал и сега, ама ти си се сбил със сина ми, ами Добро утро бих му казала аз, къде си спал последните 6 години, че не си забелязал, че те не се разбират и имат проблеми и колко неадекватно си се намесвал в техните взаимоотношения досега/да не говорим, че винаги е спонсорирал луксозния живот на Ин Ха, която му струва доста повече от исканите 10 мил вона, ей ти на безпринципност на килограм.../.

И накрая и Ю Джунг да подхвана, на него пък защо му трябваше да казва, че ще даде парите, но да се разкара Ин Хо от Сол, просто нямаше нужда от това. Сол го харесва и без да трябва да постъпва по този начин.

Просто не му трябваше да изрича тези думи, макар, че се подразбира, за кого и как го прави, пак Сол му е идеята, той вярвам си дава сметка и също, дал не дал, ако Сол реши да избере Ин Хо, със и без дълг няма как да ги спре. Пак ни заложиха този казус какъв е Ю Джунг, то при него няма шест, пет, или е Ю Джунг иначе директно се обръща в богатия балама, който всички искат да прекарат. И на кратко: таткото и Ин Хо ме ядосват.   

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За казусите - имаш резон, но се улових, че повтарям един от коментарите по стриминга... Защо, по дяволите, Ин Хо имаше толкова екранно време? Актьорът е много красив, не отричам, и има изрисувана изключителна линия на устните.... но не ме лепи поради цялостното клише, което играе, ей така - без никаква самобитност и характерност. Скучен ми е, както и всичко, което прави. То неговото е някакво много късно събуждане. Не знам, чия е грешката. Актьорът ли пропуска нешо, сценаристите ли го режат... но той си е объркано кученце във всеки кадър - ни повече ни по-малко. Като ме предозират с него почвам да забравям защо следях този сериал.

Може би трябваше да има повече напрежение в него, знам ли, оперност, драма, силни чувства... не това кучешко изражение..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...