Jump to content

Recommended Posts

Прегледах серията по диагонала тази сутрин. Страхооооотен край! Няма нужда от секс сцени в тренировъчната зала, това беше много по-хубаво и истинско. Май ще ми се реабилитират в очите (чакам да изгледам всичко подробно довечера, за да съм сигурна).

Иначе в същия епизод е и сцената, която счупи тъпомера - ама къде видяха нещо секши или смислено изобщо - да си пипаме мръсните чорапи... Както каза самият Джи в началото - абе какво правим ние двама възрастни хора изобщо?!

Мярнах и как бившата бести тегли шута на бившия любовник - бравооооо! Толкова ме изкефи, че чак започнах да я уважавам :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както каза самият Джи в началото - абе какво правим ние двама възрастни хора изобщо?!

 

+1 :28558: Тая Венера, тъй като още от даскало си е била с бившия, явно е трупала "богатия" си опит в дейтването някъде до шести клас :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мен изгледана десятката с букви, не че много съществено казаха, дето да не става само с гледане, но...

Чингу, тя тая сцена с чорапите си е направо намек за 69, кво не и хареса, за часа на излъчване -  еротика по корейски, в  суров вид, най-еротично-романтичната сцена за всички времена, гушкане на крака с чорапи, в поза крака-уста- запазена марка на сериала ще остане, абе направо сцената на века.Не виждам, кой мозък оттук насетне, ще може да измисли нещо над  това.

А  на последната сърцераздерателна картинка, имах чувството, че и двамата ще избухнат в смях.Много ми се ще да видя заснемането на таз романтика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, на мен пък финалите на епизодите си ми харесват, макар че сериите са с много пълнеж... А това с чорапите си е живо продуктово позициониране :)))))))) Не знам сигурно цели региони с корейски баби сега ще благославят двойката :)

Но заради финалите си гледам тъпо и упорито - и заради двамцата де...

А инак по-добра антиреклама на че-бол семействата от горката доведена майка на Тренера няма. За чий ти е да се жениш за че-бол и да имаш ужким много пари, като реалният ти живот ще е готвене за неблагодарна баба и едно 20-30 години ще доказваш вярност.. Мне мерси..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз още не съм изгледала подробно епизода, но пак да кажа, че финалната сцена много ми хареса и силно ме обнадежди, че ще влезе в релси сериалната романтика! :rolleyes:  :inlove:    :yes:

Ксе, точно ми взе думите от устата - великият опит на Венерка със срещите явно датира от началното училище :lol2:

Лавандулкеееее, много развинтено въображение имаш щом успя и в едни миризливи чорапи да намериш еротика :na2: Сценаристката е за Оскар, нали? :slap:

Майра, аз се чудя как изобщо си намират финансиране корейските сериали, като така красиво описват чеболите?! Че аз ако съм чебол един вон няма да им дам за тази антиреклама! Ами да де, не съм видяла досега чебол да няма я някой незаконен син, я второ семейство скрито, я любовница, или ги сменя направо като носни кърпички. А с децата си се държат като с парцали... А да не говорим за незаконното укриване на данъци и други машинации, и измислени болести, за да смилят общественото мнение ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама то може би това е целта - да откажат златотърсачките от търсенето на чеболи :D Мен поне ме отказаха мноооооого отдавна, пък не знам за вас :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отказали са те, защото не си златотърсачка. Да не мислиш, че на златотърсачките им пука за характера на мъжа и колко любовници има? Таман повече пари ще получат при евентуален развод.

Пък и не мисля, че изтрещялите фенки в Корея се отказват - те не се гласят за чеболите, а за синчетата им. А то при този романтизиран образ на синчетата на чеболите - законни или незаконни без значение - сигурно припадат само при мисълта, че могат да хванат някой...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tука най-много ми харесва характера на героя, който играе Со Джи Соп. Много добре му пасва. :)  По-скоро съм склонен да се съглася с kitket по въпроса за детското държане. В смисъл това с "награбването" дето смятате че ще е по-реалистично, ще е крайно неподходящо за тия двамата и ще ми развали хубавото впечатление от героите. Случваха се някакви закачки между тях, ама нищо кой знае колко сериозно. До края на 9ти станах свидетел на 2 смешни целувки, вибриращия стол и някакви упражнения. Това за мен не е индикация, че 2ма души са обвързани сериозно. За него не знам, но според мен главната не би си легнала с него просто така. Преди да е сигурна, че официално са двойка. Нали му каза "Хайде да спим като само си държим ръцете" :xaxa: Е , сега като той разтръби на повечето, че са двойка може и да стане работа. Това лигавене поне на мен ми прави по реалистична връзката, защото ако тия хора не се поотпуснат докато са заедно, през цялото ли време ще са сериозни? :) А и как иначе Шин Мин А ще покаже колко е сладка, ако няма някакви по смущаващи сцени? Изобщо там дето  той и хваща слабите места и се шегува, са си едни от най-забавните. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще я хване, няма да й се размине. :28558: Не се случва всеки сериал да ми хареса мъжката роля, ама тоя е железен. Според мен няма да направи нито една грешка до края, от тия дето сме свикнали да гледаме. Да видим. :)  ​

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най - накрая ги изгледах. Първо да спомена, че рейтинга се е покачил малко ;д 10 епизод свърши някак много мило на мен ми хареса. Мисля, че драмата тепърва предстои, но все пак едва ли ще изненадат с нещо. Те корейците си падат по хепи енд. Бестито много ме изкефи как отряза плувеца - нека му. Каквото и да го накарат да направи, за да може поне малко да му симпатизират мен не ме кефи, просто някакъв бивш спортист дъхащ се за високи постове, който не знае и той какво иска. 

