Jump to content

Seventeen


Recommended Posts

S.Coups, Joonghan и Joshua от SEVENTEEN говорят за близкото си приятелство, планове за 2022 г. и още

S.Coups, Jeonghan и Joshua от SEVENTEEN наскоро се обединиха със списание Elle за интервю!

И тримата членове са родени през 1995 г. и това е първият път, когато участват заедно във фотосесия за списание.

В интервюто след фотосесията тримата членове на SEVENTEEN разговаряха за съвместна фотосесия. S.Coups коментира: „Направихме снимки в по-силно и страхотно настроение, отколкото си представях, така че се чувствам добре.“ Тогава той се пошегува: „Не мисля, че комбинацията от лицата ни е лоша.

 Joshua отбеляза: „Тези двамата ме разбират по-добре от мен. S.Coups е „откровеният тип“, който действа както си мисли, и Joonghan има много притеснения като мен.“ Той добави, че затова изглежда си пасват добре един с друг.

Те разказаха и за силното си приятелство. S.Coups сподели: „Мисля, че думата „нас“ е красива сама по себе си. Няма човек на света, който да е перфектен и мисълта за допълване на недостатъците на другия остава непроменена." Смеейки се, Jeonghan добави: „Дори и да мине времето, надявам се, че всички членове могат да живеят заедно в един квартал“.

На въпрос за плановете им за 2022 г., Joshua отговори: „Обещахме се да не губим вниманието си един към друг, дори когато сме уморени и чувствителни. Ако има проблем, ще го обсъдим."

Тогава Jeonghan каза: „Знам, че тази година ще бъде трудна, тъй като сме направили много планове. Надявам се, че винаги можем да чувстваме малко щастие заедно, дори когато ни е трудно."

Можете да разгледате цялото им интервю във февруарския брой на Elle!

Изт.

seventeen-joshua-jeonghan-scoups-11.jpg

 

Off Topic

 

seventeen-2-1.jpg seventeen-4-1.jpg

 

seventeen-4-2.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро в четвъртък! Mingyu се обединява със списание ARENA Homme+ в най-новата си фотосесия.

Той посочва любовта на CARAT като основна причина да продължи страстта си.

 

FJb-RL1e-Vg-AAxs-SP.jpg FJb-RL19-Vg-AQOYrw.jpg

 

Off Topic

 

FJb-RL4j-Uc-AM9-GSB.jpg FJb-RL4i-VUAEZKFO.jpg

 

***

Mingyu наскоро седна за интервю за Arena Homme Plus!

На снимките идолът позира с швейцарския луксозен часовникар Omega. Фотосесията се проведе в спокойна и комфортна атмосфера, а Mingyu излъчва както зряла мъжественост, така и освежаващо момчешко излъчване.
По време на интервюто Mingyu честно изрази привързаността си към албумите и амбициите си за бъдещето. SEVENTEEN издава два или повече албума всяка година и по отношение на това той обясни: „За албума не само трябва да подготвим музика, но и фотосесии за снимките, неща, свързани с изяви като тоалети и сценични изпълнения. Трябва да ги издигнем до ниво, което заслужава аплодисменти от публиката, и да ги обединим в едно. Тази задача винаги е трудна.”
Когато го попитаха какво го кара да поддържа същата страст, която имаше, когато беше идол новобранец, той отговори, че това е любовта на феновете. Той сподели: „Това, което правим, няма определена числова стойност. Изпитвам чувство на постижение от любовта на CARAT (фандомът на SEVENTEEN), така че алчността ми е безкрайна.”
Пълното интервю и фотосесия на Mingyu ще бъдат достъпни във февруарския брой на Arena Homme Plus.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Seungkwan украси корицата на списание 1st Look!

По време на интервюто след фотосесията му, Seungkwan говори за здравословен навик, който е придобил напоследък. Той каза, че се стреми да изминава 15 000 крачки на ден и обясни: „Опитвам се да ходя дори 30 минути преди важен график. Трябва да използвате мускулите на бедрата, за да изгаряте мазнините бързо, така че правя много клякания у дома.”

