Jump to content

Seventeen


Recommended Posts

Продължаваме с две задкулсни видеа.

На първото Woozi разкри кадри от заснимането на на своето музикално видео "Ruby", а във второто Seventeen разкриха задкулисието на изпълнението им на „36th Golden Disc Awards“. Във видеото, Seventeen тренират изпълнението си за тазгодишните награди „Golden Disc Awards“, които се проведоха на 8 януари KST, и ви водят до действителното им изпълнение на сцената. Членовете също така изразяват чувствата си от преживяването, както и спечелването на награда „Bonsang“ за албума си „Attaca“, както и „Cosmopolitan Artist Award“.

 

 

Off Topic

 

[INSIDE SEVENTEEN] WOOZI ‘Ruby’ MV BEHIND

 

[INSIDE SEVENTEEN] 제36회 골든디스크어워즈 비하인드 (The 36th GOLDEN DISC AWARDS BEHIND)

 

 

***

„Going Seventeen“ се завръща през 2022 г.!

Карати, които са чакали по-забавно съдържание на Seventeen, няма да се наложи да чакат още много, тъй като новите епизоди на „Going Seventeen“ ще се възобновят тази година, започвайки на 9 февруари в 21:00 KST! След 9 февруари новите епизоди ще се качват всяка сряда.

За да дразни завръщането на „Going Seventeen“ през 2022 г., Seventeen пусна чисто нов филм с начални заглавия на 2 февруари, вълнувайки феновете. Заглавната поредица включва тематичната песен „Going Seventeen“, изпята от членовете на Seventeen, както и изображения, подчертаващи някои от най-добрите моменти от миналогодишното „Going Seventeen“.

Междувременно феновете похвалиха поредицата „Going Seventeen“ през 2021 г. за нейното забавно съдържание и страхотна продукция.

[GOING SEVENTEEN] 2022 Opening Title Sequence

 

***

Миналата година Върнън спомена в интервю за списание W, че обича да пее песните на Charli XCX под душа - и британската певица и автор на песни обърна внимание на това. Тя отговори на интервюто, като туитира „omg, здравей, обичам те и имаш изключителен вкус“, но за съжаление Върнън го видя чак след няколко седмици.

на 8 февруари Charli XCX отново се обърна към Върнън - този път след като потърси помощ от фенове как да се свърже с него.

Няколко минути след туитването „как да се свържа с Върнън?“, тя маркира официалния акаунт на SEVENTEEN в Twitter и попита: „Здравей [SEVENTEEN] искаш ли да си сътрудничим?“

Няколко часа по-късно Върнън отговори: „ДА. Все още не мога да повярвам, че това е истинско уау", което накара също толкова развълнувана Charli XCX да отговори: "OMG." Цък  Цък

П.П: На 23 февруари Charli XCX пусна изненадващо аудио превю за нейния ремикс на „Beg For You“, включващ Върнън! Както много от вас знаят, Charli XCX предизвика малко шум в Twitter, когато се обърна към феновете за предложения с кого да си сътрудничи за ремикс на „Beg For You“. Феновете единодушно (?) предложиха тя да работи с Върнън от Seventeen, един от нейните дългогодишни фенове.

Ремикс версията на „Beg For You“ включва също Рина Саваяма, включена в оригиналното издание на "Beg For You", както и продуцент A.G. Cook и беше пусната в световен мащаб на 25 февруари.  Цък

 

***

Върнън даде положителна проба за COVID-19 и ще отсъства от дейностите на групата за кратко време.

Според Pledis Entertainment на 25 февруари, „Върнън е тестван положително на комплекта за самотест, след като получи възпалено гърло в четвъртък, 24 февруари. Той незабавно направи PCR тест и беше потвърден с COVID-19 сутринта на петък, февруари 25. В момента Върнън не проявява никакви извънредни симптоми, освен възпалено гърло и прилага самолечение у дома."

DK, Dino, S.Coups и Woozi, които имаха кратък контакт с Върнън миналата седмица, досега са дали отрицателен тест за COVID-19 и не проявяват никакви симптоми.

