Jump to content

Recommended Posts

Не знам за вас, но на мен привличането на нашите всенародни любимци Джи и Венера  :D 

особено в прословутата им сцена в леглото беше направо смехотворно, голямо подхилкване падна и като го пипна Венера по бузката,  с пръстчето на ръката, ама едвам едвам все едно ще я ухапе и тотално ме сразиха. Те, не че и досега не бяха на ниво чакай да ти пипна чорапите, ама се надявах на малко подобрение. Всеки си играе ролята, но двамата не се засичат като емоции, ама грам, а за страст и чувства да не говорим.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За много години!

Абе чудех се на туй топче, а то така ме изненада! Оргинално!!!

Пусти корейци, непредсказуеми са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брех, пустото му топче, да му се не надяваш, че е оставено с цел, сега ще видя дали ставам за пророк и дали е това, което си мисля...

Иначе не забелязах разликата в плетките на готовото и още плетящото се шалче...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно си разбрала. 2 броя ся :)

 

Завърших го със смесени чувства. Обичам сладко, но накрая ни разсипаха с повторения и ретроспекции. Излишни бяха поне 2 епизода време. И боеца... разочарова ме! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сладко, ами направо прелитаха розови сапунени балончета от екрана, не знам защо, но малко като пародия ми беше последния епизод, твърде захаросан и пресилен. А пък края, края беше леле мале :slap: Венерка ухилена с панделката, скоро няма да ми излезе тая сцена от главата..

 

 

p.s.Не само Джи Соп се втрещи от музикалния поздрав/изпълнение на Венера и аз бая се пулих :D , дет се вика гледам и не вярвам на :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ретроспекциите бяха брутални, чак имаше едно 5-минутно повторение 10 минути след случката :28558:

 

 

Бившият като си припомняше какво му е казала бестито.

 

 

Като цяло последните епизоди ми се видяха абсолютно празен пълнеж - започваха някакви драматични нишки, но всичките се оказваха лъжлива тревога.

 

 

СДС катастрофира, за да се оправи, бабата цъфна, за да си даде благословията, вуйчото направи опит за убийство, колкото да поиграе кротко шах после, бестито я обявиха за безплодна, колкото да си се гушнат пак с бившия... Сякаш са седели добрият и лошият сцeнарист и на всяка идея на единия другият е викал "Въй, недей, това е твърде радикално!" :28558: За мен ефектът от това беше усещането, че каквото и да става в сериала, няма абсолютно никакво значение. Така че останаха само розовите балони. Ямашита, за жалост май бяха не сапунени, а сополени :28558:

 

 

Зарадва ме само отново наддалата Венера ;) Все нещо трябваше да остане кекаво и неспасяемо в розовия свят на малкото пони :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежа идея с

топчето и пръстена!

 

Обаче, сериала свърши и не разбрах нищо от финалните сцени или по-точно кои бяха децата накрая? Техните ли са или някакви произволни случайно срещнали се деца, или може би тяхна проекция в миналото?

Двете деца не се поздравиха по име,.... а и разговора им беше доста оскъден.

Много се обърках! Някой ако знае да сподели, че ме гложди любопитство и съмнение....

Вместо ретроспекции и розови пълнежи, да бяха показали повече за тези две хлапета, а не така оскъдно и повърхностно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сега мъча 15ти епизод и направиха ретроспекция в рамките на 2 мин. Нещата които ги говорят между 36 и 38 мин, се повтарят някъде от 40-та до 42ра.  :D

 

....

 

Тоя сериал ме натъжава повече и от Sorry I Love You. Пропиляват таланта на актьорите. :( Поне да го бяха докарали комедийно както започна целият. Со Джи Соп преди има няма 12 години, трябваше да показва най-различни чувства, поставян пред разнообразни житейски проблеми... А сега играе сцени в които най-страшното е дали ще го хареса тъщата.  Май доживях да имам и аз дропнат сериал на последният епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно е прав Демонът.Тази роля на СДС-то можеше да бъде изиграна от всеки, хванат от пътя, че и от фитнес инструктор даже.Един Рейн, да участвува в простотии, мога да го разбера, печели пари и ги инвестира в музиката си, но за Джи Соб, тия рекламни никакви сериали, са ми странни, но сигурно си има причина, която той си знае(може пък да е искал човекът да влезе в супер форма и да почне да рекламира бельо :28558:  и с нова прическа, няма я купата отгоре...)

