Jump to content

Recommended Posts

Освен това според мен сценаристката се опита да внуши, че цялото викане, мрънкане и т.н. са били плод на разцъфващата любов на директора - нещо от типа на - "харесваш ми и затова ти дърпам плитките".

 

Е те точно това ме дразни в корейските сериали, присъства едва ли не навсякъде :) Човек ще си помисли, че за да изразиш любовта си към някого в Корея, трябва задължително да му се навикаш като копеле без никаква причина и да го унижаваш публично. Аз лично фразите "Ти малоумна ли си?" и "Уволнена си, не ми се мяркай пред очите повече" не ги намирам за много романтични ;) Виж "Напомняш ми на любимото ми пуделче, Джексън" някак по-мило ми звучи, ама явно не е способно да удовлетвори корейските зрители :28558:

 

Каквито и служебни нрави да са типични за страната, факт е, че служителите имат право да знаят за ситуацията и да решат сами дали да останат. Достатъчно ще е да се пусне един малък слух, може би дори анонимно в нета - ако главният истерик чак пък толкова тръпне от страх пред началството. Пък като гледам стажантката що дрехи си накупи само за една заплата, че и студентския си кредит успя да изплати, едва ли постоянните служители ще си изхарчат спестяванията за три месеца безработица :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам ли - абе по-скоро е кръпка в сценария това с 3-те месеца. Иначе да, съгласна съм, че не е това подходът, ама да кажем, че тя просто е знаела "истинската същност" на главния и просто с надежда я е чакала да излезе (или просто е мазохистка, каквито явно са повечето корейки  :28558: ). Абе, да ти кажа и да ме сравняват с пудел и Майкъл Джексън също не би ме вдъхновило много (освен ако ми кажат, че танцувам много добре, като Майкъл :28558: ), но да кажем, че е по-добре. Най-вероятно главните просто емоционално са в първи клас, докато Шисъс е стигнал до 5-6 клас и главната затова не разбира големия емоционален заряд у него. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, добро сравнение, за главните първокласници съм съгласна, ама Шисъса бих го писала по-скоро първокурсник;) Някак ми изглежда като за него някои нормални adult неща да се подразбират между шегите, ама другите не цепАт хич;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пфф и сега кво трябва да чакаме вътрешната борба на главната ...колко добра приятелка и как би жертвала взаимната им любов , щото видиш ли харито много го харесвала бля - бля аман от дърпане на локуми , да бяха измислили нещо по- добро и малко повече действиее трябва  ..... (заспиваща емотикона) :28558: Поне главният малко го размърдаха и да заприличва на човек а не на някъв робот.....Дано следващите серии ги поразмърдат малко да вкарат повече действие и малко повече химия между главните ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе каква химия, откъде да се пръкне тая химия, аз вече няма да се учудя и на креватна сцена, в която тя за пореден път да го вижда като 9-годишен шишко с цаки десети диоптър и да се киска от умиление... :swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

те сценаристите и режисьора тук са много непоследователни в много неща , така че всичко мога да очаквам .... очаквай ,неочаваното :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, добро сравнение, за главните първокласници съм съгласна, ама Шисъса бих го писала по-скоро първокурсник ;) Някак ми изглежда като за него някои нормални adult неща да се подразбират между шегите, ама другите не цепАт хич ;)

Съгласна, единственият кореец с нормална брада, чудо на чудесата- никакви отделения, направо си е мъж.Това ,че екскъдравелка е сляпа и глуха, си е неин проблем.Да ги събират задръстените, живеещи още в отделенията и да се свършва.Лукчета и луковици, пъзели и простотии, остана да покажат, че чакат и щъркела, че да е пълна идиотията.

