Jump to content

Кого предпочитате като герой?   

130 гласа

  1. 1. Кого предпочитате като герой?

    • Ю Джунг
      82
    • Ин Хо
      48


Recommended Posts

Cheese in the Trap

spacer.png

 

 

7e4a8485c209f487.jpg

5eee57900aed33c9.jpg

 

 

Заглавие: Cheese in the Trap  / 치즈 인 더 트랩

Държава: Южна Корея

Година:  4 януари 2016 - 23 февруари 2016

Жанр: Романтика, Комедия, Драма, Мистерия

Епизоди: 16

Време на излъчване:  Понеделник и вторник от 23:00 часа

 По манхуата на Soon Ki. Манхуа тук

 

Участват:

 Park Hae Jin - Yoo Jung

  Kim Go Eun - Hong Seol

    Seo Kang Joon - Baek In Ho

    Lee Sung Kyung - Baek In Ha

    Nam Joo Hyuk - Kwon Eun Taek

    Park Min Ji - Jang Bo Ra

    Kim Ki Bang - Kong Joo Yong

    Lee Woo Dong - Heo Yoon Seob

    Moon Ji Yoon - Kim Sang Cheol

    Kim Hee Chan - Hong Joon

    Ji Yoon Ho - Oh Young Gon

    Ko Hyeon - Kyung Hwan

    Yoon Ye Joo - Kang A Young

    Ahn Kil Kang - Hong Jin Tak (бащата на Hong Seol)

    Son Byung Ho

 

f2142910e4eb1ef4.jpg

 

Резюме:

 Хонг Сол се завръща отново в колежа след пауза от една година. Тя е трудолюбива, работи на непълно работно време и е усърдна ученичка,  но е от бедно семейство, няма никакви пари и въобще не е популярна в колежа. Нейната мечта е колкото е възможно по-бързо да завърши и да си намери постоянна работа, за да помогне на семейството си. Ю Джунг е богат, умен, добре изглеждащ, изключително популярен и всички го обожават. Той е „Господин Перфектен“. Но всеки човек има своята тъмна страна…

При запознанството им преди година, Сол разкрива неговата истинска същност и разбира, че той не е това, за което се представя. От този момент нататък животът ѝ взема обратен завой и всичко отива от лошо към по-лошо.  Лошият късмет я преследва непрекъснато и тя е почти сигурна, че за всичко това е виновен  Ю Джунг. Но защо година по-късно той е толкова приятелски настроен?

 

 

 

Лично мнение: Манхуа-та я следя вече от 2-3 години и е много забавна, приятна и свежа история. Има интересна мистерия и загадка около героя Ю Джунг. Относно Сол: тя е голям образ, много радва, забавна и умна… лесно не може да я заблуди човек. ;)  Много съм се смяла на манхуата, дано направят хубаво и прилично сериалче.

 

С български субтитри

С български субтитри 2

Онлайн с български субтитри

С български и английски субтитри

С руски субтитри + OST + манхуа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сериалчето чух отдавна, имаше много спекулации за каста (и доста ''имена'' отказаха проекта по едни или други причини.) Нямам търпение да видя какво ще се получи. Напоследък започнаха доста да разчитат на техните си уебтуунове за източник на материал като че ли, вместо да се обръщат само към манга. Само че имам леки съмнения защо са дали на Park Hae Jin толкова.. хм, младежка роля? Не знам и аз как да се изразя, много го харесвам и определено не съжалявам, че ще го гледам отново, но някак...Нищо де, преди да е излязъл първи епизод няма да си градя очаквания. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен Пак Хе Джин не ми прилича много да е студент. Наистина много младежка роля са му дали, но е сладур и аз го харесвам и се надявам хубаво сериалче да се получи. Нямам търпение вече.

 

8ad2236ba921f82c.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите два епизода бяха забавни, но и безумно хаотични.
Комикс отвсякъде. Предпочитах сънбето намусено, но, нейсе. Park Hae Jin го предпочитам като психопат, а Kang Joon е сладък, както винаги. Kim Go Eun си е натрупала достатъчно точки, че да й се радвам, но наистина ми се ще да блесне( ако и го позволи ролята, за два епизода виждам твърде много от Мери-то). 

