Jump to content

Recommended Posts

Много сладък, романтичен и забавен сериал. Не съжалявам,че го гледах. Имаше малко слаби моменти тук-там,но като цяло ми хареса. За каста няма какво да кажа. Главната двойка много красива, а заради боксьорчето почнах да гледам сериалче с него. Обичам леки, романтични истории и тази определено си беше такава. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен сериал. Не е перфектен, но беше забавен. Най-големия скандал беше, че главния герой се познаваше с някаква американска актриса? Шишкавата Мин А беше голяма сладурана. Лицето и беше като истинско. Забавна история. Драмата в сериала беше доста изсмукана от пръстите , почти несъществуваща. Романтиката беше на ниво, трапчинките също така.

Off Topic

Голямата ирония беше, че тя завърши сериала отново като дебеланка. Идеята на целия сериал беше стъпкана. 26 кг за 3 месеца? Тя какво си мислеше? Че той и беше в лапите и тя вече можеше да се отпусне отново?  С предното и гадже това не завърши добре. На бременните в третия месец даже не им личи че са бременни. А тя , 26 кг в плюс??? Да не беше яла по едно прасенце всеки ден? Или му отмъщаваше, че я беше оставил за 3 месеца?  Физиономията му говореше достатъчно като я видя.  Той беше в шок. Неочакван край, труда на 2 години беше хвърлен на вятъра. От цялата работа само баба му щеше да е доволна , щото щеше да получи две правнучета, за него не знам дали щеше да е доволен.  До деветия месец колко щеше да качи?  Това ще му е за урок, да не я изпуска от поглед отново. И той като СЕО на фирмата, работа нямаше ли си , че отишъл на хуманитарна мисия??  Като се замисля е невъзможно да качиш 26 кг за три месеца. 

Не съжалявам, че го гледах. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът става. С известни уговорки. Последните серии е бавен, твърде протяжен (явно по това време модата не е била 12 епизода, а 16, та сценаристите са се чудили как да разтягат предсказуемото и т.н.) Свежите моменти в него са повече от, хм, другите. Не бих си го причил пак да го гледам, но не смятам, че е грешка, че го  гледах. Главната е сладурка, пичът си е ок, а антагонистката с този бретон не е съвсем, ама се свиква.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...