Jump to content

Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (2015)


Recommended Posts

439ca3940ad46d03.jpg


 


заглавие: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider, すべてがFになる THE PERFECT INSIDER


година:  09.10.2015г - 


тип: ТВ (бр епизоди-неизвестен)


продукция: A-1 Pictures


жанр: мистерия


инфо: тук, тук, тук


сваляне: тук, тук


 


резюме:  Историята се върти около Сайкава Соухей, член на Изследователска Лаборатория Сайкава, който на почивка организирана от лабораторията се запознава с Нишиносоно Мое, дъщерята на неговия ментор.  Въпреки че не е член на екипа, тя се присъединява към тях и срещата им е "ознаменувана" с откриването на мъртво тяло. Двамата се опитват да разрешат този случай и докато напредват с разследването постепенно осъзнават, че са попаднали по следите на серийни убийства, 


източник ANN


 


трейлър 


лично мнение: Едно от няколкото нови заглавия, които не са втори или не знам кой подред сезон на някое вече доказано "успешно" аниме. Вярно, забелязва се увеличаването на анимета по новели, което не значи оригинален проект, но това е друга тема :)  Така или иначе новелите не са толкова популярни при нас все още и се надявам да е интересно. Поне на мен препъни камъка, е че не ми е приятно да чета дълги текстове на компа.  Какво да се прави старомодна съм-предпочитам хартиен носител :D . Резюмето ми прозвуча интересно, на плаката и в трейлъра героите не приличат на поредните "съвсем обикновени гимназисти", а и от малкото видяно арта ми допадна, така че ще го започна и после каквото сабя покаже :D 


Link to post
Share on other sites

Наскоро гледах драмичката и бях очарован. :)  Много ми хареса и надявам се,че анимето също ще е толкова увлекателно. Магата Шики :wub:

Link to post
Share on other sites

Това се оказа много добро или поне на ниво първи епизод. Анимацията е супер, историята също, но действието се развива сууупер бавно. Вероятно ако намеря новелата ще я прочета веднага. Остава със сигурност.

 

П.С. Отново има разминаване на резюмето и действието, но ще изчакам да свърши и тогава ще го променям, защото не съм сигурна какво още ще се промени

Link to post
Share on other sites

Ако анимето следва игралната версия,то определено резюмето куца адски много :) Аз ще почакам няколко епизода и тогава ще го почна.

Link to post
Share on other sites

Резюмето си е точна такова  :D и следва новелата по Хироши Мори. Първо е адаптирана към манга и ТВ сериите, които съвсем не бяха лоши. Сега излиза и анимето :) Аз лично имам по-големи очаквания към анимето ама май ще изчакам да излезнат всички серии или поне малко да се насаберат, че като се знам каква съм  :lol:

Link to post
Share on other sites

Такова е резюмето, нали е от чужд източник, просто се разминава отчасти с действието в първи епизод. Затова писах, че ще изчакам преди да го променям :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...