Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Mrs. Cop (미세스 캅)

                                   Страна: Южна Корея                                     

Период на излъчване: 3 август 2015 - 22 септември 2015 г.

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 22:00

Жанр: Криминален, Екшън, Драма

Канал: SBS

Епизоди: 18

Режисьор: Yu In Sik

Субтитри: Английски

           

Участват:

Kim Hee Ae - Choi Young Jin

Kim Min Jong - Park Jong Ho

Lee Da Hee - Min Do Young

Son Ho Jun - Han Jin Woo

Heo Jung Do - Jo Jae Deok

Lee Gi Kwang (Highlight) - Lee Se Won

Shin So Yul - Choi Nam Jin

Lee Ki Young - Yeom Sang Min

Jung Soo Young - съпругата на Jo Jae Deok

Kim Hye Yoon

Kim Kap Soo

 

Резюме: В драмата се разказва за Че Йонг Джин (Kim Hee Ae) - жена главен детектив, оглавяваща отдел за тежки престъпления...

 

 

 

Линк към Mrs. Cop 2 (2016)

 

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще игнорирам тъпото заглавие с надеждата, че ще е добър сериал. Хи Е доста ми харесва като актриса, та се надявам добре да си е подбрала проекта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра ли е наистина Хи Е? Не ми е позната, но тези дни ми минават някакви налудничеви идеи да следя този сериал.

Не съм гледала нищо корейско след Misaeng. То си е и много трудно това начинание, дори да имам желание.

 

От Бюти гледам клипове и снимки с Кики тези дни, хваща ми окото - екшън, преследвания, а и ми се гледа нещо подобно, но категорично без романтична история. Хо Джун също е в каста, а най-вече ми се гледа Ким Мин Джонг. Много го харесвам този актьор, макар че съм го гледала само в един сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя направи доста силна роля в "Secret Love Affair" (или беше без Secret, не помня). Кикуанг съм го гледала само в един сериал и не мога да кажа, че останах впечатлена, но тя и ролята му беше епизодична. Предполагам, че тук ще е същото. Ким Мин Джонг не ме кефи прекомерно, малко ми е мазен. Ще го видим какво ченге ще изиграе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ролята на Кики няма да e много малка. От това, което четох за сериала - тя (Хи Е) ще ръководи екип от 5-ма или 6-ма полицаи, един от тях е героят му. Гледах и откъси с него. Ето

, знам, че от Бюти вчера ми попадна. Май удря и на полицейска пародия...
Сега погледнах каста по-добре, ама тя И Да Хи/Lee Da Hee също ще участва и това не е онази известна корейска актриса И Да Хе/ Lee Da Hae, а друга с близко до нея име. Виждам, че линкът в първи пост тук е сгрешен и подвежда.

Та, И Да Хи изобщо не съм я гледала, нито я познавам като актриса, но гледах зимата специалните епизоди на предаването Real Men, което беше с участието на жени и тя се представи много добре в корейската казарма. Дори я харесах, а и се справяше с тренировките.
Ще видим какво ще излезе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От първите два епизода не се ориентирах на къде ще върви този сериал. Доста действие, не липсваше и драма. Слава богу полицаите на се пълни идиоти, макар че

 

залавянето на заподозрения и неколкократното му измъкване, при положение че е обграден от поне 20 човека, си беше  :slap: .

 

Но ще си притворя очите и ще им дам шанс. Все пак трябваше да се хванат за нещо, за да завържат историята. Любопитно ми е как ще продължат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tara, ти явно имаш по-голям толеранс към идиотията от мен. Аз бях супер възмутена от полицията в тоя сериал, че и барабар от главната, която отива с дете при заподозрения...Направо му го принесе в жертва. Доста слабо ми почна сериалът и играта на Хи Е, макар и добра ми беше много неадекватна на места. Абе, ще го видим как ще се развие, давам още 2-3 епизода шанс и после ще го дропя без угризения, ако продължава по тоя начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Siera, права си  :28558: . Отдавна спрях да се вторачвам в недомислиците в корейските сериали.

 

Скоро прочетох едно мнение относно логиката в корейските сериали. Не, че не си го знаем :rolleyes: . Потребител се възмущаваше от нещо, а друг му отговорил: "Какво се чудиш? Това е корейският драма свят, където някой получава амнезия само защото си е порязал пръста, докато реже зеленчуци". :rofl:  

 

Но, както казах приех нещата като предпоставка за развитието на историята. Трябваше да има нещо разтърсващо, за да върнат госпожата в играта. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много слабо начало. То ние сме свикнали с т. нар. корейски полицаи, но тези тук просто счупиха тъпомера. Чак пък толкова съшити с бели конци идиотизми още в първите две серии дори и мен изненадаха. Главната актриса явно никога в живота си не е бягала повече от 20 м., затова за да заприлича поне малко на опитен полицай трябваше да й слагат дубльор в далечните планове. Отпада от графика, най-много да получи 5 минутно превъртане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...