Jump to content

Recommended Posts

Беше ме страх да гледам в доста моменти, особено от първата половина. И ми се мярна мисъл да не ме психират и мене тия психопати. Даже направих пауза, малко да ми улегнат откачалските им номера. Дам, разглезиха ме романтиките... А постерът не подхожда за филма, мисля, въведе ме в заблуждение, такъв закачлив и романтичен.

Интересът - поддържан. Актьорите - много добра работа. Краят - точно подходящ, макар на мен да ми липсва ярка проява на "справедливостта възтържествува". Много добър сериал. Благодаря за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен ми е едно от любимите .. хареса ми комбинацията , психо-трилър и  мистерия с нотка на романтика ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен сериал, изгледан на един дъх от първи до последен епизод! Страхотна актьорска игра, просто съм очарована от каста. Моментите на тънка психологическа манипулация и думи закотвящи корени в съзнанието на героите бяха прекрасно пресъздадени. Атмосферата на целия сериал беше мистична и наелектрезираща. Много съм доволна от играта на Park Bo Gum, тъй като за първи път го виждам в такава светлина, а главния актьор си е пиршество за очите. Малката роля на D.O. също не е за подценяване, и отново съм изключително впечатлена  от присъствието на Choi Won Young. Този актьор присъства в много сериали, и винаги прави запомнящи се роли. Просто за мен е невероятен. Главната актриса също имаше отлично присъствие. 

Сериалът е лесен за възприемане, няма много сцени на изненади, но явно режисьорът си знае работата и го прави да е супер зарибяващ и увлекателен.

Историята е интересна, психо-трилър с лека нотка на романтика, която беше адекватно изявена. Имаше химия. :D Случаите, по които работеше екипът, ми бяха много интересни и емоционални, всички  бяха обвързани със семейството и различните гледни точки. 

Финалът на пръв поглед ме изненада, но пък като се успокои човек от еуфорията покрай сериала и си ги навързва нещата:

Off Topic

малкия брат избра да бъде себе си и осъзнат, усмихнат, реши да поеме отговорност и да бъде с брат си, а главния психопат осъзна, че въпреки манипулациите, създаденото от него чудовище, не завинаги ще остане такова. Измъкна се, защото именно И Хьон му позволи, заради малкия си брат, но продължава да бъде преследван. Поне така ги разбрах нещата. :D 

Съжалявам, че отлагах гледането на сериала с месеци. Според мен си заслужава не само заради историята, но основно заради актьорската игра.

Благодаря отново, за превода. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна се чудех дали да гледам или не този сериал и

Off Topic

 

съжалявам, че не си останах с чуденето. :D

Трудно преглътнах влизането на малко дете в ареста, където неохраняван, на отворена врата седи и чака (някого? нещо? извънземните?) опасен психопат-убиец. Приех го от любов към к-драмите и DO, който изигра ролята добре. С мнооого мъка и затворени очи подминах безумицата, че баща психиатър затваря детето си в мазето. Обаче от момента в който всички се познаха и дружно започнаха да си вечерят заедно - полицай, психопат, полицай, психопат - започнах да се чудя какво гледам. Комедия? Мелодрама? Май пълна трагедия. Е, не съвсем. Умрях си от смях, когато полицайката прегърна психопат номер 2 и му заговори за осъзнаване и прошка. 

 

Сериозно. За мен лично сериалът е разхищение на талант (актьорски, операторски, този на стилисти/дизайнери) и пари. 

До към средата общо взето ми харесваше, имаше забавни моменти и някак балансираха между забавното и сериозното. От 7-8 серия обаче не просто забуксуваха, а стремглаво надолу се втурнаха. Защо, защо не продължиха както започнаха? :cry:

 

На доста хора сериалът им харесва, успели са да видят неща, които на мен са ми убегнали. Няма лошо. Затова има толкова продукции, за всекиго по нещо. :)

И в тази връзка да не забравя да отбележа, че все пак някои неща ми харесаха. 

1. Пак Бо Гъм. Много ми хареса как играе този младеж. Знаех го, но честно казано не го приемах на сериозно. Вече ще го гледам с други очи. 

2. Стайлингът. Разкош. Всички ми харесаха как са изтупани. От главния, през психо 1 и психо 2, и полицаите, също и злочестата мениджъра, дори главната се разхождаше с хубави ризки и модерни джинси, които й отиваха. Браво на стилистите на сериала. 

Заради тези две неща (е, и DO, признавам си) изгледах сериала, но като цяло не бих го препоръчала. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обновен плейлист за онлайн гледане във vbox7: :click:

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сполучлив сериал, горе-долу. Гледах го заради На Ра. Тръгна криво-ляво, след втори епизод- с по-различна скорост. Хем с предсказуеми моменти, хем не съвсем (няколко пъти се изненадах). Хареса ми, че на практика

Spoiler

нямаше психопати в сериала- патолога и адвоката (братчето) си бяха съвсем осъзнати отмъстители. Особено патолога- толкова да е нараняван в детството, че да избере да не допусне дете да страда като него повече)

Добра игра, и много получил се броманс. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, sisiveli написа:

NE raboti  Link BG Субтитри subs.png:(  Тегли се сериала но нестава  BG Субтитри

Ето тук, например, пак в първи пост има един бутон :essub:

кликаш на него и теглиш субтитрите директно от нашия сайт. Погледнах, има ги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...