Никакви оправдания няма за толкова простотия и слаб сценарий- дори и държавният канал не може да се набеди.Самото внушение, че като си купиш няколко чифта чепици и няколко ката парцали и минеш през фризьора, комплексите ти изчезват е показателно за аудиторията, към която е насочен сериала- основно , това видяхме.Само дето. тука търсим под вола -теле, а такова няма.Просто, сериалът е елементарен, а Шисъс, предказармено се забавлява, за наша радост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо зловещо се умълчахте, хехе. Не знам вие как реагирате на новите епизоди, но аз пуснах по някоя сълза от солидарност в десети еп. Да не говорим че през повечето време хълцуках като селското магаре. То не бяха мотори/дожаля ми за този красавец в калта/, приятелки, Шиуоновци. По някое време и лейди Гаргавела ме довърши с щенията си да раздава целувки. Добре ми ходят по душевността. Романтиката продължава да не окретва или поне химията. За в момента са им кът. Всичко останало ми го докарват обаче. Как успяват не знам, защото сам по себе си сериалът не е кой знае какво, ма си го гледам с кеф и това е.

 

Да повдигна въпроса за бирата. То шефчето само от аромата на въпросната течност пада възнак в боя. Тя Джексън какво да го прави в това непригодно състояние? Пак трябва да вика Шиуоняка, а той милият, без кръст остана да ги разнася. Ша вземат да ни го сецнат накрая. Бирата отпада като вариант. Ще търсим друга живителна течност повдигаща духа и тялото :Д

 

Чунгулинка, за пореден път благодаря за видеоматериала. Действаш ми много образователно и мотивиращо да продължавам да гледам корейско, само за да видя някои от въпросните бисери :kissy:

 

 

Сега пущам единадесетия, да видя кой за к'во се бори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, кв'о да ти кажа - бирата я отписахме, нови гащи не са показвали, Шисъс го поожулиха (повече сърдечно, отколкото иначе), бестито направи мазалото и си всигна чукалата, а на нашите хубостници хептен им изгорЕ крушката, та вече и не мъждукат даже. За какво да говорим при това положение? Сега дружно се почесваме по главите в потрес и тих ужас с какви простотии ще ни замазват очите още цели 5 епизода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 За 12 серийка

да си приготвим някой др. коктейл и да си кажем дружно наздраве

:28558: а това с бирата освен ние сами да си го пробваме с половинките ;)  , надали ще го видим точно тук, в трейларчето им пиеха си кафенце да не заспят пред техният сериял :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rofl: voiletke, аз ли те образовам с бирата? Сакън! Сега ако си под шестнайсет, освен да излизам в нелегалност като ШиУонката в някой корейски хотел под чуждо име... Ще си закупя и таквази шапчица, само брада не мога да си пусна :rofl:

За главният, той от силен алкохол се гътва, ама за бирата, доколкото видях, успя само да си близне малко от пяната, от толкова нищо няма да му стане, то в отварянето на бирата явно е цаката! ;) Обаче за него и Джексън ако това не подейства, може поне над лукчето да се гледат, та да изцедят някоя сълза...

Не знам за вас, но на мен, като имунизирана срещу чара на втория главен, само ми направи впечатление как се изявява нещастната любов при него - симптомите са баш кат на грип, та викам да му дрънне едно витаминце и едно греяно соджу с кочукару, и ще му мине като на куче и любов и всичко!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък и желаещи да му правят компания на по соджу и манджа не е като да няма. 
Аз сега чакам да видя колко точно ще ни занимават с т'ва бести. То остана толкоз, едно бести за гонене, брой Шисъс за разнищване, прословутия писател и списание за спасяване. Другото всичко май се нареди, даже няма да имат време да разболяват главния. Е, може така, от сърце, да лепнат на някого някоя амнезия за изпроводяк в 16ти, но все се надявам, да ни пощадят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, но аз зациклих на 9ти епизод. Изтеглила съм следващите и нещо не мога да се настроя да си ги пусна.

Много не добре подбран екип. В началото се изненадвах на този висок рейтинг и всеобща възбуда по този проект. Но най-хубавото е ШиВон и то само докато не започна да се прави на маймуна пред камерата. Главната харесвам много във всичките й драматични роли, но това тук... особено след като я гледах "хубава" в 9ти епизод... е пълна скука.

Ще му дам още време да отлежи на харда, пък да видим... може и да му дойде времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...