Jump to content

5-ji kara 9-ji made | From 5 to 9 (2015)


Recommended Posts

Нещо ми липсва в този сериал, въпреки че ми беше готино да го следя. Главната голяма сладурана.

Главният се понаказа доста, заради любимата. Всички се оказаха разбрани и на макс добри. Доживях и "стреснатата" целувка, която най-накрая се осъществи.

Далеч от коментарите в мангата за която се спомена. Приятна музика. Любовта на монаха: праволинейна и самопожертоателна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бях гледала наскоро нещо, което да ми хареса толкова много, в лекия жанр. Останах приятно изненадана. Първоначално ми беше странно да гледам Ямапи в расо, 

но в последния епизод, когато го облякоха с нормални дрехи, ми изглеждаше неестествено.

Страхотен каст, много ме зарадваха всички! Много забавен сериал, разтоварих се. А за българските субтитри...  :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разкошен сериал !

Много забавни моменти, а монаха е великолепен принц в расо ,вместо  на бял кон :) !!!  :wub:

За първи път Ямапи ми хареса !

 

Благодаря за субтитрите !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е препълнен със сладури - и момчета, и момичета. Голям кеф е да ги гледаш. Централната сладост са главните - накараха ме да изгледам почти всичко за денонощие, но добре бяха и интересни и кръжащите около тях двойки, някои много интересни скици. Езиковият център - страхотно хубаво място, очите ми останаха. Но от всичко най ще запомня как му лепна на Ямапито ролята, перфектен. Много благодаря за качествените субтитри, струваше си да ги чакам, благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес най-накрая се реших да започна дорамичката,Самото начало много ми хареса как малкото симпатично момченце представи сериалът и главните,Самото начало много ми хареса сценките с смеха на хората в храма и особенно как Джунко изсипа прахта върху Такане,адски смешно и забавно,Повтарях си ''Защо не започнах да го гледам още в началото когато се превеждаше'',много ми хареса,Да другите актьори са също много сладки и симпатични,харесват ми,Ролята на Ямапи,честно казано,да харесва ми досега не бях го гледала като монах отива му си такъв здържан и прям,ама навсякъде е с Джунко,едно че ми е смешно и другото е,че не знам защо това ме дразнеше,Иначе е голям смях,Мисля,че може би ще се заформи както в всяка драма и любовен триъгълник,не знам, :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм до 5 серия и искам да си кажа какво ме кефи в този сериал: Ямапиии!!!, какво не ме кефи: Сатоми :( .. муцунки, кряскане, пак кряскане, после ми се прави на невинна жертва...аааа уморявам се да я гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още Ямапи е едни гърди напред , перфектно си прави ролята. :D  Сатоми лееко се коригира в 6 епизод, изблиците намаляха и се държи що годе нормално.

 

благодаря ти за буквичките naia! :inlove::subs:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е сериалчето, пълно със забавни моменти и цветни образи. Обаче последните два епизода ми развалиха хубавото чувство от историята. А Джунко едвам я изтърпях... не знам заради актрисата ли или просто образа й ми беше противен.

Като оставим това настрана, прииска ми се да си инсталирам водопад вкъщи  :tongue:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кисне и то как! Красив за окото начин за охлаждане на чувствата/ плътските желания,

но не съм убедена, че му помогна особено. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на четвърта серия и за сега много ми харесва, въпреки здравият ми предразсъдък :) . Добро приспивателно се оказа   :) .

Женската аудитория да ме извинява, но сериалчето го прави Сатоми - чудно и сладко си прави ролята, ако и да не ми харесва женският типаж в който се превъплъщава :) .

Ямпи милия го раздава мумия и ич не му е трудно, но никакво къпане не може да предизвика искрена симпатия към монаха, някак сив и без огън ми е :896767: .

 Любимото ми гогосенче , радва окото, но екранното време на Артър е твърде малко - толкова, че ми се струва, че от към игра е задобрял  :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно сериалче! Още в началото ме грабна, защото започна много весело и се посмях от сърце. Главните герои са големи образи и всеки от тях допълваше другия, като поведение и характер. Актьорите се справиха страхотно с ролите си, особено привлечена съм от главния :) , голям сладур! Като цяло, сериалчето не е натоварващо и определено е много забавно и това спомогна да се заредя с положителни емоции от него. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чак сега започвам повече да обръщам внимание на японските сериали и уцелих десетката с този :). Много забавен, жените лигави, /ама играят добре/ ама то това си им е техен маниер, мъжете мълчаливи, ама свестни. Бабата най ми хареса - серт жена. Всички като цяло бяха големи образи. Абе с две думи приятен, забавен, разтоварващ и повдигащ духа сериал. Жалко само, че японските сериали и филми не са много популярни като цяло във форума. Единственото ми обяснение е, че има много малко преведени неща. Вижте в корейския раздел почти всичко дето бълват корейците се превежда, китайците и те взимат вече преднина и все повече се превежда и от тях. Защо така става с японците незнам? Винаги съм си мислела, че Япония е най-популярна и тачена от българите още от време оно /даже още преди книгата на Марко Семов/, за аниметата и мангите да не говорим. И до ден днешен, макар че са изтекли много години помня Сейлър Мун и обсесията ми по нея, пък и причината да уча макар и за кратко японски;), затова сега много се радвам на това сериалче. Ще потърся в раздела нещо друго, дето е преведено и ще го изгледам с удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем случайно попаднах на този сериал,търсех нещо за гледане и хоп попаднах на него.

Но не съм разочарована,сериала е супер.

Много ми хареса цялата история между главните,през какво трябваше да минат за тяхната любов.

Най-се забавлявах с Момое и Артър.Тази госпожица с нейните книжки, много е сладка.

Всички персонажи имаха какво да покажат.Всеки показва някаква страна от човешкия характер.

Благодаря за превода, прекрасни сте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някак си го бях пропуснала този сериал, но пък успях да му се нарадвам сега. Има нещо в японците, което в корейците (колкото и да си ги харесвам и гледам) не усещам. Така беше и тук емоциите, чувствата, които предизвикват актьорите, докато ги гледаш  и цялата атмосфера на сериала, някак си са много докосващи и истински. Това момче просто изигра тази роля перфектно, получи му се чудесно и мен определено успя да ме убеди в искреността си. Обичам да гледам главната във всякакви превъплъщения, любимка ми е тази актриса, независимо дали е истерична или се лигави или пък изглежда глуповата. Харесаха ми, като двойка, харесаха ми кратките признания, които си правиха - бяха толкова искрени. Запазвам си го и ще се гледа пак със сигурност, особено сега за студените дни е идеален.:yes::wub:

Благодаря на хората положили труд за превода!:bow:

Редактирано от bruki
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с емоциите и чувствата е много вярно за японските продукции. Но пръв поглед правят съвсем различно впечатление, но в действителност имат голяма дълбочина и реализъм. Това се отнася особено за по-стари дорами, правени през 90-те и в началото на новото хилядолетие. Мисля, че и за момента японците държат фронта по този показател, колкото и да се налагат нови тенденции и жанрове.

И въпреки предимствата на японските продукции, вижда се, че зрителите си гледат корейско. Тук почти никой не пише. Не знам. Може хората да гледат и японско, но по коментарите тук това излиза. А не е като да няма какво да се коментира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...