Jump to content

Recommended Posts

Bromance-2015.jpg

 

Bromance (愛上哥們)

 

Страна: Тайван

Също така известен като: Ai Shang Ge Men

Период на излъчване: 18 октомври 2015 - 28 февруари 2016

Време на излъчване: Неделя 19:00

Жанр: Драма, Романс

Канал: TTV

Епизоди: 18

Режисьор: Chen Rong Hui

Субтитри: Английски

 

Участват:

Baron Chen като Du Zi Feng

Megan Lai като Pi Ya Nuo

Bii като Wei Qing Yang

Lee Shiau Shiang като Chu Ze Rui

Katie Chen като Yang Na Na

Tao Man Man като Du Zi Han

Hsia Ching Ting

Tang Zhi Wei

Linda Liu

Wang Juan

Yang Ming Wei

Amanda Chou

 

Резюме: Може ли някой да бъде по-развълнуван от 26-ия си рожден ден?

 

Пи Я Нуо има нещастен старт в живота, след като един гадател обявява, че новороденото момиченце няма да оцелее, освен ако не живее като момче през първите 25 години от живота си. Само така Я Нуо ще промени лошата си съдба и ще донесе просперитет в семейството. На 26-ия си рожден ден Я Нуо най-после може да се върне към истинския си пол без никакви последствия. Обречена да живее двадесет и пет години като момче, Я Нуо винаги стои на разстояние от хората, за да скрие истинската си идентичност, но загадъчната ѝ отчужденост я прави неустоима за момичетата около нея. Един ден тя неволно помага на триада лидера Ду Дзъ Фънг и сестра му Ду Дзъ Хан, което я забърква в куп проблеми, след като Ду Дзъ Хан се влюбва лудо в нея, а Ду Дзъ Фънг я прави свой побратим. Двадесет и шестият ѝ рожден ден наближава, но Пи Я Нуо разбира, че завръщането ѝ като жена няма да бъде толкова лесно...

 

 

:essub: 

 

 

Свали с  :subs:   :click:   :click:

 

Онлайн с  :subs:  :click:  :click:  :click:

 

Свали   :click:  :click:   :click:

 

 

Онлайн с английски субтитри  :click:

 

Свали с Руски субтитри  :click:

 

Онлайн с Руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая е тази мацка наистина мога да я сбъркам с момче...цяла серия се мъчех да си я представя като момиче и трудно ми се получаваше :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го погледнах заради нея. Харесвам я като актриса. Никога няма да забравя как в "Марс" Вик я гледаше из отдолу на стълбите и каза: "Тези крака са ми познати"   :28558: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра, успя да го докара и на стойка и маниери, поглед..да не говорим, че и височка...спокойно можеш да я сбъркаш с момче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледа ми се, няма какво да се лъжем, джендър- бенд историйките даже да са много зле, пак са добре. А съдейки по трейлъра, актрисата я бива за актьор. 
Само да не беше онгоинг. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уау, Мегън надмина и Ела с това представяне! Само че, доколкото видях от привюто за 2 епизод, младежът ще се светне бързо. После какво правим?

Т'ва само по епизод на седмица си е яко мъка :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес излиза уж, ще се види. Изобщо не ми се искаше да се усети толкова рано нашия 大哥, ама нейсе. Така де, надявам се, да го извъртят някак. (Тип да е привю, ама на мнооого по-нататъшен епизод, те тайванците понякога правят така.) 

Чак  и аз не мога да възприема Пиано  :D като момиче, много добре започнаха. За мен би било излагация корейските нежни девойки по десет плюс епизода да не ги разкриват, а тук на втория епизод да ни отнемат от броманс-а. Може пък тайванците просто да са по в час от събратята корейци. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

К'о викаш, Фънки - тайванците да са уволнили щъркела овреме и да гледаме нещо реалистично? А дано. :)

 

Забравих да упомена, че у момъка има нещо Джери Йен-овско... Допада ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да са, да са, ама....