Приятелите са страхотни, а и ако следват уебтууна си очаквам интересна линия с Ино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм интересно, не бях чувала за мангата, но ще я погледна, а иначе ми е забавно! Щом ме хвана от първите два епизода значи ще се гледа, много обичам такива драми, които имат от всичко по нещо в тях, надявам се и следващите епизоди да са завладяващи... Ах тази корейска мания главните да изглеждат не знам и аз как да го опиша "бъркотия"...

 

За играта - добре се справят всички засега, аз Го Ън ще наблюдавам, че нейната игра най-голямо впечатление ми прави ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм доволна от първите 2 епизода.  :) Много са забавни и ме радват всички. Само ме притеснява, че прекалено бързо се развива действието и препускат с историята. Искаше ми се една идея по-бавно да върви. Да видим как ще продължат, нямам търпение за следващия епизод. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прави сте, забавни са и аз мисля да следя сериалчето. :)

Само едно нещо ме озадачи, защо Сол почива една година, а връщайки се след една година пак е състудентка с приятелката си Бо Ра? нещо не ми се връзват нещата.

Приятелчето-кавалер-лакей на Бо Ра  ми е много сладък, добре се връзва с историята. :D

 

Сол има много безумна коса, но някак си и отива да е червена и рошава.  Харесва ми, когато се притесни какви ги забърква :28558:

Външният и вид леко контрастира със спокойния и притеснителен нрав, който има, поне аз не можах да определя в началото що за птица е. Милата колко извинения трябваше да измисли, за да избяга от г-н Перфектен :P тя се бори за спокойствие, но едва ли ще и се сбъдне.

Ще ми бъде интересно да разбера защо нашата малка, скромна Сол е такъв магнит за Перфектния сънбе.

 

Со Канг Джун е страхотен и героят му е бунтар, радвам се, че са избрали точно него, ролята му залепва просто. И ние захапахме сиренцето дет се вика ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите серии ме хванаха. Със сигурност смятам да следя сериала. Главната в главата е някак нзм как да се изразя ... ама й отива де, само бретона й ми дразни окото. Приятелката й пък кво не й харесва как се облича? Имаше едни дънки, които много хубаво й седяха, така й очертаваха краката й задника чак си виках има и такива корейки не всички са кокали. 

   Това, което се върти около Перфектния ми е интересно сега да науча. Май май са доведни братя или братовчеди нещо с онова момче. Поне на мен така ми се стори. Много се чудя дали да хвърля едно око на Манхуа-та. Страх ме е, че като разбера какво ще стане да не ми се загуби интереса.  Между другото в нета попаднах на статия, в която пишеше, че е най - чаканият сериал за 2016. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво му чоплите на момичето косата :D Страхотна е - рошава, чуплива, червеникаква... :) За първи път я гледам тази девойка, но ми е симпатична :)

А Хье Джин след Кофтито типове все си го представям като психо :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мноооого ми харесаха първите две серии!

За пръв път гледам Червенокоска, и въпреки че е грозновата много ми допада.

Чарът й определено е в косата (много радва, особено щръкналият бретон), а аз не харесвам къдрави коси.

Не съм фен на главния, но ще го преживея :)

Виж, Со Канг Джун е друго соджу :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въобще не я намирам грозновата девойката. Не ми харесва оранжевата коса, но се преживява. 

 

Засега и на мен доста ми харесва - по-разчупенко от обикновено и си личи, че е по манга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми е любопитна загадката около Перфектния. Сол ми е твърде предвидима...колко подобни роли сме видяли вече - на доброто момиче, спазващо благоприличие, ученолюбиво, бедно и трудолюбиво, което е привлечено в крайна сметка от Лошото момче. Това си е вечна тема и вече се е изтъркала. Затова го гледам от интерес към историята около господин Перфектен и Скитника. Но не мисля, че са братя, по-вероятно е да се окаже, че са бивши приятели. Някаква драма е имало мужду тях. Иначе ако се окажат братя, ще излезне, че онази капризна, нахакана и отворена мацка, която видяхме им е сестра и ще стане една голяма каша.... Както и да е - следя го. Интересен ми е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме наведе на мисълта, че може да се окажа братя това, че когато се срещнаха за телефона мистър Перфектен му каза, нещо от сорта - като завърша, ще заема мястото на Предцедателя *тоя нзм кой е* и тогава ти и сестра ти ще се оправите ли нзм как ще се оправите ли. Имаше някакъв подобен диалог. От там си помислих, че може да са някакви близки. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

automatisch.Engel А на мен пък, когато показаха спомените му и по конкретно когато