За целта си за 2022 г. Seungkwan сподели: „Тази година целта ми е да кача много видеоклипове за пеене и да работя върху много песни. Имам силен образ на „идол на вариететно шоу“, но искам да кажа на хората, че ми е приятно да пея и че съм добър в това.“

След това добави: „Тези дни харесвам фразата „Просто направи “. Това означава просто да направя нещо, без да се тревожа за това, така че ще направя каквото мога тази година.“
Пълната фотосесия и интервюто на Seunghwan ще бъдат достъпни в брой 232 на списание 1st Look.

 

seventeen-seungkwan.jpg seventeen-seungkwan-2.jpg seventeen-seungkwan-3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wonwoo и Hoshi от SEVENTEEN временно ще спрат всички дейности поради положителен тест на Wonwoo за COVID-19.

На 12 февруари PLEDIS Entertainment официално обяви, че Wonwoo е диагностициран с COVID-19, след като е развил възпалено гърло и лека треска.

Тъй като членовете SEVENTEEN наскоро си взеха малко почивка, единственият член, който влезе в контакт с Wonwoo, е Hoshi. Въпреки че комплектът за самотест на Hoshi и резултатите от бързия антиген тест са отрицателни, той все още очаква резултатите от своя PCR тест.

В резултат на това Wonwoo и Hoshi няма да участват в предстоящите дейности на SEVENTEEN, включително онлайн събитието за издаване на „Attacca“, насрочено за 12 февруари.

Пълното изявление на PLEDIS Entertainment на английски език е както следва:

Здравейте.

Това е PLEDIS Entertainment.

Бихме искали да ви предоставим информация за члена на SEVENTEEN Wonwoo, който е диагностициран с COVID-19, както и корекции в дейностите му.

Wonwoo даде положителна проба на комплекта за самотест, след като получи възпалено гърло и лека треска в петък, 11 февруари. Той незабавно направи PCR тест и беше потвърден с COVID-19 сутринта в събота, 12 февруари. В момента Wonwoo не е проявява някакви извънредни симптоми, различни от възпалено гърло и лека треска, и провежда самолечение у дома.

Hoshi, който влезе в контакт с Wonwoo в сряда, 9-ти, взе както комплект за самотест, така и бърз тест за антиген, които се върнаха като отрицателни. Той също така предварително направи PCR тест, за да гарантира безопасността на другите и в момента чака резултата.

Както беше по време на почивката на артистите, всички SEVENTEEN членове, освен Hoshi, не бяха влезли в контакт с Wonwoo и бяха отседнали в къщата на родителите си. Всички останали SEVENTEEN членове превантивно преминаха самотестване, което се оказа отрицателно и никой от тях не показва никакви симптоми.

Следователно, Wonwoo и Hoshi няма да участват в SEVENTEEN 9th Mini Album “Attacca” Release Online Event днес и в следващите дейности за момента. Ще ви предоставим актуализации за бъдещите им дейности.

Ние ще продължим да предоставяме подкрепа за бързото възстановяване на Wonwoo, поставяйки нашия най-висок приоритет върху здравето и безопасността на нашите артисти. Ние също така ще продължим да съдействаме изцяло на исканията и насоките на здравните власти.

Благодарим ви.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея е 18.02 Честит рожден ден на чаровниците Vernon and DK (Seok Min) . Здраве,щастие и много професионални успехи им желая и на двамата.

image-A9E5_620E6670.jpg

image-917B_620E67FF.jpg

image-9734_620E6670.jpg

image-E461_620E67FF.jpg

Обща снимка на рождениците :wub:

image-1F5F_620E66D1.jpg

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах че момчетата ще имат филм на 20 април,който ще се излъчва по цял свят в кината,включително и при нас:es:

Аз от сега казвам,че ще ги гледам:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The8 издаде своя четвърти самостоятелен сингъл „海城(Hai Cheng)“.