не са . ;)

Нов рекорд - да видиш някого под душа, но да не се усетиш. Напуши ме такъв смях, че съборих чашата с кафе.
 


Хубав този Барън, хубав, ама...

То вече се разбра, че няма да има реализъм, ако изключим успешното докарване на девойката да изглежда като младеж, всичко е комикс 3D. Не се оплаквам де, предполагам, че който търси съвсем логически обосновани истории, изобщо не би добутал отвъд резюмето.Общо взето за 2 епизода ни набутаха ама всички клишета от години и имена в жанра. Но - с приятно извъртане на нещата. 
Иначе много забавни ми бяха кадрите от пресконференцията - от една страна Меган Лай се жалва, че вече не знае дали да ходи до дамската или мъжката тоалетна, от друга Би й предлага следващия път да отидат заедно. Или въпроса за целувките, за 2 епизода 

две вече. Кое й е било по-приятно, да целуне Барън, или другата актриса. Общо взето, горкичкия Барън.  



Пък в привюто на трети мярнах сценка от Кофи Принс. Флъф!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде го гледа бе, джанъм? Във Вики не ми го пуска.

 

Е тоя верно ли чак такъв заплес ще излезе? О.о Те верно в тия региони ги изкарват нек'ви извънземни, ама чак пък толкоз...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук

  Сега на второ гледане направо не знам що за мъж е Ду Дзъфън, честно. 

Толкова да не се разсърди за нищо, просто да се подсмихва доволно. Не че не се нагледах на Gong Yoo, Bii и компания да подскачат като ощипани, когато възлюбената в мъжка премяна се приближи. Homo ja nai танцът също ми пълни душата, но някак за пръв път виждам толкова невъзмутим герой в подобна ситуация.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти мани танца, тоя е вселенски, титаничен заплес.

 

Единствено го оправдавам, ако се е светнал, но се прави на ударен и си играе с нея. Обаче силно ме съмнява - колкото и да е хладнокръвен (почти безкръвен), чак толкова надали. Все би попитал т'ва-онова. А то неговото бива съвпадения и щастливи случайности, ама аре слезте на земята, господа сценаристи. То как ли не се опипваха и отъркваха - колко трябва да е зле по биология, се пита в задачката? (Добре де, тя не е точно пример за кръшна женска снага, но все пак!) Но поздравления за събуждането с ръка в джоба му! С глас се смях!!! :xaxa:

Гонг Ю = Дзъфонг ли? 

А Бий е симпатяга, отлична мешавица се е получила. Винаги съм казвала, че смесените са най-красиви. Па и поУигУот, и то все едни "лесни" езици знае.  :up:  Признавам, за момент се сащисах като чух половината песен, че е на корейски, но като му видях биографията, си обясних всичко. 

И, пусто, как па всичкото азиатски герой все са се срещали като деца, бе? То не бе съдба, не бе чудо!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не са се запознали в детството ( по възможност, разбира се, някой някого да е спасил) ии не са се изгубили трагично, само, за да се намерят случайно след хикс години, няма да е ''предначертано от съдбата''. 
Бии си е с толкова корейски фейс, че ако не знаех кой е, щях да предположа че пак са привнесли някой съсед за трупане на фенбаза. Малко ли ми беше вчера, пускам си китайско, и гледам Jang Hyuk. (Поне първия не се налага да го дублират). 

