lazeto Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Assassination (암살) Страна: Южна Корея Премиера: 22 юли 2015 Времетраене: 140 мин. Жанр: Драма, Исторически - 1930 Режисьор: Choi Dong Hoon Участват: Jun Ji Hyun като An Ok Yoon Lee Jung Jae като Yeom Seok Jin Ha Jung Woo като Hawaii Pistol Cho Jin Woong като Soksapo Choi Deok Mun като Hwang Deok Sam Oh Dal Su като Younggam Lee Kyoung като Young Hong Sung Duk като зъболекаря Kim Hae Sook (гост) Резюме: През 1900 година Корея е под японска окупация и много корейски активисти бягат в Китай, криейки се от японските власти. През 1933 година в Шанхай е дадена заповед на An Ok Yoon (Jun Ji Hyun), лидер на група от наемни убийци и първокласен снайперист, осъдена на смърт, да убие командира на японската армия. Приемайки мисията, An Ok Yoon се надява, че най-после ще види така чаканата независимост на Корея... Награди: 24th Buil Film Awards - Best Actor (Lee Jung Jae), Best Art Direction (Ryu Seong Hee) Свали с Онлайн с С български и английски субтитри Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руско озвучаване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Тук с руски превод. Просто не усетих как минаха два часа и двадесет минути. Добре направен филм с отлични актьори-заслужава си наградата за най-добър филм на годината. Гледайте го, няма да съжалявате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozen flower Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 За първи път гледам филм за национално-освободителното движение в Корея. Сценарият е наистина много добър- този път не намерих никъде пропуски и двусмислици. Аз също не усетих как минаха цели 2 часа! Актьорската игра няма какво да я коментирам, след като на едно място са събрани толкова класни корейски актьори. Абсолютно си заслужава гледането! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jen-shen Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Много добър филм. Отдавна не ми се беше случвало филм да задържи вниманието ми докрай. Jun Ji Hyun е прекрасна актриса. Чудесно се справи и в двете си роли. Още от "Дейзи" я харесах. Като цяло подбора на актьори е много добър. Декора приличаше на американски усестърн , допълваше го целия екшън. Очарована съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jikatapz Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Благодаря за субтитрите. Опитах да го гледам с английски, но бяха невъобразимо бързи Филмът много ми хареса. Забавлявах се през цялото време. Чудесно подбрани различни персонажи, актьорите всички класни, историята заплетена. Декорите и костюмите също на ниво. Според мен е сериозна стъпка напред след The Thieves, който също бе готин, но този си беше значително по-изпипан. Хареса ми хуморът на моменти, също сцената на прозореца с шалчето. Екшън сцените също бяха страхотни и вълнуващи. Чуден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts