Jump to content

Because It’s the First Time (2015)


Recommended Posts

spacer.png

 

Because It’s the First Time (처음이라서)

 

       Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 7 октомври 2015 - 9 декември 2015

Време на излъчване: Сряда 23:00

Жанр: Романс, Комедия

Канал: Onstyle

Епизоди: 8

Режисьор: Lee Jung Hyo

 

Участват:

Choi Min Ho (SHINee) като Yoon Tae Oh

Park So Dam като Han Song Yi

Kim Min Jae като Seo Ji Ahn

Lee Yi Kyung като Choi Hoon

Jo Hye Jung като Oh Ga In

Jung Yoo Jin като Ryu Se Hyun

Ahn Woo Yeon

Ahn Nae Sang

 

Резюме: Сериалът разказва историята на двадесетгодишния първокурсник в колежа Юн Те О (Minho) и шестимата приятели около него, всеки със своя собствена история и начин на живот...

 

 

Свали с български субтитри  :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :click:

С български и английски субтитри  :click:  

С руски субтитри :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петима приятели в най-светлите им години, когато се прави избор за много неща. Отношенията между тях бяха това, което ме радваше най-много. Само с едно съобщение се събираха, независимо от момента, независимо от важните им ангажименти, зарязваха всичко и тръгваха. Страхотно се поддържаха и защитаваха от света около тях, кой както може, затова оцеляваха по-лесно в тежки изпитания. Не ми хареса главната като визия, бяха прекалили и с косата, и с дрехите. Макар да игра убедително, вида и все ме бодеше в очите. Мин Хо беше много естествен, както и всички от петорката, доволна съм от играта им. Само края беше неочакван за мен, останах с усещане за незавършеност, може би защото е по-различен от това, което сме свикнали напоследък, все едно има още поне една серия, ама не е излезнала. Така и си помислих, гледайки в темата тук - пише 10 еп., бива да се поправи.

Въпреки че е младежка тематиката, засегна много сериозни теми, страхотно поднесени, по японски на моменти. Сериалът заслужава превод, мисля, че ще се хареса на много хора. За мен поне беше добър, препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса! Цялата история беше толкова модерна за нашето поколение, смс-те, мобилните телефони, любовните триъгълници/четириъгълници, болката от раздялата, проблемите с парите, неразбирателството с родителите, проектите в колежа и т.н. Един тийнейджърски сериал, който наистина си заслужава! Очудвам се, защо няма коментари. Надявам се сега с превода повече хора да му отделят внимание, защото мисля, че си струва. Остава една следа за какво трябва да е истинското приятелсто. За 8 епизода толкова, щеше да е хубаво да го разгънат още, но...

Заслужава си, отделете му време! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееее...как може да е само 8 епизода?! Толкова ми хареса!...Нямаше нито един скучен или отегчителен момент...Много свежо и приятно...Мин Хо игра страхотно тук... :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От кога я чаках тази драмичка .Първи епизод, не разбрах кво стана . Втори, хаха добре започна с полицайте ( смях) .... посредата, двоен смях , хахаха "тъпаци" хахаха ... хахаха опрделено искам да им видя физиономийте като разберат за кой си говорят хахаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очарован съм от сериалът и тези осем епизода ми бяха крайно недостатъчни. Вчера ги погълнах от раз,а може би трябваше хапка по хапка.. Но как да се спреш след като историята така те грабва,увлича те това прекрасно приятелство,тази първа шашава любов и прехода от хлапета в по-зрели хора.  Мин Хо ,Со Дам и Ю Джин изиграха страхотни роли и честно да си кажа,аз лично исках тримцата да си заживеят заедно,по шведски :) 

Те така,драмичката си заслужава и ако някой се колебае дали да я гледа,спокойно може да го направи :)

 

 

mug_obj_14460838618547359.jpg?type=w108073f72dd127d376734c20a77b48d14997--first-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, много кофти край. Гледам го за 2ри път( преди време го бях гледала, но ми се губеше нещо края) и сега пак оставам с горчив вкус в устата. Не ми харесват такива сериали, едно загубено за мен време.:no:

Иначе всички бяха сладки, играха много добре, но края, края...развали ми настроението. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...