В по-дългичкото привю за трети мацката ще я заключат на един покрив под дъжда. И наш юнак вместо да се опита да влезе през вратата, явно ще скача от съседната сграда.  :slap: 

Дано за колкото там епизода останат, не се потроши някъде. А, нали уж беше и шеф на триадите?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че гледам Мегън в ролята на момче и не искам въобще да се връща в женска кожа. Тя е такъв андрогин, че бие по този показател всички останали актриси, които са се опитвали да играят подобни персонажи. Направо не мога да отлепя очи от нея и от главния актьор, който адски ми прилича на Тотани Кимито (и прическата му даже са нагодили, почти като тази на Диенд, а като го видя в някоя бойна сцена, колкото и да е нереалистична, веднага се сещам за въпросния райдър - хаха! Спиди го е оприличила с Джери, но за мен приликата с Кимито е по-голяма, нищо, че двамата имат почти 10 годишна разлика във възрастта). Чак ми е мъчно, че съсипват таланта на тези артисти като им дават подобни участия. Мегън съм я гледала във филми и я харесвам, но тук признавам, че е направила чудесна промяна. Може би това, че е слаба и добре сложена и помага в трансформацията.

Оупънингът поне си го бива. То е ясно, че тук ще гледаме само естетическа красота и кадри, по-подходящи за рекламни клипове, но какво да се прави. Кръшкам малко от сериозните неща, че Акаги ми подпали главата с усложненост и си търся нещо разтоварващо. Да видим, докъде ще я докарам. Хаха!

Andrew Tan, Bii, Ian Chen (F.I.R), Dino Li - Epochal Times PV

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ukio, оупънинга е страхотен като за тайванска драма, аз го търсих онзи ден, но не можах да намеря нищо.

Baron Chen го харесах много в Fated to love you, oсобено до Еthan Ruan, който визуално не ми е никак симпатичен, определено се открояваше доста. А Мегън въобще не се сетих, че съм я гледала в Марс, добре че Таra спомена този факт, та се сетих коя беше, но ми харесва мацката, дори и така с къса коса и изглеждаща като момче пак е много чаровна, има интересни черти на лицето, които я правят открояваща се и различна от матрицата. Историята не е нещо нечувано, но мисля че актьорите ще допринесат за това да я следя с интерес. Можеха да спестят 

тази изтъркана идея за детска любов, това е една от идеите в азиатските сериали, които са ми адски досадни и нереалистични. Не може да си видял някакво десет годишно момиче  за момент преди двайсет години и да мислиш само за нея, при положение, че около теб е пълно с красиви жени. Просто това е един пълен абсурд. Сега ще се окаже, че тя е тази, която го е спасила, въпреки че би трябвало още в детството си да изглежда като момче, тук малко не ми се връзват нещата, затова си мисля, че може и да греша. Но пък друг такъв всеотдаен, спасяващ всичко наред като главната герой няма.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз на клона. След изгледан 3 епизод, какво да кажа... Брат не остана място където не се обараха във втори епизод и този още е приятно разсеян все едно нищо не знае. От към страната на момичето никакъв сърцетуп нищо, брат ти мумия ли си какво си? В 3 епизод фаворити ми бяха краля на кафето и болното момиченце, много добра актьорска игра и много земни, само където момичето беше прекалено радостно за някой болян от рак. Очертават се като любимата ми двойка, случайно ако главните не се вземат в ръце и да покажат малко по такива отношение между тях. 

 Този сериал ми напомня малко на to the beautiful you там вярно Гъсока не се усети почти до последно, ама си харесваше колегата/колежка и ставаха смешни сцени около тях. Надявам се по нататък да се раздвижат нещата. Няма как да не отбележа и това че прекалиха с боята по ръката на главния.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък искам да се оплача от гифчетата в подписа ти! Силно ме разсейват и си забравям мисълта.  :na2:

 

Имам едно много куцо предположение за развоя след 7 епизод и съм почти 100 % сигурна, че точно с това ще излязат.

 

Че мацето е въображаемата сестра на Я Нуо. Би било абсолютно идиотско. Но пък е много рано да я разкрие съвсем? Или твърде късно, ама как да е. То гола под душа като беше не се усети, та...

 

Много се надявам да не ни вземат чак за такова мезе, че няма да го харесвам повече тоя Дзъ Фонг.

От всичко останало съм много доволна. Бий ми пълни ушите и душата, мацката му е мед за очите, имаме и клоуни за цвят... :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...