Jump to content

Recommended Posts

dvd-1-9526.jpg

 

Love in Time (還來得及再愛你)

Страна: Хонконг

Също така известен като: Still Have Time to Love You

Период на излъчване: 1 юни 2015 - 12 юни 2015 (сниман 2010 г.)

Жанр: романтика, драма, фентъзи

Канал: HKTV

Епизоди: 9

Режисьор: Fang Junhua

Субтитри: Английски

 

Участват:

Danson Tang като Roy Thackeray

Michelle Wai като Lok Hei-lam

Terence Yin като George Spenser

Sherming Yiu като Koo Yuet Mei-loi

Charles Ying като Ngai Sum

Kathy Yuen като Adelina

Carlos Chan като Max

Rachel Lam като Man Sze-tung

Wong Ho-ting като Heman

Bond Chan като Marcus Morris

Chan On-ying като Mrs. Lok

Kawaii Wong като Lee Chun-chun

Cherry Pau като Chan Hiu-yan

Nick Chong като Cheung Chi-keung

Sin Ho-ying като Boss Ma

Jeremy Luen като TX

Wong Kwun-bun като Ken

Alan Luk as като Veterinary physician

Oscar Li as като Lam Kwok-ho

Luvin Ho като Yip Yuk-ying

Crystal Leung като Ching

 

Резюме: В университета "Света Роза" пристига нов студент – умният и красив Рой Текери, който привлича вниманието на всички момичета, с изключение на бедната, но трудолюбива и скромна студентка и състезателка по джудо Лок Хъй Лам. Рой има тайна - преди 200 години неговата любима е убита, а той самият е превърнат във вампир. Два века по-късно той иска да сложи край на безсмъртието, но точно тогава среща Лок Хъй Лам, която постепенно събужда чувствата му и му връща желанието за живот.

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs:  :click:  :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английки субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри  :click: 

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето не е чак толкова зле.

Да, на моменти ми идва в повече мрънкането на главната героиня, но е сравнително приятна история. Особено ако на някой му е домъчняло за „Здрач“ ( като мен :D)

Трябва да се обърне внимание и на другите герои - приятелката, с която главната живее, е голям образ с таз статистика непрекъснато :D. А и за първи път да не ме издразни образа на майката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 hour ago, eminze said:
  • Включвам се в чакането на субтитри:es:надявам се някой да се смели над нас чакащите!

Май чакаш на гара, покрай която не минават влакове. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм,но никога не е късно да си поискаш.Случайно ми попадна клипче на сериала и ми хареса .Винаги може да се промени разписанието,знае ли се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bbf, @sisiveli, @eminze, @mariela82, има тема, в която да изложите предпочитанията си за превод на даден филм или сериал, като съответно спазите правилата описани в темата. Ето линк към нея: тук, тук, тук

Междувремено, всичко което предстои да получи бг буквички може да следите в темата Настоящи проекти:) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Krasi Mileva, превода на сериала вече е факт, но ще трябва да почакате, защото редакторката е заета с пускането на друг. :) Нагърбихме се с доста проекти, а този вмъкнахме между тях. :) Буквално си беше случайност, че го преведох, защото бях забравила за него. Гледала съм го преди много време и помня, че ми хареса, ако не беше излязъл на 1-ва страница, заради коментар, вероятно нямаше да се сетя за него. Но.... веднага щом го видях, без колебание реших, че заслужава да има бг. буквички. Принципно прогреса на превод и редакция винаги се обновява и може да следите в настоящи проекти. Относно сериала... за мен лично си струва отделеното време! Кратък, забавен, романтичен, не натоварва изобщо, без излишни пълнежи, красиви вампири /особено главният/.Рядко ми се случва да харесам повече второстепенната двойка от главните герои. Тук е точно така. Бяха ми по-забавни, имаха по-романтични моменти, бяха по-емоционални, симпатични, дори визуално си ходят. Главната двойка също ми допадна, имат си своите плюсове, но някак моментите между тях нямаха толкова емоция. Като цяло всички персонажи ми допаднаха, като изключим Анджелина и Маск. Тези не можах да ги разбера и ме дразнеха до самият край. Дори лошите ми бяха по-симпатични и намирах някакво оправдание, защо са такива, но разглезените богаташчета не ги оправдах и не ги харесах. Любимите ми персонажи са Рой /главният герой/, Джордж /приятелят му/, Мей Лоу /лисицата, която харесва Джордж/, майката на главната. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дооооста абсурден сериал, особено във вампирската му част. До самия край се чудех защо изобщо са вкарали такива елементи, ако няма да имат връзка със сюжета... Да не говорим, че сигурно това е сериалът с най-малоумната финална реплика изобщо!!! :D

 

Не знам също дали съм попадала до момента на ситуация като в този сериал – в един епизод представят една версия за смъртта на бащата на главната, в следващия или по-следващия – коренно различна. Чак пък толкова да не се усети никой от екипа... Наистина беше абсурдно :P

 

Като цяло – добре че беше главният, у когото харесах и визията, и стайлинга, и бижутата! Ако някой може да ми препоръча по-нов филм или сериал с негово участие, ще съм благодарна. Щото този сериал е излъчен през 2015-а, но реално е заснет 2010-а, ако съм разбрала правилно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно много леко сериалче,на мен ми хареса.Благодаря за превода и който иска нещо релаксиращо,да го гледа,не е типичния вампирски сериал.

Рой е голям симпатяга,типичния вампир-леко сдържан към хората.Липсваше ми малко повече романтиката и изразяването на чувства между главната двойка,иначе бяха сладури.

Лисичката е много сладка.

Още един път благодаря!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...