Jump to content

Recommended Posts

XAd0gf.jpg

 

She Was Pretty (그녀는 예뻤다)

                                   Страна: Южна Корея                                      

Също така известен като: She Was Beautiful

Период на излъчване: 16 септември 2015 - 5 ноември 2015

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00

Жанр: Романтична комедия

Канал: MBC

Епизоди: 16

Режисьор: Jung Dae Yoon

Субтитри: Английски

 

Участват:

Hwang Jung Eum като Kim Hye Jin

Jung Da Bin като Hye Jin (young)

Park Seo Joon като Ji Sung Joon

Yang Han Yeol като Sung Joon (young)

Go Joon Hee като Min Ha Ri

Lee Ja In като Ha Ri (young)

Choi Shi Won (Super Junior) като Kim Shin Hyuk

Kim Ha Kyoon като Boo Jong Man (Team Manager)

Jo Chang Geun като Kwang Hee (staff)

Jin Hye Won като Lee Sul Bi (intern)

Hwang Suk Jung като Kim Rara (Editor-in-chief)

Ahn Se Ha като Kim Poong Ho (Feature Director)

Shin Dong Mi като Cha Joo Young (Fashion Director)

Park Yoo Hwan като Kim Joon Woo (Fashion Team’s Assistant)

Kang Soo Jin като Joo Ah Reum (Beauty Editor)

Shin Hye Sun като Han Sul (Beauty Assistant)

Cha Jung Won като Sun Min (Editorial Team’s Assistant)

Bae Min Jung като Lee Kyung (Editorial Team’s Assistant)

Im Ji Hyun като Eu Young (Editorial Team’s Assistant)

Park Choong Sun като Kim Jong Sub

Lee Il Hwa като Han Jung Hye

Jung Da Bin като Kim Hye Rin

Lee Byung Joon като Min Yong Gil

Yoon Yoo Sun като Cha Hye Jung

Seo Jung Yun като Na Ji Sun

 

Резюме:

Може ли първата ни детска любов да остане в спомените ни?
В детството си Ким Хье Джин (Hwang Jung Eum) е била красиво, сладко и очарователно момиче от богато семейство, но през пубертета започва да погрознява. В същото време детската ѝ любов Чи Сонг Джун (Park Seo Joon) е непривлекателно тромаво момче с ниско самочувствие, което израства като красив мъж и успешен редактор. Пазейки спомена за красивото малко момиче,
той решава да намери първата си любов. Но готов ли е да я приеме такава, каквато е тя сега...

:essub:

 

Свали с :subs: :click: :click:

Онлайн с :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

С руски субтитри + OST :click:

 Свали :click: 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Уау,най-после ,тия двамцата да ги видим не като брат и сестра...В "Kill Me,Heal Me" прехвърчаха такива искрички между тях :emote_kiss3: ...Имам големи очаквания  :up: 

Link to comment
Share on other sites

Дадоха сериозна заявка да са добра двойка, определено идеята ми допада. И отново откачен Шисъс за фон - какво да искаме повече, освен читав сценарий?

Link to comment
Share on other sites

Малко старичка ми се гледа мадамата за него, не ми се връзват хич.Пичът пък, не знам защо,   не ми е симпатичен в нито един сериал, дето съм го гледала(все с нуни го курдисват).Не им се получи по сценарий романса в предишния сериал, дай ся да ги чифтосаме... :896767: Ши Уон, бонус- да видим!

Link to comment
Share on other sites

Охооо :33 Ново сериалче... От тийзъра си личи , че е добре направен. Наистина ми допаднаха като роднини в Kill me , Heal me , ама май повече ще им отива да са влюбени  :icon_sunny: Очаквам с нетърпения сериалчето , дано само да не го направят бозаво :na2:

Link to comment
Share on other sites

Хуанг Джонг  ми дойде в повече в началния  епизод.Поредната героиня с ниска самооценка и комплекси, на база -хубост.Дано докарат поне комедията.

Благодарско за буквите  :kissy: !