Скитника беше пребит и седеше на земята в кръв и стискаше ръката си, ми напомни, на един друг сериал "Училище 2013" - там пак бяха двама приятели в центъра, но единя беше съсипал спортната кариера на другия. И от това напарвих аналогия. Освен това Скитника каза на г-н Перфектен, че му е разбил/съсипал живота, преди това пък в ресторанта говореше за музикалното произведение /изглежда е бил музикант/,

и според мен нещо свързано с ръката ще да е... Май Скитника ще се окаже музикнат с травма заради Перфектния и провалена кариера заради него. Така го виждам аз,...но ще се разбере тепърва. :) Аз само предполагам за сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

aria аз след, като изгледах сериите прочетох малко за комиксите в нета в един блог имаше малко резюме и лично мнение на едно момиче за героите та 

момчето е бил пианист и при това доста добър и наистина е пребит заради Перфектния. За това каква им е връзката нищо не пишеше. За Сол пишеше, че е добра работлива и прави саможертви в името на семейството си. Брат й учи в Америка и за семейството й май е по - важно да издържат него. Най - много беше писано за мр. Перфектен, че в 1 сезон на комикса го представяли, като супер добрата душичка и четейки момичето казва му се възхищаваш, че е толкова добър и грижовен, но към края на сезона се появява въпросното момче, което е пребито заради него и той почва да си показва тъмната страна. Момичето е написала, че той е пълен психо и правил такива неща, че ще ни остане устата отворена и именно заради него е четяла комикса, защото единствения интересен, непредсказуем герой е той. Друго което си спомням е - и когато казваш накъде повече и той пак успява да те изненада. Това също за психото.

 

След прочетеното съм с големи очаквания за сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, чудно, значи ще е нещо като Уличилище 2013, само че плюс любовен триъгълник. Така го виждам аз за момента. Разликата е, че в Училище 2013 нямаше психопати, а просто деца без късмет. Тук се очертава яко психо на ниво студенти. И аз заради това ще гледам. Мерси за спойлера automatisch.Engel,.... значи правилно съм се досестила този път. Вече нямам търпение за трети епизод. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не е чааак толкова плоско, но пък това са си дооооста чаптъри за четене. Аз доста харесвам историята, точно защото не е "Пепеляшка среща Прекрасния принц" .

интересно ми е, защото първо че историята е онгоинг (и забива доста сериозно напоследък), второ - в сериала очаквам доста да го смекчат и да представят взяимоотношенията им много по-различно. А сред читателите по форуми като че ли е разпространена идеята, че Сул и Ю Джун ще се разделят накрая - но не заради Ино. Това и му е хубавото - обикновено при адаптациите на вече съществуващи под някаква форма истории няма свобода, тук все още не му се знае краят.


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не е чааак толкова плоско, но пък това са си дооооста чаптъри за четене. Аз доста харесвам историята, точно защото не е "Пепеляшка среща Прекрасния принц" .

интересно ми е, защото първо че историята е онгоинг (и забива доста сериозно напоследък), второ - в сериала очаквам доста да го смекчат и да представят взяимоотношенията им много по-различно. А сред читателите по форуми като че ли е разпространена идеята, че Сул и Ю Джун ще се разделят накрая - но не заради Ино. Това и му е хубавото - обикновено при адаптациите на вече съществуващи под някаква форма истории няма свобода, тук все още не му се знае краят.

 

 

Те затова са оставили само 15 и 16 серии незаснети, за да могат да напишат сценария според вкуса на феновете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...