Топла поп балада, включваща спокойни звуци на пиано, „海城(Hai Cheng)“ на The8 изобразява чувствата на човек, който таи надежда за съдбоносна любов, като самотен остров в морето, който гледа към града, надявайки се и копнеещ за спътник. Парчето е композирано съвместно от The8 и колегата от Seventeen Woozi, с текст, написан от The8 и ALFa. The8 също участва в продуцирането на неговото MV, докато играе главната мъжка роля.

 

THE 8 '海城 (Hai Cheng)' Official MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The8 наскоро позира за списание Allure!

В придружаващото интервю членът на SEVENTEEN описа как се е променил след дебюта си, коментирайки: „Вярвам, че се промених много. Вместо да търся стабилни неща, аз съм някой, който търси нови неща чрез опити и грешки. Напоследък усетих, че постепенно се доближавам до образа на себе си, за който мечтаех през последните няколко години. Харесва ми да чувам, че съм се променил. Намирам тази промяна за щастлива и приятна.”

За това какъв е бил в миналото, The8 обясни: „Мислех, че как се появявах пред другите е важно. Физическият ми вид. Имах желанието хората да харесват моите визии, стил и изпълнения на сцената. Исках да стана The8, което изглеждаше страхотно за всички. Сега чувствата ми се промениха много."

Той продължи: „Научих, че няма край да се опитваш да удовлетворяваш и получаваш признание от другите. Затова винаги е било трудно. Умът ми ще се поколеба при незначителна обратна връзка. Исках да стана по-честен със себе си. Отделих време да погледна назад, да помисля и да се запитам какъв образ наистина харесвам от себе си. Сега личното ми удовлетворение е по-важно. За първи път мисля, че открих свой собствен стил. Дойдох да се науча как да различавам какво харесвам, кои дрехи ми подхождат и кои не. Мисля, че имаше същото влияние върху отношението ми към музиката и живота ми.”

За собствено удовлетворение и удоволствие, The8 обясни, че обича да си сътрудничи с други, дори и да знае, че ще се провали. Той разясни този начин на мислене, като каза: „Първоначално бях наистина упорит. Честно казано, просто имах много страх. Ако имах и най-малкото съмнение, не бих пробвал. Тези дни мисля така. Ако резултатът от нашето решение е лош, колко лош може да бъде? И ако е добре, колко добре може да бъде? Ако погледнете назад към нещо по-късно, което изглежда добре сега, може да изглежда зле.”

Той добави: „Когато погледна назад, мисля, че научих и израснах повече от неуспехите си. Въпреки че не успях, това не означаваше, че съм прецакан. Ако не друго, това стана по-голяма помощ. Ето защо сега се опитвам да се отърва от тази рамка и стандарт за добро и лошо. Всеки има своя рамка в себе си. Казах, че искам да счупя тази рамка, но в крайна сметка просто ще се движа в тази рамка в ума си. Все пак искам съзнателно да се опитам да разбия тази стена.

The8 също така разкри, че природата, медитацията и чайните церемонии са помогнали за усъвършенстването на тези нови навици и мисловни процеси. Той сподели: „Първото нещо, което опитах, беше медитация. След като го опитах, психичното ми здраве стана по-силно и умът ми се подобри. Начинът ми на мислене беше напълно променен. Мисля, че силата на медитацията е наистина невероятна.”

Той продължи: „След това започнах чайни церемонии. Много ми отива. Когато пиете топлия чай, вкусът е едно, но чашите за чай, спокойна атмосфера и аромати пасват добре на моята личност. Харесвам разговорите, споделени по време на чайните церемонии.” Със смях The8 добави: „Това е напълно различно от разговорите, споделени с напитки.“

В момента SEVENTEEN се подготвят да издадат пълен студиен албум през май, който ще бъде първото им издание след „Attaca“ през октомври.