Link to comment
Share on other sites

Hwang Jung Eum е забележителна драматична актриса. Така добре играе в драматичните сцени, че физически усещам болката й от отхвърлянето. Почти се разплаках на първа серия. Така беше и в "Secret Love". Колкото пъти го гледам все рева.

И на мен не ми харесва, че толкова се самоунижава. Така отношението към нея от героя на Park Seo Joon изглежда още по-жестоко - сякаш подритва мършаво коте.

Първа серия беше като приказка – истинска романтична история. Горката, нещастна, обедняла, погрозняла героиня (демек Пепеляшка) и лошият (поне за сега), красив и богат герой. 

Сцената с фонтаните беше разкошна.

Link to comment
Share on other sites

Малко пресилени първи два епа, надявам се следващите вече да са по на място. Тъпо е да я карат да истерясва така, а него направиха абсолютен задник, забравил напълно откъде е тръгнал. Що така, господа сценаристи?

 

Ударна поява за Шисъс! Много му ходят тия роли, па и не се налага да играе много, оти са СуДжу стайл от-до.  :na2:  Вече на всички е ясно кой е богаташкото синче, нали?  :28558:

Приятелката ме кефи колко не я слуша главата и как е до нашата мадама докрай. Дано не ги настроят една срещу друга заради главния. Ще е тъпо.

 

Вече нямам кой знае какви надежди за хиперинтересна история, но ще стискам палци да не избозее съвсем.

Link to comment
Share on other sites

Дойде ми в повече колко зле се държи нашият иначе симпатичен поокльощавял принц. Но мисля, че е по вина на  изпитания синдром  ''главен в първите епизоди на корейска драма''. Струва ми се обаче не просто груб, а на моменти чак жесток, особено предвид колко мил е с първата си любов (и колко ужасен с човек, който не се защитава и е по-ниско в йерархията). 
Не ми харесва, че всички се хванаха за външния вид на момичето, според мен ниското и самочувствие е по-скоро свързано със семейната драма, визията допринася доста, разбира се. Тя се скри според мен не само, защото не се смята за красива, а и защото не иска да изглежда като неудачница в очите на първата си любов. 

по кдрама логика, бестито ще се влюби в хубавеца, само се надявам дългогодишното приятелство между двете да не падне жертва.


Така де, Шисъс е тук да замаже положението. Героят му е голям симпатяга. 

Link to comment
Share on other sites

Според мен донякъде беше оправдано държанието му в стил "задник", за да й стане пък съответното на нея перка в задника за собственото й развитие (това като оправдание за бъдещата им потенциална любов). Освен това на него му трябва мотивиран екип, като се вземе предвид фактът, че списанието е под заплаха от премахване.

 

Аз пък имам усещането тоя път, че Шийсъс ще си е с приятелката.

 

И според мен това с външния вид е преекспонирано - това, че е обедняла, не означава, че автоматично си губи чувството за стил. Никой не може да ме убеди, че с тия пари, с които живее, не може да си позволи един фризьор или панталон и обувки, които не са били на баща й. Най-малкото има най-добра приятелка, която може да й даде някой вон на заем поне колкото за интервюто за работа.

 

Мен иначе ми почна много добре тази драма. Приятна ми е, харесват ми актьорите. Пискането ми е забавно дори. Те тази актриса просто обичат да я карат да вие като сирена, а и тя май не се опъва. 

Link to comment
Share on other sites

Шисъс и приятелката би било добре като сюжетна линия. А и приятелката не дава вид да е от използвачките. Дано.

 

Доста тъп начин за мотивация, особено на тема външен вид. Суперуспешен директор като него би следвало да намери по-подходящи методи, съответстващи на характера на всеки индивидуално. Една вече достатъчно смачкана мижава женица няма нужда от допълнителни унижения. Още повече като човек, който вече е преживял същото...

 

Единствено ми дава надежда това, че тя наистина се назлоби и това би ѝ върнало позабравения хъс за живот. 