   Трудностите за Венера тепърва предстоят. Бабата само да я надуши лошо й се пише си мисля. Стана ми жал за втората жена. Тъкмо щяха да покажат информация за миналото на кореан снейк ама нищо, поне документите са във Венера. Сцената с айдолката беше много дива. Малко като столкер  ми идва. Постоянно го преследва на всякъде. 

П.С много се кефя на коментарите на kcekce :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и аз харесвам коментарите на ксе :D

Откога се каня да пиша, не ви ли прави впечатление едната мелодия към ost-а, която страшно ми напомня за мелодията от Тайната градина, тази  дето я пускаха, когато се изгубиха в гората и винаги преди да стане някакво вълшебство, може и да греша, или пък ми се ще да направя паралел с Градината, но определено ми става мило като я чуя и тази другата веселата песничка, която пускат в сладурските моменти и тя много ми харесва и ме зарежда. :inlove:

 

p.s. вълшебната мелодия, за която говоря е на 4:56 мин. на 10 епизод например, там започва този мотив :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И точно когато си мислиш, че вече няма как да те грабне някаква поредна бонбонеста корейска историика и прас :slap: Мината ли прави магията или Джито не знам, но до този момент ми допада...А Мината дори по ми харесва с бузи, много й отиваха тези килца. А относно желанията за ''целувки за възрастни'', по - добре да си ги избием от главата...

tumblr_nzgu0iMBUs1tlin3oo1_400.gifoh-6WiLF7yc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко гифчета докато чакаме до понеделник :)

 

tumblr_nzcqnrcY4l1s6lc4do2_r1_400.gif

                tumblr_nzgob1CsVQ1v220jfo1_400.gif         tumblr_nybj1tgr8U1s6lc4do3_400.gif

                               tumblr_nzhh0nGaLw1u7ppjwo1_1280.gif

                            tumblr_inline_nzfpckHRMS1qelu2x_500.gif   tumblr_nzfbxeKvHt1ql0375o2_400.giftumblr_inline_nzfpu9hu9K1qelu2x_500.gif    tumblr_nz2sfv9hol1r5c02zo1_400.giftumblr_inline_nz2siszmMg1qelu2x_500.gif tumblr_nz14w7RCE11r5c02zo1_500.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал, свеж, збавен, развличащ! Един от малкото, които гледам без превъртане.

Хенри ме радва много! :) Голям сладур го играе, много е забавен.

Тия двамата главните, докога само ще се държат за ръцете/краката нощем? Големи хора са. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Иначе в същия епизод е и сцената, която счупи тъпомера - ама къде видяха нещо секши или смислено изобщо - да си пипаме мръсните чорапи... Както каза самият Джи в началото - абе какво правим ние двама възрастни хора изобщо?!       

 

 
Нали все се оплакваме, че гледаме едни и същи клиширани романтични сценки по корейските сериали. На ви сега разнообразие - рязане на нокти в "бившата хубавица", тук гушкане на миризливи чорапки хи-хи. Но вече няма нещо, което да ме шокира след култовата сцена в булката-беглец ( сериала "My Beautiful Bride"). Визирам сцената, в която главния измисли "гениален" начин да се измъкне от колата на отвлеклите го гангстери. Напъна се хубаво, насра се, с извинение, и омазан с лайна избяга. Връх на творческата мисъл на корейския сценарист, просто незабравимо.  :282:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе за бягство е креативен подход да напълниш гащите, ама за свалка да си душите чорапите е малко автогол :28558: Пак добре, че не нас*аха  

 

Така де, креативни са, спор няма. Надминаха хамериканците  :28558: Но като се замисля те корейците си тачат тоалетната тематика и редовно показват обилни количества всякакви субстанции, излизащи от разните му там дупки в човешкото тяло, та съм попретръпнала откъм гнусливост.

Сега чакам отзиви има ли секс в 11 еп или още е мираж?  :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 
Нали все се оплакваме, че гледаме едни и същи клиширани романтични сценки по корейските сериали. На ви сега разнообразие - рязане на нокти в "бившата хубавица", тук гушкане на миризливи чорапки хи-хи. Но вече няма нещо, което да ме шокира след култовата сцена в булката-беглец ( сериала "My Beautiful Bride"). Визирам сцената, в която главния измисли "гениален" начин да се измъкне от колата на отвлеклите го гангстери. Напъна се хубаво, насра се, с извинение, и омазан с лайна избяга. Връх на творческата мисъл на корейския сценарист, просто незабравимо.  :282:

А аз се отказах да гледам Соffe Prince само като видях в началото как главната плюска. Но оттогава явно съм претръпнала, щом успях да изгледам душенето на мръсните чорапи. Изглежда за тях това е еротика. Друго да не очакваме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...