Jump to content

Recommended Posts

ebe2c3cec3fdfc03530131e6d63f8794a4c22615

 

 

 

 

mr2.jpeg?w=634

 

 

 

Moon River (明若曉溪)

Страна: Тайван

Също така известен като: Ming Ruo Xiao Xi

По мангата на: Ming Xiao Xi – „Ming Ruo Xiao Xi (明若晓溪)“

Година на излъчване: 2015 – Септември – 09 старт

Време на излъчване: Вторник – Сряда 22:00

Жанр: Училищна комедия

Канал: Hunan TV / GTV

Епизоди: 30

Режисьор: Wú Jiànxīn

Субтитри: български

 

Участват:

Tseng Pets - Ming Xiao Xi

Lin Sam - Mu Liu Bing

Ma Evan - Feng Jian Che

Xu Kai Cheng - Dong Hao Nan

Tsai Bernice - Dong Hao Xue

Quinlivan Hannah - Lu Xi / Lucy

 

Резюме: Какво се случва, когато хвърлим риба при акулите?

Мин Сяо Си (Pets Tseng) живее в родното си село Феникс, където тренира в школата по кунг-фу. Понеже успява да спечели титлата "кунг-фу майстор", бива приета с подсигурена стипендия в елитния университет "Гуан Ю" в специалност "Спорт и здраве". Още с първата си поява там, тя се сблъсква с богатите и привилегировани студенти, създали свой вътрешен клуб Елитния съюз.
Оттук нататък те ще се опитват по всякакъв начин, с мръсни номерца, да я изгонят от университета...

:essub: 

Свали с български субтитри  :subs:  :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs:  :click:  :click: :click:

Свали с английски субтитри :click:  :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри  :click: 

 

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова версия на БОФ, големи сладури са всички малко са прекалили със стайлинга на главната но нищо пак е забавно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен много ми харесва този сериал, от два дена се хиля с него, много комични ситуации, добре че главната е капацитет по бойни изкуства, че да има кой да спасява красавеца. Точно някаква нова версия на БОФ си е, но поне засега няма много драматизъм, даже хич.

Въобще, тези двамата са супер образи.

 

tumblr_n0nl4jJyQo1tqfol4o1_r1_500.png

tumblr_ntyqttlcU91qaoxpzo1_500.jpg

tumblr_nsyfowyo881uobdhxo1_500.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mr2.jpeg?w=634

 

Много сладурско сериалче, леко, свежо и в същото време има от всичко. Селяните от село Феникс са най-големите скици, богаташите - мръсници, естествено две богати синчета не могат да си разделят наивното девойче с ужасни дрехи и чорапи с 5 пръста хихих. Всеки е влюбен в неподходящ човек, който обича друг, той пък друга и тн да видим как ще се разплетат :) Гледайте, ще ви забавлява.

 

Започнахме да го качваме, възможно е и по-ударно да става, понеже ни хареса много и доста напреднахме с превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко съм раздвоена в мнението си за този сериал - започна много забавно,интересни образи и ситуации /изключвам препратките към БОФ/ , но в един момент от желание да заплетат по голяма интрига малко прекалиха

значи майка му ще прекара един ден с врага -нищо няма да се случи и все пак ще забрани на мъжа си да я гледа и да и говори :slap:  ---тъпа работа или пък малкия брат ще спука мацката от бой :nunchako:  ,тя ще го удря без видим ефект и когато му забие едно мижаво ножче в крака оня ще легне и няма повече да стане :dunno: 

 

 

 

Иначе мерси за превода-доста по смислен е от превода там където го гледах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много комичен сериал, на места се заливах от смях. Има си и своите прекалено наивни моменти, но като цяло е забавен. Изгледах го за нула време.