Можете да видите пълното интервю и фотосесия на The8 в априлския брой на Allure Korea!

Изт.

 

The8-1.jpg The8-2.jpg

 

Off Topic

 

the8.jpg The8-3.jpg

 

***

 

Майката на Wonwoo почина.

На 6 април Pledis Entertainment публикува следното изявление:

Здравейте.

Това е Pledis Entertainment.

Майката на члена на SEVENTEEN Wonwoo почина тази сутрин от заболяване.

В момента Wonwoo е в погребалната зала, а погребението ще се проведе със семейството и близките приятели. Молим за любезното ви внимание и подкрепа, за да може Wonwoo да изкара период на траур със семейството си.

Нека почива в мир.

Изт.

 

***

 

На фона на подготовката на SEVENTEEN за предстоящото им завръщане, Jeonghan е диагностициран с COVID-19.

На 13 април PLEDIS Entertainment обяви, че Jeonghan е дал положителна проба за COVID-19, след като е развил възпалено гърло и лека кашлица. Според агенцията Jeonghan е влязъл само за кратък контакт с Mingyu и Vernon по-рано същия ден, но всички те са били с маски по това време. За щастие никой от останалите 10 SEVENTEEN членове в момента не проявява никакви симптоми.

В момента SEVENTEEN се подготвят да се завърнат с пълнометражен албум през май, а групата ще издаде първия си англоезичен сингъл „Darl+ing“ като предварителна песен на 15 април.

Пълното изявление на PLEDIS Entertainment на английски език е както следва:

Здравейте.
Това е PLEDIS Entertainment.

Бихме искали да ви предоставим информация за члена на SEVENTEEN, Jeonghan, който е диагностициран с COVID-19, както и корекции в дейността му.

Jeonghan беше положителен при самотест, който направи вечерта на сряда, 13 април. Той незабавно направи бърз тест за антиген и беше потвърден с COVID-19. В момента Joonghan изпитва възпалено гърло и лека кашлица и провежда самолечение у дома.

Jeonghan за кратко влезе в контакт с Mingyu и Vernon в сряда, 13 април, но всички бяха с маски и нямаха близък контакт един с друг. Също така всички SEVENTEEN членове, различни от Jeonghan, Mingyu и Vernon, не проявяват никакви симптоми.

Следователно за Joonghan би било трудно да участва за известно време в дейностите на SEVENTEEN. Ще ви предоставим актуализации относно възобновяването на неговата дейност.

Ние ще продължим да предоставяме подкрепа за бързото възстановяване на Jeonghan, поставяйки нашия най-висок приоритет върху здравето и безопасността на нашите артисти. Ние също така ще продължим да съдействаме изцяло на исканията и насоките на здравните власти.

Благодарим ви.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dino отвори собствен акаунт в Instagram!

На 27 април официалният акаунт на SEVENTEEN в Twitter публикува известие, за да обяви новия акаунт на Dino. С него в Instagram всичките 13 SEVENTEEN членове вече са активни в платформата!

За първата си публикация Dino сподели сладък набор от свои снимки. Тъй като неговият акаунт е „feat.dino“, Seungkwan веднага коментира: “My life’s featuring.”. Dokyeom съзнателно обърна името и коментира: “Nodi Nodi feature ;)”

:click:

 

FRVYNEFac-AAr9-M6.jpg

 

Off Topic

 

11.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тук ще се върна назад и ще попълня някои пропуски..

 

- На 11 декември в CJ ENM’s Contents World в град Паджу, провинция Кьонги, се проведоха наградите на Mnet Asian Music Awards 2021.

На 2021 MAMA беше домакин Lee Hyori, като за първи път жена артист е домакин на годишното шоу за награди и включваше забавни изпълнения и колаборации и звезден състав на водещи. Вижте червения килим тук!

SEVENTEEN спечелиха в категорията Worldwide Fans’ Choice Top 10, заедно със Stray Kids, NCT DREAM, NCT 127, ENHYPEN, TXT, BTS, BLACKPINK’s Lisa, TREASURE и TWICE.

