Jump to content

Кого предпочитате като герой?   

130 гласа

  1. 1. Кого предпочитате като герой?

    • Ю Джунг
      82
    • Ин Хо
      48


Recommended Posts

Подкрепям мнението на maira по-горе. С едно уточнение, ако някой е влизал в моята стая нощем няма да се размине само с два-три шута. Не мисля, че постъпката на сънбето спрямо воайора беше лоша, по-скоро я намирам за логична. Това с смс - а е стара история от времето в което той не е харесал Сол и е искал да се отърве от досадника. Та с този смс е уцелил с един куршум два заека.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сънбе продължава с прикритите номера.

Със сестричката в  комбина, немат грешка- евала...
Не завиждам на обектите на интерес от тяхна страна.

Пипилотка е влюбена и всичко прощава, дори да се съмнява...

Ако не дай си боже, ми се разлюти, какво ли той ще ми скрои.... :28558:  :28558:  :28558:

Аз не знам дали бих останала с такъв човек. Малко е плашещо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изгледах 10 серия без букви, преоткривам Ю Джунг, сега като са скарани ми изглежда още по-студен и загадъчен, перфектен е просто. Прегръдката в началото на 10 епизод ме спечели много.

Има много тъга в него, имам чувството, че само мечтае за Сол,но още не може да осъзнае, че я има.

p.s. Заслужава си да се види

как Ин Ха скочи да защити дребния зубрач :slap: и една такава се пули..чудо чудо :P

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда 9 си беше за пълнеж, но ми хареса пълнежа де хаха.

Също много ми хареса Рошлата с паднало перде, направо не мога да повярвам, че събра кураж да настъпи ленивеца – ужасен е! Сънбето и той... много ме дразни на моменти. Разбирам му позицията, че не е длъжен да се обяснява като ученичка на никого, даже адмирирам, ОБАЧЕ!! Пич, та това е приятелката ти... Искаш тя да ти има доверие, искаш да ти е близка, ами положи малко усилие... все можеше да измънка, че не той е пратил всички съобщения. А тя щеше да му повярва, защото знае какво зловредно същество е оная пискалка  :mad: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за вас, но аз пак съм впечатлена. На първото ми гледане на 10 еп. без букви усетих повече емоциите на героите, а на втория път със субтитри наредих пъзела и действията.

Така, че от вчерашното ми гледане остана прегръдката и отдръпването на Ю Джунг, а днес навързах и историята зад всичко това.

 

Той си набеляза фалшивата Сол, която беше започнала да се самозабравя и то не точно заради това, че вреди на Сол, а че е фалшива и другите я поощриха да си повярва. Действията на сънбе си бяха противоречиви отвсякъде, но май нямаше друг шанс това момиче да спре да се оплита в лъжите си. Той и загатна на път за университета, че не е това начина, не знам дали тя го разбра. Ако се сещате имаше и подобна сцена с момичето, което го ухажваше и тормозеше Сол в началото, и нея предупреди. Мисля, че този път Сол се съгласи, че е постъпил по единствения възможен начин.

Сънбе и Сол се отдалечиха един от друг, но мисля, че  случката с фалшивата Сол я накара поне малко да погледне и през неговите очи.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1Аз съм много много недоволна. Къде ми е сцената в леглото. Човек до края на 10 епизод чаках тази сцена и накрая какво? - Нищо! Бива ли сънбето толкова малко да го покажат тоя епизод. Но пък почнах да харесвам повече Ин Хо отколкото в началото. Много ми беше забавен как гони оня гадняра и как се самозалъгва, че сърцебиенето му е от това, че е болен. О метода на сънбе да се оправи с фалшивата Сол много ми хареса нека й. Какво по хубаво от публично унижение, когато искаш да поставиш някого на мястото му. И сега един въпрос стана ли ясно дали другата седмица ще има епизод или не? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така си е и аз си я чаках тази сцена,

мисля, обаче че тя ще бъде в следващия епизод, когато Сол ще се ядоса на техните,  ще избяга и най-вероятно Сънбе ще я утеши...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yamashita ако към спането заедно добавят и бонус ще се разцепя. Ще ги призная тези корейци. Ама колкото и да ми се иска е ясно, че са напразни надежди. Чакайте и друго да попитам. Не ви ли се струва странно това, че сънбе и Ин Ха се споразумяха за нещо. Какво ли ще получи Ин Ха, че се съгласи да помага на сънбе. И защо ли си мисля, че може това споразумение да е пак някой капан на сънбе. Оо ся като осмисля нещата до тука заглавието е много сполучливо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам сънбе и искам той да си остане до края със Сол. На Ин Хо симпатизирам все по-малко, защото той се носи по течението и за неудачите му все някой друг му е виновен. Сънбе колкото и да ми е мъчно ще си изпие горчивата чаша с резултатите от миналите му прегрешения. Харесва ми това у него, че поне осъзнава вината си и поема отговорност. Поведението му в миналото съответства на една (две) от формите на вина в наказателното право: 