Изт.

 

***

На 27 февруари агенцията на SEVENTEEN, Pledis Entertainment, обяви, че членът на SEVENTEEN DK ще пусне OST през този ден, озаглавен "Go!" за съботно-неделната драма на tvN „Twenty-Five Twenty-One“. "Go!" се казва, че е рок песен с младежки емоции, която позволява на човек да продължи напред без никакво колебание.

1645922584-0004564652-002-20220227091204

 

(DK)(SEVENTEEN) - Go! / Official Music Video

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хоши е известен с двата си различни образи - хамстера и тигъра - и с последната си солова фотосесия за "Vogue", идолът определено показа личността си на тигър. За тези снимки за августовския брой на "Vogue", Хоши разтърси с остри, харизматични модни стилове, като демонстрира тонизираната си горна част на тялото, както и свободни пози и жестове. По време на интервюто си Хоши разсъждава какво е усещането да седнеш и да обсъдиш бъдещето на Seventeen с членовете на неговата група, като в крайна сметка се съгласяват да подновят договорите си заедно.

„Бях толкова щастлив и благодарен, че всички членове постигнаха съгласие за подновяване. Всички се чувствахме еднакви, всички искахме „да бъдем заедно като Seventeen“. Говорихме за много неприятни подробности. Имаше малко неудобно усещане да говоря за такива сериозни въпроси с моите приятели, с които се забавлявах, пеейки и танцувайки. Но вместо да избягваме този много важен момент от живота ни, ние се изправихме пред него и изпитахме растеж, докато го преодоляхме. В същото време осъзнах с яснота, че всички ние сме заедно, това не е даденост“, спомня си зряло идолът.

Откъде Хоши черпи своето вдъхновение като артист? „От моите фенове и моето семейство. Но също и от всеки, независимо дали е sunbae или hoobae, който има класа и харизма. Вдъхновявам се от всякакви хора и артисти, които блестят на сцената, или които носят модерни дрехи, или които имат уважително отношение. Освен това съм по-привлечен от хора, които са нежни, както в работата, така и в личния живот."
След това Хоши обсъди приятелството си с актьора Lee Soo Hyuk. Идолът каза: „Научих много за модата от Soo Hyuk hyung. Той често предлага филми или музика и ми показва видеоклипове или предавания на чуждестранни артисти. Започнах да разширявам повече перспективата си, когато станах по-изложен на подобно съдържание. започнах да се интересувам от модата, виждайки всички дрехи, които Soo Hyuk hyung носи ежедневно."

Накрая, когато го попитаха каква кариера би имал, ако не стане певец, Хоши отговори: „Мечтата ми беше да стана певец още от 6-ти клас. Споменах също, че исках да стана таекуондист мимоходом, но в интерес на истината мечтата ми никога не се е променила. Дори да бях достигнал тази възраст без успешен дебют, нямаше да се откажа. Все още щях да опитвам."

 

1658801282-style-62de6462d5afd.jpg 1658801267-style-62de643c274ca.jpg

 

Off Topic

 

1658801267-style-62de644a1685f.jpg 1658801267-style-62de645dc731b.jpg

 

1658801282-style-62de6467def84.jpg 1658801330-style-62de643702032-1400x933.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата имали нова песен. :icon_sunny: Както винаги на ниво - визия, вокали, прекрасни! Красотичката ми особено с тази по-дълга коса. :wub: Странно защо не видях да се пише, че са я пуснали. Даже онзи ден се чудех какво се случва с тях понеже от доста време не бях чела новини около тях. 

 

#SEVENTEEN #SVT_DREAM #세븐틴
SEVENTEEN (세븐틴) 'DREAM' Official MV

 

 

 А тук четат комплименти от феновете. Голяма забава, особено Красотичката ми, Уону и срамежливият S.Coups. :D 

 

 

 

В това видео пък правят някакъв тест за приятелство. :D Рисунките разбиват, хахаха.

SEVENTEEN (세븐틴) Take a Friendship Test | Glamour

Spoiler

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...