Иначе благодаря за превода! Благодаря на целия екип на сайта и на преводача за положения труд!  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми допадна сериала! Линията на F4 е спазена в общи линии, но мисля че по-лесно смилаемо е направено. Изобщо характерната тайванска лекота се усеща и затова е много подходящо за релакс. Да не говорим, че имаше и много смешни моменти. Първоначалното ми впечатление за кофти айдълско присъствие се позаглади с течение на гледането, но сладурите още много хляб/ориз има да изядат, докато станат по-убедителни. Е, дотогава да пълнят очите, което също не е лошо... Всъщност, въпреки предвидимостта, историята ми беше интересна и никак не ми доскуча, струва си да отдели човек време, за мен беше много приятно и толкова серии не ми се видяха този път много! Специални благодарности за превода и май досега не съм виждала такава скорост, браво и благодаря! :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина беше предвидимо от край до край, ама кво от това?  <_< 
Наистина беше пълно с наивни сцени - като примерно нашата едва ходеща с тия шляпки, ама иначе майстор по бойни изкуства, каквито умения така и не ни показа, ама кво от това? <_< 
Просто нищо не може да те ядоса или да ти остави неприятен привкус - сладури докрай! Да, кофти, че Лан Ди и бандата се явиха чак в последните епизоди, едно красиво допълнение, което можеше да ни предложат още в началото  :wub: , щото тези тримата не ми бяха достатъчни някак  :i love this:

За мен беше важно, че с тези герои си прекарах едни приятни часове. Този май е от малкото сериали, където работа по бг субтитрите не ми тежеше, още превъртам сцените с изцепките и вече знам как ще си повдигна духа, когато ми се наложи - просто си пускам Сяо Си и Лиу Бин  :panda-145:

Поздрав за всички, които го харесаха или тепърва ще се наслаждават на това бижу, завиждам им  :kissx:

 

http://www.vbox7.com/play:6d23d87a10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Останах със смесени чувства след като го изгледах.

От една страна сериалът е весел и комичен, предимно в първата си половина. Забавен е. Разтоварващ. Сюжетната линия ми допадна. Това, което не ми хареса е актьорсксата игра на част от актьорите. Някак си точно главните не успяха да ме грабнат. Много ми хареса силното актьорско присъствие на второстепенните обаче. Доста ми допаднаха персонажите на Лан Ди, Чъ, Дядото, Коко и Луси! Не ме впечатлиха обаче, образите на Сяо Си, Лиу Бин и ШаШа - на моменти или преиграваха, или недоизпипваха докрай емоциите си. Коко се биеше много добре! Предполагам, че в стремежа си да изкарат Сяо Си по-простовата, елементарна и наивна, малко са се престарали, но мен ме дразнеше тази клатушкаща се, и леко разкрачена походка,...уж спортист, уж майстор на бойни изкуства, но никаква грация нямаше в движенията. А сандалките бяха един път просто, за първи път виждам някой да раздава ритници с подобни шляпки, как издържаха не знам. И въпреки това сериалчето трогва.

Щеше ми се да покажат и нещо положително за Чъ като развръзка, така че да не остава празно третото сърце скрито в капсулата с обещанията, но....може би са си оставили нещо за продължение? Надявам се... :)

ПП. А къде изчезнаха изведнъж войниците/наемниците/ с маскировъчните дрехи от последния епизод? В едни момент бяха строени там в следващия ги нямаше? Малко странно свърши всичко.

 

 

Страхотно високоскоростен превод, този път не можех да насмогна на преводача. Докато мигна и сериалът беше преведен! Благодарности за труда! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да се лъжем - нито един студент не беше убедителен в играта си. А от всички ми беше най-скучен Чъ. И като визия ми беше един такъв бастунест, и като игра така. Но и другите така - само Луси го изигра достатъчно убедителна шматка :)

НО! Не бях гледала тайванско от 2-3 години и това сериалче ме израдва наистина. Изгледах си го с голям кеф. И май ще си го запазя, защото имаше някои много готини моменти. Особено в първата половина много се смях с Бин и Сяо Си. Наистина я направи луда :) Чак на мен ми идваше да го нашамаря, не знам тя как се сдържа :D :D

И за каква предвидимост говорите, като всичко, дето излиза напоследък, е предвидимо до мозъка на костите си... Само докато почне, ми е ясно какво ще стане в 14-та серия. Рядко излиза нещо различно, нещо, което да те изненада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, какво толкова си се вторачила в Бин  :na2: . Честно казано, точно той ме държеше , някак от всички най ми пасна.  Като прибавим, че и самото момче дето го игра излъчва някакво силно добродушие и то такова, че чак минава метър неспособността да играе - не разбирам как все Бин ти е в устата  :) .

