Jump to content

Seventeen


Recommended Posts

Обратно в родния му край Jeju. Seungkwan разкрива своите момчешки прелести чрез летни забавления във фотосесия за списание ELLE

 

IMG_20210729_062448.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Риалити програмата по  JTBC x Weverse „In The SOOP“ се завръща с чисто нов сезон, включващ Seventeen!

Миналата година момчетата от BTS тръгнаха на тихо и спокойно бягство сред природата за първия сезон на „In The SOOP“, който се излъчваше едновременно по JTBC и чрез Weverse за световните фенове. Сега Seventeen са на път да изпитат лечебното пътуване за цял живот!

Всичките 13 членове на Seventeen планират да се откажат от диетата и да забравят образите си за известно време, като се измъкнат от натоварения живот на града. Феновете могат да очакват храна, храна и още храна, както и всякакви забавни и лечебни хобита.

Премиерата на 'In The SOOP SVT version' е на 29 август от 22 ч. KST по целия свят чрез Weverse, преди да се излъчи по JTBC на 30 август в 23:40 ч. KST.

1628730764-e8gj9a6vuamr7xt.jpg

 

Ето и първи тийзър:

[In the SOOP SVT ver.] Official Teaser1

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Woozi, Dokyeom и Seungkwan пуснаха своя OST за „Hospital Playlist 2“, днес, 13 август в 12:00 ч. KST

Те интерпретират отново „Is It Still Beautiful“ на Toy, който излезе през 1999 г. с по-ретро усещане.

 

세븐틴(SEVENTEEN) - 여전히 아름다운지 (Is It Still Beautiful) (슬기로운 의사생활 시즌2 OST) Hospital Playlist2 OST Part 8

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mingyu безупречно извади настроението на елегантен, примамлив джентълмен като звезда на корицата на последното издание на списание „1st Look“.

На изображението Mingyu демонстрира чиста и луксозна козметика „Laura Mercier“, аромати и т.н., примамвайки читателите с всяко изрязване. По време на интервюто си той разкри: „Обичам комбинирания аромат, който получавате, когато се къпете при измиване на тялото, хидратирате с крем за тяло и нанасяте парфюм отгоре.“

Още от спиращата дъха картина на Mingyu с „Laura Mercier“ ще бъдат достъпни в септемврийския брой на списание „1st Look“. Междувременно вижте някои от неговите визуализации тук.

1630026599-20210826-mingyu.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jun стана последният член на Seventeen, който откри личен акаунт в Instagram!

На 30 август KST, идолът направи първата си публикация под името в Instagram „junhui_moon“, като сподели две свои снимки, на които позира пред промоционалния фон за неотдавнашната пета фен среща на Seventeen „Seventeen in Carat Land“. Надписа към снимките е простичкото „Здравей “.

А неговите колеги The8, S.Coups и DK оставиха коментари, приветстващи го в приложението.

:click:

E-CCNBr-UYAIdp-KZ.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През октомври предстои завръщане на групата, а днес бе съобщено, че Seventeen ще се популяризира като 11-членна група без Jun и The8.

За малко само.

Pledis Entertainment разкри, че китайските членове Jun и The8 съсредоточават усилията си за популяризиране в Китай до края на 2021 г., а Seventeen временно ще популяризира с останалите 11 членове. Етикетът публикува следното изявление във Facebook:


"Здравейте.
Това е PLEDIS Entertainment.

Бихме искали да предоставим информация за корейските и задграничните дейности на Seventeen за втората половина на тази година.

Нашата компания осигурява пълна подкрепа както за груповите, така и за индивидуалните дейности на Seventeen. Планираме корейските и международни дейности на нашите членове, като проучваме широк спектър от възможности за участие на членовете, като се стремим да гарантираме, че изпълнителят може да се възползва от пълния им потенциал възможно най-близо до нашите фенове.

Като част от тези усилия, членовете Jun и The8 ще се съсредоточат върху дейността си в Китай от септември до декември. Те ще възобновят работата си в Китай, отложена от COVID-19, и ще прекарат време със семействата си, след като са били принудени да стоят настрана от тях поради пандемията.

Тъй като придвижването в държави и региони в момента изисква прекомерно време и усилия поради сериозните предизвикателства, породени от настоящата ситуация с международните и регионални пътувания, както и изискването за самокарантина, и след обсъждане на ситуацията с членовете на Seventeen, Jun и The8 ще продължи дейността си в Китай засега.

Моля, обърнете внимание, че през този период Seventeen ще участват в промоциите си в Корея с 11 членове.

Молим за вашето щедро разбиране и моля, следете за разнообразните дейности на Seventeen както в Корея, така и в чужбина през втората половина на тази година.

Благодарим ви."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Многонационалната застрахователна компания Cigna ще си сътрудничи със Seventeen за стартирането на новата си здравна платформа.

На 6 септември KST, Cigna Korea обяви, че ще си сътрудничи със Seventeen за предоставяне на диференцирана здравна услуга. За разлика от съществуващите здравни услуги, компанията има за цел да предостави здравна услуга, която да се фокусира върху потребителите.

Cigna ще пусне „TUNE H“ този октомври, което е лична уелнес треньорска платформа. Тя ще предостави богато съдържание, пълно с информация за упражнения, хранене, сън и психично здраве. Това също ще помогне да се мотивират потребителите да постигат последователно целите си.

E-k-Lwg-CUc-AMXq-HC.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предстоящият албум на SEVENTEEN „Attacca“ вече е на път да стане огромен хит!

Деветият мини албум на 13-членната момчешка група „Attacca“ надхвърли 1,41 милиона предварителни поръчки за акции само за един ден от началото на предварителните поръчки, доказвайки силата на техния солиден глобален фандом.

Броят на предварителните поръчки на акции е количеството албуми, произведено преди издаването на албума. Този брой е прогнозното търсене, изчислено въз основа на различни фактори, включително колко албума са предварително поръчани от феновете.

„Attacca“ постави нов рекорд за предварителни поръчки на лични акции за SEVENTEEN с номер, който надхвърля продажбите им за първата седмица от 1 364 127 копия, постигнати от осмия им мини албум „Your Choice“.

„Attacca“ е третото парче от проекта „Power of ‘Love“ на SEVENTEEN през 2021 г., който се занимава с различните форми на любов, които съществуват в живота ни. Планирано е албумът да излезе на 22 октомври от 13 часа. KST.

 

Ето и графика им за излизане на тийзърите им за предстоящото им завръщане.

SEVENTEEN-Schedule.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SEVENTEEN пуснаха концептуален трейлъ към тяхното предстоящо заръщане..

 

SEVENTEEN (세븐틴) 9th Mini Album 'Attacca' Concept Trailer : Rush of Love

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха първите им тийзър снимки към завръщането им..

Тук може да видите на всяко едно от момчетата. /Мързел, да ги кача/. <_<

FA3q-Hhp-Vc-Ak-Ah-CE.jpg FA3q-Hhi-Vc-Aoc-KOG.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Seungkwan ще бъде постоянен член на новата развлекателна програма "Racket Boys". Премиерата ще бъде на 11 октомври от 20:40 KST.

IMG_20211006_063510.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...