- евентуален умисъл: (преследва друга цел) допуска, съгласява се, примирява се, отнася се с безразличие към настъпването на обществено опасните последици (ООП);

- небрежност: (положителен момент) – субектът е бил длъжен и е могъл да предвиди ООП;
съответно:
форми на вината - начинът, по който са се отразили в съзнанието на дееца обективните свойства на деянието и неговото обществено значение, както и формираното на тази основа волево отношение на субекта към отрицателните изменения в обществената действителност.
а. несъзнателна форма на вина - в съзнанието на дееца въобще да не са се отразили свойствата на деянието, но обществото да изисква от него съзнателното усилие, което би довело до такова отражение - такава форма на вина е небрежността.

б. съзнателна форма на вина - когато в съзнанието на дееца са протекли психични процеси, довели до осъзнаване в някаква степен на обективните свойства на деянието и на тази основа - до формиране на укоримо психично отношение към самото деяние и неговите последици; това са умисълът в неговите разновидности и самонадеяността.

Така че, дори в миналото да е действал несъзнателно и самонадеяно, сега осъзнава, че за резултатите днес той е бил първопричината. Харесва ми как във филма те провокират, че трябва да погледнеш и от другата камбанария и тогава всичко изглежда различно и тогава разбираш, че ти е трудно да хвърлиш по другия камъка на осъждението. Изобщо интересна психо-любовна история си гледам. Харесва ми. Аз също мисля, че за контузията на Ин Хо е виновна сестрата, а сънбе се е набутал между шамарите и пак е гледал безучастно отстрани. Туй в леглото ще е пак да се държат за ръчички, хич и не се надявам на нещо повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Манхуата все още продължава със 4 Сезон и много ми е интересно как ще завърши сериала.

Разгледах малко 4 Сезон от Манхуата по-картинките тъй като не можах да намеря на анг.език.

 

 

Ин Хо и Ин Ха учат в университета .

Сънбе ходи на работа .

До сега Сол и Сънбе продължават да са заедно изглежда не се виждат често  ,

но като са заедно добре си прекарват. :emote_kiss3:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:nunchako:  :28558:  :28558: Yamashita ако към спането заедно добавят и бонус ще се разцепя. Ще ги призная тези корейци. Ама колкото и да ми се иска е ясно, че са напразни надежди. Чакайте и друго да попитам. Не ви ли се струва странно това, че сънбе и Ин Ха се споразумяха за нещо. Какво ли ще получи Ин Ха, че се съгласи да помага на сънбе. И защо ли си мисля, че може това споразумение да е пак някой капан на сънбе. Оо ся като осмисля нещата до тука заглавието е много сполучливо.

Е как за какво, за пари става въпрос. Той й осигурява пари, за да му върши подливните игри.

А тя не може без тях. Освен да ги използва, сънбе не може да се отърве от тези "лепки" , нали баща му ги толерира, за негова сметка. :28558:

Въпреки че мацката мисли, че тя е използвачката, е тъкмо обратното. Сънбе е манипулатор. Независимо от каузата, не харесвам подмолния му начин на действие.

Той Ин Хо каза, когато взе да се ежи и да съветва сънбе пред онези бандити,

че имал достатъчно сила да им се противопостави, не да казва, че няма нищо, става въпрос за химикала...

Струва ми се, онези заради това са го и понатупали... :28558:  Сънбе го е хлъзнал лекичко към тях... Знае. че нашето петле мирно няма да стои...

Накарал е някой да открадне химикалката, че после да се направи на жертва пред Ин Хо...

 

Вие пък само леглото гледате, учете се как се манипулира, разчиват сметки и излиза сух от водата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може аз да не съм проследила историята, но последната среща на Сънбе и Ин Ха беше пред дома му /в 9 еп./ , когато тя се канеше да остане у тях, той много се ядоса и и грабна телефона и до там приключиха нещата.

Даже мисля, че и каза да не се меси в неговите неща, да не закача Сол.

Според мен Ин Ха на своя глава реши да тормози Йон Го /преследвача на Сол/, Сънбе няма касателство с тези неща. Така ли е или аз пропускам нещо?

 

p.s. Мотивът на Ин Ха ми е ясен, иска да спечели Ю Джунг на своя страна, но дали той самият я е накарал да направи нещо за него този път това не ми стана ясно.

Ако той пак е замесен усещам, че  ще има черна точка, ако не е ще има бая да се обяснява със Сол...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен Ин Ха на своя глава реши да тормози Йон Го /преследвача на Сол/, Сънбе няма касателство с тези неща. Така ли е или аз пропускам нещо?

