Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

 

 

 

258ecf04.jpg

 

 

 

 

 

Siren(サイレーン 刑事×彼女×完全悪女)

Страна: Япония

Също така известен като: Siren~Keiji x Kanojo x Kanzen Akujo

По мангата на: Yamazaki Sayaka – „Siren“

Година на излъчване: 2015 Октомври – 20 старт

Време на излъчване: Вторник 22:00

Формат: Renzoku

Жанр: Криминална драма, Романс

Канал: Fuji TV

Епизоди: 9

Режисьор: Motohashi Keita, Shiraki Keiichiro

                    Субтитри: Английски                   

 

Участват:

Matsuzaka Tori като Satomi Shinobu

Kimura Fumino като Inokuma Yuki

Nanao като Tachibana Kara

Kitayama Hiromitsu като Hayami Sho

Takada Sho като Miyake Ryosuke

Okazaki Sae като Amemiya Hikaru

Kaname Jun като Tsukimoto Kei

Yamaguchi Sayaka като Chitose Hiroko

Mitsuishi Ken като Watari Kohei

Osugi Ren като Inokuma Bunichi

Fujiyoshi Kumiko като Inokuma Miki

Funakoshi Eiichiro като Ando Minoru

 

Резюме: Въз основа на популярната манга поредица от Yamazaki Sayaka историята следва детективите Shinobu Satomi (Tori Matsuzaka) и Yuki Inokuma (Fumino Kimura), работещи заедно в специалното следствено звено на полицейското управление в Токио. Въпреки че двамата са партньори и съперници по време на работа, те крият от всички, че са двойка. Един ден, отивайки на местопрестъпление, където е намерено мъртво тяло на жена, се сблъскват с мистериозна жена име Tachibana Kara (Nanao). Скоро започват да се случват странни престъпления и винаги Kara се появява на мястото. Shinobu и Yuki решават да разберат какво се крие зад поредицата от странни убийства и коя всъщност е Tachibana Kara...

 

Свали  :click:  :click:   :click:   :click:   :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навръх цялото ноемврийско бачкане хвърлих и тук поглед с една серия :)))))... ok половин че първата серия си е цял филм 1,33 мин...

Но за Тори си струва да не спиш някоя нощ, в това, аз поне, не се съмнявам никак  :).. Особено ако е именно този образ на Тори Мацузака - бърз, жив, искрен и прекрасен, а и с великолепна партньорка, която все още не разпознавам, но която ми пълни душата.

siren12-2.jpg

 

--------------

Сериалът щеше да е съвършен ако не беше грозната опулена "фатална" жена с психопатско поведение, която очевидно ще го играе "Сирена".

Тя е мега скучна и досадна с напълно идиотски порив към тъпа лошотия, и съсипва цялата структура на сюжета...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какао пък не й харесваш на Нанао? Тя си е добра в ролята, макар поне засега да не съм напълно наясно с мотивите на героинята й, но кой ти гледа мотиви при такова тяло?! :rofl:  Героинята на Кимура Фумино са я направили малко "патка заспала", но така трябва за сюжета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последните две серии - 4-5 по я бива каката, но във втора и трета е крайно неадекватна, ходи като робот и тъпее... просто ми е нелогична като поведение срещу изразена емоция... хората не са така "лоша съм лоша та дрънкам" ... Според мен винаги има и нещо човешко и разбираемо в тях, някаква стаена нормалност... не такава пустота, без колебания, все едно е програмирана.

Инак за тяло не спорим - дори аз признавам, че мачка, хем съм жена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 7 епизод нещата излязоха извън контрол...Тая Тачибана е пълен социопат, няма друг такъв или поне аз не съм попадала скоро на подобен образ. Но й признавам на Нанао, че се справя блестящо в тази роля. Сатоми милия, единствен успя да прозре нещата, ама пусти късмет все не му върви...Това, което все още не мога да разбера е дали интереса на Кара към Юки, е свързан по някакъв начин с миналото на двете девойки или не. Чакам с нетърпение следващия епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая и този сериал отива в листата "Изгледани". Тая последна серия ме разби 

 

то не бяха смяна на самоличности, то не беше чудо, съвсем се обърках на края :) Както и предполгах между двете героини имаше връзка и то каква, били близначки. Хич не го предположих

 

В един момент реших, че това е сериала този сезон, в който сценаристите са заложили на драматичен финал, ама уви :) Все пак съм фен на мотото "Всичко е добре, когато свършва добре" така че няма как да не съм доволна :) А ако ви се гледа нещо като криминално-любовен съспенс това е дорамата :)

 

П.П. Така и не разбрах обаче защо се казва Siren. Може би трябва да хвърля едно око и на мангата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено има интрига и замисъл, макар на моменти да имаше протакване в основната история заради другите случаи, иначе всичко в сериала беше добре балансирано и нито веднъж не помислих да го зарежа, НО...

 

 

има един момент, който така и не мога да си обясня - за една пластична операция е нужно адски много време. Хората се подуват, почервеняват, изглеждат като пребити, а нашата Сирена си менеше облика така, както си мени роклите. Да, беше логично да пие обезболяващи и в стаята ѝ нарочно да е студено, за да издържа на болката от операциите, но в последния епизод просто не мога да повярвам как толкова бързо си върна истинския облик. Единствената последица бяха умиращите на челото ѝ клетки и до там - лицето ѝ си беше добре, даже я бяха подкъсили на ръст. Може би трябва да прелистя мангата за отговори...

 

 

Второто нещо, за което наистина ме хвана яд беше, че

 

те така и не изпълниха обещанието си да се оженят... Язък!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че нямаше фантасмагории и сюжетни дупки, и не че лошата Нанао не беше твърде по японски лоша - т.е безкрайно и безсмислено... Имаше, и още как, дивотии.

Но като цяло героите бяха готини и сърцати, а филмчето - вълнуващо заснето. Гледах го докрай и ми хареса...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уоу! Впечатлена съм! До финала ме държаха в напрежение. Много добро. Голяма заслуга имат артистите. Особено двете дами в челото. Тази роля буквално извади пред очите ми Фумино Кимура. Сякаш изобщо не съм я виждала преди, а тя се е появявала в разни образи, но не и в главни.

За Нанао съм сигурна, че има талант и комплициран персонаж като този го потвърждава отлично. Още в "Убийството на Снежанка" показа сила и визия в едно. После я проследих в други проекти, вкл. филм с Тори и ми се стори много стабилна. Тук толкова ме обърка и омагьоса, че в един момент си мислех, че 

 

 

е мъж. Вдигна Тори с такава лекота, че дори и някой здраво трениращ би й завидял.

 

 

Тори с чудесни превъплъщения в телевизията! Да му се ненадява човек. Напоследък, каквото и да видя с него, е качествено. Тук си водеше помощник в лицето на новото попълнение на Top Coat - Сора Нишио, който е финалист от конкурса на Джунон. И още едно рамо от същата агенция. Зъвършващата песен е дело на тяхна колежка, младата изпълнителка Anly.

Китаяма, като представител на Джонитата, също не беше сам. Чиби Китаяма. Хаха! Имаше си един коухай - Шо Такада.

Страхотни поддържащи представяния от Джун Канаме, Рика Адачи, Кен Мицуиши и Рен Осуги.

 

Остът е брилянтен! Всяка една от песните - попадение. За пореден път се убеждавам, че музикантите творят в синхрон със самите истории.

Началтна песен: [Alexandros] - Girl A

Завършваща песен: Anly - Taiyou ni Warae

 

П.П. Меги, заглавието е Сирена, понеже

това са същества, които омайват и след това убиват жертвите си. Също като Кара.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...