Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

 

 

lzeJoVX.jpg

seco4.jpg

 

 

Secret Message (시크릿 메세지)

                   Страна: Южна Корея, Япония                       

Година на излъчване: 2015

Жанр: Романс, Драма

Канал: Naver TV Cast, DTV, LINE

Епизоди: 10

Режисьори: Park Myung Chun, Yoo Dae Eol

Субтитри: Английски

     

Участват:

T.O.P (Big Bang) като Woo Hyun

Juri Ueno като Haruka

Yoo In Na като Amy

Lee Jae Yoon като Lee Jae Soo

Shin Won Ho (CROSS GENE) като Choi Gang

Kim Gang Hyun като Sung Joon

Jung Yoo Mi като Ji Soo

Ko Su Hee P като hysiognomist

Saki Fukuda като Mariko

Keisuke Koide

Kento Kaku

 

Резюме: Сериалът разказва историята на У Хьон (T.O.P) и Харука (Juri Ueno), живеещи различен живот, но носещи емоционални белези от първата си любов. Но пътят на двамата ненадейно се пресича и така се заражда нова любов...

:essub:

 

Свали с :subs: :click:  :click:

Онлайн с :subs: :click:  :click:  :click:

С български и английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази драма, Топ прави достояние на света, че все пак има и корейци, които  спят с пижами, а не с палта, или както ходят на работа и по улицата (не,че той не пътува по самолетите с пижама, не се разхожда по аерогарите и не ходи по кръчми, точно с тази от сериала :282: )

zJHmJWDeWzo.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става сериалчето. Жалко, че

 

чак накрая се видяха, но явно такава е била идеята като цяло. Да си пишат през целялото време. :)

Накрая като се срещнаха наистина, давай корейски, японски и английски, както реално би било де. :P

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно беше, като изключим твърде явната реклама на LINE :28558: Всъщност е сигурно най-хубавата рекламна сапунка, която съм виждала някога. Играта на актьорите беше чудесна, хумористичните моменти също. Сценаристите са свършили страхотна работа, вплитайки месинджъра в приемлив за гледане сюжет... Абе целият екип по сериала заслужава само похвали ;) Да направиш на почва реклама заслужаваща си гледането история и картина е почти невъзможно, а те го направиха толкова хубаво, че чак малко арт :icon_sunny: Вече за актьорите - аз Джури си я харесвам и тук беше особено сладка - в "Нодаме кантабиле" повече се наблягаше на това, че е леко чалната, докато тук беше кауаиииии от-до :) Топ също беше "дъ топ", особено в кретенските си прояви  :28558:

 

 

Онзи отговор с бясна оригня много ме зарадва (който му се е накефил, ще се сети), както и много други негови изцепчици, които си тичаха перфектно с доркаджийските му цайси :) Към края ме издразни, че хем уж чака мацката, хем хвърчи от място на място като муха без глава, ама то си е ясно, че беше нужно за съспенса... Или пък може това да е било скритото послание от сценаристите, че рекламираният месинджър не е всесилен и има реален живот извън смартфона ти?

 

 

Поради копродукцията, моите нихон-пристрастия и редицата четени през годините мнения във форума, не можах да се абстрахирам и да не сравнявам корейско с японско :28558: Да, знам, че не е редно така да правя... :cry: Но все пак ще си изложа размишленията, които си дойдоха неканени в главата ми, пък който иска да ги чете ;)

 

 

Уено - ах тази Уено! - изглеждаше още по-сладка, красива, деликатна и умна на фона на корейската й приятелка :) Може би от контраста между физиономиите им за пореден път поставих под въпрос корейските пластични операции "серийно производство". Чудя се кога ще им писне на зрителите от Корея да гледат еднакви носове и еднакви брадички до припадък... Облеклото - японката, уж изгубила си багажа, се открояваше със съвсееем различен "тоалет" на всичките репетиции. Едновременно стилен, скромен и секси. Най-голямо впечатление ми направи, когато се разтягаха Харука с лека блузка, отдолу подаващ се потник и шортички върху клинче и приятелката й по голи ръце/крака, което, повярвайте ми, не е много оферта, ако сред упражненията има животинско лазене по земята :)

 

Друго, което неволно сравних (защото естествено винаги ми се иска японците да са по-готини, сори за глупавата фенщина...) бяха подбудите на главните герои за любовно отчаяние и преосмисляне на живота. Ииии... кореецът Уо Хюн бил чупен от гаджето си, щото не забелязал, че на мацката хич не й пука за него, а даже и го човърка това, че я видял да се целува с друг. И веднага - изграждане на бариера към срещуположния пол, недоверие и профи проучване на темата "либоф". А японката Харука 3 години продължава да се вини, че се е обърнала в погрешния момент и страда по загиналия си приятел. Много по-ТЕЖКО ми влезе. Особено с това, че се стараеше да запази едновременно хубавите спомени и волята си за живот и за обичане на други - въпреки психическата травма, от която веднъж чак припадна. Много ми допадна героинята, изключително чувствен образ, който беше прекрасен през цялото време без капка цинизъм.

 

 

Общо взето създателите на сериала успяха и в още един аспект - показаха разликите между корейската и японската култура/манталитет/маниер на поведение по такъв начин, че всичките герои с всичките им различия все пак да ни бъдат симпатични :) За което мога да им кажа само поредното евала. Това толкова мини сериалче съдържаше неща като за обичайните разтеглени лукуми от 10 едночасови серии, но ги даде концентрирано, красиво и без неестетични и пошли разводнявки.

 

А, без малко да забравя - уводната шапка на тези 10-минутни епизодчета беше толкова приятна, че даже не я превъртах. Още един признак за качествено свършена работа ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,започнах да гледа драмичката и наистина е интересна.Направи ми впечатление,че епизодите са 18 а не 10 това ли са окончателните епизоди?Ще съм ви много благодарна ако някой ми отговори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха как съм изпуснала такъв сериал с T.O.P Съвсем случайно го видях в друг сайт , а тук го имало дори букви ... Благодаря за темата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Помисли, преди да почнеш , и  всички останали, които обичат да гледат рекламни двайсеминутки.

След това,  другите  просто не стават за гледане. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Помисли, преди да почнеш , и  всички останали, които обичат да гледат рекламни двайсеминутки.

След това,  другите  просто не стават за гледане. :28558:

късно е сестро , изтеглих го вече и го гледам ... верно като рекламка на line , но ми харесва ... каста също ми хареса , идеята не е лоша ... не мисля ,че два часа от живота с тази реклама ми е губене на време ,по скоро  ... не мога да намеря точната дъма .Топ ми харесва да го гледам .. иска ми се някой ден да го гледам в някой романтично комедина драмичка, ама надали ... относно пижамките си права , само дето двамата ми бяха като двойка .... хъхъхъ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...