 

В 10 еп . Ин Ха изпрати СМС на Сънбе вкоето пишеше нещо от сорта "Както се разбрахме от днес започвам с плана ни срещу неудачниците".

Мисля че се спорязумяха тайно идестват заедно, ще го видим  понататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Девойки, защо влизате в такива конспиративни схеми? Според мен още от първа серия е ясно, че Сол и Джунг ще бъдат заедно. Съжалявам за феновете на Инхо. Много е симпатичен и витален, но да си гледа музиката и да прави световна кариера. Няма шансове да се развият някакви любовни отношения между него и Сол. Не разбирам защо зорлем се опитвате да изкарате  Джунг социопат, маниак, емоционален инвалид... За мен той е напълно нормален младеж, израснал самотен, без любов, опитващ се да оправдае очакванията на баща си: "длъжен е да бъде винаги на ниво, да не уронва престижа на семейството си и на семейния бизнес и т.н. Ужасно е самотен, заобиколен от тълпа навлеци, които се въртят около него, за да го използват. Раним и чувствителен, със силно чувство за справедливост, Перфектният е издигнал стена между себе си и "враждебния свят" и е избрал да действа "под прикритие". Не е съвършен, разбира се, но тази нетипичност го отличава от обичайните захаросани правилни герои, с които са пълни корейските драми. Предстои му да се научи на доверие и се надявам Сол да успее да разчупи ледовете, натрупани от годините самота, да събуди способността му да съчувства.

Много харесвам Сол - такава една - нежно-упорита и независима. И тя е нетипична. И тя е самотна в тълпата приятели и роднини. Наистина си приличат с Джунг, а по това, по което се различават - се допълват един друг, но има още много житейски уроци да получат, за да постигнат взаимна хармония.

Инха - тази кривяща се и гримасничеща карикатура, която много прилича на психиатричен обект, гази като танк всичко наред, за да си осигури желания живот. И както пише Yamashita: "Според мен Ин Ха на своя глава реши да тормози Йон Го /преследвача на Сол/, Сънбе няма касателство с тези неща." До сега Джунг винаги е показвал нетърпимост към Инха - и публично, и насаме. Какво може да го е накарало да промени отношението си? Нищо такова не сме видели, дори обратното - не я пусна да влезе в дома му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Станало е ясно, че поради новогодишни празници другата седмица няма да има нови епизоди на сиренцето и морим скуул. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с Matrim, и аз така ги усещам нещата. Ю Джунг е самотното, тъжно момче, което се бори за любовта си.

Първата им среща, погледа през стъклото към Сол в киното, общата им снимка в телефона,  прегръдката в 10 еп. и всички други техни трепети са ми толкова любими. Аз затова не можах да повярвам, че Ю Джунг би използвал Ин Ха срещу преследвача, не ми се връзва просто. Сцената пред дома му, когато я изгони, пусна телефона и под чешмата и прекрати всякакви взаимоотношения с нея. Просто не ми се вярва, че може да приеме намеса на Ин Ха при положение, че я презира и толкова мрази нейната наглост и използвачество.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато чакаме 11 серия едно видео където тримата красавци отговарят на въпросите свързани със сериала

https://youtu.be/yb-wYuG5JpM

ПП.  Английските субтитри се отварят от бутона CC десния ъгъл на видеото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се вече  в следващия епизод да го видим това ----> tumblr_o1vqs72RtE1uuyj6so1_500.gif

 

Тия корейци са голяма работа с техните реклами ей .. ;д чак и на мен ми се прииска да опитам какво представляват тези.12647409_1160917517261398_29885908487374

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е доста хубав. Първоначално мнението ми беше ох туй е банално, но изобщо не е така, а и главния е голям красавец. Козинката ми харесва, защото не е като почти всички корейки с идеалната коса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Park hae Jin и неговият колега, който играе ролята на Ън Тек *този, който зарибява Бо Ра* на 2 февруари са направили фен среща, раздавайки безплатни прегръдки на феновете на сериала. Първоначално Парк Хе Джин нали обещал на екипа ако 1 епизод направи повече от 5% рейтик, че ще направи такова събитие, но за жалост не са постигнали очаквания резултат, но в крайна сметка той решил, че трябва да го направят за тези фенове, които ги гледат и подкрепят. Ето и малко снимки. 12744649_827705727352963_489357749562873

12734013_827705820686287_548920569508823

Също и в Корея са направили онлайн анкета под заглавието - Кой бихте избрали ако сте на мястото на Сеол? Победителят е Парк Хе Джин с 53% макар, че и Ин Хо също има много последователи и момичета, които го харесват. Лично и аз бих гласувала за сънбе и бих избрала него. И гледайки резултатите и знаейки горе долу какви са корейците май май накрая сценаристите ще дадат на публиката това, което искат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...