Jump to content

Recommended Posts

dash1.gifdash1.gifdash1.gifdash1.gif

dash1.gifdash1.gifdash1.gifdash1.gif

dash1.gifdash1.gif

Това ми е коментарът за края!

Не се надявайте много на продължение! Със сигурност ще ги прекъснат или няма и да разберем как ще дойде новият наследник на империята!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да речем, че отчасти се реваншираха в 14-ти, но пак толкова много пълнеж, че вече ми убиват желанието за гледане. Пресолиха манджата определено. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално е maira, тоя кръговрат вече сме го гледали , върхът на чувствата им е да се прегърнат или да се гледат замечтано, разбираемо е да те хванат дяволите. Дори не пожелаха да се възползват от катастрофата сценаристите, че Джи е упорит и готин знаехме още в първа серия, защо игнорираха така здраво Венера във връзката си с него нямам обяснение, нещо лошо ли е любимата да те подкрепи и да бъде до теб по корейските стандарти не знам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен едно ме разби:

 

 

Батко как плетеше розово шалче :28558:

 

СДС обаче пак се прояви кат темерут. Бих чакала любим човек и 300 степени на инвалидност да има, ама ако не си прави труда на един от стоте ми смс-а да отговори, ще му тегля една майна. С'я, да не е изгубил дар-слово при тая катастрофа?

 

 

Иначе Джи и той почна да халюцинира, очаквам хепи-ендът да е весела сватба в психодиспансер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13 и 14 са много приятни епизоди за "гледане" докато правиш нещо друго.  Някаква лека и спокойна музика,  общи приказки между героите, от които само по интонацията разбираш че не изпускаш нищо, липса на каквато и да е динамика или нещо съществено. Перфектно за да си цъкаш по форуми, фейсбук, да ядеш и от време на време да поглеждаш какво става. Даже в момента докато пиша, 14-ти епизод се проточва на заден фон.

 

Най-доброто беше розовото шалче. Много ми хареса. :)

 

Направо не знам как ще го завършат. Всъщност знам де, друго имах предвид. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, на някакъв Биг брадър го удариха... при това без сценарий.... малко като пътуванията на форума, в които, ако правилно си спомням репликата ти,  всички си говорят къде биха искали, но няма да могат да отидат. Т.е. и героите си казват как биха могли да играят в сериал... ако такъв имаше де... и си разказват, какво би им се случило, или биха почувствали.... ако биха били възможни да го живеят по време на филма...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Липсата на страсни сцени е разбираема предвид шушоните на кочиним. Динамиката в 13-14 серия липсва, но това 

е във всеки сериал, затова отново не е изненада. Виж като развъртя куките на 'английски ластик' ме повали.

(иконка за смесени емоции)

Нямам търпение да видя какво следва и сядам да уча да плета  :D 

 

Благодаря за субтитрите и весело изкарване на новата година  :beer: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уж няма голям рейтинг в Корея, но са обрали повечето награди. Или може би просто, защото са много известни нямаше как да се мине без тях. 

П.С знаете ли дали в Корея заради нова година се правят някакви почивки със сериалите или този понеделник и вторник ще си имаме както винаги по един епизод. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се сетя на една Нова година на едни от всичките актьорски награди как направиха пряко включване от снимачната площадка на сериал (май Атина, ако не греша), не би следвало да почиват сега. Традиционно голямото празнуване ще е на китайската Нова година.

 

Впрочем, голям дерт ми е да разбера тия шушони лично кочиним ли ги е плел?  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарекох се, че няма начин да го гледам това нещо. Не и след 'Тя бе красавица', на който добрият старт доста посдаде после. Но едно искам искрено да отбележа, коментарите ви нямаха равни. Така съм се развеселявала посред нощите, че на работа си мислеха, че нещо сама съм си смешна на себе си. Едно от форумните чудеса. Благодарности за подарените мигове. Дано финалът все пак ви остави с положителни емоции :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утроо! Ще има 15 еп., споко :D

https://www.youtube.com/watch?v=3_Rh-M9L3Tw

Редактирано от mrnkaloto
Ползвай таговете за видео
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз продължавам да следя сериала, розовото шалче е супер, особено висулката му/ прилича на остатъка от преждата, сигурно не е знаел как да завърши плетивото. :) /

