Jump to content

Recommended Posts

2008- Япония -Itazura na kiss манга
2005 и 2007 продължението  - Тайван- It Started With A Kiss
2010 - Корея - Mischievous Kiss

2012-Китай -Say That You Love Me
2013 и 2014 продължението - Япония -Itazura na Kiss: Love in Tokyo

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето мноого ми харесва. И актьорите...особено Майки, прелест ненагледна. Надявам е скоро да преведете и качите онлайн 7ми епизод, че от мнението на 

snowwhite1711 за края на 7ми епизод, ми стана интересно.

Редактирано от mrnkaloto
Не го превеждаме ние, нито го качваме!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната версия на "Палава целувка". След корейската вресия ми е трудно да свикна с останалите версии.... Но пък са спазили сюжетната линия едно към едно. Майката е грозна на фона на майката от другия сериал. И не разбирам при такива родители на кой се е метнал главния? Загубили са някак генетичната логика. От тези двама родители, няма начин да се получи Майк..... :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седя си нахилена от ухо до ухо и чувствам като ученичка  :wub:  Тези двамата са родени да играят заедно  :wub:

 

Момента с нарисуваните ризи ми припомни, че и ние сме правили такива щуротии... а бяхме млади.... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се записвам да го гледам, във фейсбук видях, че сериалът е започнал и вече има превод на някои от епизодите. Гледала съм само корейската версия, която ми е една от първите 10 сигурно корейски сериала. Майк и Аом са много сладки заедно, гледала съм ги в Пълна къща много добре си пасваха. 

П.С: Някой беше писал за бебето на Майк. Мисля, че го е признал за свое, защото публикуваше снимки с бебето в инстаграм :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го сериала, но да си кажа малко ме разочарова.

Прекалено детски ми идва.

Full House thai определено беше по добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на 15 епизод след малко се каня да гледам 16. Мога да кажа, че някои работи са по добре направени от корейския вариант. Например тука

Тен тен сам се върна в къщата, защото Талиу го помоли, а корейския вариант се връщаше заради болестта на баща му.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече смело мога да коментирам сериала тей , като вече изгледах 16 серия и очаквам с нетърпение 17. Тук нашите сладури отново се справят блестящо с ролите си. Химията естествено си я има между тях , като екранна двойка и това си личи във всяка изиграна сцена от тях :) Ако трябва да опиша сюжета с няколко думи бих го определила , като романтичен, забавен и на моменти драматичен . :) Харесва ми факта , че е доста различно направена версия от останалите, като факта, че Тен Тен още от самото начало харесва Талиу, че се познават от деца, родени са на една и съща дата и куп други неща. Тези разлики правят сериала доста разчупен и придават по голяма емоционалност, това няма как да не се забележи. Романтичните моменти между нашите сладури там няма какво да се каже :) аз лично само се усмихвам и буквално се разтапям :) Харесва ми и идеята за 2 сезон , когато ще ги видим в вдна доста различна светлина :) Това още повече откроява сериала :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните 3 епизода ги гледах без превод нищо не разбрах от това, което си казаха, но поне знам как свършва. Някъде бях чела, че ще правят втори сезон, за което много се радвам, защото сериалът ми хареса. Общо взето всичко си идва на мястото малко сълзи малко сополи, някакви работи от детството ще се разкриват. И Майк си сменя прическата ;д 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-принцип не гледам различни версии на филм или сериал които вече съм гледала, но мога да заявя че тази ми хареса. Дори още не мога да повярвам. Тайванската ми е любима. Нея и гледах за първи път. Тук обаче нещата са така представени, че сякаш гледам различен сериал с леки намеци за тайванската версия. Поне аз така го усещам. Както се казва впечатлиха ме. Много разтоварващо. :panda-145:Надявам се само да излязат и останалите серии с български субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, свърши. Големи мъки да гледаш текущо, ама като се закрастиш... Мисля, че беше излишно разтегнат, стигаха и 16 серии например, в някои от тях не се случваше нищо. Но пък удоволствието да гледаш тази сладурска двойка е голямо. В личната ми класация сериалът не можа да измести тайванския като цяло, но някои моменти са най-добри от вариантите досега /само не и мократа сцена с чадъра накрая, исках си я точно същата!/. Много разчупен и определено по-различно интерпретиран е образът на умника /и за мен е най-интересен/, и като че ли има по-реалистичен вид и така по-мога да го приема. Да не забравяме прекрасното превъплъщение на Майк, без него филмът нямаше да е същият, това момче излъчваше такъв магнетизъм, чувственост и емоции! Скоро смятам да го изгледам отново, този път без досадното чакане, едно романтично маратонче с Тентен и Талиу.

Горещо препоръчвам за гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, изгледах го най-накрая, но може би, заради изкачването на превод на последните 3-4 епизода някак не ми достави удоволствието от първите серии. 

Накрая много забавиха действието, запълваха с ненужно подробни сцени с второстепенни герой. И въпреки, че Майк и Аом се справиха прекрасно, нещо ми липсваше. 

Обаче ми направи впечатление как Тентен преболедува последните епизоди. Направо изглеждаше състарен, депресиран и много страдащ. Не знам дали е само грим, но това се нарича добър актьор, изживя си мъката, която съвсем заслужено получи брилянтно. 

Не вярвах, че някой ще измести Джо от този образ, но Майк се нареди наравно с него на почетната стълбичка. 

Целувките ми бяха малко и доста постни в тайванската бяха доста по убедителни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Майк, като актьор се убеждавам вече, че и без да говори пак може да направи всичко много добре. И за Ом мога да кажа същото. Двамата са много добра двойка. :)

Последните няколко епизода бяха много сърцераздирателни и те показаха добрата си игра. Наистина имаше някой и друг слаб момент, но на фона на всичко останало тези неща ги забравих. :28558:

 

Някои от вас намерил ли е новини относно втора част?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поради заетият график на Майк няма да е скоро :) Може би края на тази година да го пуснат. Друго знае се, че ще имат дете :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майк е божествено страхотен, така както Ким Бом озарява екрана с усмивка. така играта на Майк озарява очите и деня ми с усмивка.

И двамата с Ом правят много добра игра заедно. Аз съм на първа и чакам българския превода.

След като ще има такъв, защо да не му се порадвам на сериалчето на макс, още повече като знам кой играе.

Та си чакам българските букви. Момичета дерзайте, зад вас съм! :28558:  :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледала съм всички версии на сериала /без китайската-сега я почвам/ и тук ми хареса това че се познават от малки. Точно това ми беше най-странно в другите версии- как така аджеба най добри приятели /бащите/ няма да са се виждали 18 години /а живеят в един град и децата учат в едно училище/ и в един момент единия ще живее при другия... :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...