 

***
 

- На 3 януари от 18 ч. KST, Woozi пусна първия си самостоятелен микстейп „Ruby“ чрез различни онлайн платформи, включително iTunes, Spotify, Apple Music и SoundCloud. Докато се подготвя за издаването на първия си самостоятелен микстейп, той размишлява върху опита от продуцирането му и какво могат да очакват феновете!

„Чувствам се така, сякаш израснах и се придвижих една стъпка напред като музикант, докато създавах тази песен, което ме прави много горд“, каза Woozi, „и мисля, че ще бъде специален подарък за CARATs, така че аз много съм доволен.”

Описвайки вдъхновената от рок песен „Ruby“, която ще включва изцяло английски текстове, Woozi отбеляза: „Това е мощна песен с голямо разнообразие от прелести. Това е песен, която има магнетичното привличане на момента, когато погледнеш красиво бижу и моментално си запленен.”

Що се отнася до това, на което феновете трябва да обърнат специално внимание, докато слушат песента, той добави: „Опитах се да създам музика, която само певецът Woozi може да създаде. Мисля, че би било добре хората да се съсредоточат върху вокалите на Woozi, които се движат свободно в цветен набор от вариации."

Woozi също така обясни, че докато „Ruby” ще подчертае нова негова страна, която феновете може да не са виждали преди, той все още е останал напълно верен на себе си.

„Въпреки че това е пълна трансформация от моя страна, исках да покажа, че тази нова страна от мен също съм изцяло аз“, споделя той.

На въпроса какво е най-запомнящото се от работата по „Ruby“, Woozi отговори: „За първи път пиша текстове изцяло на английски. Имаше някои трудности, но мисля, че текстовете се получиха страхотни, защото получих много помощ от хората около мен.”

Що се отнася до това как ще обобщи микстейпа си с една фраза, Woozi каза просто: „Аз“. Той продължи да се обръща директно към феновете си, като каза: „Моля, слушайте „Ruby“ много. Woozi ви обича всички.”

Изт.

 

- Woozi направи фурор в международните музикални класации с първия си самостоятелен микстейп!

Веднага след излизането си, новата песен на Woozi – която бележи първият му път, когато пише текст изцяло на английски за песен – се изкачи на върха на iTunes класациите в различни страни по целия свят.

Към 10:40 ч. KST на 4 януари „Ruby“ вече беше на първо място в класациите на iTunes Top Songs в поне 18 различни региона, включително Чили, Мексико, Индонезия и Филипините.

Hashtags, свързани с „Ruby“, също оглавиха световните тенденции на Twitter (в допълнение към тенденцията на номер 1 в много страни като Съединените щати, Малайзия, Сингапур, Индонезия и Филипините), доказвайки глобалната популярност на Woozi.

 

***

- The 36th Golden Disc Awards се състояха на 8 януари в Gocheok Sky Dome в Сеул.

В предишни години наградите Golden Disc се провеждаха в рамките на два дни, разделени според разделите за албуми и цифрови песни. Тази година цялата церемония се проведе в един ден, за да се спазват разпоредбите за социално дистанциране. Нямаше публика и изпълненията бяха предварително записани.

Изпълнителите включваха aespa, ENHYPEN, THE BOYZ, BTS, Brave Girls, Lee Mujin, Lim Young Woong, Jeon Somi, STAYC, Stray Kids, Big Mama, SEVENTEEN, IU, Oh My Girl, TXT и Heize.

Всички номинирани бяха песни и албуми, издадени между ноември 2020 г. и средата на ноември 2021 г. Номинираните за основните категории се базираха на количествени мерки като брой стрийминг и продажби на албуми.

Окончателните победители бяха избрани 60 процента въз основа на продажбите, отчетени до средата на декември 2021 г., и 40 процента въз основа на оценката от съдийската комисия, която се състои от 50 специалисти от индустрията, включително музикални журналисти, директори на музикални програми, музикални критици, представители на разпространението на музика и изпълнителния комитет на церемонията.