Link to comment
Share on other sites

Според мен той пък точно от позицията на човек с комплекси знае кое точно най-нахъсва и затова се държи като копеле. За да се случат промени, хората трябва да излязат от зоната си на комфорта и той ги вади със замах. Иначе аз не съм забелязала той да я критикува заради външния й вид - по-скоро я критикува на ниво служител - каза й, че щом няма идеи, няма смисъл да им хаби въздуха. Въобще като цяло неговите критики са чисто на професионална почва по мое наблюдение. По-скоро тя го избягваше под претекст, че не е достатъчно готина за него.

Link to comment
Share on other sites

Оф не бива така, и грозното патенце все пак е патенце, много преувеличават, ама много/с една рошава прическа нищо не са скрили всъщност/.

Имаш в джоба най-новия Самсунг, но нямаш пари за крем за лице,здрави бели чорапи и нов панталон  /няма нужда да е от Милано купен /  Не не, не бива така уважаеми сценаристи, ние не падаме от небето...

С нормално работещо момиче по щяха да им потръгнат нещата, не мислят ли така, защо трябва да е толкоз преувеличена съдбата на грозното патенце, ама преувеличена да видиш.

Всеки има комплекси, ама то голямо викане и тичане падна, наистина се държи като ненормално нашето момиче. Тя е мила и внимателна/всички детски спомени, в които ни върнаха/, затова се е влюбил в нея, а сега го играе крещяща истеричка, не може така, прекаляват.

Link to comment
Share on other sites

И аз вече две серии й се чудя на главната. Като дете отиде на фризьор, все едно влезе в магазина за семки, а сега не се сеща на изправяне да иде. Чак пък толкоз. Преси за коса там нямат ли. Пък за фон дьо тен да не говорим. Тя изобщо корейка ли е, като ги знам корейките как са свикнали да се маскират.

Ако й сплетат плитки на главната ще заприлича на Пипи Дългото чорапче - очарователна и странна. 

Чудя се и от какво е болен младежа, че така нелепо нацели витрините на корпорацията, а после пред пропуска беше като неадекватен. В тийзъра по-горе на едно място пак драматично се изпльоска както си вървеше.

Link to comment
Share on other sites

То според мен не е до това, че няма възможност. Най-малкото защо девойката, която живее с нея не дава съвети за визията / не прехвърля някои стилни дрешки? Аз го виждах по-скоро по този начин: тя самата не е мотивирана да полага грижи за външния си вид. Което тук ме обърква: това не значи ли, че се чувства комфортно в кожата си? Или просто  е вдигнала ръце след всичко случило се.
Иначе аз първо реших, че най-добрата приятелка я приема такава, каквато е, нопоне за интервюто можеше да удари едно рамо с я конструктивна критика, я някое костюмче. Колкото повече мисля, толкова повече се настройвам срещу бестито, а не ми се щеше.  

Link to comment
Share on other sites

Точно, не само че приятелката й не я съветва да си пооправи визията, а даже й каза вече два пъти, че не е красавица. Сякаш я насърчава да си стои смотана.

Link to comment
Share on other sites

Пуленето и истериите на главната вече стават в повече от необходимото. Как успява да не си счупи врата от толкоз мятане на гривата не знам. Само на мен ли ми се струва или в този сериал химията между главните е нула, ама голяма. Взех да се притеснявам, че главните няма да се вземат, но и Шисъс  е вариант, нищо, че е бая младичък за главната.

Харесва ми как главният все нацелва някой твърд предмет. Хе-хе - малко гадно и за него да има. Много удачно са го вкарали сценаристите този недостатък, щото иначе ти се иска ти да го нацелиш с нещо тежко и твърдо.

Link to comment
Share on other sites

Да знам. Тя е една от любимите ми актриси. В сериала изглежда по-възрастна и по-зряла от него, когато не е в истеричното си поведение. Тази актриса по принцип като излъчване изглежда по-зряла поне с 5-6 години (за да не кажа повече) от връстниците си. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...