Не мога да разбера как успяха тия хора да забъркат такава лека и приятна манджа от недоразумения , която не само не дразни ами те кара да се усмихваш. Не само това сериите вървят скоростно и нито за момент не ти писва . Предназначението му е да разтоварва и го прави . Аз лично си го причислявам към свежите детски , а най-любимо вътре са Бин , Луси , съквартирантката и стилиста - идиот на сериала.

Съсипа ме тоя човек, съсипа всичко в мене с тия лалета  :28558:

 

Да питам, само на мен ли Бин в гръб ми прилича на една много добре сложена жена  :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А има и друго - мацката в никакъв случай не изглежда с 9-10 години по-голяма от него. Блазе им на тези азиатки... Като станат на 35, започват да приличат на 25 годишни:)

 

Кева, да бе, и аз това се чудя... Какво ми е все тоя Бин в устата :D Не е като да е сладур и чаровник :)

А като помисля - любима серия ми е 7. И най-вече цялата ситуация около преместването му при нея. Направо я съжалих сладураната /ако е за съжаление изобщо/. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никво съжаление не изпитах - толкова ме зарадва с поведението си - нагъл, нагъл, малко проклет и все пак добричък Бин  :28558: . Добре де, макар и леко се бяха опитали да го направят ръб , а аз винаги гравитирам около такива- от воле ми взимат сърцето  :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нагъл? Той наглостта я мина по-напред в епизодите :D Това си беше чисто безочие :D :D

Как няма да му се радвам, след като я правеше луда на всяка крачка :D Наистина се чудя тя как се сдържаше да не го спука от бой :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С това негово поведение, боя е последното, което ми хрумва. Но , ако трябва да сме обективни се чудех от къде я вади тая дързост и дава ли си сметка , че мадамата може да го умори от бой  :) .

 

Добре де в началото, когато тя не знаеше , че той е президента не ти ли пълнеше душата , гадината с преструването си ? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, но повече ме радваше как се възползваше от обещанието й - преместването, целувката, цялото му това перчене.

И както ме радваше, така ми идваше аз да го спукам от бой :D

Той знаеше, че тя може да го умори от бой, но и знаеше, че няма да го направи - няма да набие човек за такива неща.

Тя си го и каза "Ако не беше толкова по-слаб от мен... щеше да умреш от най-грозния начин." :D :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На негово място не бих си насилвала късмета, а от друга страна как да не се перчи - има с какво момчето  :) . Радвах му се на глупостите , човека сметна, че трябва да се настани в живота й и точно това направи, без много, много да го мисли. Но не е бил зъл спрямо нея, даже и в началото имаше проблясъци на доброта. Като взе да ревнува, малко като лапе се държа , но иначе може да бъде еталон за добро държане спрямо жената, която харесват мъжете в Азия :) . Обикновено главните, не просто са нагли, арогантни, но гадни и груби- тормозят до дупка горкото невинно глупаво девойче - Бин е трета ръка по тоя показател :)  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го за два дена и през това време бях на легло заради грип. Честно толкова се забавлявах, че имам чуство че болестта ми мина по-бързо. А най-смешното е че и аз бях обута в такива чорапи в оранжево и черно и дълги до коленете. Благодарности на всички участвали в превода и качването му.  :bow:  :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавен сериал. Честно казано първите сцени ми харесаха повече. Накрая почнах да превъртам, че тия драми отмъщения ми дойдоха малко по така .. замисъла беше добър, но не мисля, че успяха да го представят добре, защото още в началото подозирах кой е тайният съюзник и какво ще стане накрая. Мацката вярно на места се държеше доста мъжки, но защо не показа малко характер на Бинчо, а само на всичко ми казва "да". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво, забавно и неангажиращо. Но пък много хареса на детето (9 години) на някои места можеше спокойно да превъртя, но малката не разрешаваше. Сега от време на време пита няма ли нов епизод

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...