SEVENTEEN спечелиха в категориите Album Division Bonsang /заедно с  TXT, ENHYPEN, IU, NCT DREAM, Stray Kids, NCT 127 и BTS/ и Cosmopolitan Artist Award /заедно с aespa/. Тук може да погледнете всички наградени, а тук всички изпъления на наградите Golden Disc.

 

SEVENTEEN – “Not Alone” + “Imperfect Love” + “GAM3 BO1” + “PANG!” + “Rock with you”

 

***

 

- През януари специалният японски сингъл на SEVENTEEN „Power of Love“ получи официален платинен сертификат за над 250 000 бройки, доставени през първия месец от издаването му.

По-специално, „Power of Love“ е третото издание на SEVENTEEN, което става платинено в Япония в рамките на една година, след корейските им мини албуми от 2021 г. „Your Choice“ и „Attacca“.

Изт.

 

***

 

- 2022 Korea First Brand Awards състоя годишната си церемония в Сеул на 13 януари!

Всяка година наградите на Korea First Brand Awards провеждат потребителски проучвания и се консултират с експерти, за да изберат най-вълнуващите марки, които потребителите очакват с нетърпение и които смятат, че ще бъдат в челните редици на предстоящата година. За тазгодишните награди те проведоха 2 947 680 проучвания от 1 до 12 ноември 2021 г.

Вижте списъка с победители в категорията личности/култура на наградите за първа марка в Корея за 2022 г тук.

Представител на групата спечели в категорията Male Idol Variety Star, и по-точно това беше Seungkwan.

 

***

 

- На 23 януари в Gocheok Sky Dome се състояха 31st Seoul Music Awards с Kim Sung Joo, Boom и AOA’s Seolhyun като водещи.

Както миналата година, 31-ите музикални награди в Сеул присъдиха един единствен Daesang (Голяма награда) и отделни награди за най-добър албум и за най-добра песен. NCT 127 спечелиха Daesang, а наградите за най-добър албум и най-добра песен бяха спечелени съответно от NCT DREAM и IU. BTS спечели световната награда за най-добър изпълнител, както и наградата за най-добър изпълнител на U+ Idol Live и Bonsang (главна награда). Трот певецът Лим Йънг Уонг взе най-много победи от всеки изпълнител с наградата OST, наградата Trot, наградата за популярност (Корея) и Bonsang.

Всички наградени може да видите тук, а SEVENTEEN взеха една награда, в категорията Bonsang (Main Award), заедно с  ENHYPEN, Heize, Brave Girls, Oh My Girl, Kang Daniel, aespa, ATEEZ, NCT 127, THE BOYZ, Lim Young Woong, BTS и IU.

 

***

 

- Списание Dazed публикува снимки от фотосесията на Woozi!

Идолът участва във фотосесия и интервю за февруарския брой на списанието, а на снимките демонстрира харизматичния си поглед.

Woozi сподели мислите си за участие в самостоятелна фотосесия за първи път с Dazed. Той отбеляза: „Първо, беше ми приятно да видя Dazed, с който останалите ми членове и аз направихме фотосесия преди. Освен това концепцията на фотосесията беше нещо, което никога не съм опитвал, така че беше по-приятно.”

Woozi изрази надеждите си да види CARATs, като каза: „Докато се подготвяхме за офлайн концерт миналата година, ситуацията с COVID-19 се влоши, така че го променихме на онлайн концерт. Бях малко уморен да се опитвам да завърша концерта в тази ситуация. Така че повече от всичко друго се надявам, че скоро ще има възможност да се отпусна и да срещам CARAT често.”

 

seventeen-woozi-2.jpg woozi-seventeen-3.jpg

 

Off Topic

 

seventeen-woozi-1.jpg seventeen-woozi-31.jpg seventeen-woozi-41.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...