Над всичко, беше рекламата, основната цел на сериала- уреди, храни, добавки, хапчета,клиники, дрехи, чанти, очила и т.н, та- добре свършена работа и по тази причина, както написа, kcekce -  " каквото и да става в сериала, няма абсолютно никакво значение"

Тоя сериал го изгледах от фенщина, заради точно тези актьори и ще бъде запомнен от мен, само заради заглавието, поради наличието в него на  името Венера(поне на заглавие са го докарали :896767: ).Ако беше с друго име, виждайки го след време в каталога, сигурно нямаше да се сетя за какво става дума въобще и да се чудя гледала ли съм го, или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

speedi 86, по нищо не става ясно дали децата са те като малки или техните деца като по-големи. Венера чака две, защо да не са техните деца и момчето да е копие на баща си? Никога в този сериал не са казвали , че Венера и тренера се познават от деца.... Малко е объркващо и защото двете деца не си говорят достатъчно, за да разберм кои са те. А лепенката е патент на Венера, обаче не пречи и на дъщеря и да е, ако има комуникация майка-дете. Ето защо не мога да преценя дали показват хипотетична сцена от миналото или от бъдещето.... Можело е да разяснят ситуацията по сценарий и да и отделят повече снимачно време с минута-две вместо да наблягат на розовите ретроспекции и преразказваници на бнални сцени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В preview-то на сериала едно време пишеше, че главните се познавали от деца или нещо такова. Това, разбира се, не става ясно до вероятно този финален момент с тях като деца. И аз мисля, че става въпрос точно за тях двамата като деца де, ама това не пречи да беше почти излишно. В интерес на истината по-голямата част от последните няколко епизода беше напълно излишна. Липсваше ми всякаква драма и напрежение... май само комедията позакърпи цялостното усещане за разочарованост. :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Elayne, ако си права то следва, че.....пак ползват познатия до болка банален способ: " те някога се познавали, но забравили това, и все пак миналото предопределя бъдещето им." Писнало ми от тази излишна предопределеност. Много често взеха да го вкарвата като момент в сериалите. То и аз като бебе съм познавала други бебета, но не вярвам в тази предопределеност.... и мисля, че е излишна подобна драма във финалния епизод, те и без това са се намерили вече, събрали са се, деца са направили.....защо беше нужно да се връщаме назад с някакво смътно напомняне и бегло уточнение, без голяма яснота. Абсолютно ненужна сцена. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

aria, сори, ама беше абсолютно очевидно, че децата са те като малки:) Коуча го даваха неведнъж като дете в предните епизоди, поне него можеше да познаеш, особено с бинтования крак :28558: Пък другата че е Венера - то се знае, щом му вика "Ако повярваш, ще стане";) Иначе и аз смятам тази сцена за излишна, тотално разводниха нещата... макар че те и без това бяха неспасяеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5daee7c5-188f-4924-8c05-8f8d0bf0b29e.png

И на мен последните 2 серии ми оставиха кофти привкус. Финалната сцена беше, за да затвърдят мотото на целия сериал, че ако вярваш в нещо, то ще се получи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kcekce нали знаеш, че често в сериалите синът и бащата като млад го играе едно и също лице/актьор, затова не е сигурно никога. Няма как да го разпозная в предвид колко много тренера се притесняваше, че неговите деца могат да унаследят болестта му....в тази връзка ми беше колебанието. Толкова наблегнаха в серията на неговите страхове да не са му болни децата, че веднага ми мина през ума тази хипотеза. Иначе видях, че е същия актьор-дете, за Венера не забелязах прилика. Затова и не съм сигурна. :) Но ще приема варианта, че са те в миналото.... Тази лепенка целият им живот "е белязала" явно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за превода! Ей, много сте бързи :)

Забавляваше ме този сериал, въпреки гъстата аспартамова бозЪ, която се изля последните четири епизода. Имаше готини образи (Хенри и началник Мин), имаше мноого хепиеднове (та чак да ти се прииска някой да се гътне) - въобще, коледен сериал отвсякъде. Малко ме предозира обаче. Тъкмо се канех, след като свърши, да прегледам ранното творчество на СДС-то, но май ще го отложа за по-нататък.

Това с децата и мен ме подразни, но поне даде обяснение, защо главните намират мръсните лейкопласти за толкова романтични. Все ме глождеше :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

o6ina, ако прегледаш ранното творчество на СДС-то ще откриеш истинския му заряд и защо има толкова много фенове. Това тук беше някаква дъвка за окото само.

 

Направо не ми се коментира този сериал. Единственото, което видях беше пропиленият талант на чудесен каст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...