Обаче докато го носеше в 14-ти епизод ту беше двойно увито, ту единично, малко да внимават как го засукват , та да е еднакво през цялото време./ Напоследък много се вторачвам в детайлите, снощи в Темптейшъна главната излезе по пантофки от болницата и продължи навън с токчета- :D, помислих, че халюцинирам/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не халюцинираш, а и шала дето го плетеше беше права плетка, но сега е английски ластик...ма давай, корейска работа. Нямат идея,че разбираме от плетки . :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А снощи в Темптейшъна главната излезе по пантофки от болницата и продължи навън с токчета- :D, помислих, че халюцинирам/

 

Те, в Корея, много бързо се преобуват по принцип :D Особено, когато тичайки излизат от вкъщи по пантофи и са подгонили някой по улицата - вече са с обувки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка май май ще си получим дълго чаканата страстна нощ. Като гледах в превюто Венерка си беше дръпнала одеалото до и кочиним нещо надничаше ама да видим. 

  А за пантофите, аз като гледам снимки от снимачната площадка и съм забелязала, че освен като не ги снимат в цял ръст момичетата постоянно са на пантофи. Гледах снимки от сцената където СДС идваше в компанията и нали всички бяха наредени и по средата вървеше СДС, бабката, бащата, Имстар и докато снимаха от пред колите имаше снимки на Венера и Бестито една до друга и двете бяха с пантофки а бестито даже не си правеше труда да си държи чантата тя, а я държеше някакво момиче до нея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За много години!

Изгледах двете пълнежни серии.Можеше спокойно да свърши така, нямаше да е голяма загуба липсата на повече серии.

Розовото шалче, предвестник на розовото крайче.

Никаква изненада, това се и очакваше-  да подсладят неособено вкусното нещо.И както Демонът е казал- за фон става, особено със СДС-то в по-едър план, въпреки,че и той беше цял сериал ,като на забавен каданс.Яко го е ударил на печалба от реклама.Преди това що крачки мина на Чеджу да го рекламира в супер тъп сериал, сега пък тия уреди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Омооо, омоо, омооо доживях!! 

СЕКС...

Това с шалчето се получи много ефектно. Някой беше писал, че го е оставил, защото не е знаел как да го завърши. Еми много добре си знае момчето ама айде няма да издавам повече. 

Утре да ни пуснат и за финал някаква сватба дечица и т.н. И да се свършва. Не мога да повярвам, че всичко мина леко без драми, без интриги, напрежения, което рядко се случва при корейците. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъ, а защо преди великото

замятане на юргана  я направиха тая ретроспекция на запознанството им не знам, ама много едно такова никакво им се получи, така ни загряха от предния епизод и вместо да хванат бика за рогата/както си трябва/, те подкараха епизода със спомени/?!?/, ама знаем си ги Джи и Венера няма нужда просто, прекаляват /за пореден път/, ще цитирам Speedy86 пак пресолиха :wacko:

p.s. Сега по стар корейски обичай /за реалния живот говоря, не за сериала/ ;)  Шин Мин А трябва да се омъжи за Джи Соп, защото го е виждала гол до кръста , няма начин просто  :lol2: Айгууу... 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Yamashita, давам го. Откога дебна У Бин да ми се открие беззащитен!  :rofl:  :rofl:  :rofl: 

 

 

На т'ва му изляха кацата с меда вече. Признавам обаче, че поне разбиха една голяма част от клишетата, а явно и утре ще продължат да ги громят. Похвално. Т'ва бабе си заслужава и много повече даже. 

 

 

Само не схванах как каката с ризката-страстоубийка и шушоните стана такава палавница, хеле па и кочиним как изведнъж стана силно социален. К'ви чудеса ставали по корейския свят. Но пък откъм диалози го бяха барнали. Забавлявах се.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...